Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baudelaire

#3501 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Igrat će Pjanić i Seferović za City, ne boj se ti.
Jeff Bingham

#3502 Re: Manchester United FC

Post by Jeff Bingham »

L00d wrote:
odesveuhonduras wrote:Radovali je dobra riječ... al to je to, babo večero :D nema više para ko nekad, a i Fergie uskoro odlazi..
:D

To govore ima 5 godina... a on u tih 5 godina osvoji i Ligu prvaka jednom . To bi svi volili, da on ode, ali neceee pacenici ... nece !
ko je ovdje pacenik :lol:
Bosanski_kralj

#3503 Re: Manchester United FC

Post by Bosanski_kralj »

Ne možete u svojim postovima da sakrijete gorčinu koja vas razdire. Bodovni zaostatak raste, a ona šestica će ostati vječni podsjetnik početka vašeg kraja. :oops:
Muflon

#3504 Re: Manchester United FC

Post by Muflon »

Poseban užitak navijanja za Manchester United je u tome što na temu ovog giganta dolaze polunavijači poluklubova da iznesu svoja polumišljenja, iako im niko nije rek'o da mislit i sr.at nije isto. I tako oni već godinama piskaraju o nekakvoj propasti Uniteda, nazočni su kad god United ne bilježi dobre rezultate i pokušavaju da provokacijama nahrane svoj propali ego. Nazočni su oni i kad United bilježi dobre rezultate, ali tada im je krivo suđenje, loš horoskop, vremenska prognoza, uvijek neki izgovori, a nikako da prevale preko zapjenjenog jezika da United godinama dominira. Dojučerašnji navijači Chelseaja, Arsenala i ostalih klubova su preko noći "promijenili dres" i počeli da navijaju za City. Nanjušili su da bi City možda mogao da nešto napravi pa su se brže-bolje prešaltali da bi bili tu ako se nešto desi. A onda je Džeko prešao u City i ovaj klub je postao klub broj dva za sve navijače širom BiH, a za neke i broj jedan. Kakva šansa da se nasmiju navijačima Uniteda u lice. Nisu je mogli propustiti. Ali zaboravili su oni da navijači Uniteda imaju nešto što oni nikad neće imati. Navijači Uniteda vole svoj klub, navijaju za njega iz ljubavi i uvijek će biti tako, bez obzira koji igrač gdje igrao. Za sve navijače Uniteda Džeko je u dresu Cityja obični protivnički igrač i tako će uvijek biti. Dočekaće navijači Uniteda još puno "mijenjanja dresova" bezličnih osoba, ali svi oni će uvijek imati jednu osobinu. Ne navijaju oni za City, Chelsea, Arsenal ili neki četvrti tim. Oni navijaju PROTIV UNITEDA i to je jedina konstanta u njihovim bijednim poluživotima. Dakle vi MRZITE,a mi VOLIMO, to je razlika između NAS i VAS! Ovdje naravno isključujem sve čestite navijače svih klubova koji su tu uz svoj klub i kad ne ide. ali takvi navijači ne provode vrijeme na temi drugog kluba. Ja recimo nikad nisam otvorio temu rivalskog kluba, ne zanima me šta piše tamo, ne zanima me ni ko piše. Povratak Uniteda će da bude nemilosrdan i svi nedavno regrutovani navijači Cityja će da dožive novo razočarenje. Ali navikli su oni na to navijajući za druge timove, nema brige za njih 8-)
Baudelaire

#3505 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Muflon wrote:Poseban užitak navijanja za Manchester United je u tome što na temu ovog giganta dolaze polunavijači poluklubova da iznesu svoja polumišljenja, iako im niko nije rek'o da mislit i sr.at nije isto. I tako oni već godinama piskaraju o nekakvoj propasti Uniteda, nazočni su kad god United ne bilježi dobre rezultate i pokušavaju da provokacijama nahrane svoj propali ego. Nazočni su oni i kad United bilježi dobre rezultate, ali tada im je krivo suđenje, loš horoskop, vremenska prognoza, uvijek neki izgovori, a nikako da prevale preko zapjenjenog jezika da United godinama dominira. Dojučerašnji navijači Chelseaja, Arsenala i ostalih klubova su preko noći "promijenili dres" i počeli da navijaju za City. Nanjušili su da bi City možda mogao da nešto napravi pa su se brže-bolje prešaltali da bi bili tu ako se nešto desi. A onda je Džeko prešao u City i ovaj klub je postao klub broj dva za sve navijače širom BiH, a za neke i broj jedan. Kakva šansa da se nasmiju navijačima Uniteda u lice. Nisu je mogli propustiti. Ali zaboravili su oni da navijači Uniteda imaju nešto što oni nikad neće imati. Navijači Uniteda vole svoj klub, navijaju za njega iz ljubavi i uvijek će biti tako, bez obzira koji igrač gdje igrao. Za sve navijače Uniteda Džeko je u dresu Cityja obični protivnički igrač i tako će uvijek biti. Dočekaće navijači Uniteda još puno "mijenjanja dresova" bezličnih osoba, ali svi oni će uvijek imati jednu osobinu. Ne navijaju oni za City, Chelsea, Arsenal ili neki četvrti tim. Oni navijaju PROTIV UNITEDA i to je jedina konstanta u njihovim bijednim poluživotima. Dakle vi MRZITE,a mi VOLIMO, to je razlika između NAS i VAS! Ovdje naravno isključujem sve čestite navijače svih klubova koji su tu uz svoj klub i kad ne ide. ali takvi navijači ne provode vrijeme na temi drugog kluba. Ja recimo nikad nisam otvorio temu rivalskog kluba, ne zanima me šta piše tamo, ne zanima me ni ko piše. Povratak Uniteda će da bude nemilosrdan i svi nedavno regrutovani navijači Cityja će da dožive novo razočarenje. Ali navikli su oni na to navijajući za druge timove, nema brige za njih 8-)
1-6.
burek_in_space

#3506 Re: Manchester United FC

Post by burek_in_space »

Muflon wrote:
Bosanski_kralj wrote:Sutra najavljuju na HRT-u -8, a oni rijetko kad griješe :oops:
Možda najavljuju -7? Jel ti sad drago što si ispo paglu :lol:
28 nov 2011, 19:15 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje forumskih pravila”
» Muflon

2 hefte
Jeff Bingham

#3507 Re: Manchester United FC

Post by Jeff Bingham »

:lol: sto neko upita, na kojoj je ovaj tribini old trafforda? :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3508 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

Oni navijaju PROTIV UNITEDA i to je jedina konstanta u njihovim bijednim poluživotima. Dakle vi MRZITE,a mi VOLIMO, to je razlika između NAS i VAS!
Romantika do srži... uzbudih se vas :D
cls

#3509 Re: Manchester United FC

Post by cls »

ah ako pratimo hronologiju dogadjajia isla je ovako pojavom Abramovica u CSK, prognozirali su kraj Uniteda....kraj nije dosao, pa tako da nece ni sa umjetnom tvorevinom kao sto je city
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3510 Re: Manchester United FC

kod pojave Abramovicha, Fergie je bio 10-ak godina mlađi, a dug par stotina miliona manji :lol:

Na mapi vas neće biti u roku od 5-6 godina, "mark my words", ne može se bez para titule osvajati, a vi nemate za germe više, a ne da Mr. žvaka kupuje koga mu se god ćefne ko prije, malo za puste milione, malo na autoritet.
gotovo više, babo večero. i Wenger je mogao za sitnu lovu kupiti dobre igrače ranije, a sad mu svi dobri igrači bježe iz ekipe jer vide da tu nema više perspektive, ida sunce sija na drugim mjestima.

Jedan, samo jedan ultravrijedni "asset" imate u ekipi, a to je Rooney, a i on je ostao jer je izvukao rekordnu platu (mada kad vas insan sluša ispada da vaši igrači za kikiriki igraju i da su za kikiriki kupljeni) i uz obećanje da će se tim pojačati top pojačanjima. jedino ako Pele Jones nije to top pojačanje :lol: tako, dajem mu maksimalno jednu sezonu prije nego crveni zamijeni bijelim madridskim dresom. I neka. šućur u kuću, bar će plastični klub sa plastičnim navijačima, zamijeniti pravom fudbalskom institucijom.

Čak vas ni Platini i njegov Financial Fair Play ne može izvući, a to mu je osnovna svrha bila, da zaštiti trenutni "svjetski poredak" jer će UEFU pojesti na sudovima ako se usudi implementirati isti na način na koji su to guzonje iz Uniteda, Bayerna, Barcelone, Reala i sl. mislili.. ko mi smo na vrhu, i kupujemo najbolje igrače od sirotinje, i uzeli smo najveći dio marketinškog kolača širom dunjaluka, i nemoj da nam ko to remeti, šta ko ima svoju lovu trošiti i nama hljeb iz usta uzimati :-) banda jedna lopovska :D

20 godina ubijate sve manje klubove i otimate im najbolje igrače pustim milionima, a sad se raskukali kad to više ne možete.
cls

#3511 Re: Manchester United FC

Post by cls »

hehehehe moguce :D samo vidi jednu stvar Man Utd je brend i lako ce naci novog vlasnika tako da se ti ne sekiras za nasu buducnost :D
odesveuhonduras

#3512 Re: Manchester United FC

cls wrote:hehehehe moguce :D samo vidi jednu stvar Man Utd je brend i lako ce naci novog vlasnika tako da se ti ne sekiras za nasu buducnost :D
jašta će, ubi se neko da istrese milijardu koliko bi otprilike trebalo za kupovinu, plus dugove povraćati, plus uloćžiti u igrače, a sve to uz famozni FFP po kojem možeš potrošiti 20-30 miliona više nego zaradiš... tamam za nekog novog velemajstora a la Chicho ili Welbeck :D

a ne bi bilo ni cool da arapskim parama se uzimaju titule. il bi u tom slučaju ? :D kao što je i cool zabraniti drugim timovima da postanu brand nakon što se par guzonja brandiralo ?
neo7

#3513 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

sto volim ove koji pricaju o dugu Uniteda a ne znaju kako je nastao :lol: :lol:
Cim to procitam znam da ne vrijedi citati dalje njihov post :) :thumbup:
Jeff Bingham

#3514 Re: Manchester United FC

Post by Jeff Bingham »

ko da je bitno kako je nastao :)
bingov buraz

#3515 Re: Manchester United FC

Post by bingov buraz »

Baudelaire wrote:
Muflon wrote:Poseban užitak navijanja za Manchester United je u tome što na temu ovog giganta dolaze polunavijači poluklubova da iznesu svoja polumišljenja, iako im niko nije rek'o da mislit i sr.at nije isto. I tako oni već godinama piskaraju o nekakvoj propasti Uniteda, nazočni su kad god United ne bilježi dobre rezultate i pokušavaju da provokacijama nahrane svoj propali ego. Nazočni su oni i kad United bilježi dobre rezultate, ali tada im je krivo suđenje, loš horoskop, vremenska prognoza, uvijek neki izgovori, a nikako da prevale preko zapjenjenog jezika da United godinama dominira. Dojučerašnji navijači Chelseaja, Arsenala i ostalih klubova su preko noći "promijenili dres" i počeli da navijaju za City. Nanjušili su da bi City možda mogao da nešto napravi pa su se brže-bolje prešaltali da bi bili tu ako se nešto desi. A onda je Džeko prešao u City i ovaj klub je postao klub broj dva za sve navijače širom BiH, a za neke i broj jedan. Kakva šansa da se nasmiju navijačima Uniteda u lice. Nisu je mogli propustiti. Ali zaboravili su oni da navijači Uniteda imaju nešto što oni nikad neće imati. Navijači Uniteda vole svoj klub, navijaju za njega iz ljubavi i uvijek će biti tako, bez obzira koji igrač gdje igrao. Za sve navijače Uniteda Džeko je u dresu Cityja obični protivnički igrač i tako će uvijek biti. Dočekaće navijači Uniteda još puno "mijenjanja dresova" bezličnih osoba, ali svi oni će uvijek imati jednu osobinu. Ne navijaju oni za City, Chelsea, Arsenal ili neki četvrti tim. Oni navijaju PROTIV UNITEDA i to je jedina konstanta u njihovim bijednim poluživotima. Dakle vi MRZITE,a mi VOLIMO, to je razlika između NAS i VAS! Ovdje naravno isključujem sve čestite navijače svih klubova koji su tu uz svoj klub i kad ne ide. ali takvi navijači ne provode vrijeme na temi drugog kluba. Ja recimo nikad nisam otvorio temu rivalskog kluba, ne zanima me šta piše tamo, ne zanima me ni ko piše. Povratak Uniteda će da bude nemilosrdan i svi nedavno regrutovani navijači Cityja će da dožive novo razočarenje. Ali navikli su oni na to navijajući za druge timove, nema brige za njih 8-)
1-6.
:lol:
odesveuhonduras

#3516 Re: Manchester United FC

Jeff Bingham wrote:ko da je bitno kako je nastao :)
jest vala... izgubio mujo na kocki, il ga zeznula recesija, isto se fati piše :lol:
cls

#3517 Re: Manchester United FC

Post by cls »

odesveuhonduras wrote:
cls wrote:hehehehe moguce :D samo vidi jednu stvar Man Utd je brend i lako ce naci novog vlasnika tako da se ti ne sekiras za nasu buducnost :D
jašta će, ubi se neko da istrese milijardu koliko bi otprilike trebalo za kupovinu, plus dugove povraćati, plus uloćžiti u igrače, a sve to uz famozni FFP po kojem možeš potrošiti 20-30 miliona više nego zaradiš... tamam za nekog novog velemajstora a la Chicho ili Welbeck :D

a ne bi bilo ni cool da arapskim parama se uzimaju titule. il bi u tom slučaju ? :D kao što je i cool zabraniti drugim timovima da postanu brand nakon što se par guzonja brandiralo ?
upravu si propadamo, to je to :run:
BHF_Manijak

#3518 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Mozes nam skienirati svoju godisnju sa Old Trafforda?! :mrgreen: :lol:

I da, boli me racku i za City i za United, bitni su mi REPREZENTATIVCI BOSNE I HERCEGOVINE, ali plitak si ti da to skotnas!

Hajd sad uzivaj u banovicima, veliki fanu Manchester Uniteda...Al' pred televizorom! :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3519 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

mi/vi/oni

Boze sacuvaj. :mrgreen:
cls

#3520 Re: Manchester United FC

Post by cls »

@BHF_Manijak pa kada se samo brines za reprezentativce sta radis na ovoj temi, koliko znam ne igra nijedan u Man Utd, a vala vidim i da pratis nase igrace de nam ti skeniraj kartu od Citya ili nekog drugog tima gdje igraju nasi igraci ;)
bahonnen

#3521 Re: Manchester United FC

Post by bahonnen »

Stvarno ne razumijem ove "mi" navijače na daljinski... Al' dobro... :D
bahonnen

#3522 Re: Manchester United FC

Post by bahonnen »

cls wrote:@BHF_Manijak pa kada se samo brines za reprezentativce sta radis na ovoj temi, koliko znam ne igra nijedan u Man Utd, a vala vidim i da pratis nase igrace de nam ti skeniraj kartu od Citya ili nekog drugog tima gdje igraju nasi igraci ;)
Upravo si odgovorio na najpogrešniji način. Brkaš lončiće. Ali vrlo vjerovatno da ima karte od nekih reprezentativnih susreta.
Bosanski_kralj

#3523 Re: Manchester United FC

Post by Bosanski_kralj »

bahonnen wrote:Stvarno ne razumijem ove "mi" navijače na daljinski... Al' dobro... :D
Nama, vrlim navijačima Citya :oops:, zamjeraju ne toliko lojalnost klubu, a ja ne vidim po čemu su to oni drugačiji. Na isti broj utakmica tokom sezone, "voljenih" klubova, i mi i oni idemo. :D
cls

#3524 Re: Manchester United FC

Post by cls »

bahonnen wrote:
cls wrote:@BHF_Manijak pa kada se samo brines za reprezentativce sta radis na ovoj temi, koliko znam ne igra nijedan u Man Utd, a vala vidim i da pratis nase igrace de nam ti skeniraj kartu od Citya ili nekog drugog tima gdje igraju nasi igraci ;)
Upravo si odgovorio na najpogrešniji način. Brkaš lončiće. Ali vrlo vjerovatno da ima karte od nekih reprezentativnih susreta.
ne nisam ok to imam i ja karte od utakmica reprezentacije ali rece da se brine sto valjda znaci da prati ekipe gdje igraju nasi igraci ;)
BHF_Manijak

#3525 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Kad sam ja sta piso na ovoj temi?! Meni su klubovi u Evropi na nivou simpatizerstva, ne pridajem to toliko srcu, ali zato Zeljo, eh to je nesto i od njega ti mogu skenirati karte, salove i ostalo... :wink: Na ovu temu dodjem i citam, a katkad se i nasmijem kad vidim ovakve postove ala ovaj od Muflona, jer toliko srcu pridavati nesto sto nikad uzivo nisi pogledo, eh to je alo vec na nivou sajns fiksna! To isto da se lozis na trebu koju si upozno preko neta, ono jooj vidi furamo, seksamo se, aj dobrile, a nisi je nikad uzivo vidio, nidje veze, ili jos gore da se furas na ove poznate licnosti, joooj Angelina woow ovo ono, kontas jarane?! :wink:
Post Reply