fosil wrote:Bordolini wrote:
Znaci jedino odbrana i golman fale?
Ne navijam, ja sam
blagi simpatizer i to Arsenala

Sta se smijes ti djecace mladjahni?
Nego sta nego simpatizer, samo to. Navijac sam giganta sa tvog avatara
@madrid
zaboravi campbella, on je tu bio samo u prolazu svakako. Uz njega su otisli Senderos, Silvestre i Gallas. Odlicno, i trebali su svi otici. Dosao Squillaci i Koscielny. Jel to dovoljno? Barem jos jedan CB je morao sletjeti na Emirates. Ne zaboravimo da se i Djourou prikljucio ekipi.
Otisao je Eduardo a zamjenjen je Chamakhom. Hajde recimo da je to neka realna kompenzacija.
Na golu i dalje vedri i oblaci Almunia. Prosuo je prosle sezone barem 15 bodova, ove godine ce se cini mi se oboriti taj rekord. Ne moze me niko ubjediti da Wenger vjeruje da ce ovaj kloc odjednom poceti dobro braniti. On zna da nece ali i dalje tjera neki svoj inat i drzi ga medju stativama. Bilo je nekoliko novih imena u opticaju ali nedaj Boze da on odrijesi kesu, valjda misli da ce njemu svi doci na noge i platiti mu da brane za njega.
Dakle, ekipa ako nije losija od proslogodinje nije ni puno jaca. Zna se gdje je i kako je Arsenal zavrsio proslu sezonu. Broj osvojenih pehara 0. Tako ce biti i ove. Nek se zahvali losem Liverpoolu sto mjesto za CL izgleda nije toliko upitno. Za tron ova ekipa nema konjskih snaga.