Kako bi ba pocupo, cini ti se... Ja Carlija vodim na "istrcavanje" na flexiju do 35kg, a njemu 43, i nista se ne desi kad trzapakica_ wrote:ljudiiii, zna li neko gdje ima kupiti radnih povodaca za pse, jedno par metara dugih.. Ala fleksi, samo ne fleksi jer bi moj krmak to pocup'o, nego bas povodac, bez ikak'ih kutija, navoja i sl., samo dugacki..???
Gdje u Sa......
- Cholina_Lokica
#3501 Re: Gdje u Sa......
- daddy_cool
#3502 Re: Gdje u Sa......
Ja sam ih naručivao ovdje, ali se radilo o većoj količini (za pojedinačne primjerke nisam siguran):pakica_ wrote:ljudiii, ima li gdje kod nas da se moze uraditi privjesak za kljuceve sa slikom po nasem izboru..? al' da to pismeno izgleda
http://www.hpcards.com.ba/
Nije neki prestrašan kvalitet (ali zato ni cijena nije strašna
Nekada ranije sam radio pojedinačne primjerke u onom nekom kao foto-optiku u Envera Šehovića (zaboravio naziv), ali zadnji put nije bilo privjesaka (radili samo kalendare i sl.).
Last edited by daddy_cool on 16/08/2012 10:07, edited 1 time in total.
-
pakica_
#3503 Re: Gdje u Sa......
pocup'o je jedan do 50kg kad je vidio mackuCholina_Lokica wrote:Kako bi ba pocupo, cini ti se... Ja Carlija vodim na "istrcavanje" na flexiju do 35kg, a njemu 43, i nista se ne desi kad trzapakica_ wrote:ljudiiii, zna li neko gdje ima kupiti radnih povodaca za pse, jedno par metara dugih.. Ala fleksi, samo ne fleksi jer bi moj krmak to pocup'o, nego bas povodac, bez ikak'ih kutija, navoja i sl., samo dugacki..???Uzmes do 50kg, ili 50+ i neece sigurno nista biti, ako ne nadjes ovo cudo
-
pakica_
#3504 Re: Gdje u Sa......
e hvala ti puno punodaddy_cool wrote:Ja sam ih naručivao ovdje, ali se radilo o većoj količini (za pojedinačne primjerke nisam siguran):pakica_ wrote:ljudiii, ima li gdje kod nas da se moze uraditi privjesak za kljuceve sa slikom po nasem izboru..? al' da to pismeno izgleda
Nije neki prestrašan kvalitet (ali zato ni cijena nije strašna), ali se mogu ubaciti slike po izboru (obostrano, dakle mogu biti i različite slike na dvije strane.
Nekada ranije sam radio pojedinačne primjerke u onom nekom kao foto-optiku u Envera Šehovića (zaboravio naziv), ali zadnji put nije bilo privjesaka (radili samo kalendare i sl.).
- daddy_cool
#3505 Re: Gdje u Sa......
Ako je za poklon pogledaj prvo u E. Šehovića. Tamo sam uradio privjeske za ličnu upotrebu sa slikama djeteta i čini mi se da su djelovali malo ozbiljnije (i jačepakica_ wrote:e hvala ti puno punodaddy_cool wrote:Ja sam ih naručivao ovdje, ali se radilo o većoj količini (za pojedinačne primjerke nisam siguran):pakica_ wrote:ljudiii, ima li gdje kod nas da se moze uraditi privjesak za kljuceve sa slikom po nasem izboru..? al' da to pismeno izgleda
Nije neki prestrašan kvalitet (ali zato ni cijena nije strašna), ali se mogu ubaciti slike po izboru (obostrano, dakle mogu biti i različite slike na dvije strane.
Nekada ranije sam radio pojedinačne primjerke u onom nekom kao foto-optiku u Envera Šehovića (zaboravio naziv), ali zadnji put nije bilo privjesaka (radili samo kalendare i sl.).treba mi za poklon, pa hocu da izgleda fino, tako da budem o'sla tamo da se raspitam
-
pakica_
#3506 Re: Gdje u Sa......
ma vise je simbolicno, al' eto opet da bude kol'ko tol'ko kvalitetnodaddy_cool wrote: Ako je za poklon pogledaj prvo u E. Šehovića. Tamo sam uradio privjeske za ličnu upotrebu sa slikama djeteta i čini mi se da su djelovali malo ozbiljnije (i jače). Cijena: 3 ili 3,5 KM po komadu. Koliko će biti fino za poklon, ne znam.
-
selmicaaa_
#3507 Re: Gdje u Sa......
Zna li neko gdje su najpovoljnije ukrasne vrecice za poklone?
- Đinajlu
#3508 Re: Gdje u Sa......
Trebao bih sutra do Sarajeva, pa me interesuje gdje ima kupiti skate patika? Znam za Madness, on je valjda na Skenderiji, ima il još negdje? Može i Istočno Sarajevo ako neko zna da tamo ima... Hvala unaprijed.
- Chustaa
#3509 Re: Gdje u Sa......
Imas Madness iza BBI centra,i imas radnju zove se Old Town u ulici preko puta hotela Astra u gradu kod dzamije Ferhadije.Đinajlu wrote:Trebao bih sutra do Sarajeva, pa me interesuje gdje ima kupiti skate patika? Znam za Madness, on je valjda na Skenderiji, ima il još negdje? Može i Istočno Sarajevo ako neko zna da tamo ima... Hvala unaprijed.
- Đinajlu
#3510 Re: Gdje u Sa......
A gdje se otprilike nalazi BBI centar?
- Chustaa
#3511 Re: Gdje u Sa......
Ne znam jesi li ranije citao postove,ja ti slabo objasnjavam,ali protbat cuĐinajlu wrote:A gdje se otprilike nalazi BBI centar?
Uh,ovako.McDonalds ,valjda znas gdje je,pa ides kafic Forino prama onom taxi standu i vidjet ces ovo

-
jasmina94
#3512 Re: Gdje u Sa......
Da li znate jesu li počela sniženja ljetne odjeće u Sarajevu? I gdje konkretno ? Da li ima povoljnih cijena u Mercatoru na socijalnom,konkretno sportina ? Hvala !
- sheilak
#3513 Re: Gdje u Sa......
ama u sred sarajeva. nema sanse da ga promasis sve i da hoces.Đinajlu wrote:A gdje se otprilike nalazi BBI centar?
jesi pogledala u orsay-u?jasmina94 wrote:Da li znate jesu li počela sniženja ljetne odjeće u Sarajevu? I gdje konkretno ? Da li ima povoljnih cijena u Mercatoru na socijalnom,konkretno sportina ? Hvala !
-
pakica_
#3514 Re: Gdje u Sa......
je li ismarov extreme u zivotu jos uvijek?Chustaa wrote:Imas Madness iza BBI centra,i imas radnju zove se Old Town u ulici preko puta hotela Astra u gradu kod dzamije Ferhadije.Đinajlu wrote:Trebao bih sutra do Sarajeva, pa me interesuje gdje ima kupiti skate patika? Znam za Madness, on je valjda na Skenderiji, ima il još negdje? Može i Istočno Sarajevo ako neko zna da tamo ima... Hvala unaprijed.
-
bull21
#3515 Re: Gdje u Sa......
Ja mislim da je taj Madness kod BBI-a propao. Sad je tu nešto (nokti i fazoni) i Zorro se preselio u onaj drugi dio radnje.
- zazana
#3516 Re: Gdje u Sa......
Nije propao, samo se smanjio prostor, još uvijek radi na istom mjestu iza BBI-a i ima super stvari.
- Chustaa
#3517 Re: Gdje u Sa......
Koliko ja znam, i dalje radi
-
jasmina94
#3518 Re: Gdje u Sa......
@ sheilak
Ne,nisam još nigdje išla.Raspitujem se pošto sam imala namjeru otići u Sarajevo poslije Bajrama.
Ipak hvala ! 
Ne,nisam još nigdje išla.Raspitujem se pošto sam imala namjeru otići u Sarajevo poslije Bajrama.
- Hopkins
#3519 Re: Gdje u Sa......
Gdje u sa kupiti privjesak sa onom malom tenom (npr. starka ili sl.) 
- Chustaa
#3520 Re: Gdje u Sa......
Joj Bajram brzoojasmina94 wrote:@ sheilak
Ne,nisam još nigdje išla.Raspitujem se pošto sam imala namjeru otići u Sarajevo poslije Bajrama.Ipak hvala !
![]()
U svim trafikama i sl.Hopkins wrote:Gdje u sa kupiti privjesak sa onom malom tenom (npr. starka ili sl.)
- Cholina_Lokica
#3521 Re: Gdje u Sa......
Svasta, hajd znaj sta je to bilopakica_ wrote: pocup'o je jedan do 50kg kad je vidio mackupuk'o.. ostala mi samo skoljka u rukama, a resto povodca se uvuklo unutra i alahimanet hahaha.. doduse, to je bio poklon, haj' znaj kol'ko je placen (nije da serem na poklon, poklonu se u zube ne gleda, al' moguce je da je bio neke klj kvalitete).. znas ti njega i kakav je on krmak haha
Jbg, onaj moje je puuunoooo veci od Baste, i veci krmak kad se zaleti da se ganja sa cukama
I macke izdrzi
- Chustaa
#3522 Re: Gdje u Sa......
Evo mog krmka
Lomi sta stigne.
Lomi sta stigne.-
pakica_
#3523 Re: Gdje u Sa......
onda me razumijes, jer ovo je moj krmakChustaa wrote:Evo mog krmka![]()
Lomi sta stigne.
http://desmond.imageshack.us/Himg804/sc ... es=landing
edit: lokice, bastonja je ipak malo narast'o od svog dobrinjskog doba
-
nula37
#3524 Re: Gdje u Sa......
gdje naci adapter na koji bi mogla nakaciti svoj punjac od telefona radi koristenja u americi...

nesto ovako

nesto ovako
- Chustaa
#3525 Re: Gdje u Sa......
Ne vidi mi se slika,pa ti ne bih znao reci.nula37 wrote:gdje naci adapter na koji bi mogla nakaciti svoj punjac od telefona radi koristenja u americi...
nesto ovako