Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spree wrote:Ja sam imao haj da kazemo ok iskustvo sa univerzalnim. Telefon je fakat ok i evo nakon tri godine radi, ali kad je trebao update ja otisao kod njih, jer se kao gubi garancija ako sam uradis update i uradili su update, ali kriticno. Kad sam swipe ono na home screenu pojavljivale su se neke bijele linije i jos je bilo nekih bugova dok nisam sam uradio update. Dakle telefoni ok, a servis kriza.
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
Takodje, negdje u oktobru 2010 kupljen, i dan danas radi sa original baterijom u sebi http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php
Ali, to je moja nafaka, znam dosta raje koji su imali problema, a neki od njih su u "novim" aparatima nalazili slike i videa
spree wrote:Ja sam imao haj da kazemo ok iskustvo sa univerzalnim. Telefon je fakat ok i evo nakon tri godine radi, ali kad je trebao update ja otisao kod njih, jer se kao gubi garancija ako sam uradis update i uradili su update, ali kriticno. Kad sam swipe ono na home screenu pojavljivale su se neke bijele linije i jos je bilo nekih bugova dok nisam sam uradio update. Dakle telefoni ok, a servis kriza.
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
Takodje, negdje u oktobru 2010 kupljen, i dan danas radi sa original baterijom u sebi [emoji106] http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php
Ali, to je moja nafaka, znam dosta raje koji su imali problema, a neki od njih su u "novim" aparatima nalazili slike i videa
Uh ja sam se namijenjao baterija [emoji33]. Doduse sam sam kriv. Cesto mi se desi da telefon zapliva i onda se baterija napuse. Sreca zamjenjiva je, uzmem novu zamijenim i to je to. Telefonu nista tako da je to jos jedan plus za univerzalno[emoji4]
Ali_G wrote:Svaka od pomenutih radnji je korektna i ok izbor dok ne dodje do problema sa uredjajem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A jednom davno sam nosio telefon od komsije u Fontele...zvucnik mu crko.
Prvo su tvrdili da je potopljen tel... ja lijepo pokazem one markere, bijeli... hahaha i Zamjenili su mi ...Ali novi ni blizu nije radio kao onaj original ...valjda stavili neki "made in prc".
MA trazim Note 4 ... kad bih nasao sa oficijelnom garancijom, bilo bi dobro ... viido sam na piku, neki je prodavao ...iz Mtela
Ali_G wrote:Svaka od pomenutih radnji je korektna i ok izbor dok ne dodje do problema sa uredjajem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A jednom davno sam nosio telefon od komsije u Fontele...zvucnik mu crko.
Prvo su tvrdili da je potopljen tel... ja lijepo pokazem one markere, bijeli... hahaha i Zamjenili su mi ...Ali novi ni blizu nije radio kao onaj original ...valjda stavili neki "made in prc".
MA trazim Note 4 ... kad bih nasao sa oficijelnom garancijom, bilo bi dobro ... viido sam na piku, neki je prodavao ...iz Mtela
ja sam svoj note4 kupio preko pika, jebiga, stisnuo, kontam otvoricu 4 oci...
i fakat telefon je ok, tip je bio posten, jedino sto mi je nakon pola godine preko glave bilo problema sa baterijom ali mi se cini da je to standardan problem note4, baterije nakon 2/3 godine razviju unutrasnji otpor pa kad na 20% upalis kameru mobitel se samo ugasi, dok je to bilo na 20% hajd i nekako ali kada je pocelo na 40% bilo je vrijeme za novu bateriju (40 KM - Kimtec ili po fuš radnjama cini mi se 15 KM)
Bas tuzno da u gradu Sarajevu nema radnja da prodaje telefone ali da si rahat kada kupis - da dobijes orginalan uređaj i valjanju garanciju, samo neke piljare i polovnjaci (ukradeni, dekodirani...itd.)
BH Telecom jedini daje garanciju i orginalan uređaj ali dere cijenama.
DonieBrasco wrote:Bas tuzno da u gradu Sarajevu nema radnja da prodaje telefone ali da si rahat kada kupis - da dobijes orginalan uređaj i valjanju garanciju, samo neke piljare i polovnjaci (ukradeni, dekodirani...itd.)
DonieBrasco wrote:Bas tuzno da u gradu Sarajevu nema radnja da prodaje telefone ali da si rahat kada kupis - da dobijes orginalan uređaj i valjanju garanciju, samo neke piljare i polovnjaci (ukradeni, dekodirani...itd.)
supercali wrote:mislim da svi ovi veliki proizvodjaci samsung lg htc i sl imaju ovlastene licencirane prodavace osim sony-ja tipa stanic mobis i sl
nemaju oni licencirane prodavace... Oni imaju licencirani tj ovlasteni servis ... i uvoznika . A ove prodavnice onda kupuju od njih ... Domod i Imtec npr.. Oni od Stanica nabave LG pa prodaju .... Samsung od Kimteca itd itd
supercali wrote:a stanic i kimtec ne prodaju mobitele?
Od Kimteca se ne moze kupiti tj. samo firme mogu kupiti ... jer nemaju prodavnicu . Sto se Stanica tice , mislim da moze jer npr na Stupu u Nikole Sopa imaju i prodavnicu . Cini mi su Technoshop te prodavnice...
supercali wrote:zar nije kimtec imao radnju cini mi se na marijin dvoru ili tako nesto
ja koliko znam, nisu nikad.... ali et nisam ja relevantan hahaha . I na stranicu kad im odes, ne mozes gledati artikle ako nemas user i pass. Samo firme mogu ...
Je li neko imao problem sa displejom telefona u smislu da mu pojedini dijelovi ekrana ne rade, ne reaguju, u vertikalnom položaju ne mogu poruku napisati jer mi pet šest slova ne reaguje dok okrenut nešto i mogu. Može li se to jeftino popraviti, Samsung Galaxy 2 je u pitanju ako nešto znači. Nisam slomio displej, možda je flat kabl? Gdje popraviti u Sarajevu to ako može?