The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
simonese

#3501 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by simonese »

dječak sa šibicama wrote:A kakva je da je, bolja je od 90% serija koje se trenutno emitiraju.

Stvar ukusa, kome se ne gleda, ne mora gledati. Bar serija ima na izvolite.

Samo brate, razvukose radnju, i razocarase me sa "naucnikom". Taman sam se ponadao da idu ka nekom cilju, kad mrka kapa, sad samo fali da Ibrahim padne u neku depresiju, nece se dozvati dvije sezone... koliko je samo Ricku trebalo da se dozove.

Tacno ce na kraju Carl Poppa postati novi Duke Nukem. Vodja... Djecak sa sesirom, kako su ga zvali Apachi, pricace unucima ljudi u 17 sezoni.
:lol:
Yapi Yapo

#3502 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Yapi Yapo »

valjda se ne rokne narandžasti, dobar je lik, direktan i konkretan
BHCluster

#3503 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by BHCluster »

dječak sa šibicama wrote:A kakva je da je, bolja je od 90% serija koje se trenutno emitiraju.

Stvar ukusa, kome se ne gleda, ne mora gledati. Bar serija ima na izvolite.

Samo brate, razvukose radnju, i razocarase me sa "naucnikom". Taman sam se ponadao da idu ka nekom cilju, kad mrka kapa, sad samo fali da Ibrahim padne u neku depresiju, nece se dozvati dvije sezone... koliko je samo Ricku trebalo da se dozove.

Tacno ce na kraju Carl Poppa postati novi Duke Nukem. Vodja... Djecak sa sesirom, kako su ga zvali Apachi, pricace unucima ljudi u 17 sezoni.
:thumbup: Inache kilavom ku*** i mu** smetaju.
ExNihilo

#3504 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Strašno peglativna nova epizoda. Ko je pametan pogledat će samo zadnjih 5-10 minuta.
Jack Be Nimble

#3505 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Ma bilo je OK, bolja nego zadnja. Ja se ne sjecam sta se desilo u zadnjoj. Znam da zadnja nije bila sa Beth, ali pojma nemam sta se desavalo prosle sedmice.

Ova se moze gledati.
janje_

#3506 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

ExNihilo wrote:Strašno peglativna nova epizoda. Ko je pametan pogledat će samo zadnjih 5-10 minuta.
zar jos jedna.. ja konto kako ce konacni biti akcije, kako ce naci neki tenk i spiciti kroz onu farmu, ovo ono.. ono haman opet psihoza..
Bullet Tooth Tony

#3507 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Bullet Tooth Tony »

Jel se ono sa naucnikom samo meni super ofirno znalo da je laznjak :-) :-)
Logovan

#3508 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

ExNihilo wrote:Strašno peglativna nova epizoda. Ko je pametan pogledat će samo zadnjih 5-10 minuta.
Pa nije valjda toliko loše. :roll: :roll:
Ciprol

#3509 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Ciprol »

Malo je bolja od prošle, al' ubili su ono uzbuđenje što je bilo u prve tri epizode ove sezone..
Averus

#3510 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Averus »

Epizoda = Proljev. :oops:
oskarboy

#3511 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

serija je cisti mazohizam :lol: :lol: :lol: :lol: mi obozavamo da se patimo dok je gledamo.opet ista situacija kad umrtve radnju sa nekim glupim dijalozima,al opet ne odustajemo od nje da je gledamo iako nas nervira :D pogotovo ona scena sa bijelim kombijem gdje na vidiku nije bilo puno zombija,svega tri do pet i to dosta udaljeni od njih i kad odjednom oko njih citav roj zombija :lol: :lol: :lol: :lol: kao da su zombiji odjednom dobili turbopogon i nacrtali se masovno pred kombi.pa stvarno to nema smisla.opet vracanje u proslost,pa razmisljanja.serija je usporena ko i sami zobiji koji ipak nekad ubrzaju kao kod bijelog kombija :lol: :lol:
splinter

#3512 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by splinter »

Nije loša ova epizoda, dala se pogledati :wink:
Sakazulu

#3513 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Sakazulu »

A možda nam i naredne dvije epizode do pauze, ovako razvuku, pa tek tamo 2015 raspale malo akcije!
IcedMFEarth

#3514 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by IcedMFEarth »

Biće zato osma epizoda dobra :D
jalijas74

#3515 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

Dobra epizoda dosta se prica otkrilo. Jedino je malo glupo sto je Kerol udarilo auto zamisli koji peh moras biti da te od toliko zombija spuca auto u gradu bez saobracaja i to velikom brzinom :evil:
janje_

#3516 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

sve price koje su "otkrivene" su totalno predvidive. isto ko sto se za "naucnika" s fudbalerkom odavno pretpostavljalo da je ublehas.. providno..

meni je epizoda bila dosadna i sretan sam sto sam je gledo usput, radeci nesto drugo..
Logovan

#3517 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Aaa jesu razvukli seriju. :run: Stalno neki bespotrebni dijalozi, neka sjećanja iz ranijih sezona i tako to. Mislim da malo pretjeruju. :-) I pored ovoga, ja svaku epizodu nekako jedva dočekam. :D
Nisam baš onako zamišljao "ulazak" Carol u bolnicu. Mislio sam da će odglumiti povredu da se uvuče tamo kod njih, pa da spasi Beth.
Šveđanin

#3518 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Šveđanin »

Predosadna epizoda.. statične scene koje te tjeraju da pogled skrećeš na druge stvari.. pažnja na minimumu..
Ovo je čest slučaj sa TWD. Serija nije loša, gledaću sigurno i dalje.. ali može se ovo mnogo bolje odraditi, sa više uzbuđenja..
jalijas74

#3519 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

Prosle sezone poslije pada zatvora svi su imali svoje price iz proslosti izuzev Karol koja je bila odbacena ovo je bila idealna epozoda da se cuje i njena prica a i da se rasplete malo njen i Darylijev odnos koji je ocito u krizi.

Bas su predvidive situacije da im klinac koji jedva hoda oduzme oruzje.

Sta sljedi dalje ocitito Karl i Micika ostaju sa bebom i popom a ostali kuju plan napada na bolnicu kako bi izbavili Bet i Karol iz iste. A druga grupa se ocito nasla pred velikim krdom zombija na onim farmama a znamo da cim se pojavi veliko krdo iz serije nestane minimum dva lika. Po meni naucnik i mozda neka od djevojaka mozda lezba ko zna.
Tito_i_Partija

#3520 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Jack Be Nimble wrote:Ma bilo je OK, bolja nego zadnja. Ja se ne sjecam sta se desilo u zadnjoj. Znam da zadnja nije bila sa Beth, ali pojma nemam sta se desavalo prosle sedmice.

Ova se moze gledati.
Isto ces rec' i posle sledece epizode. :D

I nije cudo, kad covjek pogleda koliko epizoda iz prethodnih sezona su bile potpuno iste. Zaboravljiva sranja koja nemaju nikakog smisla, niti ne doprinose odvijanju radnje u cjelini. Ali eto, haman smo svi do jednog mazohisti.

Ovo nije nikakvo iznenadjenje. Svi smo znali da ce se kad-tad vratit' na ovo peglanje.
Jack Be Nimble

#3521 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Ipak sam se sjetio autobusa i crvenekosog iz pred prosle epizode :skoljka:

Nego sta mi ocekujemo od ove serije? Neki prizivaju neku akciju a sta spada pod tu akciju? Svake epizode da nasi junaci nadju u OK Koralu sa novom grupom zlikovaca i da se ubijaju? Vala i to bi bilo dosadno nakon druge epizode kao sto ovo sada gledamo.

Dvije opcije su ostale za ovu seriju A) kako i gdje je virus krenuo, B) kako naci ljek ili C) nema ljeka i u roku 10 godina ostace samo 5% ljudi. Do tada mogu peglati dok raja gleda svake sedmice.
VenomousV

#3522 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by VenomousV »

nije se rodio ko bi vam ugodio :roll:

meni dobra epizoda :D
cyprus

#3523 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by cyprus »

Serija je dobra, ne serite :D inače nit bi je ovoliko ljudi gledalo, nit bi ova tema sa ovoliko stranica postojala :-D

Jedino što bih ja volio jeste da krenu sa rješavanjem pitanja - šta je dovelo do zombikalipse, kao i eventualnim pokušajima da se obnovi society... Inače ne mogu vjerovat koliko ih malo ta pitanja zanimaju :-) Ponadah se da će se to promijeniti sa ovim ''naučnikom'', al me šupak razočara...

A što se tiče akcije, meni dosta, ne treba više...
sumirprimus

#3524 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sumirprimus »

kako je doslo do raspada sistema?ovi zombiji ko da su od margarina...
irac300

#3525 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

'ebo majku, kad sinoć ne zaspah uz seriju. Ne pamtim kada mi se to desilo. Baš su us.rali i šefa i stanicu sa ovom podjelom grupe, bukvalno ponavljaju lanjsku sezonu.
Post Reply