nikad cuo ako cemo iskreno al zato imas rasasi dobrih (i jeftinih i skupih) pa i njih stavi na listu za istrazivanjeDr Baltazar wrote:Ima li neko iskustva sa Al Rehab parfemima da podjeli?
koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- KB9
#3501 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
-
Klitemnestraaa
#3502 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
brown.sugar wrote:Didaco.Klitemnestraaa wrote:Jel zna iko gdje se može nabaviti: VIntage, Kate Moss?
Ubjedljivo najjači koji sam ikad imala, ali ga nigdje u BiH ne mogu naći.
Jooj ako ga nadjem odmah ću sad iz kreveta bolesna ustati ići da ga kupim.
-
Klitemnestraaa
#3503 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Zvala, nema.Klitemnestraaa wrote:brown.sugar wrote:Didaco.Klitemnestraaa wrote:Jel zna iko gdje se može nabaviti: VIntage, Kate Moss?
Ubjedljivo najjači koji sam ikad imala, ali ga nigdje u BiH ne mogu naći.
Jooj ako ga nadjem odmah ću sad iz kreveta bolesna ustati ići da ga kupim.
- brown.sugar
#3504 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Pisem ti u pp.Klitemnestraaa wrote:
Zvala, nema.
- Djidjimilovich
#3505 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
konektovan wrote:
Sinoc kupljen, i zena se opet zaljubila u mene, po drugi put.![]()
![]()
Fakat, predobar i prelijep miris.
molim te kazi mi gdje si ovaj uzeo ?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3506 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kod jednog havera, koji usput prodaje parfeme.Djidjimilovich wrote:konektovan wrote:
Sinoc kupljen, i zena se opet zaljubila u mene, po drugi put.![]()
![]()
Fakat, predobar i prelijep miris.
molim te kazi mi gdje si ovaj uzeo ?
- Mea_parvitas
- konektovan
#3508 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Eh sad, da li je original, ne znam, al' generalno nisu skupi.
- KB9
#3509 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
na piku ih ima za 50-60 veliko pakovanje i sigurno legit
-
Kataklinger
#3510 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Vagam između Nikos Sculpture i Terre d'Hermes...
- Michun
#3511 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
broj 2Kataklinger wrote:Vagam između Nikos Sculpture i Terre d'Hermes...
-
Dr Baltazar
#3512 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ako si mlađi onda Nikos. Ako imaš iznad 30 onda Hermes. Uglavnom sigurnija varijanta je Nikos.Kataklinger wrote:Vagam između Nikos Sculpture i Terre d'Hermes...
- KB9
#3513 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ne mogu se poredit kolko je tdh bolji al isto tako su oba odlicna kupovina (nikos za ulog-dobitak)Kataklinger wrote:Vagam između Nikos Sculpture i Terre d'Hermes...
- konektovan
#3514 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja bih tu granicu za godine, kod TdH podigao iznad 40, nekako ne ide za mladje od toga.Dr Baltazar wrote:Ako si mlađi onda Nikos. Ako imaš iznad 30 onda Hermes. Uglavnom sigurnija varijanta je Nikos.Kataklinger wrote:Vagam između Nikos Sculpture i Terre d'Hermes...
Moja preporuka za Nikos.
-
Dr Baltazar
#3515 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Može i tako. Al u suštini, godine ne igraju ulogu. Sve zavisi od osobe koja nosi parfem i kako se osjeća. Meni se Hermes prije par godina uopće nije sviđao, bio mi je previše opor. Možda bi sad drugačije reagovaokonektovan wrote:Ja bih tu granicu za godine, kod TdH podigao iznad 40, nekako ne ide za mladje od toga.Dr Baltazar wrote:Ako si mlađi onda Nikos. Ako imaš iznad 30 onda Hermes. Uglavnom sigurnija varijanta je Nikos.Kataklinger wrote:Vagam između Nikos Sculpture i Terre d'Hermes...![]()
Moja preporuka za Nikos.
Hermes je klasa za Nikosa u pogledu mirisa da se razumijemo, ali nije sve u tome.
- KB9
#3516 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
pretjerujete malo za godine (mozda i malo vise), ima to veze al ni blizu koliko npr ono sto trenutno nosis na sebi
izadjes vani, kosulja, hlace, cipele, adekvatan sat na ruku i tdh, pogodak svih pogodaka, slazem se da ne mozes bas bit balav al npr neka granica u tom slucaju kod mene bi mogla da se pomakne na 25+
izadjes vani, kosulja, hlace, cipele, adekvatan sat na ruku i tdh, pogodak svih pogodaka, slazem se da ne mozes bas bit balav al npr neka granica u tom slucaju kod mene bi mogla da se pomakne na 25+
- LaLuna
#3517 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
uvijek mu se iznova vracam ... ima ono nesto

- KB9
#3518 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

svaki put kad se namirisem ovim skontam o kakvoj se under the radar perfekciji radi
-
Dr Baltazar
#3519 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Dosta zapostavljen parfem iz Fahrenheit linije. Mislim da je i diskontinuiran što će mu sigurno podići cijenu u skorije vrijeme tako ko želi, trebao bi što prije nabaviti bocu.
Čekam da mi stignu Dior Sauvage (imao dekant, sjajan parfem - mnogo bolji od BdC-a u čiju ga kategoriju stavljaju. Možda namjenski jesu slični, ali je Dior mnogo kvalitetnije odrađen) i Nautica Voyage (ovo uzimam radi hype-a 200 ml, da se kupam sa njim
). I tako se lagano približavamo četrdesetom parfemu

Savjetujem svima da odmah u startu koriste samo, i isključivo jedan parfem kako ne bi upali u ove vode
Čekam da mi stignu Dior Sauvage (imao dekant, sjajan parfem - mnogo bolji od BdC-a u čiju ga kategoriju stavljaju. Možda namjenski jesu slični, ali je Dior mnogo kvalitetnije odrađen) i Nautica Voyage (ovo uzimam radi hype-a 200 ml, da se kupam sa njim
Savjetujem svima da odmah u startu koriste samo, i isključivo jedan parfem kako ne bi upali u ove vode
- konektovan
#3520 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja sam se odlucio, da koristim u buducnosti samo do tri parfema, u stvari, to su lopovi odlucili, koji su odnijeli vecinu.Dr Baltazar wrote:Dosta zapostavljen parfem iz Fahrenheit linije. Mislim da je i diskontinuiran što će mu sigurno podići cijenu u skorije vrijeme tako ko želi, trebao bi što prije nabaviti bocu.
Čekam da mi stignu Dior Sauvage (imao dekant, sjajan parfem - mnogo bolji od BdC-a u čiju ga kategoriju stavljaju. Možda namjenski jesu slični, ali je Dior mnogo kvalitetnije odrađen) i Nautica Voyage (ovo uzimam radi hype-a 200 ml, da se kupam sa njim). I tako se lagano približavamo četrdesetom parfemu
![]()
Dior sauvage, fantastičan, mnogo bolji od BDC.
-
Dr Baltazar
#3521 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
E baš mi je žaokonektovan wrote:Ja sam se odlucio, da koristim u buducnosti samo do tri parfema, u stvari, to su lopovi odlucili, koji su odnijeli vecinu.Dr Baltazar wrote:Dosta zapostavljen parfem iz Fahrenheit linije. Mislim da je i diskontinuiran što će mu sigurno podići cijenu u skorije vrijeme tako ko želi, trebao bi što prije nabaviti bocu.
Čekam da mi stignu Dior Sauvage (imao dekant, sjajan parfem - mnogo bolji od BdC-a u čiju ga kategoriju stavljaju. Možda namjenski jesu slični, ali je Dior mnogo kvalitetnije odrađen) i Nautica Voyage (ovo uzimam radi hype-a 200 ml, da se kupam sa njim). I tako se lagano približavamo četrdesetom parfemu
![]()
Savjetujem svima da odmah u startu koriste samo, i isključivo jedan parfem kako ne bi upali u ove vode![]()
Dior sauvage, fantastičan, mnogo bolji od BDC.
- KB9
#3522 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
sauvage je za bdc nesto nedostizno, nema veze sto nisam ljubitelj ni jednog ni drugog
gdje si ugrabio voyage od 200 ml i za koje pare? kod mene je duplo manje pakovanje i po svemu sudeci ce doc na red opet kupovina preko ljeta pa cu i ja vjerovatno gledat da uzmem ovaj put to vece pakovanje
gdje si ugrabio voyage od 200 ml i za koje pare? kod mene je duplo manje pakovanje i po svemu sudeci ce doc na red opet kupovina preko ljeta pa cu i ja vjerovatno gledat da uzmem ovaj put to vece pakovanje
-
Dr Baltazar
#3523 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kod Mikija na piku, 85 km cijena. Jest skuplje nego vani, ali nema druge opcijeKB9 wrote:sauvage je za bdc nesto nedostizno, nema veze sto nisam ljubitelj ni jednog ni drugog![]()
- KB9
#3524 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
aha, zahvaljujem al jos cu ipak malo procunjatDr Baltazar wrote:Kod Mikija na piku, 85 km cijena. Jest skuplje nego vani, ali nema druge opcijeKB9 wrote:sauvage je za bdc nesto nedostizno, nema veze sto nisam ljubitelj ni jednog ni drugog![]()
kad smo kod tih ogromnih pakovanja za skroz male pare ako vec nisi nabavio ovaj moras imat u kolekciji
http://www.fragrantica.com/perfume/Calv ... 12520.html
200ml se moze nac cak i na piku za nekih 60-70 maraka, svako doba dana, svako doba godine, bez ikakvih problema (ok ne moze samo ljeti na one pustinjske bas vrucine al ostalo sve ide), perfekcija cista kad sve uzmes u obzir
-
Dr Baltazar
#3525 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Svaki put kad uzimam parfeme taj CK Shock mi je na listi i uvijek uzmem nešto umjesto njega. Sad sam naručio Sauvage i Voyage i to mi dolazi za 15ak dana. Možda, nakon tvog komentara, kažem mu da ubaci i CK. Vrijeme jeKB9 wrote:aha, zahvaljujem al jos cu ipak malo procunjatDr Baltazar wrote:Kod Mikija na piku, 85 km cijena. Jest skuplje nego vani, ali nema druge opcijeKB9 wrote:sauvage je za bdc nesto nedostizno, nema veze sto nisam ljubitelj ni jednog ni drugog![]()
gdje si ugrabio voyage od 200 ml i za koje pare? kod mene je duplo manje pakovanje i po svemu sudeci ce doc na red opet kupovina preko ljeta pa cu i ja vjerovatno gledat da uzmem ovaj put to vece pakovanje![]()
kad smo kod tih ogromnih pakovanja za skroz male pare ako vec nisi nabavio ovaj moras imat u kolekciji
http://www.fragrantica.com/perfume/Calv ... 12520.html
200ml se moze nac cak i na piku za nekih 60-70 maraka, svako doba dana, svako doba godine, bez ikakvih problema (ok ne moze samo ljeti na one pustinjske bas vrucine al ostalo sve ide), perfekcija cista kad sve uzmes u obzir