N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
phillie

#3501 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

SwatkiMawi13 wrote:Uzeo papire da moze sto vise love izvuci od Celika
Kako ce ih izvuci? Njemu je ugovor istekao, dakle nema vise nista sa Celikom (osim mozda koje neisplacene plate) i slobodan je igrac....ako kao takav ne moze naci normalan klub vani, onda Mesa, serem ti se na managera!
samo_ti

#3502 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Horasio_Sarajlic wrote:
andr0id wrote:Sta je sa kajkutom i mesanovicem? Jesu li nasli sta ili ostaju?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Mesanovic u Belgiju, Kajkut u Želju :mrgreen:
Lupetao si nedavno, lupetas i sada.
Charuga
Globalni moderator

#3503 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Charuga »

Jagodic spominje Bekrića kao moguce pojacanje, ako ne zavrsi nista u Turskoj.
Mustang1

#3504 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

phillie wrote:
Kako ce ih izvuci? Njemu je ugovor istekao, dakle nema vise nista sa Celikom (osim mozda koje neisplacene plate) i slobodan je igrac....ako kao takav ne moze naci normalan klub vani, onda Mesa, serem ti se na managera!
Cuj kako .. Pa fino .. Da je ostavio papire tu i pregovarao bilo bi kao da on zeli da ostane .. Ovako Celik njega treba da pridobije sa sto vecom cifrom jer on kao vec ima gdje da ide .. Da ima otisao bi do sada ..Kajkut je jedino sto vrijedi i ako on ne ode nigdje onda ne znam kako Mesanovic moze otici .. Na stranu svi njegovi golovi i sve on nije nikakav igrac .. Ja bih volio da uspije i napravi karijeru vecu od Dzekine ali tesko da ce dobaciti dalje od nase lige .. I ako ode negdje to ce biti veoma kratko
Ajatolah_

#3505 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

SwatkiMawi13 wrote:
phillie wrote:
Cuj kako .. Pa fino .. Da je ostavio papire tu i pregovarao bilo bi kao da on zeli da ostane .. Ovako Celik njega treba da pridobije sa sto vecom cifrom jer on kao vec ima gdje da ide .. Da ima otisao bi do sada ..Kajkut je jedino sto vrijedi i ako on ne ode nigdje onda ne znam kako Mesanovic moze otici .. Na stranu svi njegovi golovi i sve on nije nikakav igrac .. Ja bih volio da uspije i napravi karijeru vecu od Dzekine ali tesko da ce dobaciti dalje od nase lige .. I ako ode negdje to ce biti veoma kratko
Kajkut će za koji dan imati 29 punih, između njih dvojice razlika skoro tačno 8 godina. Ako Saša ne nađe poslije ove sezone angažman u inostranstvu, vjerovatno neće nikad. A nemam pojma, meni je Mešanović dobar za svoje godine.
Partijaner

#3506 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Partijaner »

Mesanovic ima potencijala da uspije u nekoj jacoj ligi.
Mustang1

#3507 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Ja kazem iskreno bi volio da uspije ali morat ce puno jos da radi a nisam siguran da on radi bas toliko .. Sa onakom gradjom tesko da mozes sta napraviti osim ako nisi nadprosjecan talenat ..Opet kazem volio bih da me demantuje ali tesko .. Moguce da ce on napraviti neki transfer ali nece se dugo zadrzati vani
Eborg

#3508 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Treba mu još jedna PLBiH sezona sa 15+ golova za neki konkretan transfer u Belgiju, ovako je sve na sreću.
Mustang1

#3509 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Mozda i ima neke ponude .. Ali prvo proba vjerovatno pa onda dalje .. A neki igraci nece probu nego odmah ugovor i onda klub odustane ..
Eborg

#3510 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

I to a i nesposobni menadžeri koji bi odmah lovu na ruke a ne da misle glavom o budućnosti igrača pa da na duže staze grade karijeru. Ako i ode u Belgiju vjerovatno će to biti neki slabiji klub. Kao što rekoh, da misli glavom i ne pušta menadžeru sve odluke ostao bi u Čeliku i odigrao još jednu-dvije sezone i otišao u Njemačku.
Mustang1

#3511 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Jbg ocigledno se boje da nece biti uspjesna sezona kao ova i onda ce propasti .. Da uzmu lovu dok mogu .. Ja mu iskreno zelim sve najbolje ali ako ne nabaci par kila nista od toga .. A nece ih nabaciti
Eborg

#3512 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Meni samo nije jasno zašto naši igrači i menadžeri ne uče iz grešaka drugih već samo idu u zid u nadi da će isti puknuti od nasrtanja pa će proći na drugu stranu. Hoće jednom, ali zar je vrijedno 999.999 razbijenih glava? :roll: Čelik ima uigraniju ekipu nego prošle godine i da je ostao Mešanović (a Kajkut vjerovatno hoće) bili bi još jači a njegova bi statistika bila impresivnija za neki eventualni transfer. Uostalom, kada je došao u Čelik bio je U-21 reprezentativac koji je ulazio s klupe, sada je jedan od dva glavna napadača.
Mustang1

#3513 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Ma ostat ce 90 % :D Gdje ce na klinac onakav .. Uzeo papire i ne trenira a u Zenici je jos .. Ne da mala nigdje :D :oops:
Eborg

#3514 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Jedni kažu da ga mala tjera vani, drugi da ne da iz Nicaze. Što ti je ova Facebook-mafija. :mrgreen:

Nadam se da će ih Vlado i ostatak stručnog štaba dobro iscijediti na Zlatiboru i jebati im neninu strinu na pripremama, duga će biti ova polusezona.
samo_ti

#3515 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Arezina suspendovan u Zrinjskom. Nesto se suska da ako ne ode vani, mogao bi kod nas :)
Za Kajkuta ce se sutra znati + Vlado rekao da dolazi kapiten "neke" mlade repke. Treba nam jos i jedan stoper.
Napucati ih snagom za 19 Kola i opleti, pa kako bude.
Partijaner

#3516 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Partijaner »

http://www.sportzdk.ba/sead-jakupovic-u-celiku/

Samo se nadam da nece biti slucaj da odigra jednu sezonu, pa da ode iz Celika kao ostali.
Partijaner

#3517 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Partijaner »

Uh ovo bi bilo odlicno, jos ako Kajkut ostane.
http://www.sportzdk.ba/eksluzivno-jasmi ... gu-celika/
Mustang1

#3518 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Sta sam rekao ? :D Sta ima Belgija .. Sad je dobio love od Celika vise nego je imao i vise nego bi dobio da nije uzeo papire
Ajatolah_

#3519 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

Pa ako Kajkut ostane, naš klub na čitavoj pauzi ostao izgubio bukvalno dva igrača, i to lako zamjenjiva. :shock: Bit će ovo uzbudljiva sezona, jedva čekam, ne znam šta bih da ne počinje ranije. :lol: Idemo sad dovesti dvojicu na njihovim pozicijama, ovi omladinci još malo će popuniti roster zbog eventualnih povreda i umora i to je to... Alija, spremaj licencu. :D

Ustvari Kajkutu je do danas i bio rok, valjda mu nije iznenada pristigla neka ponuda, samo mi malo k'o sumnjivo što ga Sarajlić nije spomenuo u onoj izjavi...
Eborg

#3520 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Ma ostat će i Kajkut.

Nismo izgubili ni dva igrača, jedino je otišao Maletić. Travančić je još uvijek naš, on trenira sa Crvenom Zvezdom i nadam se da će biti suspendovan kada se vrati. Ako i ode, ko ga jebe, ionako je više štete pravio nego koristi.
phillie

#3521 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

Travancica, ako bude prilike, poslati u Zvezdu i uzeti pare na ime obestecenja...ako ima vazeci ugovor. Ako Zvezda ne ispostuje, odma' slati pismo UEFA-i :D :D :D
Eborg

#3522 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Ma ne bi Čelik dobio Bog zna kakvu cifru s obzirom da je imao amaterski ugovor. Ali ne vjerujem da će ostati tamo, nadam se da će se vratiti i onda ga treba šutnuti na tribine.
Mustang1

#3523 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Sta ima Crvena Zvezda :D A i vi se fatate za sve i svasta .. Jedini igrac koji je mogao otici i ostati je Kajkut .. Ostali svi bi isli na probe i ne bi zadovoljili nigdje osim u nasoj ligi .. Mesanovic je ostao kao sto sam i rekao .. Uzeo vece pare uzimanjem papira .. A vidi ovog talenta sad kad dodje nece ga niko htjet :lol: :lol:

http://scsport.ba/vijest/57224.html
samo_ti

#3524 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Vlado Institucija !
Samo omladina, samo "normala" ugovori :)

http://www.nkcelik.ba/index.php?option= ... Itemid=114
phillie

#3525 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

Da ga je postaviti sa selektora umjesto Papeta, jer bi i Pjanica i Dzeku doveo u Celik :D :D

fino je ovo sto se potpisuju ugovori na vise od godinu dana, ali zasto se potpisuju amaterski ugovori?
Post Reply