English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Madrid

#3501 Re: English Premier League

Post by Madrid »

Izgleda da je Benitez maxsimum izvlacio iz Liverpoola, iako ga ne podnosim treba reci, svi su na njega svaljivali zbog losih rezultata, ali liverpool mora da kupi prave igrace :-D
Chelsea izgubi u prvoj jacoj utakmici, pocinju se ponasat kao i real prosle godine, nakanta sve po 4-5 golova razlike, dođe neko sa tvrđom obranom i sredinom i eto ti problema :-D
Al bolje je za ligu ovako, glupo bi bilo da se do nove godine vec zna prvak...
belafonte

#3502 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Kako ba @cyprus dragi :?:

6 tekmi (Arsenal, ManU, Liverpool) - 18 boba, strasni problemi fakat :D
Problem su bile tekme u gostima protiv "malih" klubova, što Ancelotti lagano popravlja ove sezone...

Prošle sezone Wigan i West Ham u gostima 1 boba, sada 6, protiv Citija u gostima prošle sezone 0 boba i sad 0 boba...
cyprus

#3503 Re: English Premier League

Post by cyprus »

belafonte wrote:Kako ba @cyprus dragi :?:

6 tekmi (Arsenal, ManU, Liverpool) - 18 boba, strasni problemi fakat :D
Problem su bile tekme u gostima protiv "malih" klubova, što Ancelotti lagano popravlja ove sezone...

Prošle sezone Wigan i West Ham u gostima 1 boba, sada 6, protiv Citija u gostima prošle sezone 0 boba i sad 0 boba...
Vidi to sam zaboravio :D . Valjda sam ostao pod utiskom one Mourinhove škole protiv Intera. Ne znam, ja jednostavno nemam povjerenja u Carla kad se radi o ozbiljnim protivnicima. Volio bih da se varam, ali biće dosta problema ove sezone u velikim utakmicama...
ultima_palabra

#3504 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Iako sam simpatizer Arsenala, ljepota je bilo gledati WBA kako igra :thumbup: Prvih pola sata su igrali bunker, i u tom periodu da je Arsenal zabio dobio bi utakmicu... kasnije su se ovi oslobodili pritiska i zasluženo dobili. Arsenalu falilo par igrača i bez njih nisu mogli kontrolisati utakmicu.
salle_eh1986

#3505 Re: English Premier League

Post by salle_eh1986 »

Prejak Arsenal :D
ja.neron

#3506 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

Teufik wrote:
ja.neron wrote:Image
to su parovi Carling Cupa jel tako?
jakako :thumbup:
Bordolini

#3507 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Bravo wengeru picketino! Nek si ti produzio ugovor u usta te jebem, i tebe i one sto stoje iza "in wenger we trust" transa. Navuko si pojacanja svaka cast, na svakoj poziciji po 3 igracine svjetskog kalibra pa se jadni WBA setka Emiratesom ko na treningu dok na semaforu stoji nenadjebivih 0:3. :x
Arsenal je juce objavio rekordan profit, veci od bilo kojeg drugog tima iz EPL-a. Gdje je lastra? U grob ce je wenger ponijeti, nadam se sto prije mater jebo cheapersku.
Madrid

#3508 Re: English Premier League

Post by Madrid »

ironicno je to sto 90% ljudi sa ovih prostora navijaju za Arsenal upravo zbog te "Wengerove" igre, a sad mu se tako zahvaljuju :-D
Arsenal ima veoma dobru ekipu, jedino im obrana stuca i tu bi trebalo kakvo pojacanje, pa mozda bi bilo vrijeme i da dovedu nekog vrhunskog golmana u kojeg se uvijek obrana moze pouzdat...
A novcem se ne dobivaju trofeji, pogotovo ne u ovoj ligi, pa vidi samo City, potrosili su ko niko u zadnje 2-3 godine i opet nisu dobavili ni LP...
ultima_palabra

#3509 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Madrid wrote:ironicno je to sto 90% ljudi sa ovih prostora navijaju za Arsenal upravo zbog te "Wengerove" igre, a sad mu se tako zahvaljuju :-D
Arsenal ima veoma dobru ekipu, jedino im obrana stuca i tu bi trebalo kakvo pojacanje, pa mozda bi bilo vrijeme i da dovedu nekog vrhunskog golmana u kojeg se uvijek obrana moze pouzdat...
A novcem se ne dobivaju trofeji, pogotovo ne u ovoj ligi, pa vidi samo City, potrosili su ko niko u zadnje 2-3 godine i opet nisu dobavili ni LP...
Slažem se, jedino je Almunia slaba karika u ovoj ekipi, zna izvući nemoguće, ali i zasrati totalno.
Ono u šta bi trebao uložiti su nekakvi doktori, pa ne može im onoliko igrača non stop biti povrijeđeno :roll: Danas su jednostavno bili oslabljeni, naletili na protivnika u formi, a nije bilo igrača osim Nasrija koji je bio raspoložen... to se dešava.
Samo su sada sebi nabili pritisak pred Chelsea, da zaostanu sedam bodova bi bilo malo previše...
Bordolini

#3510 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Madrid wrote:ironicno je to sto 90% ljudi sa ovih prostora navijaju za Arsenal upravo zbog te "Wengerove" igre, a sad mu se tako zahvaljuju :-D
Znaci jedino odbrana i golman fale? :roll:
Ne navijam, ja sam blagi simpatizer i to Arsenala a ne Wengera. Doticni supak je razjebo sve sto je godinama pravio, ono po cemu je Arsenal i bio prepoznatljiv je nestalo. Sad samo gleda da proda nekog od ovih sto valjaju a njihova mjesta popunjava istrosenim ili mladim u kojim samo on vidi nasljednike Bergkampa, Piresa, Henrya itd. Navijacima vec 4 godine prodaje pricu u koju ni sam vise ne vjeruje.
Tacno, pare nisu sve ali niko danas ne poklanja dobre igrace, moras se istovariti ako zelis biti konkurentan.
Man. City je odlicna ekipa, to sto su odjednom nabacali metar igraca koji nikad zajedno nisu igrali ce se vremenom izbalansirati, sve ce doci na svoje mjesto a onda ce ostali moci mahati usima. Zivi bili pa vidjeli.
Madrid

#3511 Re: English Premier League

Post by Madrid »

Ok, mlade kupuje i baca ih u vatru neiskusne, to se slazem, ali istrosene ? Ako se dobro sjecam Wenger je samo jednog igraca koji je imao preko 30 godina doveo i to je bio Cambel i bio je vise rezerva rezerve, nego neki vazan igrac...
Henrya je prodao jer je ovaj htio ici, ali i zbog toga sto je taj henry jos imao jednu dobru sezonu u nogama, tako da je i to razumljivo, Adebayora mozda nije trebao, ali tek sada se vidi da onih 25m za taj transfer i nije lose, ali istina da je Wenger trebao kupiti nekog igraca, a ne cekati Šamaka da mu istekne ugovor, Šamak je dobar igrac, ali tako se ne osvajaju titule, tu stoji da je trebao kupiti nekog...
Ali treba mu se odati priznanje za dovođenje Vermelena koji je po meni odlican igrac.
salle_eh1986

#3512 Re: English Premier League

Post by salle_eh1986 »

Bordolini wrote:Man. City je odlicna ekipa, to sto su odjednom nabacali metar igraca koji nikad zajedno nisu igrali ce se vremenom izbalansirati, sve ce doci na svoje mjesto a onda ce ostali moci mahati usima. Zivi bili pa vidjeli.
tačno tako, i Chelsea nije preko noći postao jedan od 3 najjača tima svijeta, trebalo je malo više proći dok se sve ne posloži, i znamo kako je završilo :D
fosil

#3513 Re: English Premier League

Post by fosil »

Bordolini wrote: Znaci jedino odbrana i golman fale? :roll:
Ne navijam, ja sam blagi simpatizer i to Arsenala
:D
Bordolini

#3514 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

fosil wrote:
Bordolini wrote: Znaci jedino odbrana i golman fale? :roll:
Ne navijam, ja sam blagi simpatizer i to Arsenala
:D
Sta se smijes ti djecace mladjahni? :lol:
Nego sta nego simpatizer, samo to. Navijac sam giganta sa tvog avatara :dance:

@madrid
zaboravi campbella, on je tu bio samo u prolazu svakako. Uz njega su otisli Senderos, Silvestre i Gallas. Odlicno, i trebali su svi otici. Dosao Squillaci i Koscielny. Jel to dovoljno? Barem jos jedan CB je morao sletjeti na Emirates. Ne zaboravimo da se i Djourou prikljucio ekipi.
Otisao je Eduardo a zamjenjen je Chamakhom. Hajde recimo da je to neka realna kompenzacija.
Na golu i dalje vedri i oblaci Almunia. Prosuo je prosle sezone barem 15 bodova, ove godine ce se cini mi se oboriti taj rekord. Ne moze me niko ubjediti da Wenger vjeruje da ce ovaj kloc odjednom poceti dobro braniti. On zna da nece ali i dalje tjera neki svoj inat i drzi ga medju stativama. Bilo je nekoliko novih imena u opticaju ali nedaj Boze da on odrijesi kesu, valjda misli da ce njemu svi doci na noge i platiti mu da brane za njega. :-)
Dakle, ekipa ako nije losija od proslogodinje nije ni puno jaca. Zna se gdje je i kako je Arsenal zavrsio proslu sezonu. Broj osvojenih pehara 0. Tako ce biti i ove. Nek se zahvali losem Liverpoolu sto mjesto za CL izgleda nije toliko upitno. Za tron ova ekipa nema konjskih snaga.
ratata

#3515 Re: English Premier League

Post by ratata »

Grijesis, problem Arsenala je trener , Arsenal ima savrsenu ekipu, a sto se Sitija tice, pricacemo na kraju sezone kad budu ispred Arsenala to je tim koji se gradi a igraju vrhunski low-profile igraci, briljantne pobjede protiv Liverpoola Celzija su samo uvod u sve sto sam napisao
burek_in_space

#3516 Re: English Premier League

Post by burek_in_space »

Volio bih:

1) da chujem shta Ridjobrki misli o svemu ovome, pa ako chitash, ne bilo ti zapovijedjeno, sharni koji redak o Arsenalu

2) da Arsene bude izvizhdan naredne tri utakmice na Emiratima, poshto nema nishta od njegovog odlaska sigurno, iako bih lichno to volio.
2407

#3517 Re: English Premier League

Post by 2407 »

Veliki Vodja da ide :shock:
burek_in_space

#3518 Re: English Premier League

Post by burek_in_space »

2407 wrote:Veliki Vodja da ide :shock:
Nek ide u Juventus, ne mozhe ih zeznuti vishe nego shto su i sami zeznuti. :skoljka: samo da se zna, Juve mi je gotivan
ratata

#3519 Re: English Premier League

Post by ratata »

burek_in_space wrote:
Nek ide u Juventus, ne mozhe ih zeznuti vishe nego shto su i sami zeznuti. :skoljka: samo da se zna, Juve mi je gotivan
:thumbup:
Madrid

#3520 Re: English Premier League

Post by Madrid »

ccc, tako da i Ferguson ubode 2-3 sezone bez trofeja izgleda svi bi poceli govorit kako je rupa od trenera ili ti ga managera :-D
Pa ne uzima Wenger te pare sebi, kako vi znate da su mu oni vlasnici uopste i odrijesili kesu :?:
Al je zato Manchini trenercina velika i nakav tim uspije ostaviti bez lige prvaka :-D
ratata

#3521 Re: English Premier League

Post by ratata »

Madrid wrote:ccc, tako da i Ferguson ubode 2-3 sezone bez trofeja izgleda svi bi poceli govorit kako je rupa od trenera ili ti ga managera :-D
Pa ne uzima Wenger te pare sebi, kako vi znate da su mu oni vlasnici uopste i odrijesili kesu :?:
Al je zato Manchini trenercina velika i nakav tim uspije ostaviti bez lige prvaka :-D
pa Ferguson je vec bio dvije sezone za redom bez trofeja dok je Portugalac vodio Chelsea, ali ga niko nikad nije nazvao rupom od trenera, a ovaj je pet sezona bez trofeja, kapito ?
2407

#3522 Re: English Premier League

Post by 2407 »

burek_in_space wrote:

Da hoce bogdo doci, bilo je neke price mada vjerujem da je to bilo novinarsko sranje. Taman je Juve u fazi izgradnje i lego bi im ko kec na desetku.
smoki_choko

#3523 Re: English Premier League

Post by smoki_choko »

burek_in_space wrote:
kakav crni juventus, dolazi wenger u sarajevo da zamjeni varesanovica. blekic sredio sve papire, samo da puknu pecati
ratata

#3524 Re: English Premier League

Post by ratata »

2407 wrote:
burek_in_space wrote:

Da hoce bogdo doci, bilo je neke price mada vjerujem da je to bilo novinarsko sranje. Taman je Juve u fazi izgradnje i lego bi im ko kec na desetku.
samo ne znam ko bi mu u Italiji tolerisao kikseve kao u Engleskoj, zato i ne prihvata nijednu ponudu iz nekog drugog kluba
2407

#3525 Re: English Premier League

Post by 2407 »

ratata wrote: samo ne znam ko bi mu u Italiji tolerisao kikseve kao u Engleskoj, zato i ne prihvata nijednu ponudu iz nekog drugog kluba
To stoji kod talijana je pravo kratak fitilj i brzo se mjenjaju treneri ali ko kaze da bi bilo kikseva? Pa on koga god je vodio osvajao je nesto, a i Arsenalov je najtrofejniji trener.
Post Reply