FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cyprus

#3501 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cyprus »

-LIBERO- wrote:
cyprus wrote:Ma nisam ja toliko nezadovoljan igrom... meni je samo strašno krivo što smo primili glup gol... Što se tiče igre, tu itekako može prolazna ocjena, naravno nije ko protiv Levskog, ali daBogda da takvu utakmicu ponovimo u narednih 5 godina...
Nesto si mi ti previse optimistican drugar....to mi se ne svidja pred Podgoricu.... :roll: :-) :D
Ma ja mislim da mi nismo ostvarili bolji rezultat baš zato što sam bio stvarno optimističan pred utakmicu :sad: :oops: :D
hary

#3502 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by hary »

Realno i fer bi bilo da prodjemo. E sad, nekad zivot nije fer pa bude drugacije. Crnogorci su uopste tvrdoglavi u sportu i ne odustaju tako lako. Tako su i preskocili Fince, stpljen - spasen u 82. minuti.
Maksimalna koncentracija nasih svih 90', trener im za ovog sto je pocrvenio i nema neku zamjenu, tanki su i ovih 11 im je sve. Nas go u Titogradu rjesava sve.
DIVOVI, HVALA NA JOS JEDNOJ BAJCI I SRETNO U CETVRTAK !!!
SmokingMan

#3503 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

hary wrote:Realno i fer bi bilo da prodjemo. E sad, nekad zivot nije fer pa bude drugacije. Crnogorci su uopste tvrdoglavi u sportu i ne odustaju tako lako. Tako su i preskocili Fince, stpljen - spasen u 82. minuti.
Maksimalna koncentracija nasih svih 90', trener im za ovog sto je pocrvenio i nema neku zamjenu, tanki su i ovih 11 im je sve. Nas go u Titogradu rjesava sve.
Znam da ni igračima nije svejedno nakon ovoga,al jednostavno moraju stisnuti puni gas iduće sedmice,u suprotnom,to je sve za ovu godinu.Znam da mogu,bio im je Hibernians velika opomena,a sada moraju naučiti na onome što se desilo večeras,već kada znaju da će ići popriličan broj raje da ih bodre u Podgoricu,red je da ih učine ponosnim kao protiv Levskog.
sistematski pregled

#3504 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by sistematski pregled »

Podbacili u igri jesmo ali i uprkos tome samo su nam jednom opucali po golu, na žalost taj jedan udarac je ušao.
Apsolutno sam ubijeđen u prolaz. Svi u PG!
_Reds_

#3505 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by _Reds_ »

z1xter wrote:
hary wrote:Realno i fer bi bilo da prodjemo. E sad, nekad zivot nije fer pa bude drugacije. Crnogorci su uopste tvrdoglavi u sportu i ne odustaju tako lako. Tako su i preskocili Fince, stpljen - spasen u 82. minuti.
Znam da ni igračima nije svejedno nakon ovoga,al jednostavno moraju stisnuti puni gas iduće sedmice,u suprotnom,to je sve za ovu godinu.Znam da mogu,bio im je Hibernians velika opomena,a sada moraju naučiti na onome što se desilo večeras,već kada znaju da će ići popriličan broj raje da ih bodre u Podgoricu,red je da ih učine ponosnim kao protiv Levskog.
Moze je i bolje ovako, u narednoj nece biti prostora za opsutanje, morace zubima gristi, i onda mozda i tamo dobije i tako popravi koeficijent pravo.
moa

#3506 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by moa »

ne razumijem onako se razlete protiv levskog a veceras nisu trcali. Ne zalim se ali smo ih mogli dotuci i mirne duse sa 4:1 otici u CG...bem ti nasu politiku
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3507 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Svlacionica pred tekmu:

Image
Saraj`vo

#3508 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Saraj`vo »

Evo Slinan reće da je Pape pozvao Sesara u repku, da je već dobio poziv. :thumbup:
GandalfSivi

#3509 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by GandalfSivi »

Haaaaaloooo, pobijedili smo. Prvi put u istoriji smo prosli dva kola i vodimo u trecem. Ne samo da smo pobijedili nego smo bili i puno bolji. Opustite se ba, deremo ih sigurno...

PS Trenutno sam daleko, ali oni koji me znaju, isto tako znaju na kakva sam gostovanja isao i sta sam radio. Kaze njihov trener da ce im biti lakse pred domacom publikom, zato svi u Podgoricu, nema izgovora!!!
Kemal Malovčić

#3511 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

Saraj`vo wrote:Evo Slinan reće da je Pape pozvao Sesara u repku, da je već dobio poziv. :thumbup:
MORO SAM SE ULOGOVAT SAMO DA OVU VIJEST FORUMSKI PROSLAVIM!!!
moa

#3512 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by moa »

Saraj`vo wrote:Evo Slinan reće da je Pape pozvao Sesara u repku, da je već dobio poziv. :thumbup:
meni je on jedini veceras bio za 10, samo jedno pogresno dodavnje.
SmokingMan

#3513 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

-LIBERO- wrote:Svlacionica pred tekmu:

Image
Opa,Bonita banane,Isotonic,i vodica Jana ako se ne varam.......:)
Last edited by SmokingMan on 03/08/2012 01:32, edited 1 time in total.
Chisum

#3514 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Chisum »

Bas se ne dade da proseremo veceras.... boba nam je falila...

Igrali smo 5 puta bolje od onih seljaka, dominirali i napadali, ali jednostavno, zivci su nas pojeli. Vidjelo se to i na terenu, a i na tribinama...
Jednostavno, ne znamo se nositi sa ulogom favorita. Ne volim kada nas zakaci neki prejak protivnik, ali, brate, sto mrzim kada nam naleti neki "slabi", pa sami sebi napravimo haos u glavama.

Inace, hladne glave i uz dobar razgovor prije revansa, ne sumnjam da mozemo da nakantamo one balvane. Kada bi nas oni izbacili zabio bih si perorez u lijevo mudo.

Bice nas tamo k'o govana!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3515 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Chisum wrote: Kada bi nas oni izbacili zabio bih si perorez u lijevo mudo.

:D :D
poznanik

#3516 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by poznanik »

Na FACE TV upravo počinje snimak večerašnje utakmice na Koševu.

Ko zna, možda sad uspiju dati taj treći gol :D
Kemal Malovčić

#3517 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

ŠTOPa li vama face tv, meni je ovaj telemaš sada
racionalista

#3518 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by racionalista »

večeras je klub zaradio pofino od samih karata, a i rekviziti su pukli sve u 16
moa

#3519 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by moa »

kad je snoopy dog promjenio ime u snoopy lion, mozemo i mi zetu proci bem ti i odo spavat. dosta od mene za danas.
Last edited by moa on 03/08/2012 01:43, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#3520 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Polazak za Podgoricu je u 06:00 u cetvrtak 09.08. sa parkinga ispred stadiona "Asim Ferhatovic Hase". Uplate pocinju od danas 03.08. u 09:00 u agenciji "Everest Travel" i primat ce se do srijede 08.08. do 12:00. Molimo vas da uz uplatu od 37 KM donesete i kopiju licne karte/pasosa zbog osiguranja.

Povratak za Sarajevo je poslije utakmice u Podgorici sa ocekivanim dolaskom oko 06:00 u petak 10.08.

Za one koji ne znaju,agencija "Everest Travel" se nalazi u ulici Sime Milutinovica 3,kod hotela Evopa (ulica gdje se nalazi kafic ORT). Radno vrijeme ce biti produzeno od 09:00 do 19:00,a u subotu od 10:00 do 16:00.

NAPRAVIMO BORDO LUDILO U PODGORICI!!!!!
_Reds_

#3521 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by _Reds_ »

GandalfSivi wrote:Haaaaaloooo, pobijedili smo. Prvi put u istoriji smo prosli dva kola i vodimo u trecem. Ne samo da smo pobijedili nego smo bili i puno bolji. Opustite se ba, deremo ih sigurno...

PS Trenutno sam daleko, ali oni koji me znaju, isto tako znaju na kakva sam gostovanja isao i sta sam radio. Kaze njihov trener da ce im biti lakse pred domacom publikom, zato svi u Podgoricu, nema izgovora!!!
Od ku ti to, pa mi smo vec i igrali i play off EL.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#3522 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Da prebacim samo na novu stranicu, da vise raje vidi.
Polazak za Podgoricu je u 06:00 u cetvrtak 09.08. sa parkinga ispred stadiona "Asim Ferhatovic Hase". Uplate pocinju od danas 03.08. u 09:00 u agenciji "Everest Travel" i primat ce se do srijede 08.08. do 12:00. Molimo vas da uz uplatu od 37 KM donesete i kopiju licne karte/pasosa zbog osiguranja.

Povratak za Sarajevo je poslije utakmice u Podgorici sa ocekivanim dolaskom oko 06:00 u petak 10.08.

Za one koji ne znaju,agencija "Everest Travel" se nalazi u ulici Sime Milutinovica 3,kod hotela Evopa (ulica gdje se nalazi kafic ORT). Radno vrijeme ce biti produzeno od 09:00 do 19:00,a u subotu od 10:00 do 16:00.

todd_smith

#3523 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Gomel 0 - 1 Liverpool

Kakav je ovo Gomel :lol: Dajte nam Liverpool, cuj Downing im zabio :lol:
Hedg

#3524 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Hedg »

Nećemo sada biti sje**** zbog ovakvog rezultata, i ovo je pobjeda, dajte ljudi skontajte malo kako stvari stoje.
"Zećani" su igrali toliko loše da još onako nešto nisam vidio, bunker i to je to, zabili smo dva gola i nesretno primili
ovaj jedan. Igra u drugom poluvremenu je jako opala i to je svako mogao da primjeti, još sam se nadao iza crvenog kartona da će nešto biti drugačije, ali opet ništa, ne kažem da nismo, borili smo se, ali falila nam je završnica koje nije bilo, ostati će žal za propuštenim prilikama. Što se tiče pojedinaca, mogao bih da izdvojim Suljića, Zlatkovića i Torlaka, Sesar je bio dobar, ali je imao par loših dodavanja, sve u svemu, dobar je i on bio, a igrači koji su me malo razočarali su bili Karamatić i Šunjevarić, ako već dobijaju prilike, što se ne dokazuju.. Solidno navijanje mada je moglo i bolje, drugo poluvrijeme kao da gubimo 0:5, isto ništa.. ali eto, još da dodam da ne mogu onakvih ljudi na tribini, slikanje, dolazak u "šarenim majicama, plavim, zelenim, crvenim, dresovima takođe" i još mi gricka košpice, pa došao si na sjever, a ne na izlet, cc.. Sve u svemu, idemo u CG da pokažemo još jednom kako se igra i navija, da razvalimo one đetiće i da u miru čekamo izvlačenje za play off!
todd_smith

#3525 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

-LIBERO- wrote:Da prebacim samo na novu stranicu, da vise raje vidi.
-LIBERO- wrote:

CRNA GORO OTVORI KAPIJEEE :bih: :bih: :bih: :bih:

Ja cu ici samo ako ce i Kemo :mrgreen:
Post Reply