Chelseau ne dajem velike sanse, ali se nadam da bar nece odigrati ko Milan tj suvise zatvoreno, odnosno da ce smjeti bar malo vise rizikovati prema naprijed. Utjeha im je da imaju vise varijanti od Milana prema naprijed jer Milan pored Ibre, Boatenga i eto donekle Robinha nije imo nekih jos rjesenja, dok Chelsea ima Matu, Torresa, Drogbu, Lamparda itd...Iako Chelsea nije u nekoj formi nadam se da ce pruziti solidan otpor i namuciti Barcelonu.
Champions League 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#3501 Re: Champions League 2011/12
Na pocetku teme nekad se pisalo da se ocekuju Bayern, Real i Barca ovako daleko, tako na kraju ispade. Neki su govorili da Bayern ima sanse za titulu, ja sam i dalje stava da jako jako tesko mogu proci Reala jer ovi strasnu navalu imaju plus beton klupu, za razliku od Bayerna, ali svim srcem sam uz njih jer bi finale na Allianzu znacilo mnogo za njih a Bogami i za Njemacki fudbal!
Chelseau ne dajem velike sanse, ali se nadam da bar nece odigrati ko Milan tj suvise zatvoreno, odnosno da ce smjeti bar malo vise rizikovati prema naprijed. Utjeha im je da imaju vise varijanti od Milana prema naprijed jer Milan pored Ibre, Boatenga i eto donekle Robinha nije imo nekih jos rjesenja, dok Chelsea ima Matu, Torresa, Drogbu, Lamparda itd...Iako Chelsea nije u nekoj formi nadam se da ce pruziti solidan otpor i namuciti Barcelonu.
-
todd_smith
#3502 Re: Champions League 2011/12
brate Chelsea ce da strada mnogo gore nego Arsenal prije sezonu-dvije, i ovo dolazi od nekoga ko gotivi Chelsea u EPLuBHF_Manijak wrote:Na pocetku teme nekad se pisalo da se ocekuju Bayern, Real i Barca ovako daleko, tako na kraju ispade. Neki su govorili da Bayern ima sanse za titulu, ja sam i dalje stava da jako jako tesko mogu proci Reala jer ovi strasnu navalu imaju plus beton klupu, za razliku od Bayerna, ali svim srcem sam uz njih jer bi finale na Allianzu znacilo mnogo za njih a Bogami i za Njemacki fudbal!![]()
-
matt9
#3503 Re: Champions League 2011/12
fortaleza wrote:vodoprovodčik wrote:Kad može Dinamo, što ne bi mogao Apoel.
- BHF_Manijak
#3504 Re: Champions League 2011/12
Ma suti bolan vidis da se tjesim da Barci neko pokusa skalp skinuti, jer ne bih bas bio sretan da Bayern prodje u finale a tamo strasna Barca ceka!todd_smith wrote:brate Chelsea ce da strada mnogo gore nego Arsenal prije sezonu-dvije, i ovo dolazi od nekoga ko gotivi Chelsea u EPLuBHF_Manijak wrote:Na pocetku teme nekad se pisalo da se ocekuju Bayern, Real i Barca ovako daleko, tako na kraju ispade. Neki su govorili da Bayern ima sanse za titulu, ja sam i dalje stava da jako jako tesko mogu proci Reala jer ovi strasnu navalu imaju plus beton klupu, za razliku od Bayerna, ali svim srcem sam uz njih jer bi finale na Allianzu znacilo mnogo za njih a Bogami i za Njemacki fudbal!![]()
Chelseau ne dajem velike sanse, ali se nadam da bar nece odigrati ko Milan tj suvise zatvoreno, odnosno da ce smjeti bar malo vise rizikovati prema naprijed. Utjeha im je da imaju vise varijanti od Milana prema naprijed jer Milan pored Ibre, Boatenga i eto donekle Robinha nije imo nekih jos rjesenja, dok Chelsea ima Matu, Torresa, Drogbu, Lamparda itd...Iako Chelsea nije u nekoj formi nadam se da ce pruziti solidan otpor i namuciti Barcelonu.![]()
-
todd_smith
#3505 Re: Champions League 2011/12
Mislim da ce ova Real-Bayern biti kao finale, jos 2 utakmiceBHF_Manijak wrote:Ma suti bolan vidis da se tjesim da Barci neko pokusa skalp skinuti, jer ne bih bas bio sretan da Bayern prodje u finale a tamo strasna Barca ceka!todd_smith wrote:brate Chelsea ce da strada mnogo gore nego Arsenal prije sezonu-dvije, i ovo dolazi od nekoga ko gotivi Chelsea u EPLuBHF_Manijak wrote:Na pocetku teme nekad se pisalo da se ocekuju Bayern, Real i Barca ovako daleko, tako na kraju ispade. Neki su govorili da Bayern ima sanse za titulu, ja sam i dalje stava da jako jako tesko mogu proci Reala jer ovi strasnu navalu imaju plus beton klupu, za razliku od Bayerna, ali svim srcem sam uz njih jer bi finale na Allianzu znacilo mnogo za njih a Bogami i za Njemacki fudbal!![]()
Chelseau ne dajem velike sanse, ali se nadam da bar nece odigrati ko Milan tj suvise zatvoreno, odnosno da ce smjeti bar malo vise rizikovati prema naprijed. Utjeha im je da imaju vise varijanti od Milana prema naprijed jer Milan pored Ibre, Boatenga i eto donekle Robinha nije imo nekih jos rjesenja, dok Chelsea ima Matu, Torresa, Drogbu, Lamparda itd...Iako Chelsea nije u nekoj formi nadam se da ce pruziti solidan otpor i namuciti Barcelonu.![]()
![]()
-
oridjidji
#3506 Re: Champions League 2011/12
Better Man wrote:Mislim na 2006. godinu kad je pokraden i oštećen Milan i 2009. godinu kad je pokraden i oštećen Chelsae!Entropio wrote:Misliš ove zadnje dvije gdje je u finalima pregazila United?Better Man wrote: Svi normalni kažu da se Barcelona godinama gura od strane mafije iz FIFE i UEFE i ti bi sad rekao da nije tako. 2 od 3 zadnje titule LP Barcelona osvojila tako što su ih sudije debelo pogurale!
na tacno 2:30 minute se vidi ta kradja milana
cist go, pada bez kontakta pujol sto je dovoljno za finale lp-a barsi te godine.
- skenderija04
#3507 Re: Champions League 2011/12
Bayern u ovo polufinale ulazi kao autsajder, psiholoski je rasterecen,a kad pogledas ekipu izaziva postovanje. Chelsea je u slicnoj pozicij kao Bayern. Real i Barcelona imaju prednost da revans igraju kuci.
-
5 0 5
#3508 Re: Champions League 2011/12
After the CL semis, Bayern-Madrid (20) and Chelsea-Barcelona (15) will be the most repeated games in European football history
Mourinho: "It could be Bayern and Barcelona in the finals. I just don't think it will be Madrid vs Chelsea and you know why"
mourinho se vec poceo vaditi.
Mourinho: "It could be Bayern and Barcelona in the finals. I just don't think it will be Madrid vs Chelsea and you know why"
mourinho se vec poceo vaditi.
-
oridjidji
#3509 Re: Champions League 2011/12
samo je realan cova, nece ih bajern dobiti sigurno zbog dobre igre, vec zbog toga sto bi sudije u tome dvomecu mogle uciniti mnogo da bajern bude finalista na svome stadionu.
- BHF_Manijak
#3510 Re: Champions League 2011/12
A hipoteticki Bayern ni u kom slucaju ne bi ih mogo dobit zbog recimo dobre igre jel ili?! 
-
LSD
#3511 Re: Champions League 2011/12
oridjidji wrote:samo je realan cova, nece ih bajern dobiti sigurno zbog dobre igre, vec zbog toga sto bi sudije u tome dvomecu mogle uciniti mnogo da bajern bude finalista na svome stadionu.
Napad imaju ...Ribery, Robben, Gomez, Miler svakome mogu zabiti gol
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3512 Re: Champions League 2011/12
de ba, ono se počesto sudi kao direktni crveniloša procjena sudije kod drugog žutog i isključenja benfikinog igrača, daleko je ono od starta za žuti i isključenje
-
todd_smith
#3513 Re: Champions League 2011/12
Pepe moze Mullera u zubima da nosi, Realova cijela odbrana je vrlo kompaktna, nece biti Bayernu tako lako...jos uz to Real je prvi ozbiljni protivnik na kojeg ce Bayern naletit citavu sezonuLSD wrote:oridjidji wrote:samo je realan cova, nece ih bajern dobiti sigurno zbog dobre igre, vec zbog toga sto bi sudije u tome dvomecu mogle uciniti mnogo da bajern bude finalista na svome stadionu.ma svakako... Bayern ima dobre šanse da zaigra finale na svom stadionu, ali odbrana im mora izdržati nalete Ronalda, Di Marije, Benzeme i ostalih koji prave presing na zadnju liniju protivnika i ne praviti neke preglupe greške.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3514 Re: Champions League 2011/12
nemoj da te vidim više na realovoj temi, švabo jedan švapskiNa pocetku teme nekad se pisalo da se ocekuju Bayern, Real i Barca ovako daleko, tako na kraju ispade. Neki su govorili da Bayern ima sanse za titulu, ja sam i dalje stava da jako jako tesko mogu proci Reala jer ovi strasnu navalu imaju plus beton klupu, za razliku od Bayerna, ali svim srcem sam uz njih jer bi finale na Allianzu znacilo mnogo za njih a Bogami i za Njemacki fudbal!
- BHF_Manijak
#3515 Re: Champions League 2011/12
Ima i tamo jedan boSva, pardon dvojica, Ozil & Khedira!odesveuhonduras wrote:nemoj da te vidim više na realovoj temi, švabo jedan švapskiNa pocetku teme nekad se pisalo da se ocekuju Bayern, Real i Barca ovako daleko, tako na kraju ispade. Neki su govorili da Bayern ima sanse za titulu, ja sam i dalje stava da jako jako tesko mogu proci Reala jer ovi strasnu navalu imaju plus beton klupu, za razliku od Bayerna, ali svim srcem sam uz njih jer bi finale na Allianzu znacilo mnogo za njih a Bogami i za Njemacki fudbal!
Nego Todde, nakratko zaboravljas da ni Realove odbrana nije najblistavija bas!
Oni duze vremena zajedno igraju za razliku od Bayernove odbrane ali oept ne djeluju mi bas tako kompaktni kako ti kazes, stavise ove sezone sam ih gledno 10-tak utakmica i Bogami ima u toj odbrani dosta propuha.
- odesveuhonduras
#3516 Re: Champions League 2011/12
stare njemačke porodice, pradedi im goticom pisaliIma i tamo jedan boSva, pardon dvojica, Ozil & Khedira!
-
todd_smith
#3517 Re: Champions League 2011/12
nisu ono Svabe, oni su iz TurskeBHF_Manijak wrote:Ima i tamo jedan boSva, pardon dvojica, Ozil & Khedira!odesveuhonduras wrote:nemoj da te vidim više na realovoj temi, švabo jedan švapskiNa pocetku teme nekad se pisalo da se ocekuju Bayern, Real i Barca ovako daleko, tako na kraju ispade. Neki su govorili da Bayern ima sanse za titulu, ja sam i dalje stava da jako jako tesko mogu proci Reala jer ovi strasnu navalu imaju plus beton klupu, za razliku od Bayerna, ali svim srcem sam uz njih jer bi finale na Allianzu znacilo mnogo za njih a Bogami i za Njemacki fudbal!![]()
![]()
Nego Todde, nakratko zaboravljas da ni Realove odbrana nije najblistavija bas!Ove sezone xx pita potvrdjeno! I oni su ranjivi i to dobro, u oba tima najslabiji dijelovi su odbrane. Doduse Realova nesto jaca od Bayernove, ali i dalje je ranjiva, stoga ne bih ja pretjerano trcao sa tim konstatacijama da neko nekog moze u zubima nositi. U globalu Real jeste jaci, sanse su po meni 65-35%.
Oni duze vremena zajedno igraju za razliku od Bayernove odbrane ali oept ne djeluju mi bas tako kompaktni kako ti kazes, stavise ove sezone sam ih gledno 10-tak utakmica i Bogami ima u toj odbrani dosta propuha.
Svaki put kada su primali golove u LS ove sezone, to se desavalo kada su vec 3-4 gola u prednosti, i onda se odmah probude, Dinamo zabio 2 ali popusio 6, APOEL 5..i ako se ne varam, negdje sam procitao da imaju najbolju odbranu ove sezone u LS statisticki
- perfect_guy
#3518 Re: Champions League 2011/12
Samijev stari je Tunižanintodd_smith wrote:
nisu ono Svabe, oni su iz Turske![]()
-
LSD
#3519 Re: Champions League 2011/12
Tacno je sve to, sigurno da nece biti Bayernu lako...zapravo Real je favorit u tom dvomecu, samo imat ce posla i realova odbrana od Riberya i Robbena....ako podcijene švabe, zna se šta slijeduje.todd_smith wrote:Pepe moze Mullera u zubima da nosi, Realova cijela odbrana je vrlo kompaktna, nece biti Bayernu tako lako...jos uz to Real je prvi ozbiljni protivnik na kojeg ce Bayern naletit citavu sezonuLSD wrote:oridjidji wrote:samo je realan cova, nece ih bajern dobiti sigurno zbog dobre igre, vec zbog toga sto bi sudije u tome dvomecu mogle uciniti mnogo da bajern bude finalista na svome stadionu.ma svakako... Bayern ima dobre šanse da zaigra finale na svom stadionu, ali odbrana im mora izdržati nalete Ronalda, Di Marije, Benzeme i ostalih koji prave presing na zadnju liniju protivnika i ne praviti neke preglupe greške.
Last edited by LSD on 05/04/2012 01:05, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#3520 Re: Champions League 2011/12
Normalno, Khediri se dedo Hans zvao, bio dio Wermachta!odesveuhonduras wrote:stare njemačke porodice, pradedi im goticom pisaliIma i tamo jedan boSva, pardon dvojica, Ozil & Khedira!
@Todde, Khedira je Tunizanin, to prvo!
-
todd_smith
#3521 Re: Champions League 2011/12
Ma uglavnom nije Svabo 
- cyprus
#3522 Re: Champions League 2011/12
Ne pričajte gluposti... svi oni su Njemci 
-
todd_smith
#3524 Re: Champions League 2011/12
neo7 wrote:
onaj snimak gdje vadi sam sebi zub...priceless
-
Lucas Leiva
#3525 Re: Champions League 2011/12
Ljudi precjenjuju Real, nisu oni nista posebno...tacnije spadaju u beta kategoriju klubova u Evropi, koju razlikuju nijansice, a sve je stvar forme (Manchester U, Milan, Bajern, Chelsea, Inter...), u alfa kategoriji je nedodirljiva UEFALONA...
Sanse su 55-45 za Real, i to samo zbog Murinja, inace bi Bajern bio favorit!
Sanse su 55-45 za Real, i to samo zbog Murinja, inace bi Bajern bio favorit!