Damir Dzumhur
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- kakotakonikako
#3501 Re: Damir Dzumhur
Dzumhur otkazao sve do kraja godine - osim s.e.x igrica sa beogradjankom. Uzivaj care.
- pirmin
#3502 Re: Damir Dzumhur
Nastavi li biti ovako tanak sa zivcima, zavrsit ce kao Daniel Köllerer. 
- Leopold_IV
#3503 Re: Damir Dzumhur
ma otkazao jedan turnir za koji bi svakako trebao igrati kvalifikacije, tako da nije ništa strašno niti dramatično...ali bolje izgleda u naslovu:kakotakonikako wrote:Dzumhur otkazao sve do kraja godine - osim s.e.x igrica sa beogradjankom. Uzivaj care.
"otkazao sve turnire do kraja sezone zbog povrede" od
"otkazao učešće u kvalifikacijama mastersa u Parizu zbog povrede"...
- Leopold_IV
#3504 Re: Damir Dzumhur
da dostigne tu budalu fali mu da se počne drogirati, kladiti na sebe i daviti protivnikapirmin wrote:Nastavi li biti ovako tanak sa zivcima, zavrsit ce kao Daniel Köllerer.
- perfect_guy
#3505 Re: Damir Dzumhur
nešto kontam... u kojem momentu je napravljen presjek za Pariz?
48 je u glavnom žrijebu, 6 dolazi iz kvalifikacija,a on bi kao 31. igrao (još ima otkaza među ovima ispred)
48 je u glavnom žrijebu, 6 dolazi iz kvalifikacija,a on bi kao 31. igrao (još ima otkaza među ovima ispred)
- Leopold_IV
#3506 Re: Damir Dzumhur
mislim da je presjek urađen nekad krajem septembra, tada je Damir bio oko 40-te pozicije. Osim kvalifikanata du dolaze i wild card te igrači sa zaštićenim rankingom.perfect_guy wrote:nešto kontam... u kojem momentu je napravljen presjek za Pariz?
I meni je glupo da trenutno 31 igrač svijeta igra kvalifikacije turnira gdje je zrijeb od 48 igrača. Jako glupo.
Mada s obzirom na odustajanja možda je i bila šansa da direktno upadne kao u Shanghai.
Sve u svemu skoro siguran je nosilac na AO.
- red evil
#3507 Re: Damir Dzumhur
18.septembra je lista napravljena, tad je Damir bio oko 55. pozicije. Čini mi se da 6 sedmice prija početka turnira se lista mora odrediti.
-
nema me tamo
#3508 Re: Damir Dzumhur
Leopold_IV wrote:Realno, da nije naš, niko od nas ovdje na forumu ne bi ga niti gledao niti spominjao.shalla wrote:Al definitivno je neko ovdje napisao najveću istinu, ako hoćeš da navijaš za njega nipošto ga nemoj gledati. Da je španac (imam problem sa španskim sportistima) i da se onako ponaša ja bih mu jebavao od do svaki meč![]()
Šteta duplih a šteta i onih 0:30 kod 3:3 al sve u svemu
Možda bi ga tu i tamo spomenuli u smislu kakav je ters i kome je šta jebavao u toku meča. Otprilike kao Fogninija pa možda i malo manje...
Fognini ce uvijek biti legenda za Damira.
- insaneinthebrain
-
jarobot
#3511 Re: Damir Dzumhur
Damir počinje novu sezonu u Brizbejnu i u prvom kolu kao sedmi nosilac igra protiv 67 na list Denisa Istomina.
Sretno Damire
Sretno Damire
- Dasi
#3512 Re: Damir Dzumhur
U koliko sati po nasem vremenu je mec? Da navijem sat 
- Reisova
#3513 Re: Damir Dzumhur
Evo Mirza Basic uzeo Seppia...nekako sam razmisljanja da.ce Damirov uspjeh pogurati I Mirzu.. Ne znam kakvi su jesu li stalno u kontaktu ali mislim da je drugacije ako.ima neki put I mozda da se malo posavjetujes s nekim nasim.
- Reisova
#3514 Re: Damir Dzumhur
Jutros se to rano ustalo da se gleda Dzumhura....kad' ono daju dublove.....?!!!!?? Sportklub, dobio si minus od mene...
A jos vise boli sto je Damir ekstra krenuo a zatim se raspao ko kokica....
Nema veze idemo dalje....
- necko_hz
#3515 Re: Damir Dzumhur
Bio je povrijeđen, tražio je MTO nakon prvog seta, zbog bolova u predjelu abdomena.
-
Mustang1
#3516 Re: Damir Dzumhur
Nije do SK, oni ne samo da prenose Damira uvijek nego kod njih njegov mec ima pole position i uvijek prenosi najbolji komentator, i ide na kanalu na kojem bi isao i Djokovic da igra. Cesto se desi da Damir igra na terenu na kojem nema kamere i onda ne mogu ni prenositi.Reisova wrote:Jutros se to rano ustalo da se gleda Dzumhura....kad' ono daju dublove.....?!!!!?? Sportklub, dobio si minus od mene...
-
jarobot
#3517 Re: Damir Dzumhur
Prošao je Mirza u drugo kolo u DohiReisova wrote:Evo Mirza Basic uzeo Seppia...nekako sam razmisljanja da.ce Damirov uspjeh pogurati I Mirzu.. Ne znam kakvi su jesu li stalno u kontaktu ali mislim da je drugacije ako.ima neki put I mozda da se malo posavjetujes s nekim nasim.
-
jarobot
#3518 Re: Damir Dzumhur
Pa nije Džumhur bio baš rano počeo oko 7 i 20Reisova wrote:Jutros se to rano ustalo da se gleda Dzumhura....kad' ono daju dublove.....?!!!!?? Sportklub, dobio si minus od mene...
- Reisova
#3519 Re: Damir Dzumhur
Trebao je biti 6.35jarobot wrote:Pa nije Džumhur bio baš rano počeo oko 7 i 20Reisova wrote:Jutros se to rano ustalo da se gleda Dzumhura....kad' ono daju dublove.....?!!!!?? Sportklub, dobio si minus od mene...
- red evil
#3520 Re: Damir Dzumhur
U 1. kolu Sydneya protiv Struffa. Relativno dobar žrijeb. Dobio je igrača po mjeri, stilom tenisa mu odgovara, udarač koji ne može puno toga stići, nema dobar retern, jako udara on će snagu generisati a Damir zna kako da iskoristi lošije kretanje protivnika. Jedino ima jak servis ali ni to nije pretjerano teško za vratiti, jaki bez nekih varijacija, večinom su to jaki i ravni servisi, pogodi stranu gdje servira i imaš dobru šansu da reterniraš dobro a na takav kalup su i sami udarci.
Generalno, od Damira na početku sezone i ne treba puno očekivati. On je igrač ritma a teško d aodmah na početku ima ritam, treba tu 3-4 meča da uđe u ritam, u formu i tek tad će moći da igra onako kako zna. Tako da bi ovdje u Sydneyu ekstra bilo da dođe do 1/4 finala da do AO odigra 3 meča i da tamo dođe u optimalnoj formi.
Generalno, od Damira na početku sezone i ne treba puno očekivati. On je igrač ritma a teško d aodmah na početku ima ritam, treba tu 3-4 meča da uđe u ritam, u formu i tek tad će moći da igra onako kako zna. Tako da bi ovdje u Sydneyu ekstra bilo da dođe do 1/4 finala da do AO odigra 3 meča i da tamo dođe u optimalnoj formi.
- shake69
#3521 Re: Damir Dzumhur
Hm, Bugojanac, ti bas umijes podcijeniti igraca. Struff je vrlo solidan teniser i servis nikako nije njegovo jedino oruzje. Ima brze noge, dobro kretanje i prakticno sve udarce i kada ga krene kao onomad protiv Dzumija na nekom ch u Holandiji skoro da je nezaustavljiv. Nece ovo biti lagan posao Sarajliji i morat ce dobro da se potrudi za pobjedu.red evil wrote:U 1. kolu Sydneya protiv Struffa. Relativno dobar žrijeb. Dobio je igrača po mjeri, stilom tenisa mu odgovara, udarač koji ne može puno toga stići, nema dobar retern, jako udara on će snagu generisati a Damir zna kako da iskoristi lošije kretanje protivnika. Jedino ima jak servis ali ni to nije pretjerano teško za vratiti, jaki bez nekih varijacija, večinom su to jaki i ravni servisi, pogodi stranu gdje servira i imaš dobru šansu da reterniraš dobro a na takav kalup su i sami udarci.
I okani se Damirove pobjede nad njim u Rusiji, gledaj danas. Da si vidio kako je Nijemac zadeverao prije par dana Monfilsa koji je osvojio Dohu, ne bi tako govorio. Sitnice su odlucile, momak se izgleda vrlo dobro spremio za ovu sezonu. Mozda bi bilo dobro da i ovo izgubi pa se napali na Melbourne kako samo covjek s Balkana umije i ode u drugu heftu.
- red evil
#3522 Re: Damir Dzumhur
Naravno da je dobar i da to neće biti nimalo lagan zadatak ali Damir je bolji igrač od Struffa. Damiru odgovara stil tenisa kao što je Struff, bar je do sad tako bilo, tako da vjerujem u pobjedu. Bez varijacija u igri, jaki i ravni udarci i lako ga je uvući u seriju grešaka a ako iko može porotivnika u seriju grešaka uvući to je Damir.shake69 wrote:Hm, Bugojanac, ti bas umijes podcijeniti igraca. Struff je vrlo solidan teniser i servis nikako nije njegovo jedino oruzje. Ima brze noge, dobro kretanje i prakticno sve udarce i kada ga krene kao onomad protiv Dzumija na nekom ch u Holandiji skoro da je nezaustavljiv. Nece ovo biti lagan posao Sarajliji i morat ce dobro da se potrudi za pobjedu.red evil wrote:U 1. kolu Sydneya protiv Struffa. Relativno dobar žrijeb. Dobio je igrača po mjeri, stilom tenisa mu odgovara, udarač koji ne može puno toga stići, nema dobar retern, jako udara on će snagu generisati a Damir zna kako da iskoristi lošije kretanje protivnika. Jedino ima jak servis ali ni to nije pretjerano teško za vratiti, jaki bez nekih varijacija, večinom su to jaki i ravni servisi, pogodi stranu gdje servira i imaš dobru šansu da reterniraš dobro a na takav kalup su i sami udarci.
I okani se Damirove pobjede nad njim u Rusiji, gledaj danas. Da si vidio kako je Nijemac zadeverao prije par dana Monfilsa koji je osvojio Dohu, ne bi tako govorio. Sitnice su odlucile, momak se izgleda vrlo dobro spremio za ovu sezonu. Mozda bi bilo dobro da i ovo izgubi pa se napali na Melbourne kako samo covjek s Balkana umije i ode u drugu heftu.
Ako bi poraz sutra značio QF u AO, potpisujem odmah. Ali, ipak, mislim da je njemu potrebno jo 1-2 meča da uđe u formu.
-
nema me tamo
#3523 Re: Damir Dzumhur
Struff koji je dobio berdiha na tvrdoj i koji je izgubio od Monfilsa jedva nekako od istog Monfilsa koji je osvojio tu Dohu..
Ne znam koga je još mogao dobiti. al' ako dobije struffa igracki iz ova dva duela od prije par dana bice prejebeno
Ne znam koga je još mogao dobiti. al' ako dobije struffa igracki iz ova dva duela od prije par dana bice prejebeno
-
jarobot
#3524 Re: Damir Dzumhur
E pa nije da je dobio nego je rasturio "štrumfa" 6:1 i 6:4 i još se uz put malo zajebabo u svom stilunema me tamo wrote:Struff koji je dobio berdiha na tvrdoj i koji je izgubio od Monfilsa jedva nekako od istog Monfilsa koji je osvojio tu Dohu..
-
nema me tamo
#3525 Re: Damir Dzumhur
Jes popišo se po njemu..
Ne odgovara štrumfu damirova igra
Ne odgovara štrumfu damirova igra