Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jel to nikad nisi imala gramofon? . ja sam imao jedan , u ratu mi ga odnijeli, i dan danas ponekad sanjam kako na njega stavljam ploče
a ima i ona kad neko previše brzo pjeva kažu mu da smanji na 33 obrtaja
no dobro.....ti bi na ovo pitanje s obzirom na godine i mogla ponuditi tačan odgovor i uzeti preskok plus ..pa da vidimo....
Koji je od navedenih sportista ili sportiskinja, upalio ili upalila olimpijski plamen na otvaranju 14. zimskih olimpijskih igara u Sarajevu 8.2. 1984. god. ?
ajd, ajd wutkice uozbilji se malo jebem mu miša ovo je ipak ozbiljan kviz nije romantična komedija
koliko sam ja razumio , tražila si košarkaška pravila mada si bila prvakinja kantona u ritmičkoj gimnastici i mamila uzdahe muškaraca kada bi obukla triko i izvodila špage i kolutove naprijed-nazad.....
Na kojoj se visini u košarci nalazi obruč u koji se ubacuje lopta?
Wutkica wrote:
ajd, ajd wutkice uozbilji se malo jebem mu miša ovo je ipak ozbiljan kviz nije romantična komedija
a- 3, 15 m b- 3, 05 m
c- 3, 00 m
nije sto je sredinom...al zar se ne razlikuju evopski i americki na visini
da, da ...trebao sam naglasiti da se u odgovoru traži po pravilima FIBE europski je 305.......
al , odgovorila si tačno kao da si znala da je pitanje bilo proeuropski orjentisano.....imaš ti tu neku moć da nanjušiš pravi odgovor u dilemi....njuš, njuš......
Poison Ivy wrote:
Koji je od navedenih sportista ili sportiskinja, upalio ili upalila olimpijski plamen na otvaranju 14. zimskih olimpijskih igara u Sarajevu 8.2. 1984. god. ?
da, da ...trebao sam naglasiti da se u odgovoru traži po pravilima FIBE europski je 305.......
al , odgovorila si tačno kao da si znala da je pitanje bilo proeuropski orjentisano.....imaš ti tu neku moć da nanjušiš pravi odgovor u dilemi....njuš, njuš......
svojevremeno sam o ovim kompozitorima svasta znala....sada ....isparilo dosta toga...medjutim debisija bih eliminirala...mislim da je mladji od njih i nista me ne vuce na njega.....
eh sada ova dvojica....
zaista ne znam ....kompozitori toga vremena su, koliko se sjecam, imali više tih nekakvih brakova, boleščina....šopen ...vagner....
ne znam ...da ne bih lupila PRESKOK MOLIM
lejlamo wrote:
Kćerka kompozitora Franza Liszta, Cosima von Bulow je bila i supruga kojeg kompozitora?
a- Frederica Chopina
b- Clauda Debussyja c- Richarda Wagnera