Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- SaraFina
#3501 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Za koga si ti Bloo? Borišu? 
- Bloo
- Globalna šefica
#3502 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Zeleniku, zna seSaraFina wrote:Za koga si ti Bloo? Borišu?
- spreca
#3503 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Onda se pakujte sanjim u AmerikuBloo wrote:A ako profa ne osnuje stranku, valjda će se narod opametiti i neće baš ovoliko glasati za SDA na ostalim nivoima
- SaraFina
#3504 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Počinješ polako ali sigurno da me podsjećaš na onu političku parodiju u Srbijimadner wrote:Ja sam nezavisni strucnjak, ne letim.SaraFina wrote:madner wrote:Profa pravi stranku, a SDP treba da se pozabavi sa sobom prvo.
Smrle će ti biti kordinator za dijasporu, ako misliš iz SDP da "preletiš" profi
Profa je pokazao da zna i umije, moze to iskoristiti da za 2 godine napravi strukture i 4 da bude jako ozbiljna prica.
Samo mora izbjeci greske NSa i DFa.
"Ljubiša Preletačević Beli"
- Smrcak15
#3505 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Profa ima izgradjen nacionalni program za BiH...kao sto je srbima uradio Nacertanije-Ilija Garasanin tako nesto slicno imaju i Hrvatska...samo Bosna nikad nije imala....i da takva jedna ljudska gromada udje u recimo SDA pa da mu bake i dzafa zapovjedaThe 51st State wrote:zelim mu svu srecu i uspjeh, odabro je sigurno tezi put onda.Smrcak15 wrote:nece on ni u kakvu vec postojecu stranku nego on pravi stranku.The 51st State wrote:nadam se da g, hadzikadic u neku vec formiranu stranku, takvih osoba ionako nemamo na pretek.
on moze koalirati sa svakim po pitanja koje profa procjeni da su dobri za bosnu a nikad uci u vec postojecu pa da mu neko drugi sefuje a on svjetski kalibar....da mu Bake diriguje koji je imao dvice i trice u gimnaziji covjeku sa Harvarda
- SaraFina
#3506 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Bloo wrote:Zeleniku, zna seSaraFina wrote:Za koga si ti Bloo? Borišu?
Super. Inače bi za Čovića vjerovatno
- superiska
#3507 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ovo ti je baš bezvezeSaraFina wrote: Lj/s podforum. Par "stepenica" ispod
Šta je postigla gerila? Dala zeleno svjetlo SDA iz inata da NASTAVI sa uništavanjem države? Bože!
- Smrcak15
#3508 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
SaraFina wrote:Otišao si profa, ostala je tuga! Vječno će te pamtiti Smrle, Kiki i ostatak klix Fan Kluba!
pametujes po obicaju, nije on otisao nego covjek ostao u BiH i bit ce skupstina uskoro i vjerovatno osnivanje stranke...
- Bloo
- Globalna šefica
#3509 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Spreča, da li razumiješ šta ti se piše ovdjespreca wrote:Onda se pakujte sanjim u AmerikuBloo wrote:A ako profa ne osnuje stranku, valjda će se narod opametiti i neće baš ovoliko glasati za SDA na ostalim nivoima...a mozda vam je to i obecao kao nagradu za glas
![]()
Pogledaj rezultate na ostalim nivoima...ko vodi?
Ko je glasao za te stranke?
Hadzikadic nije imao stranke na tim nivoima, zašto SDP nije pomeo te nivoe? Ko je uzeo glasove SDP-u?
Zato i napisah, ako Hadzikadic se i vrati u SAD i ne osnuje stranku, nadam se da će narod manje glasati za SDA na drugim nivoima u budućnosti
- madner
#3510 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Koncentrisi se, znam da je moc citanja izmedju redova ogranicena, ali ja vjerujem da ti ovo mozes.SaraFina wrote:Počinješ polako ali sigurno da me podsjećaš na onu političku parodiju u Srbijimadner wrote:Ja sam nezavisni strucnjak, ne letim.SaraFina wrote:
Smrle će ti biti kordinator za dijasporu, ako misliš iz SDP da "preletiš" profi
Profa je pokazao da zna i umije, moze to iskoristiti da za 2 godine napravi strukture i 4 da bude jako ozbiljna prica.
Samo mora izbjeci greske NSa i DFa.
- Bloo
- Globalna šefica
#3511 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Naravno da bi...sve u majici sa likom Maksa LuburićaSaraFina wrote:Bloo wrote:Zeleniku, zna seSaraFina wrote:Za koga si ti Bloo? Borišu?
Super. Inače bi za Čovića vjerovatnoLijepo je imati "oporbu"
a na ostalim nivoima za SDA...
-
neon-x
#3512 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
[quote="SaraFina"][/quote]
Eno ti izgleda doaso tamo onaj hercegovacki kompleksas.. Leti!
Eno ti izgleda doaso tamo onaj hercegovacki kompleksas.. Leti!
-
SSemir
#3513 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Znaci sam se slazes da je predobar kandidat (mozda i najbolji) ali smatras da je bilo pogresno za njeg glasati. Pogresno je glasati za najboljeg kandidata??? Ima li to smisla??spreca wrote:cuj moj miljenik...niko nije moj miljenik niti ce nekad biti iko.....pa sto nisi glasao za pobjednicku kombinaciju...valjda zbog toga i izlazimo na izbore....niko ne govori da je Hadzija los...za ove nase i nas sve je mozda i predobar ali naivno je usao u ove izbore bez stranacke podrske...sad je shvatio da prvo treba stranku praviti i poceti sa federalnog nivoa i tako bi nam najvise pomogao.SSemir wrote: Vodio sam se time da je najbolji kandidati pd svih ponudjenih. Glasam za onog za kojeg smatram da je vrijedan mog glasa. Zadnji put sam glasao za clana predsjednista kad se komsic prvi put kandidovao. Da nije njeg bilo glasao bi za falatara.
To sto je trbi krivo sto nije tvoj miljenik pobijedio, to je tvoj problem. Ali ja za tvog miljenika ne bi ni glasao i da nije bilo ove dvojice na listama. Kontas?
Kakva je razlika izmedju denisa, dzafera, komsica, radoncica?? Osim stranackog dresa.
Nije fazon da tvoj glas bude uz pobjednika, vec uz najboljeg kandidata. Postuj sebe i svoja uvjerenja. Normalno da sam znao da hadzikadic nema sanse da pobijedi ali sam samou njemuvidio covjeka vrijednog moga glasa. Ja ne bi glasao ni za jednog od ovih svih drugih bosnjackih kandidata. To je fazon. Meni je glas za sda i glas za sbb isto. Ne vidim razliku. Kontas?
Predstavljate hadzikadica kao krivca sto je sda odnio toliko glasova za drzavni parlament. To nema veze jedno s drugim.
- General War
#3514 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Rdzavom Q i dlake smetajuBloo wrote:A vala i ovi što su glasali za NS i ostale stranke na drugim nivoima su mogli dati glas SDP-u
- SaraFina
#3515 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Bloo wrote:Naravno da bi...sve u majici sa likom Maksa LuburićaSaraFina wrote:
Super. Inače bi za Čovića vjerovatnoLijepo je imati "oporbu"
![]()
a na ostalim nivoima za SDA...(jer mi je na leđima lik Mustafe Busuladžića)
Čović nije nikakav ujko. Prije velikosrbin
- spreca
#3516 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nisam.....mislio sam za izbore kuci ali nisam uspio nazalost....ali je puno onih koji su na moju zamolbu i ubjedjivanje glasali za Komsica ili Becirovica po zelji da izaberu ......ostali nivoi za ljevicu i ni u kom slucaju za opuzlo zelenu bagruGeneral War wrote:Dao glas NS, a jesil ti uopste glasao?spreca wrote:Glasanjem za Hadzikadica ti si svoj glas indirektno dao Dzaferovicu a to ti je isto kao da si i glasao za Dzaferovica htio ti to sebi priznati ili ne......nadamse da si svoj glas na drugim nivoima dao ljevici ili nekoj stranci slicnog profila ....sto opet znaci da nisi bas nikome pomogao djelenjem svog glasaGeneral War wrote: Ti si spreca ili corav ili ne zelis viditi problem...ja dao hadzikadicu glas u predsjednistvu, a na drugim nivoima nisam...i KAKO sad da SDA ima radi MENE ima i Dzaferovica i vecinu po Parlamentima?
Nije ba do mene, ukljuci mozak ili prestanite djeliti lekcijw onima koji nemaju veze s tim.
- Bloo
- Globalna šefica
#3517 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
CIK BiH objavio je podatke na 417.637 obrađenih glasačkih listića za Skupštinu Kantona Sarajevo. Kako je navedeno, ukupno je obrađeno 125 od 595 biračkih mjesta što je tek 21,01 posto obrađenih biračkih mjesta.
Prema prvim preliminarnim podacima Stranka demokratske akcije (SDA) dobila je 9.522 glasova, a slijede je Naša stranka sa 5.386 dobivenih glasova, Narod i pravda sa 5.344 dobivenih glasova, Socijaldemokratska partija (SDP) BiH sa 4.195 dobivenih glasova i Savez za bolju budućnost (SBB) sa 3.684 dobivenih glasova.
Dženerale, evo zajebasmo SDP i na ovom nivou sa Hadžikadićem...
Prema prvim preliminarnim podacima Stranka demokratske akcije (SDA) dobila je 9.522 glasova, a slijede je Naša stranka sa 5.386 dobivenih glasova, Narod i pravda sa 5.344 dobivenih glasova, Socijaldemokratska partija (SDP) BiH sa 4.195 dobivenih glasova i Savez za bolju budućnost (SBB) sa 3.684 dobivenih glasova.
Dženerale, evo zajebasmo SDP i na ovom nivou sa Hadžikadićem...
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3518 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Pozdrav za botove 
- Bloo
- Globalna šefica
#3519 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Zašto nisi glasao tu gdje jesi?spreca wrote: Nisam.....mislio sam za izbore kuci ali nisam uspio nazalost....ali je puno onih koji su na moju zamolbu i ubjedjivanje glasali za Komsica ili Becirovica po zelji da izaberu ......ostali nivoi za ljevicu i ni u kom slucaju za opuzlo zelenu bagru
- SaraFina
#3520 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ti si očigledan dokaz te tvrdnje.madner wrote:Koncentrisi se, znam da je moc citanja izmedju redova ogranicena, ali ja vjerujem da ti ovo mozes.SaraFina wrote: Počinješ polako ali sigurno da me podsjećaš na onu političku parodiju u Srbiji
- Jesu te to nogirali iz SDP-A?
- Izgubio si uhljebski posao preko stranke?
- Tražiś novu mogućnost u skorijoj budućnosti za ovo pod 1 i 2?
-
sigurnoable
#3521 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Svaka cast uvazeni prof. Mirsad Hadzikadic na hrabrosti da se upustite u ovakvu avanturu. Drago mi je da sam vidio intelektualno razmisljanje tokom ovih izbora a ne samo krkanska prepucavanja izmedju kandidata. Na zalost ovo je pokazatelj gospodinu profesoru Mirsadu Hadzikadicu da smo mi primitivan narod sa pogresnim pogledom na prave vrijednosti i da nam nema spasa. Moj savjet ako ovaj forum uopste cita jeste da se vrati nazad u Ameriku i uziva u svom statusu u Americi. Amerikanci znaju sta vrijedi a sta je ubleharenje. Narodi Balkana a pogotavo Bosnjaci kao i Bosanci i Hercegovci vise postuju krkanizam i fasizam. Veliki pozdrav jos jednom uvazenom profesoru Mirsadu Hadzikadicu, hvala Vam sto ste dali sansu da po prvi put sa zadovoljstvom vas glas zaokruzim i kuci idem zadovoljan jer svoj glas nisam "bacio" kako desnica voli da kaze. Bacili su oni kao i SDA glasaci svoj glas jer slijedi tama i kriza u drzavi kakva nikad do sada nije bila. Uzivajte, ja uzivati u ovoj drzavi na takav nacin necu nit zelim. Jedino rijesenje je pakovanje kofera i odlazak. Znam da sa tim nece niko dobiti nista ali toliko sam se nadao da ce makar ove izbore ako nista doci do nekakvih sitnih promjena, izgleda da je moja nada pala u vodu. Totalno razoracenje! Sretno svima koji ostaju u ovoj drzavi i svaka cast kad imate hrabrosti!
Last edited by sigurnoable on 08/10/2018 10:35, edited 1 time in total.
- Roccohljup
#3522 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ostaje da se vidi sta ce profa uraditi u narednom periodu i da li ce zaista otvoriti neku novu opciju za naredne izbore.
Kako god, ja ne mislim da SDP u njemu treba traziti krivca (prvo sebe trebaju analizirati) jer ko zna odakle je došlo ovih 42+ hiljada glasova za njega i gdje bi otisšli da nije bilo njega? On je možda najviše pokupio glasova ostalih stranaka (narucito SBB) koji bi možda da nije bilo njega otišli šepiću ili SDA pa bi im poraz bio još ubjedljiviji.
Sve su ovo špekulacije i rekla kazala, ali čovjeku kapa dole da je bez ičega napravio nešto sto može u narednim periodima biti jako dobra alternativa svim dosadašnjim ublehama.
Kako god, ja ne mislim da SDP u njemu treba traziti krivca (prvo sebe trebaju analizirati) jer ko zna odakle je došlo ovih 42+ hiljada glasova za njega i gdje bi otisšli da nije bilo njega? On je možda najviše pokupio glasova ostalih stranaka (narucito SBB) koji bi možda da nije bilo njega otišli šepiću ili SDA pa bi im poraz bio još ubjedljiviji.
Sve su ovo špekulacije i rekla kazala, ali čovjeku kapa dole da je bez ičega napravio nešto sto može u narednim periodima biti jako dobra alternativa svim dosadašnjim ublehama.
- General War
#3523 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nemoj me onda zajebavat ziv bio, nije mi do mene.spreca wrote:Nisam.....mislio sam za izbore kuci ali nisam uspio nazalost....ali je puno onih koji su na moju zamolbu i ubjedjivanje glasali za Komsica ili Becirovica po zelji da izaberu ......ostali nivoi za ljevicu i ni u kom slucaju za opuzlo zelenu bagruGeneral War wrote: Dao glas NS, a jesil ti uopste glasao?
U tuzli ni 50% nije izaslo na glasanje, evo ko da je cunami bio svi jebu matere po gradu.
- CaneBos
#3524 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Potpisujem ovo, s tim da sa rezervom uzimam to da je ''naivno'' usao. Mozda, ali mozda i ne, ukoliko je svrha njegovog ulaska bilo nesto posve drugo, a to je daljne razbijanje B glasackog tijela. Ali to je vec za dublje analitike.spreca wrote:cuj moj miljenik...niko nije moj miljenik niti ce nekad biti iko.....pa sto nisi glasao za pobjednicku kombinaciju...valjda zbog toga i izlazimo na izbore....niko ne govori da je Hadzija los...za ove nase i nas sve je mozda i predobar ali naivno je usao u ove izbore bez stranacke podrske...sad je shvatio da prvo treba stranku praviti i poceti sa federalnog nivoa i tako bi nam najvise pomogao.SSemir wrote: Vodio sam se time da je najbolji kandidati pd svih ponudjenih. Glasam za onog za kojeg smatram da je vrijedan mog glasa. Zadnji put sam glasao za clana predsjednista kad se komsic prvi put kandidovao. Da nije njeg bilo glasao bi za falatara.
To sto je trbi krivo sto nije tvoj miljenik pobijedio, to je tvoj problem. Ali ja za tvog miljenika ne bi ni glasao i da nije bilo ove dvojice na listama. Kontas?
Kakva je razlika izmedju denisa, dzafera, komsica, radoncica?? Osim stranackog dresa.
- madner
#3525 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kao sto rekoh, rijetko glupa pojava.SaraFina wrote:Ti si očigledan dokaz te tvrdnje.madner wrote:Koncentrisi se, znam da je moc citanja izmedju redova ogranicena, ali ja vjerujem da ti ovo mozes.SaraFina wrote: Počinješ polako ali sigurno da me podsjećaš na onu političku parodiju u Srbiji
"Ljubiša Preletačević Beli"pa evo direktno "nezavisni stručnjače"
- Jesu te to nogirali iz SDP-A?
- Izgubio si uhljebski posao preko stranke?
- Tražiś novu mogućnost u skorijoj budućnosti za ovo pod 1 i 2?
Ne.
Ne.
Ne.
Imam posao, nije na budzetu, puno vise zaradim nego da jesam i ne treba mi stranka da se odrazim.