US presidential election - Trump vs Hillary

Post Reply

Pobjednik izbora će biti:

Poll ended at 04/10/2016 14:57

1. Donald Trump
72
32%
2. Hillary Clinton
141
62%
3. izbori će se prolongirati zbog vanrednih okolnosti u USA ili svijetu
14
6%

Total votes: 227

AleksoMKD

#3501 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by AleksoMKD »

KB9 wrote:polozaj ruku odaje da su haman oba nesigurna :lol:
Obama: Jebote postade ova budala precednik.

Trump: Jebote stvarno me izabrase, sta sad?
stakasa

#3502 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by stakasa »

AleksoMKD wrote:

Ja imam osjecaj da se on onde ne suzdrzaje da ne napravi sou
GeeTnT

#3503 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by GeeTnT »

Ode Trump sa politicke scene prije preuzimanja nuclear codess....
SkyLimit

#3504 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by SkyLimit »

Ja sam za nivo stanovništva BiH nadprosječno obrazovan(što i nije teško) a naprosto sanjam pojavu bošnjačkog političara koji će otvoreno reći Srbima, Hrvatima, križarskoj Europi i arapskim vehabijama što im ide, pa mi uopće nije teško vjerovati i da su obrazovani bijelci glasali za gospodina Trump.
burgundy

#3505 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by burgundy »

AleksoMKD wrote:

:lol:
burgundy

#3506 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by burgundy »

Reko mu Obama da nije 3 triliona dug prema Chajni,vise.
Fudo387

#3507 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Fudo387 »

burgundy wrote:Reko mu Obama da nije 3 triliona dug prema Chajni,vise.
Onda su Kinezi gluplji nego sto sam mogao pretpostaviti.
Satrse se od rintacenje sastavljajuci nam telefone, televizore, kisobrane, i jos nam bruku para pozajmljuju.
Stvarno neki dobar i lud narod.
155_mm

#3508 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by 155_mm »

ma obama je svoje "odrobijao". "frizurica" je na redu.
Rugafet

#3509 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Rugafet »

Ni slova o polozaju nogu
burgundy

#3510 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by burgundy »

Sad je pitanje hoce li docekat Tramp 20 januar,kako je krenulo ovi fini demonstranti ubijaju dobrotom.
Fudo387

#3511 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Fudo387 »

Veli Donald da je planirao razgovor od nekih desetak minuta, ali eto, raspricali se pa se zadrzao sat i po', a kaze jos da mu se cini kako je ostalo puno toga o cemu su jos mogli razgovarati.
Po gestikulacijama me'scini da je u neka doba bilo, Donalde konju jedan u sta se uvali, jebo li me bijela kuca..
prog321

#3512 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by prog321 »

stakasa wrote:
prog321 wrote:
stakasa wrote:Ja mislim da ce inicijalno, u prvih par godina, Trump imati pozitivan efekat, da ce dignuti berze, smanjiti nezaposlenost, dolar ce ojacat itd. Vodice Ameriku kao sto se vode preduzeca, takav ce mu po svoj prilici biti i izbor najblizih saradnika. U tom periodu ce mu se oprostiti svi grijesi iz izborne kampanje. Bice komentari, Trump se zajebavo, sta vam je, zna on sta radi... Naravno, sve ce se to finansirati povecavanjem drzavnog duga, kratkorocnim injekcijama i slicno. Nakon toga ide globalno strmoglavljivanje. Ili strmoglavljivanje ili too big to fail. Uglavnom, mislim da ce sljedece godine u ovo doba Amerika biti jaca nego sto je to sad.
U biti se na kraju sve svede na to, ko je uspio a ko ne. Nije Milosevic pao zato sto je zlocinac nego sto nije uspio ostvarit zacrtano. Ovaj sada to sve radi samo sa faktorom od 5-10 nula.
A za razloge pobjede, po meni je vazan faktor je sto je pokazao vecu zelju za pobjedom. To i njegova harizma, covjek je isao na osjecaj i pogodio. Drznuo se i prosao. Mogao je od sebe i budalu napravit, potrosit lovu, posvadat se sa establishmentom. Ali ko sto se kaze, sreca prati hrabre.
Kako misliš boga ti da Trump štampa dolar a istovremeno da dolar ojača ?? :shock:
Pa jednostavno, ulagace bjesomucno u infrastrukturu, vjerovatno natjerat/namamit USA preduzeca da pare vrate u maticu i na taj nacin podici inflaciju. FED ce parirati povecanim kamatama sto ce automatski dovesti do jacanja dolara. A i uvjek se u nesigurnim vremenima trazi sigurna luka i dolar raste, ma kako to nelegicno zvucalo. Tako je bilo i nakon Lehman Brothersa
Citav svijet kuburi sa deflacijom a ti otkrio formulu kako podici inflaciju ? :-D
Iako ima smisla meni je taj plan malo rizican. Stampat ce dolare kao do sada i oni ce se slijevati na Wallstreet kao i do sad. A prosjecan Amer ruke u dzepove i zvizdat kao i do sad :-D
Ali da ce Zhuco stampat dolar u to sam i ja siguran. Njegov ekonomski plan je sulud. Ali jedino ima smisla da beskrupuluzno stampa novcanice. U pravu si, deficit ce skociti sa 20 na 60 triliona dok si rekao keks. :lol:
155_mm

#3513 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by 155_mm »

Los Anđeles -- U Kaliforniji je počela kampanja za izlazak te savezne države iz SAD, prenose američki mediji.
155_mm

#3514 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by 155_mm »

Fudo387 wrote:Veli Donald da je planirao razgovor od nekih desetak minuta, ali eto, raspricali se pa se zadrzao sat i po', a kaze jos da mu se cini kako je ostalo puno toga o cemu su jos mogli razgovarati.
Po gestikulacijama me'scini da je u neka doba bilo, Donalde konju jedan u sta se uvali, jebo li me bijela kuca..
pa znas kako je. dobra menza i rijec po rijec i eto ponoci.
:D
burgundy

#3515 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by burgundy »

155_mm wrote:
Los Anđeles -- U Kaliforniji je počela kampanja za izlazak te savezne države iz SAD, prenose američki mediji.
Nek svi na more odu.Nek im Cukerberg bude precednik.
155_mm

#3516 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by 155_mm »

Fares: Tramp prvo ide u Egipat
Sarajevo -- Spoljnopolitički savetnik predsednika SAD Donalda Trampa Libanac Valid Fares otkrio je za arapske medije da će prvo putovanje novog šefa Bele kuće biti u Egipat

IZVOR: TANJUG PETAK, 11.11.2016. | 17:12

:lol:
Point.

#3517 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Point. »

155_mm wrote:
Kad je referendum u njiha?
agnostic_front

#3518 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by agnostic_front »

BREAKING NEWS: Liberal tears end drought in California.
Kat

#3519 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Kat »

prog321 wrote: Citav svijet kuburi sa deflacijom a ti otkrio formulu kako podici inflaciju ? :-D
Iako ima smisla meni je taj plan malo rizican. Stampat ce dolare kao do sada i oni ce se slijevati na Wallstreet kao i do sad. A prosjecan Amer ruke u dzepove i zvizdat kao i do sad :-D
Ali da ce Zhuco stampat dolar u to sam i ja siguran. Njegov ekonomski plan je sulud. Ali jedino ima smisla da beskrupuluzno stampa novcanice. U pravu si, deficit ce skociti sa 20 na 60 triliona dok si rekao keks. :lol:
Malo drugacije razmisljanje o Zhuci i njegovoj ulozi.
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-1 ... l-collapse
While many of us in the alternative media and especially those researchers of Clinton crimes are breathing a big fat sigh of relief that anybody but Hillary is headed to the White House in 2017, Brandon Smith of Alt Market is warning us all not to get too comfortable… and with history on his side here, we should listen to him.
Trump may or may not be aware that he and his conservative followers have been positioned into a a trap. We will have to wait and see how he behaves in office (and he WILL be in office, despite the claims of some that the elites will try to "stop him" before January). My primary point is THAT IT DOES NOT MATTER, at least not at this stage. The elites will initiate a final collapse of the global economy under Trump's watch (this will probably escalate over the course of the next six months), and they WILL blame him and conservatives in general. This IS going to happen. The elites play the long game, and so must we.
stakasa

#3520 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by stakasa »

Kat wrote:
prog321 wrote: Citav svijet kuburi sa deflacijom a ti otkrio formulu kako podici inflaciju ? :-D
Malo drugacije razmisljanje o Zhuci i njegovoj ulozi.
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-1 ... l-collapse
While many of us in the alternative media and especially those researchers of Clinton crimes are breathing a big fat sigh of relief that anybody but Hillary is headed to the White House in 2017, Brandon Smith of Alt Market is warning us all not to get too comfortable… and with history on his side here, we should listen to him.
Trump may or may not be aware that he and his conservative followers have been positioned into a a trap. We will have to wait and see how he behaves in office (and he WILL be in office, despite the claims of some that the elites will try to "stop him" before January). My primary point is THAT IT DOES NOT MATTER, at least not at this stage. The elites will initiate a final collapse of the global economy under Trump's watch (this will probably escalate over the course of the next six months), and they WILL blame him and conservatives in general. This IS going to happen. The elites play the long game, and so must we.
Meni nije jasno da neko ozbiljno shvata ove luzere i lezihljebovice. Zajednicko im je da uvjek imaju naknadnu pamet. Ili imaju ogroman broj prognoza a referiraju samo na uspjesne. Sjecate li se lani onogo Dr Doom nekakvog, sve ce krahirat ne znam kojeg septembra...
KB9

#3521 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by KB9 »

jao nekih pokusaja naslova a ustvari ni u naznakama nema pravog protesta i nemira

sve samo nehljebovci izasli plakat po ulicama i crtat po sebi markerima :lol:
Rugafet

#3522 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Rugafet »

Ma kakvi crni protesti i nemiri. Lik dobio izbore i zdravo.
insomnia78

#3523 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by insomnia78 »

Ako nema peticije nema od toga nista
General War

#3524 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by General War »

Jebi ga..kako pobijediti ovakve :roll: :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#3525 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

General War wrote:

Jebi ga..kako pobijediti ovakve :roll: :-)
Teško protiv argumenta da Bog može sve i da je Trump vođen Bogom. :roll: Znamo kako su se stvari odvijale kada je Bush govorio da ga vodi Bog...nestajale su cijele zemlje, stotine hiljada mrtvih...itd. Po meni nema razlike između ovakvih kršćana i onih protiv kojih se ovi kršćani bore, navodno terorista. i jedni i drugi su luđaci po istoj matrici samo na suprotnim ideološkim stranama.
Post Reply