Adrian_M41 wrote:Ja ću glasati za njega. Gori od ovih ne može biti nikako...može biti samo isti. Bar neće kupovat auta i vikendice. Znamo da mu je želja ta brza cesta što ide (fol slučajno) pored tornja ali to je plus i državi i njemu. A te neke priče o kriminalu i sl. da su istinite vladajući političari bi ga davno maknuli kao što su već radili sa ostalim prijetnjama....ali nemaju ništa protiv njega. To je činjenica.
Auta i vikendice kupovati neće jer ih je kupio još onomad kad je faksom bez valjanog pečata za samo 24 sata uspio dobiti više stotina hiljada MOJIH I TVOJIH para iz Razvojne Banke, što navodi na zaključak da je Radončić ništa drugo do li vrlo razvijen lik.
Želja mu je brza cesta, kažeš. Želja je i meni da sam na Sejšelima, pa ništa od toga.
Što se tiče kriminala i eliminacije iz politike, svima je jasno da ako bude padao Šćepo Mali, likovnjak iz Nikšića, moraju pasti i glavešine koje su mu sagradile uvrnuti toranj, počevši od SDA klike, IZ BiH i ostalih para-bošnjačkih elemenata.