Erased wrote: Ti o tome možes samo sanjati. Ti i tebi slični mediokriteti.
Kod članova SDA najviše cijenim što nisu bahati,arogantni i bezobrazni,iako predstavljaju SNA-GU,
sa narodom su izuzetno blagi,odmjereni i nježni.
Erased wrote: Ti o tome možes samo sanjati. Ti i tebi slični mediokriteti.
biti snaga je civilizacijski dometprljavi Hare wrote:Erased wrote: Ti o tome možes samo sanjati. Ti i tebi slični mediokriteti.![]()
![]()
![]()
Kod članova SDA najviše cijenim što nisu bahati,arogantni i bezobrazni,iako predstavljaju SNA-GU,
sa narodom su izuzetno blagi,odmjereni i nježni.
Sto se pravis glup i sto mi neodgovoris na barem jedno pitanje? Postojil uopste taj demokratski centar za demokratiju u Washingtonu ili su ga SDA i Alija samo izmislili?Erased wrote:
Ti o tome možes samo sanjati. Ti i tebi slični mediokriteti.
Dzevad Galijasevic preuzeo internet i izbriso sve tragove americkog centra?Erased wrote:Šta drugo reći o čovjeku kojem je izvor informacija Dževad Galijašević?
Ne bi tebi krezave face prijetile,već ti bi bio krezav 100%.PapeSusic wrote: Dzevad Galijasevic preuzeo internet i izbriso sve tragove americkog centra?![]()
Da ponovim, danas svaka slasticarna ima svoju stranicu na internetu a neki tkz. demokratski centar se nigdje ne spominje osim na par enciklopdija Alije![]()
Nema sta, dokazujes ono sto svi znamo o glasackom tijelu SDA. Jos da smo pricali negdje IRL, sad bi mi 2-3 lika krezavim facama prijetili i psovali komunisticku/cetnicku mater.
Izvor: Centar za Demokratske Medjunarodne odnose iz Filidelfija
Nema potrebe dokazivati nekome nešto ko nikad nije ušao u biblioteku i kome je internet jedini izvor znanja.PapeSusic wrote:Dzevad Galijasevic preuzeo internet i izbriso sve tragove americkog centra?Erased wrote:Šta drugo reći o čovjeku kojem je izvor informacija Dževad Galijašević?![]()
Da ponovim, danas svaka slasticarna ima svoju stranicu na internetu a neki tkz. demokratski centar se nigdje ne spominje osim na par enciklopdija Alije![]()
Nema sta, dokazujes ono sto svi znamo o glasackom tijelu SDA. Jos da smo pricali negdje IRL, sad bi mi 2-3 lika krezavim facama prijetili i psovali komunisticku/cetnicku mater.
Hajde lafe pokaži ti svoju nagradu koju si dobio barem od jednog omanjeg sela. Nisi dobar nikako, pojede te zavistPapeSusic wrote:Cetrvrtina je iz Saudijke Arabije, a svaki normalan musliman bi odbio nagrade Saudijske Arabije ko nagrade Milorada. Jedna vehabijska drzava koja rusi sve koje ima ikakve veze sa nevahabijskom Islamom. Slicne nagrade bi dobio da rusis dzamije...Erased wrote: Dobio sam i ja u skoli ihajhaj nagrada - Alijine su isto toliko znacajne.
Ovoliko?
ODLIKOVANJA I PRIZNANJA:
• 1993. Nagrada „Kralj Fejsal” za služenje islamu
• 1995. Odlikovanje Republike Hrvatske „Velered kraljice Jelene”
• 1995. Ličnost godine u anketi španskog lista „El Mundo”
• 1996. Plaketa Hrvatske akademije znanosti u umjetnosti
• 1996. Diploma počasnog doktora nauka Univerziteta u Tuzli
• 1996. Nagrada „Mislilac godine” Fondacije „Ali Osman Hafiz” izMedine
• 1997. Državni orden Republike Turske
• 1997. Međunarodno priznanje za demokratiju Centra za demokratiju USA
• 1997. Titula počasnog doktora pravnih nauka Marmara univerziteta u Istambulu
• 1997. Šestoaprilska nagrada Grada Sarajeva
• 1997. Počasni doktorat Univerziteta u Rijadu
• 1998. „Orden nezavisnosti”, odlikovanje države Katar
• 1998. Priznanje Foruma Crans Montana za razvoj demokrati]e
• 2000. Ličnost stoljeća u BiH, izbor lista „Dnevni avaz”
• 2001. Islamska ličnost godine, nagrada Ujedinjenih Arapskih Emirata
http://en.wikipedia.org/wiki/Destructio ... tage_sites
Dvije cetvrtine su iz Bejha.
ma ovo je nišao na liberale unutar SDAprljavi Hare wrote:Ne bi tebi krezave face prijetile,već ti bi bio krezav 100%.PapeSusic wrote: Dzevad Galijasevic preuzeo internet i izbriso sve tragove americkog centra?![]()
To sa ustavom '74. je urbana legenda. Na mom originalnom rodnom listu pored imena oca piše "Musliman", a rođen sam prije tog ustava. Istina je da su Muslimani priznati već na popisu 1961.ultima_palabra wrote:Pa zakasnili su nekih 15-ak godinabogumila wrote:da ne kazem da je to jedan od razloga sto se uopste formirala sda, da to vise ne bi tako bilo.Muslimani kao nacija su priznati Ustavom iz 74...
E moj madneru, ne gubi razum pred naletom trolova i nedaj da te ponesu sa sobom u masi. Ti se makar koliko-toliko trudiš da razumne argumente iznosiš...madner wrote:Mislilac godine, kako i nece biti kada je na isto pitanje imao razlicite odgovore u zavisnosti od polozaja sunca.

Tačno... http://bs.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%A1nj ... i%C5%A1tva. Mada mislim da su 74. prvi put priznati kao jedan od šest ravnopravnih jugoslovenskih naroda. Hamdija Pozderac je u cjelokupnom procesu formiranja bošnjačke nacije uradio više nego svi mladomuslimanski ideolozi zajedno.Corto Maltese wrote:To sa ustavom '74. je urbana legenda. Na mom originalnom rodnom listu pored imena oca piše "Musliman", a rođen sam prije tog ustava. Istina je da su Muslimani priznati već na popisu 1961.ultima_palabra wrote:Pa zakasnili su nekih 15-ak godinabogumila wrote:da ne kazem da je to jedan od razloga sto se uopste formirala sda, da to vise ne bi tako bilo.Muslimani kao nacija su priznati Ustavom iz 74...
http://bs.wikipedia.org/wiki/Popis_stan ... vini_1961.
JoseMujica wrote:modus operandi SDA kriminalne udruge![]()
Mislim da moj negativan stav prema Aliji nije tajna.novi.dan.nova.nafaka wrote:E moj madneru, ne gubi razum pred naletom trolova i nedaj da te ponesu sa sobom u masi. Ti se makar koliko-toliko trudiš da razumne argumente iznosiš...madner wrote:Mislilac godine, kako i nece biti kada je na isto pitanje imao razlicite odgovore u zavisnosti od polozaja sunca.
JoseMujica wrote:zaboravio si demokratu Šaju ili treba da pošalje svoje crnce da te podsjete
Sta bi ti drug ocekivao?ultima_palabra wrote: I bolidi stavili ovo na papirPr.Dr. (WTF?) tražio ime inžinjera, da ga zaposli
Pitao bih te ja, da si bio na njegovom mjestu, kakve bi poteze vukao. Sam znaš, ako si bio ovdje, da smo se jedno vrijeme borili protiv tri neprijatelja. Koliko znam izašli smo kao pobjednici uglavnom iz svih tih borbi. Toliko o Aliji i njegovim generalima.madner wrote:Mislim da moj negativan stav prema Aliji nije tajna.novi.dan.nova.nafaka wrote:E moj madneru, ne gubi razum pred naletom trolova i nedaj da te ponesu sa sobom u masi. Ti se makar koliko-toliko trudiš da razumne argumente iznosiš...madner wrote:Mislilac godine, kako i nece biti kada je na isto pitanje imao razlicite odgovore u zavisnosti od polozaja sunca.
Moras biti objektivan, covjek je vukao poteze i sada imas dovoljnu distancu da sagledas posljedice. Dakle da ne idemo u ovo oko karaktera, koji potezi kao drzavnik, diplomata ili vrhovni komadant armije su za tebe bili iznad prosjeka?
A još doktor nauka ne zna kako se piše titula koju nosidrug profi wrote:Sta bi ti drug ocekivao?ultima_palabra wrote: I bolidi stavili ovo na papirPr.Dr. (WTF?) tražio ime inžinjera, da ga zaposli
To ti je nivo seoskih varalica koji bratu svom ne vjeruju, pa ce na papir staviti i kad stimaju tekme 3 za 3 sa istom gol razlikom.
Pa eto, mogu reći da nije bio savršen, da je imao grešaka, vjerovatno najviše u području kadrovske politike. No, u situaciji ratnih okolnosti vjerovatno je dosta puta bilo bitnije promptno reagovati.madner wrote:Mislim da moj negativan stav prema Aliji nije tajna.
Moras biti objektivan, covjek je vukao poteze i sada imas dovoljnu distancu da sagledas posljedice. Dakle da ne idemo u ovo oko karaktera, koji potezi kao drzavnik, diplomata ili vrhovni komadant armije su za tebe bili iznad prosjeka?