Ma ja mislim da mi nismo ostvarili bolji rezultat baš zato što sam bio stvarno optimističan pred utakmicu-LIBERO- wrote:Nesto si mi ti previse optimistican drugar....to mi se ne svidja pred Podgoricu....cyprus wrote:Ma nisam ja toliko nezadovoljan igrom... meni je samo strašno krivo što smo primili glup gol... Što se tiče igre, tu itekako može prolazna ocjena, naravno nije ko protiv Levskog, ali daBogda da takvu utakmicu ponovimo u narednih 5 godina...![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#3501 Re: FK Sarajevo - Europa League
- hary
#3502 Re: FK Sarajevo - Europa League
Realno i fer bi bilo da prodjemo. E sad, nekad zivot nije fer pa bude drugacije. Crnogorci su uopste tvrdoglavi u sportu i ne odustaju tako lako. Tako su i preskocili Fince, stpljen - spasen u 82. minuti.
Maksimalna koncentracija nasih svih 90', trener im za ovog sto je pocrvenio i nema neku zamjenu, tanki su i ovih 11 im je sve. Nas go u Titogradu rjesava sve.
DIVOVI, HVALA NA JOS JEDNOJ BAJCI I SRETNO U CETVRTAK !!!
Maksimalna koncentracija nasih svih 90', trener im za ovog sto je pocrvenio i nema neku zamjenu, tanki su i ovih 11 im je sve. Nas go u Titogradu rjesava sve.
- SmokingMan
#3503 Re: FK Sarajevo - Europa League
Znam da ni igračima nije svejedno nakon ovoga,al jednostavno moraju stisnuti puni gas iduće sedmice,u suprotnom,to je sve za ovu godinu.Znam da mogu,bio im je Hibernians velika opomena,a sada moraju naučiti na onome što se desilo večeras,već kada znaju da će ići popriličan broj raje da ih bodre u Podgoricu,red je da ih učine ponosnim kao protiv Levskog.hary wrote:Realno i fer bi bilo da prodjemo. E sad, nekad zivot nije fer pa bude drugacije. Crnogorci su uopste tvrdoglavi u sportu i ne odustaju tako lako. Tako su i preskocili Fince, stpljen - spasen u 82. minuti.
-
sistematski pregled
#3504 Re: FK Sarajevo - Europa League
Podbacili u igri jesmo ali i uprkos tome samo su nam jednom opucali po golu, na žalost taj jedan udarac je ušao.
Apsolutno sam ubijeđen u prolaz. Svi u PG!
Apsolutno sam ubijeđen u prolaz. Svi u PG!
- _Reds_
#3505 Re: FK Sarajevo - Europa League
Moze je i bolje ovako, u narednoj nece biti prostora za opsutanje, morace zubima gristi, i onda mozda i tamo dobije i tako popravi koeficijent pravo.z1xter wrote:Znam da ni igračima nije svejedno nakon ovoga,al jednostavno moraju stisnuti puni gas iduće sedmice,u suprotnom,to je sve za ovu godinu.Znam da mogu,bio im je Hibernians velika opomena,a sada moraju naučiti na onome što se desilo večeras,već kada znaju da će ići popriličan broj raje da ih bodre u Podgoricu,red je da ih učine ponosnim kao protiv Levskog.hary wrote:Realno i fer bi bilo da prodjemo. E sad, nekad zivot nije fer pa bude drugacije. Crnogorci su uopste tvrdoglavi u sportu i ne odustaju tako lako. Tako su i preskocili Fince, stpljen - spasen u 82. minuti.
- moa
#3506 Re: FK Sarajevo - Europa League
ne razumijem onako se razlete protiv levskog a veceras nisu trcali. Ne zalim se ali smo ih mogli dotuci i mirne duse sa 4:1 otici u CG...bem ti nasu politiku
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Saraj`vo
#3508 Re: FK Sarajevo - Europa League
Evo Slinan reće da je Pape pozvao Sesara u repku, da je već dobio poziv. 
- GandalfSivi
#3509 Re: FK Sarajevo - Europa League
Haaaaaloooo, pobijedili smo. Prvi put u istoriji smo prosli dva kola i vodimo u trecem. Ne samo da smo pobijedili nego smo bili i puno bolji. Opustite se ba, deremo ih sigurno...
PS Trenutno sam daleko, ali oni koji me znaju, isto tako znaju na kakva sam gostovanja isao i sta sam radio. Kaze njihov trener da ce im biti lakse pred domacom publikom, zato svi u Podgoricu, nema izgovora!!!
PS Trenutno sam daleko, ali oni koji me znaju, isto tako znaju na kakva sam gostovanja isao i sta sam radio. Kaze njihov trener da ce im biti lakse pred domacom publikom, zato svi u Podgoricu, nema izgovora!!!
-
racionalista
- Kemal Malovčić
#3511 Re: FK Sarajevo - Europa League
MORO SAM SE ULOGOVAT SAMO DA OVU VIJEST FORUMSKI PROSLAVIM!!!Saraj`vo wrote:Evo Slinan reće da je Pape pozvao Sesara u repku, da je već dobio poziv.
- moa
#3512 Re: FK Sarajevo - Europa League
meni je on jedini veceras bio za 10, samo jedno pogresno dodavnje.Saraj`vo wrote:Evo Slinan reće da je Pape pozvao Sesara u repku, da je već dobio poziv.
- SmokingMan
#3513 Re: FK Sarajevo - Europa League
Opa,Bonita banane,Isotonic,i vodica Jana ako se ne varam.......
Last edited by SmokingMan on 03/08/2012 01:32, edited 1 time in total.
- Chisum
#3514 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bas se ne dade da proseremo veceras.... boba nam je falila...
Igrali smo 5 puta bolje od onih seljaka, dominirali i napadali, ali jednostavno, zivci su nas pojeli. Vidjelo se to i na terenu, a i na tribinama...
Jednostavno, ne znamo se nositi sa ulogom favorita. Ne volim kada nas zakaci neki prejak protivnik, ali, brate, sto mrzim kada nam naleti neki "slabi", pa sami sebi napravimo haos u glavama.
Inace, hladne glave i uz dobar razgovor prije revansa, ne sumnjam da mozemo da nakantamo one balvane. Kada bi nas oni izbacili zabio bih si perorez u lijevo mudo.
Bice nas tamo k'o govana!
Igrali smo 5 puta bolje od onih seljaka, dominirali i napadali, ali jednostavno, zivci su nas pojeli. Vidjelo se to i na terenu, a i na tribinama...
Jednostavno, ne znamo se nositi sa ulogom favorita. Ne volim kada nas zakaci neki prejak protivnik, ali, brate, sto mrzim kada nam naleti neki "slabi", pa sami sebi napravimo haos u glavama.
Inace, hladne glave i uz dobar razgovor prije revansa, ne sumnjam da mozemo da nakantamo one balvane. Kada bi nas oni izbacili zabio bih si perorez u lijevo mudo.
Bice nas tamo k'o govana!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3515 Re: FK Sarajevo - Europa League
Chisum wrote: Kada bi nas oni izbacili zabio bih si perorez u lijevo mudo.
- poznanik
#3516 Re: FK Sarajevo - Europa League
Na FACE TV upravo počinje snimak večerašnje utakmice na Koševu.
Ko zna, možda sad uspiju dati taj treći gol
Ko zna, možda sad uspiju dati taj treći gol
- Kemal Malovčić
#3517 Re: FK Sarajevo - Europa League
ŠTOPa li vama face tv, meni je ovaj telemaš sada
-
racionalista
#3518 Re: FK Sarajevo - Europa League
večeras je klub zaradio pofino od samih karata, a i rekviziti su pukli sve u 16
- moa
#3519 Re: FK Sarajevo - Europa League
kad je snoopy dog promjenio ime u snoopy lion, mozemo i mi zetu proci bem ti i odo spavat. dosta od mene za danas.
Last edited by moa on 03/08/2012 01:43, edited 1 time in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#3520 Re: FK Sarajevo - Europa League
Polazak za Podgoricu je u 06:00 u cetvrtak 09.08. sa parkinga ispred stadiona "Asim Ferhatovic Hase". Uplate pocinju od danas 03.08. u 09:00 u agenciji "Everest Travel" i primat ce se do srijede 08.08. do 12:00. Molimo vas da uz uplatu od 37 KM donesete i kopiju licne karte/pasosa zbog osiguranja.
Povratak za Sarajevo je poslije utakmice u Podgorici sa ocekivanim dolaskom oko 06:00 u petak 10.08.
Za one koji ne znaju,agencija "Everest Travel" se nalazi u ulici Sime Milutinovica 3,kod hotela Evopa (ulica gdje se nalazi kafic ORT). Radno vrijeme ce biti produzeno od 09:00 do 19:00,a u subotu od 10:00 do 16:00.
NAPRAVIMO BORDO LUDILO U PODGORICI!!!!!
- _Reds_
#3521 Re: FK Sarajevo - Europa League
Od ku ti to, pa mi smo vec i igrali i play off EL.GandalfSivi wrote:Haaaaaloooo, pobijedili smo. Prvi put u istoriji smo prosli dva kola i vodimo u trecem. Ne samo da smo pobijedili nego smo bili i puno bolji. Opustite se ba, deremo ih sigurno...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#3522 Re: FK Sarajevo - Europa League
Da prebacim samo na novu stranicu, da vise raje vidi.
Polazak za Podgoricu je u 06:00 u cetvrtak 09.08. sa parkinga ispred stadiona "Asim Ferhatovic Hase". Uplate pocinju od danas 03.08. u 09:00 u agenciji "Everest Travel" i primat ce se do srijede 08.08. do 12:00. Molimo vas da uz uplatu od 37 KM donesete i kopiju licne karte/pasosa zbog osiguranja.
Povratak za Sarajevo je poslije utakmice u Podgorici sa ocekivanim dolaskom oko 06:00 u petak 10.08.
Za one koji ne znaju,agencija "Everest Travel" se nalazi u ulici Sime Milutinovica 3,kod hotela Evopa (ulica gdje se nalazi kafic ORT). Radno vrijeme ce biti produzeno od 09:00 do 19:00,a u subotu od 10:00 do 16:00.
-
todd_smith
#3523 Re: FK Sarajevo - Europa League
Gomel 0 - 1 Liverpool
Kakav je ovo Gomel
Dajte nam Liverpool, cuj Downing im zabio 
Kakav je ovo Gomel
-
Hedg
#3524 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nećemo sada biti sje**** zbog ovakvog rezultata, i ovo je pobjeda, dajte ljudi skontajte malo kako stvari stoje.
"Zećani" su igrali toliko loše da još onako nešto nisam vidio, bunker i to je to, zabili smo dva gola i nesretno primili
ovaj jedan. Igra u drugom poluvremenu je jako opala i to je svako mogao da primjeti, još sam se nadao iza crvenog kartona da će nešto biti drugačije, ali opet ništa, ne kažem da nismo, borili smo se, ali falila nam je završnica koje nije bilo, ostati će žal za propuštenim prilikama. Što se tiče pojedinaca, mogao bih da izdvojim Suljića, Zlatkovića i Torlaka, Sesar je bio dobar, ali je imao par loših dodavanja, sve u svemu, dobar je i on bio, a igrači koji su me malo razočarali su bili Karamatić i Šunjevarić, ako već dobijaju prilike, što se ne dokazuju.. Solidno navijanje mada je moglo i bolje, drugo poluvrijeme kao da gubimo 0:5, isto ništa.. ali eto, još da dodam da ne mogu onakvih ljudi na tribini, slikanje, dolazak u "šarenim majicama, plavim, zelenim, crvenim, dresovima takođe" i još mi gricka košpice, pa došao si na sjever, a ne na izlet, cc.. Sve u svemu, idemo u CG da pokažemo još jednom kako se igra i navija, da razvalimo one đetiće i da u miru čekamo izvlačenje za play off!
"Zećani" su igrali toliko loše da još onako nešto nisam vidio, bunker i to je to, zabili smo dva gola i nesretno primili
ovaj jedan. Igra u drugom poluvremenu je jako opala i to je svako mogao da primjeti, još sam se nadao iza crvenog kartona da će nešto biti drugačije, ali opet ništa, ne kažem da nismo, borili smo se, ali falila nam je završnica koje nije bilo, ostati će žal za propuštenim prilikama. Što se tiče pojedinaca, mogao bih da izdvojim Suljića, Zlatkovića i Torlaka, Sesar je bio dobar, ali je imao par loših dodavanja, sve u svemu, dobar je i on bio, a igrači koji su me malo razočarali su bili Karamatić i Šunjevarić, ako već dobijaju prilike, što se ne dokazuju.. Solidno navijanje mada je moglo i bolje, drugo poluvrijeme kao da gubimo 0:5, isto ništa.. ali eto, još da dodam da ne mogu onakvih ljudi na tribini, slikanje, dolazak u "šarenim majicama, plavim, zelenim, crvenim, dresovima takođe" i još mi gricka košpice, pa došao si na sjever, a ne na izlet, cc.. Sve u svemu, idemo u CG da pokažemo još jednom kako se igra i navija, da razvalimo one đetiće i da u miru čekamo izvlačenje za play off!
-
todd_smith
#3525 Re: FK Sarajevo - Europa League
CRNA GORO OTVORI KAPIJEEE-LIBERO- wrote:Da prebacim samo na novu stranicu, da vise raje vidi.
-LIBERO- wrote:Polazak za Podgoricu je u 06:00 u cetvrtak 09.08. sa parkinga ispred stadiona "Asim Ferhatovic Hase". Uplate pocinju od danas 03.08. u 09:00 u agenciji "Everest Travel" i primat ce se do srijede 08.08. do 12:00. Molimo vas da uz uplatu od 37 KM donesete i kopiju licne karte/pasosa zbog osiguranja.
Ja cu ici samo ako ce i Kemo