Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
StupskaBitanga

#3501 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

Prpa.ba wrote:
Banksy wrote:Sad kako su Fahro i Lagumdžija svezali zastave mogli bi ga malo i popustit', a? :D

Letimican pogled na Avazovu stranicu govori da nema nikakvog vezivanja zastava. Barem trenutno.
Mah Zlaja je svezao zastavvu sa nekim drugim
S kim???
26. 08 je blizu vidjecete
Fahro je donji
Hunkar

#3502 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Hunkar »

ultima_palabra wrote:...
auuu ko bi rekao :D na kraju se sve svede na porodicnu carku :D
JThomas

#3503 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

e vala, ko je s fahrom svez'o, ne da će mu se obiti o glavu, nego će se objesiti o nju... :D
JThomas

#3504 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by JThomas »

Praviš se neuk, po tvojom principima je u politici i onaj ko je uopće izašao na izbore,... donekle je to tačno, ali tvoja poenta nije u tome, fulio si skroz...
nije donekle, nego je potpuno tačno... :D

tema se s razlogom zove fahrin formalni ulazak u politiku :D
StupskaBitanga

#3505 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

JThomas wrote:e vala, ko je s fahrom svez'o, ne da će mu se obiti o glavu, nego će se objesiti o nju... :D
kolio ja znam ASDA
ajdin.kahrovic

#3506 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ajdin.kahrovic »

reklimov wrote:
Jači je ovaj jedan razlog (oličen u besperspektivnosti omladine) zašto ne glasati za trenutno stanje (SDA; SDA; SBIH) nego svih tih tvojih 14 zašto ne glasati za Sandzakliju, a da dodaš još 100 novih razloga, opet nebi bilo dovoljni da ovaj jedan nadjačaju.
Kada ti shvatis da SDA, SBiH, SBB nisu jedine tri stranke na izborima, onda cemo moci pricati. 47 stranaka se prijavilo za izbore. Ako ti se ne svidja trenutno stanje, onda glasaj za nekoga ko bi mogao promijeniti na bolje, a ne kriminalni produzetak trenutne vlasti koji je jos korumpiraniji, kriminalniji, podmukliji (e sad se vrati na moje razlgoe koje sam ti pobrojao) i vidi da je tako.

Alternativu potrazi u one ostale 44 stranke.
reklimov

#3507 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by reklimov »

ajdin.kahrovic wrote:
reklimov wrote:
Jači je ovaj jedan razlog (oličen u besperspektivnosti omladine) zašto ne glasati za trenutno stanje (SDA; SDA; SBIH) nego svih tih tvojih 14 zašto ne glasati za Sandzakliju, a da dodaš još 100 novih razloga, opet nebi bilo dovoljni da ovaj jedan nadjačaju.
Kada ti shvatis da SDA, SBiH, SBB nisu jedine tri stranke na izborima, onda cemo moci pricati. 47 stranaka se prijavilo za izbore. Ako ti se ne svidja trenutno stanje, onda glasaj za nekoga ko bi mogao promijeniti na bolje, a ne kriminalni produzetak trenutne vlasti koji je jos korumpiraniji, kriminalniji, podmukliji (e sad se vrati na moje razlgoe koje sam ti pobrojao) i vidi da je tako.

Alternativu potrazi u one ostale 44 stranke.
Razmislit ću o SDP-u u nadi da su njihovi poglavari vjerovatno pod pritiskom svemogućeg Fahrudina pod istragom tužilaštva.
JThomas wrote:
Praviš se neuk, po tvojom principima je u politici i onaj ko je uopće izašao na izbore,... donekle je to tačno, ali tvoja poenta nije u tome, fulio si skroz...
nije donekle, nego je potpuno tačno... :D

tema se s razlogom zove fahrin formalni ulazak u politiku :D
Očigledno da ne shvataš značaj formalnosti u ovom kontekstu ( kao i onaj ko je takav naslov postirao),... mani se platonizma u politici.
Been

#3508 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Been »

lamborghini_traktor wrote:Taj dodatak imena je urađen iz cisto formalnih razloga, jer je nazalost ogroman broj nasih ljudi tj. glasaca je starije dobi i mnogima je tesko zapamtiti cijelo ime stranke, dok se ime Fahrudin Radoncic lahko uocava na glasackim listicima. Mali ali efikasan izborni trik. ;-) ;-)
ma da to su ti trikovi.. dodavanje nazivu stranke, dijeljenje kapa i majica, kredit od Razovjne banke...
zulfo

#3509 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zulfo »

Razmislite dobro kakav je čovjek koji da donaciju za narodnu kuhinju i uslika se u svojim novinama kako bi 1/3 građana BiH (jer ostali to smeće više ne čitaju) znala da je on dao donaciju.

Kod nas muslimana bitnije je da je donacija ipotrebljena u prave svrhe ,nego li to ko je donaciju dao
klixober

#3510 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by klixober »

Ko o cemu,Avaz o finansiranju :lol:
Pa ne mogu da vjerujem za kakve glupane oni smatraju narod.Svako sa imalo mozga zna da je Avaz nastao i sirio se podrskom SDA,odnosno da su sve firme pod vlascu SDA bile pretplacene na Avaz i da su reklame objavljivale najvise u tim novinama.Slicno je bilo kasnije i sa SBiH.
I sad kad je Fahro osnovao svoju stranku,kad su mu SDA i SBiH okrenuli ledja,tj. on njima,Fahro kuka kako objavljuju reklame u drugim novinama :D
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... afija.html

Fakat moras biti jednocelijski organizam pa da glasas za SBB.
Adrian_M41

#3511 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Adrian_M41 »

Ja ću glasati za njega. Gori od ovih ne može biti nikako...može biti samo isti. Bar neće kupovat auta i vikendice. Znamo da mu je želja ta brza cesta što ide (fol slučajno) pored tornja ali to je plus i državi i njemu. A te neke priče o kriminalu i sl. da su istinite vladajući političari bi ga davno maknuli kao što su već radili sa ostalim prijetnjama....ali nemaju ništa protiv njega. To je činjenica.
klixober

#3512 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by klixober »

Adrian_M41 wrote:Ja ću glasati za njega. Gori od ovih ne može biti nikako...može biti samo isti. Bar neće kupovat auta i vikendice. Znamo da mu je želja ta brza cesta što ide (fol slučajno) pored tornja ali to je plus i državi i njemu. A te neke priče o kriminalu i sl. da su istinite vladajući političari bi ga davno maknuli kao što su već radili sa ostalim prijetnjama....ali nemaju ništa protiv njega. To je činjenica.
Koji je to politicar,biznismen u BiH,osuden/maknut zbog kriminala do sada? A ima itekako materijala za procesuiranje vecine politicara.Ali i to sve do jednom...Radoncicu predvidam sudbinu Karica iz Srbije.Pravosudni organi ga nisu dirali dok se nije ukljucio u politiku preko svoje stranke.
Adrian_M41

#3513 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Adrian_M41 »

komeba wrote:
Adrian_M41 wrote:Ja ću glasati za njega. Gori od ovih ne može biti nikako...može biti samo isti. Bar neće kupovat auta i vikendice. Znamo da mu je želja ta brza cesta što ide (fol slučajno) pored tornja ali to je plus i državi i njemu. A te neke priče o kriminalu i sl. da su istinite vladajući političari bi ga davno maknuli kao što su već radili sa ostalim prijetnjama....ali nemaju ništa protiv njega. To je činjenica.
Koji je to politicar,biznismen u BiH,osuden/maknut zbog kriminala do sada? A ima itekako materijala za procesuiranje vecine politicara.Ali i to sve do jednom...Radoncicu predvidam sudbinu Karica iz Srbije.Pravosudni organi ga nisu dirali dok se nije ukljucio u politiku preko svoje stranke.
Političar nije ni jedan (nešto sitno al konkretnih slučajeva nije bilo). Bizinismena je bilo (kad su nagazili na politiku). Tačno je da za trenutne političare ima materijala ali oni odlučuju hoće li to tužilaštvo pokrenuti. Što se tiče Fahre pokrenuli bi to oni odmah da imaju konkretne stvari. Samo laju na mjesec. Fahro kakv god da je (ne volim ga ni ja, rođen sam u Sarajevu i nisam mako nigdje dalje od Hrvatske na par dana....lično mi je Haris draži....kao i svi ratni političari) je dokazao da je sposoban da napravi nešto, pa ko god da mu je dao pare da pokrene Avaz on je to umnožio višestruko. Takvi ljudi nam trebaju. Sposobni.
klixober

#3514 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by klixober »

Adrian_M41 wrote:
komeba wrote:
Političar nije ni jedan (nešto sitno al konkretnih slučajeva nije bilo). Bizinismena je bilo (kad su nagazili na politiku). Tačno je da za trenutne političare ima materijala ali oni odlučuju hoće li to tužilaštvo pokrenuti. Što se tiče Fahre pokrenuli bi to oni odmah da imaju konkretne stvari. Samo laju na mjesec. Fahro kakv god da je (ne volim ga ni ja, rođen sam u Sarajevu i nisam mako nigdje dalje od Hrvatske na par dana....lično mi je Haris draži....kao i svi ratni političari) je dokazao da je sposoban da napravi nešto, pa ko god da mu je dao pare da pokrene Avaz on je to umnožio višestruko. Takvi ljudi nam trebaju. Sposobni.
Super razmisljanje,nema sta.Bez uvrede,ali ocigledno je da nisi mak'o dalje od Hrvatske na par dana :)
Adrian_M41

#3515 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Adrian_M41 »

[/quote]Koji je to politicar,biznismen u BiH,osuden/maknut zbog kriminala do sada? A ima itekako materijala za procesuiranje vecine politicara.Ali i to sve do jednom...Radoncicu predvidam sudbinu Karica iz Srbije.Pravosudni organi ga nisu dirali dok se nije ukljucio u politiku preko svoje stranke.[/quote]

Političar nije ni jedan (nešto sitno al konkretnih slučajeva nije bilo). Bizinismena je bilo (kad su nagazili na politiku). Tačno je da za trenutne političare ima materijala ali oni odlučuju hoće li to tužilaštvo pokrenuti. Što se tiče Fahre pokrenuli bi to oni odmah da imaju konkretne stvari. Samo laju na mjesec. Fahro kakv god da je (ne volim ga ni ja, rođen sam u Sarajevu i nisam mako nigdje dalje od Hrvatske na par dana....lično mi je Haris draži....kao i svi ratni političari) je dokazao da je sposoban da napravi nešto, pa ko god da mu je dao pare da pokrene Avaz on je to umnožio višestruko. Takvi ljudi nam trebaju. Sposobni.[/quote]

Super razmisljanje,nema sta.Bez uvrede,ali ocigledno je da nisi mak'o dalje od Hrvatske na par dana :)[/quote]

Je*e me bezvizni režim :bih:
tabloid

#3516 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by tabloid »

Na ovom forumu sve so je vezano za Radoncica je u negativnom kontektsu.Ali cinjenica je da Tuzilastvo nevodi nikakvu istragu protiv njega.Problem je sto ljudi vjeruju novinarima.Sud je jedini kompetentan da nekoga proglasi kriminalcem,barem je tako u demokratskim zemljama.Neki se mocnici(Selimovici) boje da pobjedi Radoncic,jer je najavio reviziju ratne privatizacije,zato u svojim biltenima Oslobodjenju i SAN pisu insinuacije o njemu.Jesu li ovi bilteni ikada pisali o Lagumdzijinim aferama,sto Tuzilastvo vodi istragu.Nisu,jer su u istom taboru.
klixober

#3517 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by klixober »

tabloid wrote:Na ovom forumu sve so je vezano za Radoncica je u negativnom kontektsu.Ali cinjenica je da Tuzilastvo nevodi nikakvu istragu protiv njega.Problem je sto ljudi vjeruju novinarima.Sud je jedini kompetentan da nekoga proglasi kriminalcem,barem je tako u demokratskim zemljama.Neki se mocnici(Selimovici) boje da pobjedi Radoncic,jer je najavio reviziju ratne privatizacije,zato u svojim biltenima Oslobodjenju i SAN pisu insinuacije o njemu.Jesu li ovi bilteni ikada pisali o Lagumdzijinim aferama,sto Tuzilastvo vodi istragu.Nisu,jer su u istom taboru.
Tvoj nick sve govori :)
ares

#3518 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ares »

Definitivno odluceno!

Nakon skorasnjeg zasjedanje moja familija (7 clanova) ce dati glas Fahri kao bosnjackom clanu predsjednistva....

Jedino ako nas Andja sa Komsicem ne ubjedi, da glasamo (ipak) za njega (Komsica)!

Sto se tice stranke, jos se vjeca :)!
tabloid

#3519 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by tabloid »

komeba wrote:
tabloid wrote:Na ovom forumu sve so je vezano za Radoncica je u negativnom kontektsu.Ali cinjenica je da Tuzilastvo nevodi nikakvu istragu protiv njega.Problem je sto ljudi vjeruju novinarima.Sud je jedini kompetentan da nekoga proglasi kriminalcem,barem je tako u demokratskim zemljama.Neki se mocnici(Selimovici) boje da pobjedi Radoncic,jer je najavio reviziju ratne privatizacije,zato u svojim biltenima Oslobodjenju i SAN pisu insinuacije o njemu.Jesu li ovi bilteni ikada pisali o Lagumdzijinim aferama,sto Tuzilastvo vodi istragu.Nisu,jer su u istom taboru.
U nedostatku argumenata,sta mozes ocekivati da napises?Samo nesto neozbiljno.To je vrhunac tvoje mudrosti.
astala_vistala

#3520 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by astala_vistala »

Kolko sam upucen znam da mu je Rahmetli Alija obezbjedio sve moguce kredite na osnovu kojih je on sada i jedan od najbogatijih ljudi u BiH,do sad nema ni jedan sudski postupak protiv njega,legalno sve,i cuo sam da se busaju da ima vec preko 100 000 novih glasaca,jer ako je istina to je veliki rezultat za kratko vrijeme.

Nego juce sjedim na kafi sa prijateljima i jedan poznanik dolazi i imamo jednu "super" ponudu ako budemo svoj glas dali stranci Radom za Boljitak dobijamo po 100 maraka on je vec vjecnik u opstini i tako su ga izglasali.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3521 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

astala_vistala wrote:Kolko sam upucen znam da mu je Rahmetli Alija obezbjedio sve moguce kredite na osnovu kojih je on sada i jedan od najbogatijih ljudi u BiH,do sad nema ni jedan sudski postupak protiv njega,legalno sve,i cuo sam da se busaju da ima vec preko 100 000 novih glasaca,jer ako je istina to je veliki rezultat za kratko vrijeme.

Nego juce sjedim na kafi sa prijateljima i jedan poznanik dolazi i imamo jednu "super" ponudu ako budemo svoj glas dali stranci Radom za Boljitak dobijamo po 100 maraka on je vec vjecnik u opstini i tako su ga izglasali.
tih 100.000 su ptica na grani. nisu glasači sve dok ne glasaju za nj. treba li ponavljati po hiljaditi put kako su na prevaru upisivali ljude kao njihove članove pod krinkom "anketiranja"? pa ljudi ni krivi ni dužni budu članovi SBB-a... kako da ne :roll:

štose tiče NSRzB, ništa novo, nekad lova, nekad meso... i Koldžo je ovih dana bio malo aktivniji... dijelio neku lovu penzionerima...
klixober

#3522 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by klixober »

tabloid wrote:
komeba wrote:
U nedostatku argumenata,sta mozes ocekivati da napises?Samo nesto neozbiljno.To je vrhunac tvoje mudrosti.
Evo sta kaze definicija tabloida :
Tabloid je naziv za novinski format koji je nastao u sredinom dvadesetog stoljeća. Uglavnom je veličine od oko 37,5 cm x 60cm. Vijesti se objavljuju u kraćem obliku a pozornost se daje ilustracijama.

Tabloidi se bave tendencijalno senzacionalističkim sadržajima. Velik prostor posvećuju vijestima o kriminalu, skandalima i osobnom životu slavnih i športskih zvijezda.

Upućeni su uglavnom na manje-obrazovano stanovnštvo. Stanice sadrže puno slika i malo teksta. Ilustracije i fotografije često sadrže i šokantne prizore, a često sadrže i erotske fotografije.

Tabloidi se odnose na emocije, a događa se da objavljaju izmišljene priče kao vijesti.
StupskaBitanga

#3523 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

Niti bi SBB ni NSRZB za 5x100 KM dao glas
pa nisam lud
niti shvatam te ljude a onda kukaju
sto ba kukas
znam za koja cu glasati a ovi jadnici potkupljivci nek i dalje kukaju
Been

#3524 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Been »

Auta i vikendice kupovati neće jer ih je kupio još onomad kad je faksom bez valjanog pečata za samo 24 sata uspio dobiti više stotina hiljada MOJIH I TVOJIH para iz Razvojne Banke, što navodi na zaključak da je Radončić ništa drugo do li vrlo razvijen lik.
Želja mu je brza cesta, kažeš. Želja je i meni da sam na Sejšelima, pa ništa od toga.
Što se tiče kriminala i eliminacije iz politike, svima je jasno da ako bude padao Šćepo Mali, likovnjak iz Nikšića, moraju pasti i glavešine koje su mu sagradile uvrnuti toranj, počevši od SDA klike, IZ BiH i ostalih para-bošnjačkih elemenata.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3525 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by -LIBERO- »

Apsolutno istinito.
To je uvezani krug,gdje da slucajno osude Fahru,mora po inerciji pasti jos barem 50% njih iz tog "elitistickog" staranacko-tajkunskog kruga.

Daj Boze da skroz drugi blok u oktobru dodje do vlasti,pa cemo onda razgovarati o tome "..pa sto ne pokrenu postupak,pa sto ga ne uhapse ako je lopov..." :thumbup:
Post Reply