Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Locked
dust in the wind

#3501 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by dust in the wind »

pusti debile,docekali svojih 5 minuta.pljuju po Bosancima. kud ceš dalje.busaju se u prsa i pljuju po ljudima kojima je prva identifikacija sa drzavom.SDA cinovnici docekali 5 minuta.u jedinstvu je snaga..i u njihovih 1200 maraka zaradjenih ne radeci nista po agencijama za zastitu od nuklearnog napada itd. sta ce.odjednom su u masi i misle da su bitni.
General War

#3502 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

desni wrote:
General War wrote:
desni wrote:
Ne mere to bit dok Beograd ne dozvoli Banja Luci da prihvati da žive u državi u kojoj je preko 50% Bošnjaka i 53 % stanovnika koji govore bosanski a za koji je opet SANU dala sebi za pravo da utvrdi da ne postoji.Mamu im fašističku nikad nas neće ostavit na miru :izet: .
    Na istoj liniji su i intelektualci koji ovdje ubjeđuju da si isti kao fašista koji ti negira pravo na postojanje jer se boriš protiv fašizma :?
      Ali na kraju krajeva to je najviše 10 ili 15 forumaša od kojih je trećina tu samo da provocira bolesnici koji su tu da liječe svoje komplekse,trećina po zadatku a trećina se zahebava jer im je dosadno :sax:
      SANU samo nije jasno zasto bosnjaci zele pricati strani jezik :D Fasizmom u borbi protiv fasista :thumbup: naviknite se da je bosna (i) bosnjacka a ne samo bosnjacka, trazili ste evo vam ga,
      Samo nekoliko pitanja cijenjeni kolega mislite li da je SANU u pravu?
        Da pojasnim neupućenom forumskom pučanstvu(atmosfera me podsjeća na erceg-šumske ili kamenjarske forum :mrgreen: )Odbor za standardizaciju srpskog jezika pri SANU zaključio je da bosanski jezik ne postoji.
          Znači ja se borim fašizmom protiv ovih fašista ako se ne slažem sa njima da je 53% stanovnika Bosne i Hercegovine blago retardirano jer ne znaju koji jezik govore.
            Treba intelektualna elita iz Beograda da određuje stanovnicima Bosne i Hercegovine kako će nazvati jezik kojim govore?Evo link pa koga zanima nek pročita odakle vjetar puše i ko orkestrira svu ovu dreku oko rezultata popisa i naziva jezikahttp://www.slobodnaevropa.org/a/27200951.html
            Postovani kolega, Vratolomije BANU negiranja jednog a pozivanje drugog je samo za podsmijeha...SANU ima jako lak posao onda da dodje do logicnog zakljucka da, Srbi imaju srpski, Hrvati Hrvatski, Madjari madjarski, Albanci albanski...e Bosnjaci bi bosanski, bosanski je izvedenica od cega, na sta asocira? naziv Bosanski ce vam ocuvati BiH? Kako? Evo ovdje se svi slazu iz tvog tabora da Bosnjaci su adekvatniji naziv istorijski gledano prema tome tesko je razumjeti zasto zovu svoj jezik drugacije od imena svog naroda.
            relativno84

#3503 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by relativno84 »

Ripicipi wrote:kakva patetika, covjek naziva "pickicom" i mene, i clana mi porodice koji lezi na Kovacima, a mnogo je takvih, znas.
            Cista patetika, jer po njemu zbog nekoliko stotina srba i hrvata koji su dali zivot za ovu zemlji ili imaju neki oblik invaliditeta svi smo trebali izjasniti se kao srbi ili hrvati, njima u cast :roll:

Projekat Jugoslovena zavijenih u Bosance koji su trebali jos jednom odigrati svoju ulogu je propao, pokusaj razbijanja Bosnjackog jedinstva nije uspio, sad vam ostaje samo kmecanje :izet:
            piupiu

#3504 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by piupiu »

madner wrote:Ovo je jedna teorija. Druga pak kaze da postoji i tada zajednicki identitet iz kojeg se poslje radjaju nacije. Samo sto su neciji identiteti ugradjeni, neciji pregazeni itd... Mit je dakle da je to i tada bio zajednicki identitet. Kao sto bi Francuzi rekli, Francuska nacija je nastala eliminacijom 5 drugih.
            Da. Etno-simbolistička. Teorija kulturnog 'trajanja'. Ono - iz zajedničke kulture mora proizići nacija. Ali ne mora. Ti moraš imati odredjene elemente društvene organizacije koji su zajednički svim modernim nacijama da bi se to desilo. Na pr, kulturološki kontinuitet ne može proizvesti naciju bez intelektualne elite i sredstava propagiranja. Francuzima je trebalo 100 godina da 'nacionalizuju' mase. Al' možemo o tome na nekoj drugoj temi. :)
            dust in the wind

#3506 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

relativno84 wrote:
            Ripicipi wrote:kakva patetika, covjek naziva "pickicom" i mene, i clana mi porodice koji lezi na Kovacima, a mnogo je takvih, znas.
            Cista patetika, jer po njemu zbog nekoliko stotina srba i hrvata koji su dali zivot za ovu zemlji ili imaju neki oblik invaliditeta svi smo trebali izjasniti se kao srbi ili hrvati, njima u cast :roll:

Projekat Jugoslovena zavijenih u Bosance koji su trebali jos jednom odigrati svoju ulogu je propao, pokusaj razbijanja Bosnjackog jedinstva nije uspio, sad vam ostaje samo kmecanje :izet:
            bit ce plata brzo,ako vec nije bila. vidimo mi da si ti uhljebljen u strukturu gdje je slogan u jedinstvu je snaga. .dobar si.ja da sam Bakir stavila bih te ko 30og na listu za lokalne izbore. .kombinacija Memića i Radeljasa si.hahah
            General War

#3507 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Point. wrote:Mislim da je vrijeme za zapjevamo sada jednu navijacku bosancima od 2%....Malo vas je, malo vas je, pickice :D
            :lol:
            I vas je puno pa isti raQu :lol:
            piupiu

#3508 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by piupiu »

relativno84 wrote:

Prestani.
            Ripicipi

#3509 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Ripicipi »

piupiu wrote:
            relativno84 wrote:

Prestani.
            Ja tebi ne mogu opisati kako sad kuha u meni, nakon svega sto sam najebao u ratu, on dodje i kaze mi da "mi ostaje samo kmecanje"...
            General War

#3510 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

relativno84 wrote:

Ujedinjeni u dvajstcetiri posto :roll:
            General War

#3511 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

House wrote:Image

:bih: :bih:

Image
            relativno84

#3512 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by relativno84 »

piupiu wrote:Prestani.
            Zanimljivo, popisni sok jos djeluje ocito i na moderaciju :? Ovaj lik @dust in the wind pola dana pogrdno se obraca drugim forumasima jos nema ni upozorenje, a ti meni kazes da prestanem :shock:
            General War

#3513 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Ripicipi wrote: Ja tebi ne mogu opisati kako sad kuha u meni, nakon svega sto sam najebao u ratu, on dodje i kaze mi da "mi ostaje samo kmecanje"...
            :thumbup:
            relativno84

#3514 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by relativno84 »

Ripicipi wrote:Ja tebi ne mogu opisati kako sad kuha u meni, nakon svega sto sam najebao u ratu, on dodje i kaze mi da "mi ostaje samo kmecanje"...
            Evo suza suzu stize kako mi je zao sto u tebi kuha. Nisi jedini koji je najebao, ali to ti ne daje pravo da nekome uskracujes njegova osjecanja. Prema tome izjasnjavaj se kako hoces ali dozvoli da i drugi imaju ista prava.
            arzuhal

#3515 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by arzuhal »

Alfons Kauders wrote:
            Thorgerson wrote:Zanimljivo je da rijetko ko reaguje na svojatanje Brčkog od strane RS-a. Veoma je tesko naci mapu gdje je rs rastavljen, kakvo je stvarno stanje. Uglavnom su to ovakve mape.

I uglavnom svi sute.

Image
            I na kartama Srbije stoji Kosovo, pa niko ne reaguje... Po principu jebes budale... :D
            :lol:
            Zgoljo

#3516 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Zgoljo »

relativno84 wrote:

U zadnjoj recenici je sublimirana suština svega.
            Uvijek u historiji im je uspjevalo,do sada.Mislim da su i sami iznenadjeni.
            Ja sam ohrabren sto je Bošnjo konacno dosao pameti.

Ali pokusavat ce oni jos,tu su,medju nama.I opasniji su za nas od bilo koga drugog.
            Biene Maya

#3517 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Biene Maya »

Danguba wrote:
            Izvorna SDS: Bošnjaci žele na vještački način da budu većinsko stanovništvo

"Mi smatramo da je u ovakvoj situaciji najbolje rješenje napuštanje institucija BiH sve dok se zajedničke institucije BiH ne vrate u Dejtonski okvir uz potpuno uvažavanje interesa Republike Srpske i Srba kao konstitutivnog naroda u BiH", navodi se u saopštenju.

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Iz ... tvo/377005
            :izet: :izet:

Mamu vam izvornu. Niste uspjeli genocidom pa vam sada krivo.

Ostaju vam balvani k'o sutra. Tamo vi a pored vas balvani. Crknite kerovi. :izet:

:bih: :bih: :bih: :bih:
            I ja malo da dodam: "LAJTE KERE DJIKANSKE"!
            Cherry-Cherry

#3518 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Cherry-Cherry »

Visok stepen retardacije i debilizma. Pa nije ni čudo, što smo zadnji u svemu. Koja je ovo kaljuža i žabokrečina.
            desni

#3519 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by desni »

General War wrote:
            desni wrote: Samo nekoliko pitanja cijenjeni kolega mislite li da je SANU u pravu?
              Da pojasnim neupućenom forumskom pučanstvu(atmosfera me podsjeća na erceg-šumske ili kamenjarske forum :mrgreen: )Odbor za standardizaciju srpskog jezika pri SANU zaključio je da bosanski jezik ne postoji.
                Znači ja se borim fašizmom protiv ovih fašista ako se ne slažem sa njima da je 53% stanovnika Bosne i Hercegovine blago retardirano jer ne znaju koji jezik govore.
                  Treba li intelektualna elita iz Beograda da određuje stanovnicima Bosne i Hercegovine kako će nazvati jezik kojim govore?Evo link pa koga zanima nek pročita odakle vjetar puše i ko orkestrira svu ovu dreku oko rezultata popisa i naziva jezikahttp://www.slobodnaevropa.org/a/27200951.html
                  Postovani kolega, Vratolomije BANU negiranja jednog a pozivanje drugog je samo za podsmijeha...SANU ima jako lak posao onda da dodje do logicnog zakljucka , Srbi imaju srpski, Hrvati Hrvatski, Madjari madjarski, Albanci albanski...e Bosnjaci bi bosanski, bosanski je izvedenica od cega, na sta asocira? naziv Bosanski ce vam ocuvati BiH? Kako? Evo ovdje se svi slazu iz tvog tabora da Bosnjaci su adekvatniji naziv istorijski gledano prema tome tesko je razumjeti zasto zovu svoj jezik drugacije od imena svog naroda.
                    Poštovani kolega na postavljena pitanja niste odgovorili nego ste rukovodeći se logikom SANU istu opravdali.
                      Za mene dovoljno.Zahvaljujem :kakoste:
                      cassius

#3520 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by cassius »

Fudo387 wrote:Oho, evo nam i stolnjaka, sad bi se mogla bacit' kvalitetna diskusija.
                      :D
                      :lol: :lol:

Stolnjak obrazli i sa cestitkama se javlja :D
                      Mohamad Sissoko

#3522 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Mohamad Sissoko »

General War wrote:
                      relativno84 wrote:

Ujedinjeni u dvajstcetiri posto :roll:
                      Tako i najokorjeliji cetnici po komentarima podjebavaju...jbo majku ko da ste isti
                      Na kraju krajeva vi Bosanci brate okrugle stolove odmah o ujedinjenoj bh naciji drzite po Banja Luci i Mostaru a Bosnjaci ce lako gramatiku prihvatit al kurko...bolje srat Bosnjacima
                      Last edited by Mohamad Sissoko on 01/07/2016 18:34, edited 1 time in total.
                      skupljac_zeljeza

#3523 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by skupljac_zeljeza »

dezurni_ucenik wrote:

:bih:
                      A gdje je tekbir? :mrgreen:
                      dust in the wind

#3524 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

jedino sto je ovdje jasno je da radikalni Bošnjaci su spremni na sve. Srbi su 90ih ubili u drzavi sve što valja,a evo handzar divizija nastavlja.a fol se lopine do neki dan na ZAVNOBIH pozivale,a sad pozivaju na asimilaciju.gnjide. :bih:
                      dezurni_ucenik

#3525 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by dezurni_ucenik »

Image

Dan sv. Kmecoja se nastavlja i danas. Djikani na aparatima :bih:
                      Locked