Vjerovatno je koristen modem vec .. Ne vjerujem da Bhtelecom postavlja username i password prije isporuke opreme korisniku.. Meni je problem pravio iskljuceni dhcp(koji treba biti iskljucen u slucaju mojaTV full) sve dok nisam rucno podesio ip adresu mreznoj karti nisam mogao pristupiti preko 192.168.1.1.. http://www.tp-link.com/english/soft/2008613161340.pdfneo7 wrote:Da naravno, ali ni jedna kombinacija user/pw ne radi. Isprobao sve moguce varijante ali je TP-link zakljucan a meni se ne da da ga restartujem na fabricke postavke jer ima dosta postavki da se setujemunja.ba wrote:mozes li otvoriti 192.168.1.1neo7 wrote:Jesu zakljucane bas radi toga. Zvao sam telecom i kazu ako zelim ostale racuanre nakaciti da kupim router ? WTF jos jedan uredjaj u kuci, pa nemam ga gdje ni ukljucitii.
Inace na tp-linku ima i antenica ali eto, wiralless mi ne daju da aktiviram, tj ne daju da pristupim TP-linku...
Ne znam koliko bi ti bilo uredu/pametno da resetujes modem i da ti neko pokusa proslijediti backup konfiguracije modema..
Ako ti frcera sve kako treba nemoj nista dirati ..