Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A torbica je nuzno zlo, to se slazem, ali u svakom slucaju bolji izbor od prepunih dzepova koji deformisu hlace i onih torbica preko ramena, u kojima nikad ne cujem mobitel
Ja ne znam samo sta to SVE treba stati u dzepove. Ajd kontam ides na posao. Onda valjda uzmes poslovnu torbu kako treba. Ali ides na kafu i nosis toliko da treba torbica? Ok, recite mi sta to?
Bodkin wrote:Ja ne znam samo sta to SVE treba stati u dzepove. Ajd kontam ides na posao. Onda valjda uzmes poslovnu torbu kako treba. Ali ides na kafu i nosis toliko da treba torbica? Ok, recite mi sta to?
zimi sve mogu u jaknu potrpati. bgmi ljeti, tanko... garaci, slajpek, kljuceviiii, fontele, djozluci/optika za soferiranja.
nema sanse po dzepovima potrpati... elem, torbica je nuzno zlo
Ima ljudi koji su bas pijanice, ali tokom Ramazana ne piju, vise iz postovanja, nikako vjerskih razloga.
Eto posteno, je li fino da se neko razvali dok raja ide na teraviju ili se iftari?
Druga je stvar sto neko time sto ne pije hoce da stvori laznu sliku o sebi nekog vjernika na silu.
Gori su oni sto poste, a onda se za Bajram odnesu u nekoj kafani.
Nikad nije sve crno, a ni sve bijelo.
Jedino što mi nije nakaradno vidjeti na muškarcu je ruksak i aktovka. Sve drugo -
Može proći ajde ona neka sportska torbica što ide oko struka, ali radije bih da je nema.
Jedino što mi nije nakaradno vidjeti na muškarcu je ruksak i aktovka. Sve drugo -
Može proći ajde ona neka sportska torbica što ide oko struka, ali radije bih da je nema.
Tomahawk11 wrote:Ima ljudi koji su bas pijanice, ali tokom Ramazana ne piju, vise iz postovanja, nikako vjerskih razloga.
Eto posteno, je li fino da se neko razvali dok raja ide na teraviju ili se iftari?
Druga je stvar sto neko time sto ne pije hoce da stvori laznu sliku o sebi nekog vjernika na silu.
Tomahawk11 wrote:Ima ljudi koji su bas pijanice, ali tokom Ramazana ne piju, vise iz postovanja, nikako vjerskih razloga.
sivo sve
ma svako svoje pa nek je i crno i bijelo i sivo
samo nek je po osjecaju
Ma OK, ne volim ni ja licemjerstvo. Samo kazem treba razlikovati odnos postovanja i pokusaj stvaranja lazne slike o sebi.
Elem sta predlazes nekome u elegantnim pantalonama s kosim dzepovima i kosulji, dje ce sa mobilnim, novcanikom, kljucevima od stana i auta, maramicama, olovkom, prezervativima, CZ pistoljem itd...
Filter wrote:zimi sve mogu u jaknu potrpati. bgmi ljeti, tanko... garaci, slajpek, kljuceviiii, fontele, djozluci/optika za soferiranja.
nema sanse po dzepovima potrpati... elem, torbica je nuzno zlo
Ključevi prednji lijevi, fontele (ne Galaxy ) prednji desni džep, novčanik u zadnji, naočale na kragnu od majice, cigare baciš... eto ga
Ja se ne ustežem od potezanja za rakijom i ostalim alkoholnih derivata tokom Ramazana ali problem je što nemaš s kim popit za Ramazan, barem meni, sve neki vjernici na baterije, najbolji jaran 'suje Boga ko o šale i dođe Ramazan svaki dan posti. Ne kontam ali haj svakom njegovo, poštujem naravno. I tako već treći Ramazan da ni ja nisam popio, ne jer ne želim nego jer nemam s kim
I ne kontam one uske karirane košulje koje nose dvomjesečni bilderi na kreatinu, to se utegne ko