Obama: Jebote postade ova budala precednik.KB9 wrote:polozaj ruku odaje da su haman oba nesigurna
Trump: Jebote stvarno me izabrase, sta sad?
Obama: Jebote postade ova budala precednik.KB9 wrote:polozaj ruku odaje da su haman oba nesigurna
Ja imam osjecaj da se on onde ne suzdrzaje da ne napravi souAleksoMKD wrote:Obama: Jebote postade ova budala precednik.KB9 wrote:polozaj ruku odaje da su haman oba nesigurna
AleksoMKD wrote:Obama: Jebote postade ova budala precednik.KB9 wrote:polozaj ruku odaje da su haman oba nesigurna
Onda su Kinezi gluplji nego sto sam mogao pretpostaviti.burgundy wrote:Reko mu Obama da nije 3 triliona dug prema Chajni,vise.
ma obama je svoje "odrobijao". "frizurica" je na redu.KB9 wrote:polozaj ruku odaje da su haman oba nesigurna
Citav svijet kuburi sa deflacijom a ti otkrio formulu kako podici inflaciju ?stakasa wrote:Pa jednostavno, ulagace bjesomucno u infrastrukturu, vjerovatno natjerat/namamit USA preduzeca da pare vrate u maticu i na taj nacin podici inflaciju. FED ce parirati povecanim kamatama sto ce automatski dovesti do jacanja dolara. A i uvjek se u nesigurnim vremenima trazi sigurna luka i dolar raste, ma kako to nelegicno zvucalo. Tako je bilo i nakon Lehman Brothersaprog321 wrote:Kako misliš boga ti da Trump štampa dolar a istovremeno da dolar ojača ??stakasa wrote:Ja mislim da ce inicijalno, u prvih par godina, Trump imati pozitivan efekat, da ce dignuti berze, smanjiti nezaposlenost, dolar ce ojacat itd. Vodice Ameriku kao sto se vode preduzeca, takav ce mu po svoj prilici biti i izbor najblizih saradnika. U tom periodu ce mu se oprostiti svi grijesi iz izborne kampanje. Bice komentari, Trump se zajebavo, sta vam je, zna on sta radi... Naravno, sve ce se to finansirati povecavanjem drzavnog duga, kratkorocnim injekcijama i slicno. Nakon toga ide globalno strmoglavljivanje. Ili strmoglavljivanje ili too big to fail. Uglavnom, mislim da ce sljedece godine u ovo doba Amerika biti jaca nego sto je to sad.
U biti se na kraju sve svede na to, ko je uspio a ko ne. Nije Milosevic pao zato sto je zlocinac nego sto nije uspio ostvarit zacrtano. Ovaj sada to sve radi samo sa faktorom od 5-10 nula.
A za razloge pobjede, po meni je vazan faktor je sto je pokazao vecu zelju za pobjedom. To i njegova harizma, covjek je isao na osjecaj i pogodio. Drznuo se i prosao. Mogao je od sebe i budalu napravit, potrosit lovu, posvadat se sa establishmentom. Ali ko sto se kaze, sreca prati hrabre.
Los Anđeles -- U Kaliforniji je počela kampanja za izlazak te savezne države iz SAD, prenose američki mediji.
pa znas kako je. dobra menza i rijec po rijec i eto ponoci.Fudo387 wrote:Veli Donald da je planirao razgovor od nekih desetak minuta, ali eto, raspricali se pa se zadrzao sat i po', a kaze jos da mu se cini kako je ostalo puno toga o cemu su jos mogli razgovarati.
Po gestikulacijama me'scini da je u neka doba bilo, Donalde konju jedan u sta se uvali, jebo li me bijela kuca..
Nek svi na more odu.Nek im Cukerberg bude precednik.155_mm wrote:Los Anđeles -- U Kaliforniji je počela kampanja za izlazak te savezne države iz SAD, prenose američki mediji.
Fares: Tramp prvo ide u Egipat
Sarajevo -- Spoljnopolitički savetnik predsednika SAD Donalda Trampa Libanac Valid Fares otkrio je za arapske medije da će prvo putovanje novog šefa Bele kuće biti u Egipat
IZVOR: TANJUG PETAK, 11.11.2016. | 17:12
Kad je referendum u njiha?155_mm wrote:Los Anđeles -- U Kaliforniji je počela kampanja za izlazak te savezne države iz SAD, prenose američki mediji.
Malo drugacije razmisljanje o Zhuci i njegovoj ulozi.prog321 wrote: Citav svijet kuburi sa deflacijom a ti otkrio formulu kako podici inflaciju ?![]()
Iako ima smisla meni je taj plan malo rizican. Stampat ce dolare kao do sada i oni ce se slijevati na Wallstreet kao i do sad. A prosjecan Amer ruke u dzepove i zvizdat kao i do sad![]()
Ali da ce Zhuco stampat dolar u to sam i ja siguran. Njegov ekonomski plan je sulud. Ali jedino ima smisla da beskrupuluzno stampa novcanice. U pravu si, deficit ce skociti sa 20 na 60 triliona dok si rekao keks.
While many of us in the alternative media and especially those researchers of Clinton crimes are breathing a big fat sigh of relief that anybody but Hillary is headed to the White House in 2017, Brandon Smith of Alt Market is warning us all not to get too comfortable… and with history on his side here, we should listen to him.
Trump may or may not be aware that he and his conservative followers have been positioned into a a trap. We will have to wait and see how he behaves in office (and he WILL be in office, despite the claims of some that the elites will try to "stop him" before January). My primary point is THAT IT DOES NOT MATTER, at least not at this stage. The elites will initiate a final collapse of the global economy under Trump's watch (this will probably escalate over the course of the next six months), and they WILL blame him and conservatives in general. This IS going to happen. The elites play the long game, and so must we.
Meni nije jasno da neko ozbiljno shvata ove luzere i lezihljebovice. Zajednicko im je da uvjek imaju naknadnu pamet. Ili imaju ogroman broj prognoza a referiraju samo na uspjesne. Sjecate li se lani onogo Dr Doom nekakvog, sve ce krahirat ne znam kojeg septembra...Kat wrote:Malo drugacije razmisljanje o Zhuci i njegovoj ulozi.prog321 wrote: Citav svijet kuburi sa deflacijom a ti otkrio formulu kako podici inflaciju ?![]()
Iako ima smisla meni je taj plan malo rizican. Stampat ce dolare kao do sada i oni ce se slijevati na Wallstreet kao i do sad. A prosjecan Amer ruke u dzepove i zvizdat kao i do sad![]()
Ali da ce Zhuco stampat dolar u to sam i ja siguran. Njegov ekonomski plan je sulud. Ali jedino ima smisla da beskrupuluzno stampa novcanice. U pravu si, deficit ce skociti sa 20 na 60 triliona dok si rekao keks.
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-1 ... l-collapseWhile many of us in the alternative media and especially those researchers of Clinton crimes are breathing a big fat sigh of relief that anybody but Hillary is headed to the White House in 2017, Brandon Smith of Alt Market is warning us all not to get too comfortable… and with history on his side here, we should listen to him.Trump may or may not be aware that he and his conservative followers have been positioned into a a trap. We will have to wait and see how he behaves in office (and he WILL be in office, despite the claims of some that the elites will try to "stop him" before January). My primary point is THAT IT DOES NOT MATTER, at least not at this stage. The elites will initiate a final collapse of the global economy under Trump's watch (this will probably escalate over the course of the next six months), and they WILL blame him and conservatives in general. This IS going to happen. The elites play the long game, and so must we.
Teško protiv argumenta da Bog može sve i da je Trump vođen Bogom.General War wrote:
Jebi ga..kako pobijediti ovakve![]()