tako da 20 godina i nije losa opcija
Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- kamen spoticanja
#3501 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Na kraju ce fahri samo ostati asim
- House
#3502 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
promaha wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
-
megaman4
#3503 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
uz aminovanje zapada.breuer wrote:Joj šta rade Fahraonu, vrte ga ko ćevapčiće na roštilju! Dokaz da se i u ovoj državi mogu desiti divne stvari![]()
Vasvija, no!!!
-
Samprotivsviju
#3504 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Stemo je Alija?Alfons Kauders wrote:ma stipu maluSamprotivsviju wrote:Nooooooo
Kako cu sad gledat onu malu Karacicku
mene vise brine sto otpustanje Vasvije znaci da Fahro sad ima barem 50% bolje sanse da ga oslobode![]()
mislim imajuci u vidu sve njene rezultate... narocito one...pod Alijom
- O'zone
- Globalni moderator
#3505 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Zar je skriviooooooooo što je gradiooooooooooo.
Hahahahahhahahahshahahahahahahah
Predobro.
Hahahahahhahahahshahahahahahahah
Predobro.
-
megaman4
#3506 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
House wrote:promaha wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
E svašta.
-
Samprotivsviju
#3507 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Dabogda ti Fahrine pristalice podrsku pruzale...nova kletva... od crnog avaza i brojanja dana do zelenih beretki i ovog umjetnika

- O'zone
- Globalni moderator
#3508 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Fahro sad u zatvoru puca facepalm kad je čuo ovo
-
HM 2011
#3509 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
[quote="cvrčak_na_hedonizmu"][quote="palermo"][quote="cvrčak_na_hedonizmu"]
Bakir postaje jači kada ga bira i podržava nepismena i polu-retardirana gomila. Nema tu nikakvog "usloznjavanja", samo idioti i oni koji imaju interes.
Također, zanimljiva konstatacija da je DF "potrošio kredit", a prema svemu sudeći SDA nije.
Men' se čini da nemamo iste arsine. Šta SDA treba da uradi da potroši "kredite". Aktiviranje atomske bombe u sred Sarajeva mi prvo pada na pamet. Imal' jos nešto ?
Ne branim Fahru, gluho bilo. Želim mu stotinjak godina zatvora.[/quote]
E, jebo ga miš Cvrle, ti kao da smo na forumu fudbala pa ono skroz navijački (uša pitari
). Nisam ja dao nikakav vrijednosni sud ni no kome u svom postu, samo sam konstatovao da pozicija Bakira jednostavno jača. Na šta će to izaći ne znam, ali ovo je činjenica (barem kako je ja vidim, eno Banksy se neće sa mnom složiti
)
A nisam ja rekao da je DF potrošio kredit, nego da je Žele kao potencijalni lider i razlog zašto je DF dobio toliki broj glasova potrošio kredit. Nikada više Žele neće biti ona naša raja kojoj se vjeruje i u koga se uzdaš. On je sada samo običan političar, što bi se reklo nit smrdi nit miriše. A u takvim okolnostima on jednostavno nema nekih velikih šansi.
Manje navijanja Cvrle, a više razmjene mišljenja[/quote]
Bakiru ne mogu oboriti rejting Saja, Sebijino ludovanje, sve njegove nebulozne izjave i kompletna SDA sa svim svojim kradjama i lopovlucima dok s druge strane Komsici, Lagumdzije, Silajdzici i Radoncici izgore ko šibice za slične ili manje prestupe.
Slozices se da su startne pozicije različite. Dvadeset godina je sasvim dobar uzorak koji kaže da se od apsolutno svih stranaka očekuje poštenje i konkretni rezultati ( sto i treba da bude ) osim SDA. Oni mogu ,haman, da rade šta žele. Kazne ih svakih desetak godina, a po pravilu naredne izbore uvjerljivo dobiju.
Opozicija mora da bude savršena nebil' dobila izbore, a kada to urade opet moraju u kolo sa SDA, jer ovi imaju (pre)sigurnih 150.000 glasova šta god uradili.
Ako uđeš sa njima u kolo, sto si uso', lopovi, ista ste govna, uaaaaa, ako ne uđeš bojiš se odgovornosti, nemaš muda, kakvi oni, misOvi opozicijski. Čim napraviš prvu grešku u koracima odmah te stave u ravan sa SDA uz parolu svi su oni isti, lopovi, jebo izbore i priča se završava.
Da se vratim na početak, polu-retardirani, neobrazovani glasači + masa koja ima korist ( od stranke ili neko od familije na državnim jaslama ) = današnja situacija.
Nikakvo navijanje, čisto činjenice.[/quote]
cvrle poznati zamjenik teza i covjek koji vrijedja veliku populaciju glasaca na izborima nazivajuci ih poluretardiranima i neobrazovanima neizostavno dodajuci masu koja ima koristi....
imenovani svoje navode temelji na cinjenici da osim suplje za nista drugo konkretno nije sposoban a navode potkrijepljuje tvrdnjama:
Saja - i stavlja istoga u kos sa SDA - a isti slibodni - samostalni strijelac - a primjera radi primjetna je pojava imenovanog cak i u Kosovskoj optuznici sa opjevanim Radoncicem.... znaci obican niski pokusaj podmetanja nasoj SDA.....
Gdja. Sebija ☆ prva dama naseg naroda i zena koju cemo jos malo nazvati red i disciplina - postavljena je kao teret nasoj SDA..... Jos jedan ovaj put podli pokusaj blacenja nase SDA od strane crvene bande koja je za sve ali samo protiv bosnjaka - ali bi rado da ih bosnjaci podrze - e nema vise....
samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga..
plasirao je u pokusaju blacenja i nekakve kradje i pljacke dok neboderi "alternative" nasoj SDA paraju nebo BiH i dok kvadrature u vlasnistvu prvaka "alternative" i dalje rastu neslucenom brzinom....
posto je zakljucio sa vrijedjanjem komplet populacije u smislu nista navijacki samo cinjenice - bitno mu je ukazati da SDA vodi ovo drustvo naprijed te da smo se kao narod - a uzimajuci u obzir kakva se banda nudi kao alternativa - opredjelili podrzati SDA na svim nivoima.....
pokazimo bandi odgovornost
podrzimo SDA na svim nivoima
U jedinstvu je snaga...
Bakir postaje jači kada ga bira i podržava nepismena i polu-retardirana gomila. Nema tu nikakvog "usloznjavanja", samo idioti i oni koji imaju interes.
Također, zanimljiva konstatacija da je DF "potrošio kredit", a prema svemu sudeći SDA nije.
Men' se čini da nemamo iste arsine. Šta SDA treba da uradi da potroši "kredite". Aktiviranje atomske bombe u sred Sarajeva mi prvo pada na pamet. Imal' jos nešto ?
Ne branim Fahru, gluho bilo. Želim mu stotinjak godina zatvora.[/quote]
E, jebo ga miš Cvrle, ti kao da smo na forumu fudbala pa ono skroz navijački (uša pitari
A nisam ja rekao da je DF potrošio kredit, nego da je Žele kao potencijalni lider i razlog zašto je DF dobio toliki broj glasova potrošio kredit. Nikada više Žele neće biti ona naša raja kojoj se vjeruje i u koga se uzdaš. On je sada samo običan političar, što bi se reklo nit smrdi nit miriše. A u takvim okolnostima on jednostavno nema nekih velikih šansi.
Manje navijanja Cvrle, a više razmjene mišljenja[/quote]
Bakiru ne mogu oboriti rejting Saja, Sebijino ludovanje, sve njegove nebulozne izjave i kompletna SDA sa svim svojim kradjama i lopovlucima dok s druge strane Komsici, Lagumdzije, Silajdzici i Radoncici izgore ko šibice za slične ili manje prestupe.
Slozices se da su startne pozicije različite. Dvadeset godina je sasvim dobar uzorak koji kaže da se od apsolutno svih stranaka očekuje poštenje i konkretni rezultati ( sto i treba da bude ) osim SDA. Oni mogu ,haman, da rade šta žele. Kazne ih svakih desetak godina, a po pravilu naredne izbore uvjerljivo dobiju.
Opozicija mora da bude savršena nebil' dobila izbore, a kada to urade opet moraju u kolo sa SDA, jer ovi imaju (pre)sigurnih 150.000 glasova šta god uradili.
Ako uđeš sa njima u kolo, sto si uso', lopovi, ista ste govna, uaaaaa, ako ne uđeš bojiš se odgovornosti, nemaš muda, kakvi oni, misOvi opozicijski. Čim napraviš prvu grešku u koracima odmah te stave u ravan sa SDA uz parolu svi su oni isti, lopovi, jebo izbore i priča se završava.
Da se vratim na početak, polu-retardirani, neobrazovani glasači + masa koja ima korist ( od stranke ili neko od familije na državnim jaslama ) = današnja situacija.
Nikakvo navijanje, čisto činjenice.[/quote]
cvrle poznati zamjenik teza i covjek koji vrijedja veliku populaciju glasaca na izborima nazivajuci ih poluretardiranima i neobrazovanima neizostavno dodajuci masu koja ima koristi....
imenovani svoje navode temelji na cinjenici da osim suplje za nista drugo konkretno nije sposoban a navode potkrijepljuje tvrdnjama:
Saja - i stavlja istoga u kos sa SDA - a isti slibodni - samostalni strijelac - a primjera radi primjetna je pojava imenovanog cak i u Kosovskoj optuznici sa opjevanim Radoncicem.... znaci obican niski pokusaj podmetanja nasoj SDA.....
Gdja. Sebija ☆ prva dama naseg naroda i zena koju cemo jos malo nazvati red i disciplina - postavljena je kao teret nasoj SDA..... Jos jedan ovaj put podli pokusaj blacenja nase SDA od strane crvene bande koja je za sve ali samo protiv bosnjaka - ali bi rado da ih bosnjaci podrze - e nema vise....
samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga..
plasirao je u pokusaju blacenja i nekakve kradje i pljacke dok neboderi "alternative" nasoj SDA paraju nebo BiH i dok kvadrature u vlasnistvu prvaka "alternative" i dalje rastu neslucenom brzinom....
posto je zakljucio sa vrijedjanjem komplet populacije u smislu nista navijacki samo cinjenice - bitno mu je ukazati da SDA vodi ovo drustvo naprijed te da smo se kao narod - a uzimajuci u obzir kakva se banda nudi kao alternativa - opredjelili podrzati SDA na svim nivoima.....
pokazimo bandi odgovornost
podrzimo SDA na svim nivoima
U jedinstvu je snaga...
- JThomas
#3510 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
nemoj me enese više braniti molim te...O'zone wrote:Fahro sad u zatvoru puca facepalm kad je čuo ovo
- kamen spoticanja
#3511 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ja nisam izdrzao do kraja klipaO'zone wrote:Fahro sad u zatvoru puca facepalm kad je čuo ovo
najtezi mi je osjecaj kad se stidim zbog nekog drugog
-
HM 2011
#3512 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
od 2000 bilo 5 izbora i to jedan sa mandatom od 2 godine i 4 da mamdatom od 4 godine.... (provjeriti na izbori.ba 5 opcih izbora za kantonalne federalne i drzavnu vlast....)cvrčak_na_hedonizmu wrote:Koliko su puta gubili izbore ? Alijansa i Država za čovjekapalermo wrote:But that's life. Igraš sa kartama koje si dobio, i nastojiš da dobiješ igru. Ako već želiš da igraš.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Nikakvo navijanje, čisto činjenice.
Usput, SDA je gubio izbore.....tako da ne bih ja toliko smjelo govorio o polu-retardiranosti i nepismenosti glasača......mislim da je pravo pitanje zašto se dio glasača vratio SDA....2 puta od koliko izbora ? 10 ?
Nisu to karte, prije bih rekao ruski rulet sa pet metaka i jednim corkom koji možda i nije ćorak![]()
Zašto se dio glasača vraća, odgovor je vrlo jednostavan. Zbog "oca nacije", zaposlenih na državnim jaslama, podrške IZ-a. Osim navedenog glasove SDA donose raznorazne socijale i davanja iz budžeta koje kada povučeno crtu prave od nas socijalni budžet koji je u omjerima više socijalan od budzeta kraljevine Švedske.
Umjesto naknada i socijala trebali su ljudima dati fabrike i preduzeca da sami zarade svoj hljeb, a ne da zavise od milostinje koja njima nije dovoljna za pristojan život, a nas budžet to ne može podnijeti, što je i bilo realno da SDA nije pokrala, uništila i privatizovala sve čega se docepala.To je prva greška u koracima. Druga se desila kada smo uveli PDV i dobili milijarde. Naravno, Terziceva vlada ( opet SDA )je taj novac potrošila ko pijani Rusi na povećanje plata umjesto da ga iskoriste za razvojni plan i kapitalne investicije.
Tu smo negdje i završili priču, sada smo u slobodnom padu, kad trehnemo o zemlju biće kasno i jakooooo bolno ( na žalost ). Koliko je situacija "dobra" nam govori činjenica da je Federacija prošle godine bila u minusu cirka 200 miliona pri čemu imamo rekordnu javnu zaduženost u iznosu od 11,7 milijardi KM ( preko 3 milijarde smo se zaduzili u zadnje tri-četiri godine. Ne moram ni spominjati da nam je odnos uvoza i izvoza katastrofalan, a privreda na izdisaju ).
Šta će biti kada sve to dodje na naplatu, a mora doći ?
Nema tu karata, začarani krug, više Jozef K. situacija al' na balkanski način sa jako glupim ucesnicima.
mandate od 4 godine lapio SDP i to privatizacijski mandat i prosli mandat....
pored toga kada god da je bio u prilici pokusao je sabotirati razvoj bosnjaka i islo je od ruke.....
takodje bitno se osvrnuti i na fabrike - u toku svojih mandata SDP ih nije otvarao nego zatvarao....
SDA je sjekla vrpce i otvarala.....
stvarno je ovo ponozavajaci odnos prema ljudima i zbog ovakvog odnosa pomovno ponavljam
SAMO SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga...
-
VjecitiStudent
#3513 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nije valjda da ih je trebalo nagraditi za slične i manje prestupe?cvrčak_na_hedonizmu wrote: Bakiru ne mogu oboriti rejting Saja, Sebijino ludovanje, sve njegove nebulozne izjave i kompletna SDA sa svim svojim kradjama i lopovlucima dok s druge strane Komsici, Lagumdzije, Silajdzici i Radoncici izgore ko šibice za slične ili manje prestupe.
...
Do kad ova propaganda 'mi smo manja govna'?
- Banksy
#3514 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ja ga od stida još nisam ni pogledala ...kamen spoticanja wrote:Ja nisam izdrzao do kraja klipaO'zone wrote:Fahro sad u zatvoru puca facepalm kad je čuo ovo
- XXS
#3515 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
HM 2011, kusajul' se koaliciska govna sto ih Fahro izasra?
De nam reci ko je naredio postavljanje eksploziva na Alijin mezar?
Samo kusajte i bez stednje. Eto nove porcije dok si rekao "jednu vrecu za mog Bakira".
Samo kusajte i bez stednje. Eto nove porcije dok si rekao "jednu vrecu za mog Bakira".
-
VjecitiStudent
#3516 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Plačem cijeli dan, remek djelo propuštaš,Banksy wrote:Ja ga od stida još nisam ni pogledala ...kamen spoticanja wrote:Ja nisam izdrzao do kraja klipaO'zone wrote:Fahro sad u zatvoru puca facepalm kad je čuo ovo
- Banksy
#3517 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Tačno. ''Prestupi'' su identičnog karaktera i žestine samo u manjem obimu, proporcionalno vremenu provedenom na vlasti.VjecitiStudent wrote:Nije valjda da ih je trebalo nagraditi za slične i manje prestupe?cvrčak_na_hedonizmu wrote:
...
Do kad ova propaganda 'mi smo manja govna'?
(U slučaju SDP-a su možda bili i gori i bahatiji - slavno ''znamo da nije po zakonu, ali nam se žuri'' i hladno podmetanje dokaza Budimiru ...)
- Banksy
#3518 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jel vjeruješ da ne mogu ...VjecitiStudent wrote:Plačem cijeli dan, remek djelo propuštaš,Banksy wrote:Ja ga od stida još nisam ni pogledala ...kamen spoticanja wrote: Ja nisam izdrzao do kraja klipa
-
HM 2011
#3519 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sve za narod -XXS wrote:HM 2011, kusajul' se koaliciska govna sto ih Fahro izasra?
Samo SDA - na svim nivoima - u jedinstvu je snaga.
- XXS
#3520 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sve za fotelje.HM 2011 wrote:Sve za narod -XXS wrote:HM 2011, kusajul' se koaliciska govna sto ih Fahro izasra?
Kusajmo Fahrina govna da spasimo koaliciju i nase fotelje u njojZI.
-
HM 2011
#3521 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
SDA je odgovorna stranka - i to pokazuje svakim potezom.... Bez obzira na pokušaje podmetanja.XXS wrote:Sve za fotelje.HM 2011 wrote:Sve za narod -XXS wrote:HM 2011, kusajul' se koaliciska govna sto ih Fahro izasra?
- XXS
#3522 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Drugim rijecima, nemEre Fahro izasrati koliko SDA moRe pokusati.HM 2011 wrote: SDA je odgovorna stranka - i to pokazuje svakim potezom.... Bez obzira na pokušaje podmetanja.
Sve za fotelje.
- GeeTnT
#3523 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Rado bi ti dao jedan savjet, a to je: "Ako vec ne znas nista drugo napisati, onda prepusti bar nek drugi pisu"XXS wrote:Sve za fotelje.HM 2011 wrote:Sve za narod -XXS wrote:HM 2011, kusajul' se koaliciska govna sto ih Fahro izasra?
Ovaj HM te podera, a tebi jedini argument su govna...ili radis u kompredu ili si totalno opsjednut govnima..
Popusti ba malo...postaje odvratno citanje tvojih postova..
- gospodja profiterka
#3524 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ma moraš stara, jednostavno moraš.Banksy wrote:Ja ga od stida još nisam ni pogledala ...kamen spoticanja wrote:Ja nisam izdrzao do kraja klipaO'zone wrote:Fahro sad u zatvoru puca facepalm kad je čuo ovo
- Alfons Kauders
#3525 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ja ba, "nemojte me branit, molim vas"Samprotivsviju wrote:Dabogda ti Fahrine pristalice podrsku pruzale...nova kletva... od crnog avaza i brojanja dana do zelenih beretki i ovog umjetnika![]()
![]()
ali sudbina je kurva koja ne zaboravlja
20 godina su raspamecivali narod, vrsili odstrijel i medijski linc nepodobnih (a kasnije onih koji nisu placali marke-reketing)... i sad kad im treba neko normalan da pruzi podrsku... kita...
a zato hiljade ljudi kojim su se jebeno zamjerili... i koji godinama cekaju priliku da se osvete