BAKIRE ODLAZI
-
hellue
#3501 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Kakav papanluk na temi, luzerstvo u punom sjaju..
- O'zone
- Globalni moderator
#3502 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Koji je Bake Lav! Vidiš on će se izboriti za 100 000 radnih mjesta i sad prikuplja energiju u Klugenfurtu za to.
U isto vrijeme onaj hadalj od Vučića otpušta 100 000 ljudi

U isto vrijeme onaj hadalj od Vučića otpušta 100 000 ljudi
Kako smo samo mi blagoslovljeniSrbija: Vučić tvrdi da će se javni sektor smanjiti za 100.000 ljudi
U javnom sektoru Srbije za iduće četiri godine bit će oko 100.000 ljudi manje, a do kraja mandata sadašnje vlade trebala bi se smanjiti i nezaposlenost za oko 100.000, izjavio je u petak srbijanski premijer Aleksandar Vučić.
- O'zone
- Globalni moderator
#3503 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Valahi što ti brzo planeš vidi se u tebi arapska krvkureb-abu-hamza wrote: duduče pišemo o žutom hadumu a ne onoj kurvetini nosatoj
-
smijesni_ste
#3504 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
A fakat šta je sa njegovom djecom? Ima li ih uopšte?
Samo mi nemojte reći da su na nekom od "Ivy League" koledža studirali

Samo mi nemojte reći da su na nekom od "Ivy League" koledža studirali
-
hellue
#3505 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Zvacite malo ovo

-
dpjokala26
- zateznistub
#3507 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Bilo bi jako interesantno da si montirao isti dokument i zaa ostala dva clana preCednistva + A8hellue wrote:Zvacite malo ovo![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#3508 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Neka bolan sad ide U pralament BiH tamo će još i morati da radi a za manje lovehellue wrote:Zvacite malo ovo![]()
-
hellue
#3509 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Ako si vidio period na koji se odnosi onda ces primjetiti 8 godina, to Bakir nema.zateznistub wrote:Bilo bi jako interesantno da si montirao isti dokument i zaa ostala dva clana preCednistva + A8hellue wrote:Zvacite malo ovo![]()
Automobil je vlasnistvo predsjednistva, nije njegovo i kakve to veze ima??
- mayab
- Danguba
#3511 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
blago njemu...
na zasluzen odmor...
na zasluzen odmor...
- zateznistub
#3512 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Da li to znaci da je komplet preCednistvo otislo u ovaj 'otel? Ili bi on sam sa hanumom. I kako to na odmor sa sluzbenim aftom i to ni manje ni vise nego A8.hellue wrote: Ako si vidio period na koji se odnosi onda ces primjetiti 8 godina, to Bakir nema.
I mani se Komsica, ipak je on pocetnik za Baketa...
-
ed72
#3513 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Uspjeh je drugom Bosnjaku tesko presutjeti a jos teze oprostiti.
Preko 250000 glasova i to protiv 9 oponenata koje je zestoko gurala Medjunarodna zajednica.
Zasluzen odmor!
Preko 250000 glasova i to protiv 9 oponenata koje je zestoko gurala Medjunarodna zajednica.
Zasluzen odmor!
- zateznistub
#3514 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
ed72 wrote:Uspjeh je drugom Bosnjaku tesko presutjeti a jos teze oprostiti.
Zasluzen odmor!
-
saja_dj
#3515 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Kod nas su politicari kao formula 1 vozaci. Dovoljno je pobjediti trku i ajmo na odmor.ed72 wrote:Uspjeh je drugom Bosnjaku tesko presutjeti a jos teze oprostiti.
Zasluzen odmor!
-
hellue
#3516 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Brojevi sve govore, naravno mi bi trebali razgovarati o tvojim nagadjanjima...koliko sam skontao danas je u Briselu, sto znaci da nije na odmoruzateznistub wrote:Da li to znaci da je komplet preCednistvo otislo u ovaj 'otel? Ili bi on sam sa hanumom. I kako to na odmor sa sluzbenim aftom i to ni manje ni vise nego A8.hellue wrote: Ako si vidio period na koji se odnosi onda ces primjetiti 8 godina, to Bakir nema.
I mani se Komsica, ipak je on pocetnik za Baketa...
- It_is_a_Leclerc
#3517 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Odmor Anadolskog hemeroida - sponsored by : poplavljeni građani BiH.
- shibonja
#3518 Re: PARMAK POBJEGO U KLUGENFURT
Voljenom sam predsjedniku prvi mail poslao vec prije izbora,elem cim nam je obecao 100 000 radnijeh mjesta,elem ne dobih odgovor al ipak cuvam screnshoots za neku 2016 -2018 godinu,do tada voljenom predsjedniku zelim dug zivot i dobro zdravlje 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3519 Re: BAKIRE ODLAZI
zna i on što valja
čudo nije viđen u Islamskoj državi
-
wolf07
#3520 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne bavim se izmisljanjem, i kad bih sad bilo sta napisao kao cinjenicu u pravcu objasnjavanja kako to da Austrijanci nisu kupili EP BiH - bila bi laz. Dakle, covjek koji mi je rekao da je Bicakcic dobio "crveni karton" radi EP BiH je neko kome vjerujem, nikad nisam s njim poveo razgovor o tome kako to nije realizovano nakon sto je sklonjen. U tom smislu mogu samo iznijeti nesto sto je pretpostavka ali ne i cinjenice. Jedna od mogucnosti je da je Petricev mandat bio pri kraju pa nije bilo vremena i Petric je smijenio Bicakcica kao akt osvete, druga je da su htjeli da je kupe po cijeni po kojoj ni Bicakcicev nasljednik nije htio da klimne glavom, i bilo bi ofirno da su njega smijenili... Ima milion varijanti, ali ja ne znam sta je istina od svega._BataZiv_0809 wrote:Iako se uglavnom ne slazem sa tobom, ovaj ti post ima smisla. De mi samo reci kako se Elektra spasi od prodaje nakon sto je sklonjen Bicakcic?wolf07 wrote:Nemojmo se lagati! Nije taj "modus vivendi" inovacija ni SDA ni SDP. To ovdje zivi otkad je SKJ olabavio negdje u drugoj polovini sedamdesetih ili malo kasnije. U osamdesetim je to vec bio sasvim uhodan mehanizam. Rat je dalje doprinio da taj model razmisljanja u kojem bitna samo vlastita guzica, potpuno ocvrsne! I onda, k'o biber po pilavu, dobijemo dejtonske carolije. Ja sam vise puta napisao, i ponovicu, prepisite dejtonski ustav u bilo koju normalnu zemlju i razvalicete je za 5-10 godina taman da je Njemacka ili Japan!Dozer wrote:Wolfy, druze...prijatelju...brate... Pa ... zar upravo ovi tvoji, SDAovcad, nisu tokom proteklih 20+ godina kreirali takav sistem "vijednosti"...?
Ali, meni je zaista drago da i ti to uvidjas kao problem... Ostaje samo enigma, za koju nisam siguran da si i je ti sam sebi ikad razjasnio - zasto glasate za tu politicku varijantu i opciju?!
Naravno, jasno je - jer ste dio tog tala, na neki nacin.
Mi jesmo "glavni izvodjac radova", ali ne treba uopste smetati s uma ulogu medjunarodnog faktora. Evo npr. svima antipaticni Bicakcic je otjeran iz politike odlukom OHR-a (Petric) onog trenutka kad nije dao se privatizuje elektro-privreda BiH! Pogadjas da je joj je glavna musterija bila Austrija! Ovo uopste nije rekla-kazala vec informacija koju sam slucajno dobio od covjeka koji je zaista u tom trenutku bio upucen u desavanja u vrhu SDA. Dakle, svi ovi kurvini sinovi iz medjunarodne zajednice dolaze ovdje i imaju stanovitu moc u svojim rukama, a koriste je ne da bi nama bilo bolje, vec njima i njihovim firmama, drzavama... Pored toga, jos u ratu smo izdresirani da je medjunarodna zajednica = UNPROFOR = hrana, koridor, lijekovi... = kakva-takva sigurnost. Tesko se taj refleks savijanja glave pred nekim sesnaestim referentom iza tridesetog kompjutera u OHR-u moze izbrisati iz glave prosjecnog BH politicara. Jedini kojeg se sjecam da je nesto naruzio nekog stranca je Silajdzic kad je onomad ovdje u posjeti bio Sekretar NATO-a Rasmusen, i opet, kakva korist od toga. Dodik takodje svako malo laje na strance i zbog toga kupi znacajan broj glasova ali tu je fazon nesto sasvim drugo. Ne vidim razlog da to sad ovdje pojasnjavam. Sve u svemu, mislim da SDA jeste u dobroj mjeri odgovorna za stanje u drzavi, korupciju, nerad, nepotizam i sve drugo sto ne valja, samo nemojmo se zanositi. Niti su oni izmislili taj model na ovim prostorima niti su oni glavni uzrok i egzekutor tog metoda rada. Mozda su samo najvidljiviji jer su dugo proveli na celnim funkcijama i njihova imena su u novinama i na TV-u. Taj javasluk smo sami prihvatili daaaaaavno prije nego li je SDA i formirana, a onda su nam stranci kroz svoje visoke i niske predstavnike, zbog svojih ciljeva, taj modalitet zivljenja samo uveli u politicki zivot. Naravno, prica za javnost je dijametralno suprotna onome sto rade, jer kad bi u svojoj drzavi neko od njih podrzao lika kao sto je RAdoncic koji je napravio salto mortale u imovinskom kartonu sa svojom zenom koja mu i nije zena... mislim, ko koga zajebaje. Ali, to nije bio razlog da nam ga vec godinama, otvoreno ili poluotvoreno, ne ponude kao svjezu krv na politickoj sceni BiH. Ko hoce da misli ima dovoljno elemenata da ovo o cemu pricam i vidi, ali shvatam da je puno lakse samo zagrebati popovrsini i prozvati SDA ili SDP za sve - od obilnih padavina i klizista do manjka u budzetu!
-
VjecitiStudent
#3521 Re: BAKIRE ODLAZI
Pet stranica nestalo preko noći.razonoda wrote:VIDI , HODAJU , ZAR TO ZNAJU, GDJE SU NOSACI .O'zone wrote:Evo Bakir pod pritiskom otišao![]()
Doduše na odmor![]()
Na dan godisnjice smrti Alije Izetbegovica njeogov sin a vas izabrani predsjednik je proveo na odmoru u Klagenfurtu na Wortersee najelitnijoj destinaciji sa suprugom,5 bebisitera,2 sluzbena auta u Schloshotel 5* na troskove drzave.Ima se moze se nek"Narod Zna"
![]()
![]()
![]()
- Banksy
#3522 Re: BAKIRE ODLAZI
VjecitiStudent wrote:
Pet stranica nestalo preko noći.
-
razonoda
#3523 Re: BAKIRE ODLAZI
Da samo nam je jos to trebalo, da ga tamo ISIS otme, pa onda slijedi ona narandjasta odjeca, pa onaj visoki djelat , a jos gore -otkupnina, hm, nema BOSNA tih para koliko on vrijedi.Black swan wrote:zna i on što valja
-
Innovation
#3524 Re: BAKIRE ODLAZI
Vamarazonoda wrote: Da samo nam je jos to trebalo,
-
saja_dj
#3525 Re: BAKIRE ODLAZI
Dok je Bakira, bit ce u bosn i para...za Bakira.razonoda wrote:Da samo nam je jos to trebalo, da ga tamo ISIS otme, pa onda slijedi ona narandjasta odjeca, pa onaj visoki djelat , a jos gore -otkupnina, hm, nema BOSNA tih para koliko on vrijedi.Black swan wrote:zna i on što valja
Ova drzava ti dodje kao doo ili str za Bakira i kompaniju.
Bih doo vlasnik Izetbegovic