Cigarete, odvikavanje
Moderator: anex
- graue_maus
#3501 Re: Cigarete, odvikavanje
gdje nam je vivi uopste , izgubila se sa teme totalno........
- shmizlica
#3502 Re: Cigarete, odvikavanje
možda je ne vidiš od dimagraue_maus wrote:gdje nam je vivi uopste , izgubila se sa teme totalno........
- graue_maus
#3503 Re: Cigarete, odvikavanje
shmizlica wrote:možda je ne vidiš od dimagraue_maus wrote:gdje nam je vivi uopste , izgubila se sa teme totalno........
- shmizlica
#3504 Re: Cigarete, odvikavanje
graue_maus wrote:shmizlica wrote:možda je ne vidiš od dimagraue_maus wrote:gdje nam je vivi uopste , izgubila se sa teme totalno........![]()
![]()
![]()
kod mene se ne pusi nista , samo trenutno nevrijeme , kisa pada, grmi i sijeva ..........
- graue_maus
#3505 Re: Cigarete, odvikavanje
shmizlica wrote:graue_maus wrote:shmizlica wrote: možda je ne vidiš od dima![]()
![]()
![]()
kod mene se ne pusi nista , samo trenutno nevrijeme , kisa pada, grmi i sijeva ..........
gže si to ti....kod nas milina od sunčeka i proljeća, konačno.....samo ne šalji te oblake amo
- ka0406
#3506 Re: Cigarete, odvikavanje
Gospodin_bez_kravate wrote:e ja sad predlazem kad smo svi fino prestali da sad pocnemo ponovo
- shmizlica
#3507 Re: Cigarete, odvikavanje
ja nemam pojma o čemu gospon pričaka0406 wrote:Gospodin_bez_kravate wrote:e ja sad predlazem kad smo svi fino prestali da sad pocnemo ponovo
-
vivace
#3508 Re: Cigarete, odvikavanje
evo i mene...
cista,nisam propusila ali sam juce pojela veeeliku buhtlu. sa marmeladom... 
kako ste mi vi...ja danas dva puta hodala po 1 sat. prija mi. dobro je i za kilazu i za odvikavanje od pusenja.
kako ste mi vi...ja danas dva puta hodala po 1 sat. prija mi. dobro je i za kilazu i za odvikavanje od pusenja.
- Neradnik
#3509 Re: Cigarete, odvikavanje
dobro smo ja evo kontam da pojedem buhtlu sa eurokremom pa cu jednu ispusit da se bolje primi 
-
vivace
#3510 Re: Cigarete, odvikavanje
ti to stvarno ili se zezas?Gospodin_bez_kravate wrote:dobro smo ja evo kontam da pojedem buhtlu sa eurokremom pa cu jednu ispusit da se bolje primi
- Neradnik
#3511 Re: Cigarete, odvikavanje
zezam ba prije bi kitu popusio i otiso u pedere nego cigaru 
-
vivace
- shmizlica
#3513 Re: Cigarete, odvikavanje
ti jednom pišeš u ženskom jednom u muškom rodu.....šta si ti, ba....hermafrodit?Gospodin_bez_kravate wrote:zezam ba prije bi kitu popusio i otiso u pedere nego cigaru
- Neradnik
#3514 Re: Cigarete, odvikavanje
ne pisem ja nikad u ž rodu to si ti mene sa nekim pomjesala.
- shmizlica
#3515 Re: Cigarete, odvikavanje
hmmm, negdje na ''ja bih da izjavim...'' čini mi se............al' ak ti tako kažeš okidokiGospodin_bez_kravate wrote:ne pisem ja nikad u ž rodu to si ti mene sa nekim pomjesala.
-
drugi_profil
#3516 Re: Cigarete, odvikavanje
Listao uzgoj i upotrebu stevije i nadjoh da je dobra i za ovo.Ovisnost o pušenju:
listiće stevije stavite između obraza i desni, ako nemate listiće, možete staviti zeleni prah. Na taj način postepeno se smanjuje želja za pušenjem i ovisnost o duhanu. Kad vam se pojavi želja za cigaretom, popijte šalicu stevije i yerba mate čaja. Učinak je isti, ako ne i bolji od predhodnog savjeta.
- graue_maus
#3517 Re: Cigarete, odvikavanje
MJESEČNO ZA CIGARE KOLIKO I ZA RATU KREDITA:
http://** No links **.ba/hronika/prestanite-da-pusite-kupite-stan
http://** No links **.ba/hronika/prestanite-da-pusite-kupite-stan
-
vivace
#3518 Re: Cigarete, odvikavanje
evo da se pozdravim sa vama...moci cu na internet onoliko koliko setam...znaci maksimum 2 sata. tako odluci moj buraz. a ustvari ja mislim da je njemu krivo sto sam ja uspela da ostavim duvan a on nije .glupost. kaze mnogo sam na netu. sta se moze za 1 sat ? ne mogu sve da postignem za 2 sata. ni za 1.
mada ,zdravo je hodati.
mada ,zdravo je hodati.
-
hAZNADAR
#3519 Re: Cigarete, odvikavanje
Vala bas, moglo bi se bez problema ponovo proci kroz sve ovo,.. i nije bilo tako strasno ovo odvikavanje i pored svih momenata,.. - hajmo napraviti pauzu u nepusenju - tek toliko da tema ne izgubi smisao i clanstvo.Gospodin_bez_kravate wrote:e ja sad predlazem kad smo svi fino prestali da sad pocnemo ponovo
-
vivace
#3520 Re: Cigarete, odvikavanje
nemoj molim te, da prolazim kroz sve ono... bolje da se premestimo na temu sta radite bivsi pusaci.
- Tears
#3521 Re: Cigarete, odvikavanje
moze mi neko dati dobru terapiju za prestanak pusenja a da to nisu tamo neke znj trave ?
Imam sum na srcu i laregitis , al ne mogu se odovojim od cigarete nikako
jednom sam uspeo kad se sve zbroji nekih 9meseci , 4meseca sto sam lezao jer sam imao onu famoznu mononklueozu
ostalih meseci kad mi je bio napukao misic leve noge ali sam kasnije opet propusio
Mada mi nekada dodje zuta minuta i ne pusim 2do4dana , ali onda (ne)prestano vezbam tipa trbusnjaci - sklekovi ugl kucne vezbe i jedem mnogo al kasnije opet odma zapalim cigaretu...
Bio sam sebi rekao alkohol ili cigarete i izabrao sam cigarete i alkohol nisam bio godinu dana okusio al ev vec od novembra tako tu negde sam poceo ponovo da konzumiram i alkohol , naravno cigarete sam spanjio pre sam pusio 2kutije dnevno sad ispusim jednu kutiju u roku 2 dana , al opet par puta sam pokusavao da prestanem, al mi u drustvu 99%njih pusi , i ne mogu nikako da pobegnem od nje

Imam sum na srcu i laregitis , al ne mogu se odovojim od cigarete nikako
jednom sam uspeo kad se sve zbroji nekih 9meseci , 4meseca sto sam lezao jer sam imao onu famoznu mononklueozu
ostalih meseci kad mi je bio napukao misic leve noge ali sam kasnije opet propusio
Mada mi nekada dodje zuta minuta i ne pusim 2do4dana , ali onda (ne)prestano vezbam tipa trbusnjaci - sklekovi ugl kucne vezbe i jedem mnogo al kasnije opet odma zapalim cigaretu...
Bio sam sebi rekao alkohol ili cigarete i izabrao sam cigarete i alkohol nisam bio godinu dana okusio al ev vec od novembra tako tu negde sam poceo ponovo da konzumiram i alkohol , naravno cigarete sam spanjio pre sam pusio 2kutije dnevno sad ispusim jednu kutiju u roku 2 dana , al opet par puta sam pokusavao da prestanem, al mi u drustvu 99%njih pusi , i ne mogu nikako da pobegnem od nje
- Psn
#3522 Re: Cigarete, odvikavanje
Terapija:
- skini i procitaj http://www.zastoprestati.org
- odluci i potvrdi da si odlucio
- nemoj vise zapaliti ni jednu, jer ti to i ne zelis. Ako te i hoce - ti je neces.
- budi ovde sa nama.. i resice se.
Drugih "terapija" nema. Ima da te "maju" samo.. i u principu je to ok, jer od pokusaja i promasaja ucis nesto. Ali, to je sve.
Od "Ja hocu da ne pusim", nema bolje "terapije".
Pa, kreni redom po spisku.. ovde su uvek prisutni ljudi koji su isto prosli, pa ce ti objasniti i pomognuti u svemu..
- skini i procitaj http://www.zastoprestati.org
- odluci i potvrdi da si odlucio
- nemoj vise zapaliti ni jednu, jer ti to i ne zelis. Ako te i hoce - ti je neces.
- budi ovde sa nama.. i resice se.
Drugih "terapija" nema. Ima da te "maju" samo.. i u principu je to ok, jer od pokusaja i promasaja ucis nesto. Ali, to je sve.
Od "Ja hocu da ne pusim", nema bolje "terapije".
Pa, kreni redom po spisku.. ovde su uvek prisutni ljudi koji su isto prosli, pa ce ti objasniti i pomognuti u svemu..
- shmizlica
#3523 Re: Cigarete, odvikavanje
samo da poželim dobar jutar 
- Psn
#3524 Re: Cigarete, odvikavanje
I mi tebi.. ovo lepo nedeljno.. 
ps. A Vivace mora da seta 10 min, samo da bi napisala "Dobro jutro"
Pozz i Vivace
pps. Ti "obrni" dva kruga.. pa da imas "zetone" za ceo sat
ps. A Vivace mora da seta 10 min, samo da bi napisala "Dobro jutro"
Pozz i Vivace
pps. Ti "obrni" dva kruga.. pa da imas "zetone" za ceo sat