Pa cura je zaslužila pobjedu.od početka je imala konstantno dobre nastupe,a vas niko nije tjerao da glasa
I ja sam gledao i bio za anidu,ali nisam poslao ni jedan glas
Moderator: anex
to je filmopa22 wrote:Wtf ovo film? Ja mislio ta neka serija sa sehijem i onurom sto su najavljivali al vidim nigdje Sehke
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja sam odustala na pola emisije, i isto kontam pa nekad se moglo gledatkaranana wrote:ovaj glam blam ispuho.
a bio je gledljiv ranije.
Aci ask - Gorka ljubavmoonlight7 wrote:Kako se zvao onaj film od sinoć?
-LIBERO- wrote:Pitanje za ove upucenije u ovu tematiku![]()
Ova dva nova muzicka kanala tv Hayat, da l' ce to piciti samo muzika..spotovi i sl. il ce biti neki dodatni sadrzaj i sl. ?
Ima li neko sa insajderskiminformacijama, posto i mi na HS-u dobismo ova dva nova kanala pa rekoh da vidim kod upucenijih forumasa sta je zapravo ovo.
Hvala
Chuckie wrote:Jedan od komentara sa fejsa: Aj jest ovaj Šoljanin dosadan, kao guzni svrab
I meni jojjjNot My Idea wrote:najdrazi su mi ovi koji ne gledaju, samo im ukucani gledaju pa oni uhvate krajickom oka..il dok saltaju kanale.
Ne znam stvarno sta toliko imate protiv ovog Hayata ... znam da imaju losu programsku semu, ali uporedjujuci sa drugim domacim kanalima, Hayat je odlican!Chisum wrote:-LIBERO- wrote:Pitanje za ove upucenije u ovu tematiku![]()
Ova dva nova muzicka kanala tv Hayat, da l' ce to piciti samo muzika..spotovi i sl. il ce biti neki dodatni sadrzaj i sl. ?
Ima li neko sa insajderskiminformacijama, posto i mi na HS-u dobismo ova dva nova kanala pa rekoh da vidim kod upucenijih forumasa sta je zapravo ovo.
Hvala
Kazu, bice nesto na fazon Headbangers Ball-a
P.S. Znaci, godinama pazim, kad shaltam kanale, da ne naletim na ovaj seljakluk zvani Hayat, a od danas cu morati paziti - puta tri.... Hvala vam Svrakici, gdje culi i gdje ne culi....
Jebo one starinske igricu kakva je ovo igra, dok prodjes kroz nase kanale... od Hayata, Behara, Pinkova, BN-ova, OBN-ova, KISS-ova,Vogosci i ostalih... Nema sanse da ne ugazis u barem jedno govno. Napeto.
Not My Idea wrote:najdrazi su mi ovi koji ne gledaju, samo im ukucani gledaju pa oni uhvate krajickom oka..il dok saltaju kanale.
cerimagic mi jesheilak wrote:ja sam se jucer ismijala na kraju njihovog Dnevnika. Uglavnom, ide prilog o nekom starijem gospodinu i njegovom monologu o bivsim i sadasnjim vremenima, nakon toga bez uvoda Cerimagic o najnovijoj cijeni lopata![]()
vrlo pajtonovski.