nije mi bogami nista stiglo, de opet, upisi i predmet poruke-naziv ili RE.MUP_KS wrote:Pa odg sam ti reko da me dodaš na fb tamo sam ti ime napisao
mora da je neka greska
Moderator: anex
nije mi bogami nista stiglo, de opet, upisi i predmet poruke-naziv ili RE.MUP_KS wrote:Pa odg sam ti reko da me dodaš na fb tamo sam ti ime napisao
nije za mene, ne dijelim ja plateHemera wrote:nazovi neki njihov teelfon da ti daju tačne upute gdje ćeš poslati
Pazi jednu stvar poznajem 10 momaka koji su dobili posao u MUP-u KS bez štele jer je i nemaju, stričević mi je šehidska porodica prošao je sva testiranja i primljen nema babe da sredi mati radi čistačica u Medicinskoj školi, ovaj post ima težinu a i pozadinu da bi Faho sve uraio , oblatio i dobro naplatio ovakve izjave, ima ovo smilsa sve ali mislimd a momak nije baš bio spreman kako priča
Priloži ovlaštene zdravstvene ustanove da imaš uredan nalaz kičmenog stuba i obrazloži žalbu i idi di haga ako treba štrajkuj glađu pred zgradom vladeMUP_KS wrote:A šta je odna samnom što sam bio 124 na spisku po bodovima,treći put se prijavljujem,i svake god prodjem ljekarski kad nemam dovoljno bodova,a sada kada sam medu primljenim obore me na kičmi i to nalaz uredan,i oćeš reći regularno jel ????
Normalno buraz, nemoj se predavat, ako imas sve cisto na bijelo goni to do kraja.MUP_KS wrote:Haha priližena je žalba već i nalaz i sve,ma ako me odbiju idem fino na sud pa do kraja goniti
mijaaaau wrote:Najvjerovatnije da 15.10 krećemo na akademiju
samo mala ispravka 7 mjeseci gore,a 4 mjeseca prakse .mijaaaau wrote:Imaš 6 mjeseci škole na vracama tj.gore učiš haman da živiš. Svako jutro ustajanje u 6 sati jutarnja fiskultura pa doručak,od osam do 12 škola,ručak,od 1 do 4 opet škola,od 4 do 6 predviđeno vrijeme za učenje i u pola 7 večera. Slobodno od 7 do 10 u okviru paviljona. U pola 11 se gase svjetla.Izlaziš srijedom od 6 u 10 gore moraš biti, i izlaziš u petak u 2 i vračaš se u nedjelju naveče isto u 10. I sve to kad prođeš imaš praksu 6 mjeseci,najčešće te odrede kojoj općini pripadaaš. I tu si sa starijim policajcima na praksi,gdje su oni tu si i ti haha. Kad završiš praksu,vraćaš se na Vrace tri sedmice radi popravnih ispita i odbrane maturskog. Pa ide podjela diploma i zakletva. et ukratko dešavanja gore
SARAJEVO_123 wrote:samo mala ispravka 7 mjeseci gore,a 4 mjeseca prakse .mijaaaau wrote:Imaš 6 mjeseci škole na vracama tj.gore učiš haman da živiš. Svako jutro ustajanje u 6 sati jutarnja fiskultura pa doručak,od osam do 12 škola,ručak,od 1 do 4 opet škola,od 4 do 6 predviđeno vrijeme za učenje i u pola 7 večera. Slobodno od 7 do 10 u okviru paviljona. U pola 11 se gase svjetla.Izlaziš srijedom od 6 u 10 gore moraš biti, i izlaziš u petak u 2 i vračaš se u nedjelju naveče isto u 10. I sve to kad prođeš imaš praksu 6 mjeseci,najčešće te odrede kojoj općini pripadaaš. I tu si sa starijim policajcima na praksi,gdje su oni tu si i ti haha. Kad završiš praksu,vraćaš se na Vrace tri sedmice radi popravnih ispita i odbrane maturskog. Pa ide podjela diploma i zakletva. et ukratko dešavanja gore
SARAJEVO_123 wrote:SARAJEVO_123 wrote:samo mala ispravka 7 mjeseci gore,a 4 mjeseca prakse .mijaaaau wrote:Imaš 6 mjeseci škole na vracama tj.gore učiš haman da živiš. Svako jutro ustajanje u 6 sati jutarnja fiskultura pa doručak,od osam do 12 škola,ručak,od 1 do 4 opet škola,od 4 do 6 predviđeno vrijeme za učenje i u pola 7 večera. Slobodno od 7 do 10 u okviru paviljona. U pola 11 se gase svjetla.Izlaziš srijedom od 6 u 10 gore moraš biti, i izlaziš u petak u 2 i vračaš se u nedjelju naveče isto u 10. I sve to kad prođeš imaš praksu 6 mjeseci,najčešće te odrede kojoj općini pripadaaš. I tu si sa starijim policajcima na praksi,gdje su oni tu si i ti haha. Kad završiš praksu,vraćaš se na Vrace tri sedmice radi popravnih ispita i odbrane maturskog. Pa ide podjela diploma i zakletva. et ukratko dešavanja gore