Sirija
- Herr Flick
#3501 Re: Sirija
Samo sto to nije nacrtano u Maoci,nego u Aleppu

-
jak_sa
#3502 Re: Sirija
slika govori 1000 rječiAlfons Kauders wrote:Znaci ipak u G.Maoci imaju likovno.Herr Flick wrote:![]()
![]()
- zambaklija
#3503 Re: Sirija
golemo,viju i u iglišmena ima čojkovaDrug Član wrote:http://facebookreporter.org/%D0%B3%D0%B ... urce=pubv1
ah da evo upravo na vijestima rekoše da do napada neće doći najmanje još heftu i po jerbo je golom zatražio suglasnost parlamenta a oni su na odmoru i prvo zasjedanje je zaplanirano za heftu i po
-
ferum
#3504 Re: Sirija
jak_sa wrote:slika govori 1000 rječiAlfons Kauders wrote:Znaci ipak u G.Maoci imaju likovno.Herr Flick wrote:![]()
![]()
Da vidimo slike ovih sto podržavaju assada? Što ga ne odete pomoći? Nama ne daju da idemo više u siriju kolka je reda...
moralna podrška za bašarovce od dobrih alewitskih guza
http://www.youtube.com/watch?v=HCGwLiElWg8
-
ferum
#3505 Re: Sirija
znači li to da u Alepu ima i onih iz Maoče ?Herr Flick wrote:Samo sto to nije nacrtano u Maoci,nego u Aleppu![]()
-
Rob_Atl
#3506 Re: Sirija
Herr Flick wrote:![]()
![]()
Jel ova rupa predstavlja oblik srbije ili se misli na nesto drugo
-
ferum
#3507 Re: Sirija
Srbija, i to haman bez Vojvodine..Srbija kao prava rupa..Rob_Atl wrote:Herr Flick wrote:![]()
![]()
Jel ova rupa predstavlja oblik srbije ili se misli na nesto drugo
- jon_jovi
#3508 Re: Sirija
PostPostao/la Shahab dana 01/09/2013 17:34
Ko se uvalio na Kosovo 1999? Amerikanci, ali i Rusi u Mitrovicu i sjever Kosova. Tako hoće i u Siriji pa i jedni i drugi šalju brodove tamo. Ali nemoj se ti sikirati. Arapima će proraditi svijest kada bude nastupila kulminacija i kada bude nastupio prelom. Završiće Amerikanci i Rusi sramno kao što su jedni završili u Vijtnamu a drugi u Afganistanu, a i Izrael će kao što je već posramljen od Hezbollaha 2006.
Rat nije između Muslimana. Odnosno, rat je zametnut posredstvom Rusa i Amerikanaca. Pobunjenici su upravu, a Sirijska vojska je zavedena i zaluđena Asadom. Nema u građanskom ratu pobjednika. Tačno.Ova tema je postala zamorna i besmislena. Žao mi je sirijskog naroda i nepotrebnog rata koji se vodi među muslimanima. U naprednom germanskom svijetu se ponose izgradnjom multikulturnog društva i društvo grade na temeljima individualnih političkih i ekonomskih sloboda. Arapski svijet kao da je zaostao u srednjem vijeku pa se artikuliše u pravcu sektaških ratova. Još mi je čudnije kako pojedinci, tačnije rečeno domaće vehabije na baterije, nameću tu šizofrenu sektašku agendu nama u BiH. Imamo mi kao društvo mnogo težih i gorih problema nego što je imitiranje arapske šizofrenije. što prije mir dođe u Sriju to bolje za sviju. U građanskom ratu nema pobjednika. Čudi me da niko od takozvanih evlija i alima u Sarajevu nije došao na ideju da pokrene jednu konferenciju sunitsko-šiitskog pomirenja. Umjesto toga upadaju u trans sektašenja i hipokrizije. Ovo je analiza doajena britanskog novinarstva Roberta Fiska koja govori sve o motivima napada na Siriju. Neka svako izvuče zaključke u skladu sa svojim intelektualnim kapacitetima.
Ko se uvalio na Kosovo 1999? Amerikanci, ali i Rusi u Mitrovicu i sjever Kosova. Tako hoće i u Siriji pa i jedni i drugi šalju brodove tamo. Ali nemoj se ti sikirati. Arapima će proraditi svijest kada bude nastupila kulminacija i kada bude nastupio prelom. Završiće Amerikanci i Rusi sramno kao što su jedni završili u Vijtnamu a drugi u Afganistanu, a i Izrael će kao što je već posramljen od Hezbollaha 2006.
-
acopero
#3509 Re: Sirija
http://www.youtube.com/watch?v=vV6-5enM8wY Momenat kada hrabri borci zauzimaju bazu 81. u Qalamoun-u . Ovi tenkovi ce sigurno pomoci. Ko zna odakle je ova slika sa ovom rupom .
- MuaDib
#3510 Re: Sirija
Ako Amerika stvarno ima namjeru napsati Siriju, morate biti svjesni da to može dovesti do Trećeg svjetskog rata.
- basar
#3511 Re: Sirija
acopero wrote:http://www.youtube.com/watch?v=vV6-5enM8wY Momenat kada hrabri borci zauzimaju bazu 81. u Qalamoun-u . Ovi tenkovi ce sigurno pomoci. Ko zna odakle je ova slika sa ovom rupom .
Znam ja,, iz neke rupe
Samo se po rupama sakrivaju ko miševi.. Kad izgube, pobjegnu u džamiju i onda kad ih neko i tamo bombarduje onda plaču..
Što bolan bježiš u džamiju ako je voliš?!
A znam... Čekaju svoju braću da im pomognu, koja su bombardovala Sirijsku regularnu vojsku viđše puuta u ovoj agresiji
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0942_n.jpg
a pravi muslimani su po njima ljudi poput ovog njihovog vjerskog vođe, koji se onako usput ismijava Kurϧan-u...
Kurϧan - El Bekare
17. Slični su onima koji potpale vatru, i kad ona osvijetli njihovu okolicu,
Allah im oduzme svjetlo i ostavi ih u mraku, i oni ništa ne vide!
18. Gluhi, nijemi i slijepi su, nikako da se osvijeste.
A onda kažu mi smo pravi, mi smo na sunetu i rade ovakve stvari:
Možeš misliti šta rade kad se kamere isključe...
Pa se onda neki ohavizaju pa počnu da pričaju,, eh koliko ovakvih videa ima da samo znate,,
Znate li koliko su oni zaluđeni, ne ne znate, pogledajte šta su spremni uraditi i svojim ženama:
I onda kada ih Allahova strana porazi i pokaže šta je pravi sunet, evo ovako npr:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=p ... bUMo4krAJU[/youtube]
Onda oni opet kao mali miševi teroristički cion-šejtano- nedždanski naprave ovakve stvari:
E onda svijet se sa pravom zgražava, a sa nepravom optužuje cijeli islamski svijet i sve muslimane,, a to su zapravo VEHABIJE kojih imate u Bosni koliko hoćeš:
I OPET TAKO SVE U KRUG
-
ferum
#3513 Re: Sirija
da rusi će počet Treći svjetski rat zbog sirijske lude BašaraMuaDib wrote:Ako Amerika stvarno ima namjeru napsati Siriju, morate biti svjesni da to može dovesti do Trećeg svjetskog rata.
@basar
samo derat terorističku alewitsku marvu...
- basar
#3514 Re: Sirija
Nešto vam ne ide, vidimferum wrote:da rusi će počet Treći svjetski rat zbog sirijske lude BašaraMuaDib wrote:Ako Amerika stvarno ima namjeru napsati Siriju, morate biti svjesni da to može dovesti do Trećeg svjetskog rata.![]()
@basar
samo derat terorističku alewitsku marvu...
idi dovi zajedno sa svojim nedždanskim šejhovima da vam Amerika i Izrael U IME ALLAHA oslobodi Šaam,, hehehehehe, smiješni ste
- Co0l
#3515 Re: Sirija
A sta kazu ovi MRD-ovi,misle da je nemilosrdna armija Bašara al-Asada možda počela dobivati rat protiv pobunjenika...acopero wrote:http://www.youtube.com/watch?v=vV6-5enM8wY Momenat kada hrabri borci zauzimaju bazu 81. u Qalamoun-u . Ovi tenkovi ce sigurno pomoci. Ko zna odakle je ova slika sa ovom rupom .
Ne do Bog nikom
EDIT:Haman sa'vox dobro sinoc rece za ovu bazu da je pala.
Last edited by Co0l on 01/09/2013 21:21, edited 1 time in total.
-
ferum
#3516 Re: Sirija
ameri su kao i pas Bašar, no ako se već nude za saudijske petrodolare pa treba ih iskoristiti..basar wrote:Nešto vam ne ide, vidimferum wrote:da rusi će počet Treći svjetski rat zbog sirijske lude BašaraMuaDib wrote:Ako Amerika stvarno ima namjeru napsati Siriju, morate biti svjesni da to može dovesti do Trećeg svjetskog rata.![]()
@basar
samo derat terorističku alewitsku marvu...![]()
idi dovi zajedno sa svojim nedždanskim šejhovima da vam Amerika i Izrael U IME ALLAHA oslobodi Šaam,, hehehehehe, smiješni ste
a kome ide ili ne, vidi se iz dešavanja koja traju već dvije godine, ako Pink Panter nije uspio suzbiti goloruki narod na demonstracijama i ako se muči već toliko dugo sa ljudima koji ratuju praćkama i katapultima onda mu se zasigurno ne piše dobro...pale još neke baze bašarovaca, a uskoro će i aerodrom u okolini Alepa...osim ako Alep, u ofanzivi koju su već najavili i pokrenuli odmah nakon Kusajra, ne ''oslobode'' pasadovci
- basar
#3517 Re: Sirija
Pa bolan koliko vam dobro ide vidi se po ovom američkom, francuskom i izraelskom kukanju, zapomaganju i žurbom da se napadne Assad..
Nema bježte noge usra vas guzica,,, pa opet pobjegnite po džamijama pa plačite
Nema bježte noge usra vas guzica,,, pa opet pobjegnite po džamijama pa plačite
-
ferum
#3518 Re: Sirija
ovi svi u žutom, da nije i Hizbulah prešao na stranu FSA, znaju ljudi da Bašar gubi rat, ne bi me iznenadilo da predju na pravu i pravednu stranu u ratu... ne bi bilo prvi put da Bašara napuštaju najbliži suradnici..
http://www.youtube.com/watch?v=vV6-5enM8wY
što bi rekli neki stratezi, ''taktičko povlačenje SAA iza kojih je ostala gomila neispravnih tenkova i transportera nakon čega slijedi napad avionima i uništavanje baze''
http://www.youtube.com/watch?v=vV6-5enM8wY
što bi rekli neki stratezi, ''taktičko povlačenje SAA iza kojih je ostala gomila neispravnih tenkova i transportera nakon čega slijedi napad avionima i uništavanje baze''
- Co0l
- akcid
#3520 Re: Sirija
basar wrote:Pa bolan koliko vam dobro ide vidi se po ovom američkom, francuskom i izraelskom kukanju, zapomaganju i žurbom da se napadne Assad..
Ništa od napada na Asada, Aleksej Puškov pomrsi račune pobunjenicima
- limeni
#3521 Re: Sirija
poceo je i narod da vidi sta se to desava u siriji, svugdje u evropi je narod prema anketama protiv napada na siriju samo u izraelu podrzavaju napad na assada. nije da se assad neki covjek, ali ove psihopate ce unakaziti citav bliski istok a onda i svijet. ljudi koji rezu srce i druge organe iz tjela mrtvih pa ih zderu, koji se dizu uzrak i ime bilo koga na pijacama ubijajuci nevine nisu ljudi nego oruzje sejtana.
- Alfons Kauders
#3522 Re: Sirija
Il fakat nemas smisla za humor ili nisi u toku s desavanjima u Maoci.Herr Flick wrote:Samo sto to nije nacrtano u Maoci,nego u Aleppu![]()
- Co0l
#3523 Re: Sirija
Ma koji ce kurac i intervenisat.Kad nisu do sad ne trebaju ni sad.A ionako nista to ne bi promjenilo stanje na terenu.
Jedino bi ovi ljubitelji Asadovog lika i djela presvisli od mjesavine tuge i srece-vec danima kmece na samu pomisao na intervenciju a istovremeno je najvise prizivaju.
Jedino bi ovi ljubitelji Asadovog lika i djela presvisli od mjesavine tuge i srece-vec danima kmece na samu pomisao na intervenciju a istovremeno je najvise prizivaju.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3524 Re: Sirija
uzbudili se i usplahirili ovi teoretičari zablude sve im teorije propadoše ovim neintervenisanjem amerike i engleske zemlje proleterske
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#3525 Re: Sirija
Kad se sjetim intervjua sa generalom Klarkom, o napadu na 5 zemalja, medju kojim je i Sirija...
Apsolutno sve u tome ratu se moze, a izgleda i jest, iscenirati. Niti verujem jednim, niti drugim. Jedno je barem sigurno - tu ne postoji strana sirijskog naroda.
Revoluciju,ako je ikad i postojala, su s jedne strane kidnapovali Ameri, a s druge strane Rusi.
Niti vjerujem da je sigurno vlada izvrsila hemijski napdan, niti vjerujem da onaj koji jede srce je sigurno pripadnik i borac za revoluciju...
Apsolutno sve u tome ratu se moze, a izgleda i jest, iscenirati. Niti verujem jednim, niti drugim. Jedno je barem sigurno - tu ne postoji strana sirijskog naroda.
Revoluciju,ako je ikad i postojala, su s jedne strane kidnapovali Ameri, a s druge strane Rusi.
Niti vjerujem da je sigurno vlada izvrsila hemijski napdan, niti vjerujem da onaj koji jede srce je sigurno pripadnik i borac za revoluciju...