Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Pedja Kojovic

#3501 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

U narednih nekoliko dana cu se javljati ako i kad budem mogao.
Na putu smo.
U toku je promocija Manifesta Nase strane po BiH.
Danis i ja veceras u Bihacu, sutra u Cazinu i tako dalje.

p.k.
nosara

#3502 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nosara »

Pedja Kojovic wrote:U narednih nekoliko dana cu se javljati ako i kad budem mogao.
Na putu smo.
U toku je promocija Manifesta Nase strane po BiH.
Danis i ja veceras u Bihacu, sutra u Cazinu i tako dalje.

p.k.
Cuj, na putu, a sff u punom jeku... To Danis k'o pravi politicar... :D

Nekoliko konkretnih pitanja...

1. Izjavu Predsjednika Komsica o suverenosti Srbije bez Kosova docekali ste na noz i proglasili je "Izjavom koja odražava uskogrudost, provincijalizam i nedostatak državničkog sluha"....

Da li to znaci da ns podrzava stav srbije o kosovu, ili ste za nezavisnost Kosova ili, pak, jos uvijek niste u stanju da se nosite sa tako krupnim pitanjima, pa ih radije gurate pod tepih, a one koji javno i direktno iznose svoje misljenje nazivate uskogrudim provincijalcima...?

2. Preletjeh preko tzv. manifesta ns...

Da li postoji poseban tzv. manifest za rs, ili je ovo tzv. manifest nsFBiH, a tzv. manifest nsRS tek slijedi, ili...?

Zasto postavljam ovo pitanje...? U tzv. manifestu nigdje se ne spominje stav ns o unutrasnjem uredjenju BiH...
Vi ste, koliko mi je poznato, vec u koaliciji sa nekim strankama u RS-u... Da li ste tako stali na stranu onih koji ovakvo unutrasnje uredjenje smatraju dobrim za BiH, jer te stranke u svojim planovima nigdje ne spominju BiH bez RS, ili ste protiv entiteta, ali o tome ne smijete javno govoriti, ili je i to jedno od pitanja koja su prekrupna za ns, pa ih ignorisete kao da ih nema...?
Banksy

#3503 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Pedja Kojovic wrote:

p.k.
Ma, u redu je :D taman smo navikli da te nikad nema, svakako razgovaramo sami sa sobom :D
buzzer

#3504 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Banksy wrote:
Pedja Kojovic wrote:

p.k.
Ma, u redu je :D taman smo navikli da te nikad nema, svakako razgovaramo sami sa sobom :D
mogli bi u medjuvremenu promuhabetiti sa sdpivz, stranci sklonoj izravnoj komunikaciji s ruljom. :D
Banksy

#3505 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

buzzer wrote:
Banksy wrote:
Pedja Kojovic wrote:

p.k.
mogli bi u medjuvremenu promuhabetiti sa sdpivz, stranci sklonoj izravnoj komunikaciji s ruljom. :D
svak na svojoj temi :) o sdp-u tamo, o nss rulji ovdje :)
Real Khan

#3506 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

Suti i trpi wrote:
Real Khan wrote:Tek negdje oko 50. stranice ove teme sam se uključio u diskusiju jer sam bio iziritiran krupnim riječima o najavi radikalnih programa i mjera na putu BiH ka ekonomskom prosperitetu i euroatlantskim integracijama, a istovremeno mlakim i bezličnim stavovima kada je riječ o nakaradnom ustavnom uređenju. Sve što je p.k. tada rekao je bilo na fonu: "...stav Naše stranke je da se dejtonski Ustav može mijenjati samo na način propisan Ustavom...")
A kako bi ti ukino RS ili entitetsko glasanje? Daj nam navedi makar 5 stavki koje bi ti primjenio a moglo bi rezultirat ukidanjem RS ili entiteskog glasanja. Samo da te napomenem da su vladajuci imali 15 godina fore da ukinu RS ili entitetsko glasanja...

To je isto kao da NASI spocitavas sto ne odu sa posadom na Mars.

Ali, po svemu sudeci, ti si ugradjen tako da ti ovakva situacija pogoduje. Lako je vodit visoku politiku kada su ti puni dzepovi, zapitaj se kako je onim sto jedva prezivljavaju, sto su bolesni, odbaceni od drustva, obespravljeni... Takvih je jako puno, najvise zahvaljujuci vladajucim strankama. Njih niko ne zali, njima niko ne pomaze, o njima niko ne misle. SUNOVRAT MORALA!!

Tvoje pisanje o moralu ("multietničko" "građansko" i "ekonomsko-pragmatično" moralisanje) u cilju odbrane Naše stranke se nekako ne uklapa u tvoje komentare na nekim drugim temama na ovom istom forumu... Naime, tamo ti je i te kako bitna priča o "unitarnoj BiH" kao o babarogi koja jede Srbe za doručak, što pokazuje nedvojbeno da ovdje samo prosipaš šuplju priču o moralu, a u suštini ti je bitno samo to da je Bojan Bajić predsjednik NS rezolutno protiv ukidanja entiteta zvanog RS... Imajući u vidu tvoje dvolično pisanje ovdje i na drugim temama navodi na opravdan zaključak da su ljudi u pravu kada kažu da je Naša stranka kukavičije velikosrpsko jaje zapakovano u fini celofan "multietničke i građanske stranke".

Evo i prigodnog citata jednog od tvojih visokomoralnih "multietničkih i građanskih" komentara koji se vežu za "ekonomski prosperitet BiH" :D
Re: Ide li Republika Srpska putem Republike Kosovo?
by Suti i trpi on 26/07/2010 10:39

Nije to mit, to je FAKAT. Jos prije rata se govorilo 'pa zasto vi Srbi niste za cejlovitu i unitarnu BiH', kada bi uslijedio odgovor 'pa zasto vi niste za cjelovitu i jedinstvenu Jugoslaviju', odgovaralo bi se 'pa nisu ni Hrvati, Slovenci i Makedonci', pa zasto nisu 'pa radi Milosevica i njegove politike'... Dakle, nije se zeljelo zivit u Jugoslaviji sa Srbima kao apsolutnom vecinom, ali se zeljelo zivit u unitarnoj BiH sa bosnjackom vecinom. Da je htjela SDA, BiH je mogla ostat u sastavu Jugoslavije i sigurno u BiH nebi bilo rata. Ali, sasvim je logicno i opravdano sto to Bosnjaci nisu zeljeli, jer koja bi budala zeljela zivot pod vlascu nekog ko nije bas tolerantan prema tebi!? Isto to sada vazi za Srbe u BiH. Koja bi budala pristala na unitarnu BiH kada se zna da bi vecina bosnjacki politicara radila protiv srpski interesa i zelja srpskog naroda. Dovoljno je vidjet koliko se likuje radi gubitka Kosova, radi problema u Sandzaku i Vojvodini da bi se shvatilo sta vecina Bosnjaka (posebno politicara) osjeca prema Srbima. Nema sumnje da im zele sve najgore. Niko nije budala da to ne vidi i osjeti.

Nema sumnje da likovi kao sto je Silajdzic sanjaju unitarnu BiH. Druga je stvar sto su to samo snovi, makar za vrijeme njegovog zivota (ako ne pozivi jos 50 godina kada bi se stvari mogle promjenit)... Ali, likovi koji pozivaju na odcjepljenje (Dodik) i na ukidanje (Silajdzic), nikako se ne smiju zanemarit. Oni se moraju na izborima uklonit sa vlasti, sto je za dobrobit svih nas.

Moze imat 3 000 administrativnih jedinica, ALI SAMO U SLUCAJU DA TO ODOBRI DRZAVNA VLADA. Unitarna drzava znaci VOLJA VECINE, sto je u slucaju BiH VOLJA BOSNJAKA. Bosnjaci bi vodili vanjsku politiku, kao sto bi imali mehanizme da kreiraju unutrasnju organizaciju po svome nahodjenju.

dakle iz jednog centra sa obavezujućim odlukama za niže nivoe vlasti.

Dakle, u prevedom znacenju, Silajdzic, Tihic, Radoncic i Lagumdzija bi mogli nametat svoju volju u Banja Luci, Bijeljini ili Prijedoru.

Silajdzic, Tihic, Radoncic, Lagumdzija i Komsic bi mogli priznat Kosovo bez saglasnosti Srba, kao sto bi mogli protjerat srpskog i hrvatskog ambasadora ako bi za to postojali motivi...

Unitarna drzava = vladavina vecine = vladavina Bosnjaka (u klimi kakva sada vlada).

Suti i trpi

EDIT: Evo ga još jedan "multietnički", "proekonomski", baš "građanski obojen" komentar istog autora :D
Re: Ide li Republika Srpska putem Republike Kosovo?
by Suti i trpi on 26/07/2010 12:37

To je kozmetika dragi moj. Kakva je razlika izmedju 'seksa' i 'vodjenja ljubavi'?

Cjelovita BiH = unitarna BiH.

Zasto SDA nije ponudila SDSu i entitet u kojem ce Srbi biti vecina, ako vec nisu zeljeli untarnu BiH u kojoj bi NEMINOVNO Bosnjaci bili glavni igrac?

Zasto je SDA odbila sporazum Adila Zufilkarpasica i Muhameda Filipovica sa SDSom?
Da nije razlog zelja za unitarnom BiH u kojoj ce Bosnjaci biti ALFA i OMEGA?

Mozes ti kozmeticki uljepsavat koliko hoces, ali to ne mjenja sustinu.

Pisem u slengu, ulicnim rjecnikom, nekako mi je pederski da pisem 'isao, dosao, pristati, zanemariti' . To sam vec objasnjav(a)o nekom(e)...
Suti i trpi

Private message
Pitanje za Peđu Kojovića (kad' se vrati sa puta): Je li i ovo u skladu sa "politikom i ideologijom" Naše stranke???
Last edited by Real Khan on 26/07/2010 13:55, edited 2 times in total.
no_pasaran

#3507 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by no_pasaran »

Hajde ba, mojne mi šuplje.

Pošto ba "Dani"? Može i sa Senadom, pošto Senad?

Cire ba otvoreno, bilo bi i vama zarade od pretprodaje.
buzzer

#3508 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Real Khan wrote: a u suštini ti je bitno samo to da je Bojan Bajić predsjednik NS rezolutno protiv ukidanja entiteta zvanog RS... Imajući u vidu tvoje dvolično pisanje ovdje i na drugim temama navodi na opravdan zaključak da su ljudi u pravu kada kažu da je Naša stranka kukavičije velikosrpsko jaje zapakovano u fini celofan "multietničke i građanske stranke".
moze ti moderacija dozvoljavati da koristis crvenu boju (ko zna, mozda i to ima neko znacenje :? ), ali ja ti zasigurno necu dozvoliti da lazes na ovoj temi. makar dok me ne banuju. haj' sad fino postavi link gdje je to iz usta/tastature funkcionera ns receno da je bojan rezolutno protiv ukidanja rs?
rahmanjin

#3509 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by rahmanjin »

Pitanje za Peđu.
Kada će te postaviti kandidatske liste za izbore na svoju stranicu?
Real Khan

#3510 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

buzzer wrote:
Real Khan wrote: a u suštini ti je bitno samo to da je Bojan Bajić predsjednik NS rezolutno protiv ukidanja entiteta zvanog RS... Imajući u vidu tvoje dvolično pisanje ovdje i na drugim temama navodi na opravdan zaključak da su ljudi u pravu kada kažu da je Naša stranka kukavičije velikosrpsko jaje zapakovano u fini celofan "multietničke i građanske stranke".
moze ti moderacija dozvoljavati da koristis crvenu boju (ko zna, mozda i to ima neko znacenje :? ), ali ja ti zasigurno necu dozvoliti da lazes na ovoj temi. makar dok me ne banuju. haj' sad fino postavi link gdje je to iz usta/tastature funkcionera ns receno da je bojan rezolutno protiv ukidanja rs?
Hajde što se ne slažemo oko političkih stavova...ali zar ni oko boja ne možemo postići konsenzus? Ja tvrdim da ovo nije crvena nego bordo boja (koja nije moderatorska)...valjda i to nešto znači :D

Rezolutno je protiv ukidanja RS jer nigdje nisam ni čuo ni pročitao njegovu izjavu da će je (barem pokušati) osporiti. Njegovo pisanje u Danima se vrti oko teze da je pogubna politika SNSD-a u RS-u a ne da je pogubno društveno uređenje države u kojoj neki narod ima više prava nego svi ostali. A, eto, pokušaj mu ti nabaciti tu temu na sastanku Naše stranke, pa ćeš vidjeti koliko dugo ćeš ostati njen član...Ovo sam saznao od ljudi koji su se "drznuli" postaviti takva pitanja :wink:

I za kraj, molim te da ne koristiš riječi poput "lažeš" i sl. jer ako nemaš kvalitetnijih argumenata, takav vokabular ti sigurno neće pojačati izlaganje.
Suti i trpi

#3511 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Suti i trpi »

Jao, jao, jao,... Kako nisko udaras RK, pa to je strasno :D :lol: ...

Kakve veze imaju moji licni stavovi sa stavovima Nase stranke?
Ja nisam clan Nase stranke, pa opusteno mogu pisat sta mi je volja i ne razmisljam je li to u skladu sa politikom koju provodi Nasa stranka.
Malo me je sramota sto mi dajes takvu (nezasluzenu) vaznost i politiku Nase stranke poistovjecujes sa nekim mojim komentarima :D . Mislim stvarno, grohotom se smijem :D :lol: :lol: :lol: ...

Sto se tice komentara sto si citiro, potpisujem od a do z, ka i svaki drugi komentar koji sam napiso na ovom forumu. Ali necemo o tome na ovoj temi...
vivaldi

#3512 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by vivaldi »

Real Khan wrote:Pitanje za Peđu Kojovića (kad' se vrati sa puta): Je li i ovo u skladu sa "politikom i ideologijom" Naše stranke???
I ja bih volio da cujem odgovor na ovo pitanje, ali posto ne znamo kad ce pedja, a ti si juce napisao ovo
Real Khan wrote:naprotiv, i dalje sam u dobrim odnosima sa svojim prijateljima iz djetinjstva, a koji su sada u vrhu Naše stranke
onda valjda nije problem da sam saznash pa da nam javis vec danas.
ultima_palabra

#3513 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

Sad će, samo dok završi sa Hillary Clinton, nije u redu da žena čeka na liniji :-D
vivaldi

#3514 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by vivaldi »

ultima_palabra wrote:Sad će, samo dok završi sa Hillary Clinton, nije u redu da žena čeka na liniji :-D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Suti i trpi

#3515 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Suti i trpi »

ultima_palabra wrote:Sad će, samo dok završi sa Hillary Clinton, nije u redu da žena čeka na liniji :-D
:D :lol: :lol: :lol:
buzzer

#3516 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Real Khan wrote:
buzzer wrote: moze ti moderacija dozvoljavati da koristis crvenu boju (ko zna, mozda i to ima neko znacenje :? ), ali ja ti zasigurno necu dozvoliti da lazes na ovoj temi. makar dok me ne banuju. haj' sad fino postavi link gdje je to iz usta/tastature funkcionera ns receno da je bojan rezolutno protiv ukidanja rs?
Hajde što se ne slažemo oko političkih stavova...ali zar ni oko boja ne možemo postići konsenzus? Ja tvrdim da ovo nije crvena nego bordo boja (koja nije moderatorska)...valjda i to nešto znači :D

Rezolutno je protiv ukidanja RS jer nigdje nisam ni čuo ni pročitao njegovu izjavu da će je (barem pokušati) osporiti. Njegovo pisanje u Danima se vrti oko teze da je pogubna politika SNSD-a u RS-u a ne da je pogubno društveno uređenje države u kojoj neki narod ima više prava nego svi ostali. A, eto, pokušaj mu ti nabaciti tu temu na sastanku Naše stranke, pa ćeš vidjeti koliko dugo ćeš ostati njen član...Ovo sam saznao od ljudi koji su se "drznuli" postaviti takva pitanja :wink:

I za kraj, molim te da ne koristiš riječi poput "lažeš" i sl. jer ako nemaš kvalitetnijih argumenata, takav vokabular ti sigurno neće pojačati izlaganje.
bordo je nijansa crvene boje, a moderatori se nisu izjasnili po pitanju koristenja iste. ako grijesim, rado i bez ikakvih problema cu se izviniti.
ovo ti nije rezolutno, vise 'nako izvedeno, proizvoljno, navijacki. jednom analiticaru tvoga kova i (forumskog - anonimnog) renomea bilo bi ispod nivoa koristiti se takvim stvarima. sto ne ponudis neki citat, link, tako nesto opipljivije, majka mu stara...?

i za kraj, ja sam krajisnik. naucilo me da stvari nazivam pravim imenom. laz je laz, hebes je. nisam te ja tjer'o da lezes. kad mi dokazes supratno, ja cu se izviniti i samobanovati.
Real Khan

#3517 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

vivaldi wrote:
Real Khan wrote:Pitanje za Peđu Kojovića (kad' se vrati sa puta): Je li i ovo u skladu sa "politikom i ideologijom" Naše stranke???
I ja bih volio da cujem odgovor na ovo pitanje, ali posto ne znamo kad ce pedja, a ti si juce napisao ovo
Real Khan wrote:naprotiv, i dalje sam u dobrim odnosima sa svojim prijateljima iz djetinjstva, a koji su sada u vrhu Naše stranke
onda valjda nije problem da sam saznash pa da nam javis vec danas.
Pa, valjda ste shvatili da nije MOJ posao da pomažem u širenju političke propagande u ime Naše stranke...Ima jedan hrabri momak (vrli :D ) koji je otvorio ovu temu nudeći se da odgovori na "SVE što smo željeli pitati a nismo imali ko..." Ne bih da mu se miješam u planove i njegov posao, pa ću prepustiti njemu da uputi nas "neupućene" :D
Real Khan

#3518 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

:lol: :thumbup: Odličan :D
Pedja Kojovic

#3519 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

real Khan

Razlog zbog kojeg sam se ja na ovom forumu odrekao komfora anonimnosti je kako bih
iznosio zvanicne stavove i politiku Nase stranke.
(Svoje licne stavove i misljenja uvijek jasno oznacim)
Nadam se da je to odgovor na vase pitanje.

p.k.
Real Khan

#3520 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

buzzer wrote:
Real Khan wrote:
buzzer wrote: moze ti moderacija dozvoljavati da koristis crvenu boju (ko zna, mozda i to ima neko znacenje :? ), ali ja ti zasigurno necu dozvoliti da lazes na ovoj temi. makar dok me ne banuju. haj' sad fino postavi link gdje je to iz usta/tastature funkcionera ns receno da je bojan rezolutno protiv ukidanja rs?

bordo je nijansa crvene boje, a moderatori se nisu izjasnili po pitanju koristenja iste. ako grijesim, rado i bez ikakvih problema cu se izviniti.
ovo ti nije rezolutno, vise 'nako izvedeno, proizvoljno, navijacki. jednom analiticaru tvoga kova i (forumskog - anonimnog) renomea bilo bi ispod nivoa koristiti se takvim stvarima. sto ne ponudis neki citat, link, tako nesto opipljivije, majka mu stara...?

i za kraj, ja sam krajisnik. naucilo me da stvari nazivam pravim imenom. laz je laz, hebes je. nisam te ja tjer'o da lezes. kad mi dokazes supratno, ja cu se izviniti i samobanovati.
Vidiš buzzeru, kako nadolaziš na pravi put :mrgreen:

Kada se neko ne izjasni do kraja i ostavlja drugima da sami zaključuju, zaključci mogu biti i ovakvi i onakvi. S obzirom da Naša stranka i njeno rukovodstvo u privatnoj sferi iznose jedne stavove, a u javnom diskursu oblijeću oko nekih veoma važnih pitanja kao mačak oko vrućeg mlijeka, meni ne preostaje ništa drugo nego da isprovociram sagovornike iz Naše stranke da sami iznesu svoje stavove povodom tih pitanja.
Real Khan

#3521 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

Pedja Kojovic wrote:real Khan

Razlog zbog kojeg sam se ja na ovom forumu odrekao komfora anonimnosti je kako bih

p.k.
Dobro...ali ja bih prije rekao da si se odrekao komfora anonimnosti zbog činjenice da si kandidat za kantonalnu skupštinu pa si kontao na najposjećenijem forumu u državi hajrovati na najjeftiniji način dodatnih glasova. Ali, jbga, na tvoju žalost pojaviše se nekakvi forumaši koji se drznuše misliti svojom (a ne tvojom) glavom pa ti plan polako propada. E moj Peđa, there's no such a thing as free lunch... :D
Suti i trpi

#3522 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Suti i trpi »

p.k.
Otkud ti pravo na licne stavove i misljenja :D ? To je apsloutno neprihvatljivo... U BiH se moraju slusati velike vodje i prije svake izjave mora ih se konsultovat :D .
Suti i trpi

#3523 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Suti i trpi »

Real Khan wrote:

p.k.
Dobro...ali ja bih prije rekao da si se odrekao komfora anonimnosti zbog činjenice da si kandidat za kantonalnu skupštinu pa si kontao na najposjećenijem forumu u državi hajrovati na najjeftiniji način dodatnih glasova. Ali, jbga, na tvoju žalost pojaviše se nekakvi forumaši koji se drznuše misliti svojom (a ne tvojom) glavom pa ti plan polako propada. E moj Peđa, there's no such a thing as free lunch... :D
:D :lol: :lol: :lol:

A ja lika bem ti zivot :D .

Pedja, oprosti mi sto sam mislio svojom, a ne tvojom glavom :D .
buzzer

#3524 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Real Khan wrote: Vidiš buzzeru, kako nadolaziš na pravi put :mrgreen:

Kada se neko ne izjasni do kraja i ostavlja drugima da sami zaključuju, zaključci mogu biti i ovakvi i onakvi. S obzirom da Naša stranka i njeno rukovodstvo u privatnoj sferi iznose jedne stavove, a u javnom diskursu oblijeću oko nekih veoma važnih pitanja kao mačak oko vrućeg mlijeka, meni ne preostaje ništa drugo nego da isprovociram sagovornike iz Naše stranke da sami iznesu svoje stavove povodom tih pitanja.
ponovo trunis bezze, umjesto da si pokusao nemoguce :D (demantovati moju argumentovanu i citatima potkovanu tvrdnju da si lazov).
posto se bojan (jos uvjek) nije javno odredio o uzgoju borbenih pjetlova u filipinima, to bi, po tvojoj analitickoj, iliti analiticarskoj logici imalo znaciti da se bojan, obzirom da je iz rudog i da je srbin, slaze sa brutalnom praksom da se ovim jadnim zivotinjama daje red bul umjesto hrane, kako bi bili nenaspavani i neurozni, te da im se na nogice montiraju zileti kako bi borbe bile krvavije... jednom rjecju bojan je seljak, papak, supak i cetnik.

izmisljas stvari koje ljudi nisu rekli, koje nigdje ne pisu, a sve kako bi ih oblatio. obraza nemas, guzici se, anonimnoj, ne bojis, a strasna ti pomisao da bi ti ovaj rahatluk u kojem ti je tako dobro mogao zavrsiti. ti nastavi svoj posao, ja cu nastaviti ono sto moram - ukazivati na tvoje lazi, da te ne bi ko povrsan zaozbiljno uzeo. steta struje...
Real Khan

#3525 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Real Khan »

buzzer wrote:
Real Khan wrote: Vidiš buzzeru, kako nadolaziš na pravi put :mrgreen:

ponovo trunis bezze, umjesto da si pokusao nemoguce :D (demantovati moju argumentovanu i citatima potkovanu tvrdnju da si lazov).
posto se bojan (jos uvjek) nije javno odredio o uzgoju borbenih pjetlova u filipinima, to bi, po tvojoj analitickoj, iliti analiticarskoj logici imalo znaciti da se bojan, obzirom da je iz rudog i da je srbin, slaze sa brutalnom praksom da se ovim jadnim zivotinjama daje red bul umjesto hrane, kako bi bili nenaspavani i neurozni, te da im se na nogice montiraju zileti kako bi borbe bile krvavije... jednom rjecju bojan je seljak, papak, supak i cetnik.

izmisljas stvari koje ljudi nisu rekli, koje nigdje ne pisu, a sve kako bi ih oblatio. obraza nemas, guzici se, anonimnoj, ne bojis, a strasna ti pomisao da bi ti ovaj rahatluk u kojem ti je tako dobro mogao zavrsiti. ti nastavi svoj posao, ja cu nastaviti ono sto moram - ukazivati na tvoje lazi, da te ne bi ko povrsan zaozbiljno uzeo. steta struje...
:shock: Wow! Koja žuč se ovdje prosipa.... :D Ne znam kako da ti objasnim da se "drugačije mišljenje" ne može automatski nazivati "lažima"? Ja sam na temi koja je koncipirana kao "mi pitamo - Naša stranka odgovara" postavio mnogo konkretnih pitanja i nisam dobio odgovore. Meni i to govori nešto. Inače, iz dobijenih odgovora bi se moglo izvući dosta zaključaka, ali iz nedobijenih odgovora možda bi moglo čak i više, jer je simptomatično izbjegavanje jasnog artikulisanja stavova Naše stranke povodom određenih pitanja... Ako se ti slažeš sa nedefinisanim odgovorima, tvoja stvar, ali molim te nemoj mene nazivati lažovom kada kažem da ja nisam zadovoljan šupljom pričom iz usta ili pera tvojih političkih gurua.

P.S. Ono gore boldano si ti rekao :D
Locked