Referendum(i) u RS-u

Locked
BHCluster

#3501 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by BHCluster »

Yug wrote: Pa i to ce se dogovoriti.Pozvat ce TATU :-D u restoran negdje i rijesiti to,kao i sve dosada.
Evo kako Dodik rijesava sve do sada...
  • Пропала Бобар банка
  • Пропала Банка Српске
  • Дуг владиног сектора у РС достигао је европски максимум и он износи 60 посто БДП-а (2015)
  • Дуг рафинерије у Броду прешао пола милијарде КМ
  • Србијанске фирме масовно селе представништва из РС у ФБиХ
  • Судски извршиоци плијене имовину Жељезница РС
  • Суд блокирао средства „Крајина осигурања“
  • Не­ка­даш­њи ги­ган­ти „Ин­цел“, „Ча­ја­вец“, „Фру­кто­на“, „Мље­ка­ра“ за­пош­ља­ва­ли хи­ља­де ра­дни­ка, а да­нас су или у сте­ча­ју или у њи­ма ра­ди тек по­ко­ја де­се­ти­на ра­дни­ка
  • Блокирани рачуни домовима здравља
  • Акумулирани губитак Рафинерије уља Модрича 55 милиона КМ
  • Олимпијски центар „Јахорина“ у минусу 16,8 милиона КМ
  • Фонд ПИО прошлу годину завршио са „минусом“ од 55 мил. КМ; Акумулирани дефицит 118 милион марака
  • Требињски “Трендтекс” обесправљује раднице – плате мање од минималца
  • Уредбом Владе Републике Српске од првог јануара ове године престало је са радом Јавно предузеће "Аеродром Требиње", а Привредни суд у Бањалуци донио је Одлуку о брисању требињског аеродрома из Регистра привредних субјеката. Никад изграђен!
  • “Андрићград“ д.о.о. Вишеград је у финансијским извјештајима за 2015. исказало нето губитак обрачунског периода од 680.300 КМ.
  • Република Спска аустријској комапнији „Вамед“ мора исплатити 4,38 милиона КМ камата због кашњења у плаћању обавеза према тој фирми у вријеме док је градила болницу у Бијељини
  • Задуживање Владе одржава Бањалучку берзу у животу
  • Република Српска задужена преко 5,5 милијарди КМ
  • Приједор АрцелорМиттал послао свих 840 радника на чекање
  • Арбитража између Рудника и термоелектране Угљевик и словенског Електрогосподарства Марибор, којим Словенија тражи одштету од 1,5 млрд. еура због улагања у изградњу термоелектране у доба Југославије.
  • Предузеће ХЕС Врбас тужи Владу "Републике Српске" за 46 милиона КМ
ImageImageImage
Само СРБУЈ!
Yug

#3502 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Yug »

155_mm wrote:
Yug wrote:
bh.tornjak wrote:brinu se za Bosnjake pa ih svako malo podsjete da vide s kim imaju posla...

dobri su.....dobri :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Pa nisu srpski i hrvatski clan predsjednistva podnijeli apelaciju i zapoceli ovaj cirkus.Sad se i bosnjacki clan gospodin Bake vadi podnosenjem nove apelacije da se rijesi "spor izmedju Narodne Skupstine Republike Srpske i BiH".Pa rijesit ce se ,sve po zakonu i procedurama,nadamo se da ce tako biti i u Mostaru inace bi poslije toliko godina trebalo krenuti u hapsenje celnika SDA tog grada zbog nepostovanja najvece institucije nase drzave i za sve ostale odluke Ustavnog Suda koje se ne provode.tj. 91 odluka :-D
kolega bre! mnogo bre guslaris o to apsenje a nikako da kazes po kojoj osnovi da apsis. kolega kao so rekoh, gubis se bre. nije ti bre ovo '92 pa da se apsi i u logore vodi po licnom nahodjenju. saberi se bre malo kolega.
pa tuzilastvo BiH zbog nepostovanja odluka Ustavnog Suda BiH,ko ce drugi hapsiti za ovo krivicno dijelo.Jesil ti stvarno kamiondzija gore u Svedskoj ko sto se prica. :lol:
Last edited by Yug on 25/08/2016 13:26, edited 2 times in total.
Altair_SA

#3503 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Altair_SA »

bh.tornjak wrote:
Yug wrote:
bh.tornjak wrote:brinu se za Bosnjake pa ih svako malo podsjete da vide s kim imaju posla...

dobri su.....dobri :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Pa nisu srpski i hrvatski clan predsjednistva podnijeli apelaciju i zapoceli ovaj cirkus.Sad se i bosnjacki clan gospodin Bake vadi podnosenjem nove apelacije da se rijesi "spor izmedju Narodne Skupstine Republike Srpske i BiH".Pa rijesit ce se ,sve po zakonu i procedurama,nadamo se da ce tako biti i u Mostaru inace bi poslije toliko godina trebalo krenuti u hapsenje celnika SDA tog grada zbog nepostovanja najvece institucije nase drzave i za sve ostale odluke Ustavnog Suda koje se ne provode.tj. 91 odluka :-D

nisi odgovorio na iznesenu LAZ da je u Brckom 80% srba....
Kakva ba laz? Naloces se brlje ko prosjecni vlaski brljopija i da vidis kako laz postaje istina :lol: :lol: :lol:
A_A_AKCIJA

#3504 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by A_A_AKCIJA »

155_mm wrote:
Yug wrote:155 mm

Moze li samo jedan primjer da se moze donijeti neki zakon bez pristanka Republike Srpske i predstavnika srpskog i hrvatskog naroda u DOMU NARODA :-D
pa niko nije ni tvrdio suprotno.

ti guslaris o relaksaciji po republjik i kantonima po zapadnoj hercegovini pa bi bio red da das bar jedan primjer (ne vise nego samo jedan) te relaksacije!

a znas li ti da se bez dopustenja bosnjackih politicara u BiH nista ne moze uraditi? naravno tu ne ubrajam cinove sa kojim krsi dejtonski mirovni sporazum.

vjerovatno nisi ni bio svjestan koliku moc su najvece svjetske sile dali muslimanima u BiH nad hriscanima. ipak budimo iskreni bosnjaci se najmanje zale na trenutni dejton. ne zamijeniti sa zalbom na krsenje istog.

:lol:
Evo, da mu ja objasnim

Može itekako, jer ovaj referendum predstavlja kršenje DMS, a samo po tom sporazumu, tj njegovom anexu 4 Ustavu BiH postoji RS, PS BiH, Dom naroda...

Dakle, Mile će konačno preuzeti na sebe krivicu rušenja DMS i samim time poništiti sve mehanizme zaštite RS koji postoje jedino u Ustavu BiH.

Da ti prevedem, jednako kako Mile veli da se odluka Suda može mačku o rep, onda ja velim da i ostalo moze o rep, uključujući RS.

Samo treba bit strpljiv i dočekati taj potez, a Mileta prsti svrbe, zna i on sta ide poslije toga :)
155_mm

#3505 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

Yug wrote: pa tuzilastvo BiH zbog nepostovanja odluka Ustavnog Suda BiH,ko ce drugi hapsiti za ovo krivicno dijelo.Jesil ti stvarno kamiondzija gore u Svedskoj ko sto se prica. :lol:
pa sta konkretno u toj odluci ne postuju?

nije valjda kolega da ste toliko jadni i bedni da nakon samo nekoliko razmjenjenih postova sa mnom potezete "ad hominem". jadno i bedno bre kolega da jadnije ne moze.
bh.tornjak

#3506 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

Yug wrote:
bh.tornjak wrote: nisi odgovorio na iznesenu LAZ da je u Brckom 80% srba....
U gradu DA,sta ti imam odgovoriti,daj nam podatak i dokaze da nije ako negiras.

opet lazes....

Bosnjaci 35.381
Srbi 28.884
Hrvati 17.252
Danguba

#3507 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

Čović pisao Incku i PIC-u: Ili treći entitet ili vraćanje na Vašingtonski sporazum

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Co ... aju/384456
Evo kako djikani vide stvari. :-)

Dole Dejton zivjela RBiH. :D
bh.tornjak

#3508 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

Danguba wrote:
Čović pisao Incku i PIC-u: Ili treći entitet ili vraćanje na Vašingtonski sporazum

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Co ... aju/384456
Evo kako djikani vide stvari. :-)

Dole Dejton zivjela RBiH. :D

a moze i vracanje ustava RBiH..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Danguba

#3509 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

Cvijanović: Poslije 25. septembra niko neće moći da spori volju naroda

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Cv ... oda/384425
:thumbup:

Tako je Zeljko. Mi to sanjamo 20 i kusur godina. :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3510 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

Pitanje Brckog je krucijalno. Samostalnost PC je vlazni san, koliko god Bosnjaci, Bosanci i ostali koji volimo BIH nemaju podrsku zapada, jos je manje ima seoska varalica sa lose napravljenom protezom za neko otcjepljenje neke ekonomski unistene teritorije i njenih, bukvlano gladnih stanovnika. Ipak i u vlaznim snovima ne moze samostalnost iz dva dijela. Onda dolazi na red Brcko. Jedino mjesto gdje sam vidjela da Srbin na ilici pozdravlja nekog muslimana sa «sellam», ali i jedini narod koji sam vidjela da je spreman zarad nacionalnog ludila svjesno i «korenje jesti» tako da nije upitna odluka tog naroda u orgazmu vlaznih snova. Gledajuci brojke i prije i poslije popisa, oducivali bi, nazalost Hrvati. A sto Carsija kaze «Najgore je kad se suga pohasi».....zato i jesam jako za brisanje nametnutih predrasuda o Arapima i Turcima i trazenje saveznistva, podrske, jer od zapada ocito ne postoji. Ako Vucic ljubi skute Putinu, ne znam i ne razumijem zasto se.mi kao opiremo tradicionalnim prijateljima koji.nam nisu okrenuli ledja. Cekajuci SveCku sve sa Biltom na celu dodjosmo dokle smo dosli. Naravno, ne umanjujuci zasluge KOS—ovca Lagumdzije i mentalno retardiranog Bakira....
bh.tornjak

#3511 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

Danguba wrote:

Zeljko je nenad*ebiv:

Cvijanović: Željeznice RS moraju u reorganizaciju, mogućnost i stečaja
25. 2016. 13:15

BANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da preduzeće „Željeznice Republike Srpske“ definitivno mora da ide u reorganizaciju.

„Bojim se da ćemo prije toga morati da dođemo u situaciju da ŽRS odu u stečaj, iako smo se mi tome otimali i branili… Stečaj ne mora da znači ‘smrt’, već čišćenje i iščišćavanje
Last edited by bh.tornjak on 25/08/2016 14:13, edited 1 time in total.
Danguba

#3512 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

KatarinaKosaca wrote:Pitanje Brckog je krucijalno. Samostalnost PC je vlazni san, koliko god Bosnjaci, Bosanci i ostali koji volimo BIH nemaju podrsku zapada, jos je manje ima seoska varalica sa lose napravljenom protezom za neko otcjepljenje neke ekonomski unistene teritorije i njenih, bukvlano gladnih stanovnika. Ipak i u vlaznim snovima ne moze samostalnost iz dva dijela. Onda dolazi na red Brcko. Jedino mjesto gdje sam vidjela da Srbin na ilici pozdravlja nekog muslimana sa «sellam», ali i jedini narod koji sam vidjela da je spreman zarad nacionalnog ludila svjesno i «korenje jesti» tako da nije upitna odluka tog naroda u orgazmu vlaznih snova. Gledajuci brojke i prije i poslije popisa, oducivali bi, nazalost Hrvati. A sto Carsija kaze «Najgore je kad se suga pohasi».....zato i jesam jako za brisanje nametnutih predrasuda o Arapima i Turcima i trazenje saveznistva, podrske, jer od zapada ocito ne postoji. Ako Vucic ljubi skute Putinu, ne znam i ne razumijem zasto se.mi kao opiremo tradicionalnim prijateljima koji.nam nisu okrenuli ledja. Cekajuci SveCku sve sa Biltom na celu dodjosmo dokle smo dosli. Naravno, ne umanjujuci zasluge KOS—ovca Lagumdzije i mentalno retardiranog Bakira....
Sve vec vidjeno. Samo bi budala pravio drugu ISTU gresku.

Otvoriti vrata svim ljudima dobre volje koji zele pomoci bez ikakvih predrasuda jer ako se prepustimo istima(osim Amerike), nece nas nigdje biti...ko zna, mozda im je to i cilj.
Qoom

#3513 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Qoom »

Ovi Bošnjaci pravoslavne VI od potpisivanja Dejtona su stalno u defanzivi.
Smjenjuju ih, jebu im zastavu, posrali im se na grb, popišali na himnu bože pravde.

Realno nije im lako. Trčkaraju podvijena repa, nešto reže ko bjesna, preplašena paščad, pravdaju se i ne vade kitu iz usta. Non stop su donji i neko im ga stavlja.

Slijedeći korak je ustavnost naziva entiteta.

Jebi, jebi, ne vadi!
Last edited by Qoom on 25/08/2016 14:10, edited 1 time in total.
Ripicipi

#3514 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Ripicipi »

Danguba wrote:
Ripicipi wrote:
Ne kontam sta ti znaci ovo "ispuni mi zelju"... koja je to moja zelja??
Ja ono sto odavno vidim je to da Bosnjaci vode apsolutno nerealnu politiku, i ovo kako oni pokusavaju graditi drzavu je totalno nerealno i vodi u totalno pogresnom pravcu. Gledam sinoc Bakira na ftv-u i ocito je da su on kao i politika mu totalno pogubljeni u vremenu i prostoru.
Ti si ubjedjen da Bosnjaci mogu sve sami, sami protiv svih.
Ja takvu politiku vidim kao katastrofalnu po ovu zemlju, mozda bi i uspjela u nekoj "bosnjackoj drzavi", ali u ovakvok BiH, nikako.
Bosnjacko likovanje o 51% mi samo to potvrdjuje, narod je totalno sludjen nerealnim obecanjima.
Koga bolan interesuje drzava osim Bosanaca i Bosnjaka?

Drugi sve rade da je razjebu a ako ne uspjevaju u tome onda se upiru da joj otezaju bilo koji napredak...tako da i Bosnjaci imaju malo prostora osim popustati na stetu drzave.
Pa bas zbog toga trebaju voditi realniju i mudriju politiku.
Ja bi BiH gradio tako sto bi od federacije napravio stabilan i prosperitetan dio zemlje, za pocetak.
Ja bi BiH gradio tako sto bi sa Hrvatima imao jaku koaliciju, a ne preglasavao ih, nazivao kamenjarcima i poslao direktno u zagrljaj Dodiku. A to je jos za posljedicu imalo da i Srbi vide da ih sutra Bosnjaci mogu namjerno i svjesno preglasavati, znaci totalno promasena politika gledano iz ugla zemlje.
Ja bih umjesto vila i kula, pare nakon rata ulozio u povratak Bosnjaka u rs, pa bi sada u rs-u bilo 300-400 hiljada Bosnjaka sto bi bio veliki plus.
Ja bi BiH gradio tako sto bi u federaciju privukao sto veci broj Srba, a ne Arapa i Turaka.
Ja bi BiH gradio tako sto bih Srbima rekao da izaberu dan republike, samo da nije dan slave, a ne govorio da 1,3 miliona ljudi ne smije imati svoj dan iako oni zele, kao Bakir sinoc na dnevniku. (sad ces ti pomisliti... cetnitet bla, bla) ali onda definitivno nisi svjestan da je taj isti dio BiH i da je apsolutna realnost, kao i milion Srba koji misle drugacije.
Kako su Bosnjaci kao najbrojniji narod bili najodgovorniji za ocuvanje BiH, tako i sada mislim da su najodgovoriniji za razvoj i relaksaciju BiH.
Bosnjaci trebaju biti primjer kako se vodi zgrada, ulica, kvart ili grad, a na kraju i drzava, a ne takmiciti se sa srpskih i hrvatskim nacionalizmima u "ocuvanju" BiH.
Last edited by Ripicipi on 25/08/2016 14:23, edited 1 time in total.
ze kalanga

#3515 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ze kalanga »

Bakire, samo nastavi. 8)
moa

#3516 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by moa »

bh.tornjak wrote:
Danguba wrote:

Zeljko je nenad*ebiv:

Cvijanović: Željeznice RS moraju u reorganizaciju, mogućnost i stečaja
25. 2016. 13:15

BANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da preduzeće „Željeznice Republike Srpske“ definitivno mora da ide u reorganizaciju.

„Bojim se da ćemo prije toga morati da dođemo u situaciju da ŽRS odu u stečaj, iako smo se mi tome otimali i branili… Stečaj ne mora da znači ‘smrt’, već čišćenje i iščišćavanje
Tako je ovaj brko govorio i za banku srpske, reorganizacija u finansijku instituciju :)
ahahaha pa brate mili ovi su ludi 100%
emmir1

#3517 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by emmir1 »

Ripicipi wrote:
Danguba wrote:
Ripicipi wrote:
Ja ono sto odavno vidim je to da Bosnjaci vode apsolutno nerealnu politiku, i ovo kako oni pokusavaju graditi drzavu je totalno nerealno i vodi u totalno pogresnom pravcu. Gledam sinoc Bakira na ftv-u i ocito je da su on kao i politika mu totalno pogubljeni u vremenu i prostoru.
Ja takvu politiku vidim kao katastrofalnu po ovu zemlju, mozda bi i uspjela u nekoj "bosnjackoj drzavi", ali u ovakvok BiH, nikako.
Bosnjacko likovanje o 51% mi samo to potvrdjuje, narod je totalno sludjen nerealnim obecanjima.

Drugi sve rade da je razjebu a ako ne uspjevaju u tome onda se upiru da joj otezaju bilo koji napredak...tako da i Bosnjaci imaju malo prostora osim popustati na stetu drzave.
Ja bi BiH gradio tako sto bi od federacije napravio stabilan i prosperitetan dio zemlje, za pocetak.
Ja bi BiH gradio tako sto bi sa Hrvatima imao jaku koaliciju, a ne preglasavao ih, nazivao kamenjarcima i poslao direktno u zagrljaj Dodiku. A to je jos za posljedicu imalo da i Srbi vide da ih sutra Bosnjaci mogu namjerno i svjesno preglasavati, znaci totalno promasena politika gledano iz ugla zemlje.
Ja bih umjesto vila i kula, pare nakon rata ulozio u povratak Bosnjaka u rs, pa bi sada u rs-u bilo 300-400 hiljada Bosnjaka sto bi bio veliki plus.
Ja bi BiH gradio tako sto bi u federaciju privukao sto veci broj Srba, a ne Arapa i Turaka.
Ja bi BiH gradio tako sto bih Srbima rekao da izaberu dan republike, samo da nije dan slave, a ne govorio da 1,3 miliona ljudi ne smije imati svoj dan iako oni zele, kao Bakir sinoc na dnevniku. (sad ces ti pomisliti... cetnitet bla, bla) ali onda definitivno nisi svjestan da je taj isti dio BiH i da je apsolutna realnost, kao i milion Srba koji misle drugacije.
Kako su Bosnjaci kao najbrojniji narod bili najodgovorniji za ocuvanje BiH, tako i sada mislim da su najodgovoriniji za razvoj i relaksaciju BiH.
Bosnjaci trebaju biti primjer kako se vodi zgrada, ulica, kvart ili grad, a na kraju i drzava, a ne takmiciti se sa srpskih i hrvatskim nacionalizmima u "sacuvanju" BiH.

Ne bih riječ dodao
to je to
Hadzi Lojo

#3518 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Hadzi Lojo »

KatarinaKosaca wrote:Pitanje Brckog je krucijalno. Samostalnost PC je vlazni san, koliko god Bosnjaci, Bosanci i ostali koji volimo BIH nemaju podrsku zapada, jos je manje ima seoska varalica sa lose napravljenom protezom za neko otcjepljenje neke ekonomski unistene teritorije i njenih, bukvlano gladnih stanovnika. Ipak i u vlaznim snovima ne moze samostalnost iz dva dijela. Onda dolazi na red Brcko. Jedino mjesto gdje sam vidjela da Srbin na ilici pozdravlja nekog muslimana sa «sellam», ali i jedini narod koji sam vidjela da je spreman zarad nacionalnog ludila svjesno i «korenje jesti» tako da nije upitna odluka tog naroda u orgazmu vlaznih snova. Gledajuci brojke i prije i poslije popisa, oducivali bi, nazalost Hrvati. A sto Carsija kaze «Najgore je kad se suga pohasi».....zato i jesam jako za brisanje nametnutih predrasuda o Arapima i Turcima i trazenje saveznistva, podrske, jer od zapada ocito ne postoji. Ako Vucic ljubi skute Putinu, ne znam i ne razumijem zasto se.mi kao opiremo tradicionalnim prijateljima koji.nam nisu okrenuli ledja. Cekajuci SveCku sve sa Biltom na celu dodjosmo dokle smo dosli. Naravno, ne umanjujuci zasluge KOS—ovca Lagumdzije i mentalno retardiranog Bakira....
:bih: :thumbup: :thumbup: :izet: :izet:
Danguba

#3519 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

ze kalanga wrote:Bakire, samo nastavi. 8)

Dodo k' nozi. :D
bh.tornjak

#3520 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

@ Yug je otisao na zasluzeni pocinak....smjenu preuzima @ ze kalanga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Danguba

#3521 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

Ripicipi wrote:
Danguba wrote:
Ripicipi wrote:

Bosnjaci trebaju biti primjer kako se vodi zgrada, ulica, kvart ili grad, a na kraju i drzava, a ne takmiciti se sa srpskih i hrvatskim nacionalizmima u "ocuvanju" BiH.
To bi bile dobre zelje jedne strane a za uspjeh treba vise...ili ''sta bi Bosnjaci trebali da urade. :-)
Ako je iko bio spreman na kompromise, to su Bosnjaci a krajnji rezultat bi bio slabljenje drzave jer se sve svodilo u ustupcima na racun drzave. Covic bi bio kooperativan ako bi mu se ispunile ''sve'' zelje(tv, neki vid treceg entiteta...) i mislim da bi na kraju imao makar jos jednu zelju. Lopina.
Sa Dodikom je skroz druga prica. On nikako ne vidi ovu zemlju ili je vidi kao privremenu praznu ljusturu do nekih novih geo.politickih uslova.
Bradafilozof

#3522 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Bradafilozof »

bh.tornjak wrote:@ Yug je otisao na zasluzeni pocinak....smjenu preuzima @ ze kalanga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i ona mlada što je biva iz hrvatske.
BHCluster

#3523 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by BHCluster »

Bradafilozof wrote:
bh.tornjak wrote:@ Yug je otisao na zasluzeni pocinak....smjenu preuzima @ ze kalanga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Znaci @Yug je prva,@ze kalanga je druga a @Connaisseur Karlin treca smjena...
:lol: :lol: :lol:
Novi_Nick

#3524 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Novi_Nick »

Moje misljenje je da Bosnjaci/Bosanci trebaju potpuno ignorisati taj njihov referendum na tom lokalnom nivou. Mogu oni imati svojih hiljadu lokalnih referenduma po raznim pitanjima sto se njih samih tice i gradjana entiteta RS. Ti njihovi lokalni referendumi samo ekonomski, pravno i politicki mogu kostati njih same i nikoga drugog. Problem je drugi sto svi ti bosanski politicari zamajavaju narode nebitnim pitanjima dok iza paravana narodima prolaze bitne stvari za njihov zivot i drzavu. Namjeste narodu da ganjaju komarce a slonovi im prolaze neprimjeceni koji su bitni za narode BH i drzavu BiH.
bh.tornjak

#3525 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

BHCluster wrote:
Bradafilozof wrote:
Znaci @Yug je prva,@ze kalanga je druga a @Connaisseur Karlin treca smjena...
:lol: :lol: :lol:
nema odmora dok traje obnova UZP-a.....
udarnicki
Locked