Nisam mislio na tebe što se tiče Hasagića, nego nako općenito sam spomenuo. Ja lično vjerujem da on ima umiješane prste u vezi ovoga.BHF_Manijak wrote: Nigdje nisam nista napisao za Hasagica, stavise ne mirisem ga plaho. Ponavljam po osamnaestmilioniti put, u to vrijeme pisao sam, svadjao se sa ljudim,a, jeb' Safetu majku majcinu sto stavlja tog invalida na gol, ne znam vise sta treba da vam napisem da skontate da me boli hasimaga za Kenanom Hasagicem?
Koliko me sjećanje služi, mislim da je Asmir i govorio o tome, no može biti da griješim, ne da mi se tražiti sad po netu u vezi toga. Znam 100% da je Pulis tražio da se Bega izostavi u tim prijateljskim i da je tad tek bio skinuo Sørensena sa gola. A u vezi Džeke, može bit da Džeko nije bio izraziti starter kod Citija pa su mu svake utakmice dobro došle, da pokaže onom ublehašu Manciniju da griješi što ga je stavljao na klupu često.BHF_Manijak wrote: Sto se Safeta tice, pa nije Edin nista objasnio. Pricao o uslovljavanjima koja Premiership pravi i klubovi. OK, ali zasto Asmir nije izasao javno s tim? Raja bi prihvatila, Safet bi prihvatio. I to se sve desava kada se bori za jedinicu sa Hasagicem, kojeg ionako vec jebu ledja.
Kazes trener mi pravi pritisak, ne bih se trebao odazvati i rijesen svaki spor.
Opet cu se vratit na Dzeku i City, kako njemu nije bilo pritiska?
Opet kažem, nisam baš mislio na tebe što se tiče klupske obojenosti ali ima ih, u to nema sumnje. Druga stvar, možda nisam bio dovoljno jasan u postu, ja nemam uopšte problem da je Šehić jedinica u repki sad, nego imam problem što se Begović uopšte ne zove na okupljanja zbog nekih ranijih grijeha. I sam je rekao da nije ni od koga dobio nikakvo objašnjenje što ga nema. Ta priča da neće da bude rezerva je sklop tračeva hamši po frizerskim kuplerajima i kafanama. Zašto poziv jednom automatski znači da se drugi ne zove? Zašto ne zvati obojicu, pa će i jedan i drugi da se potrude malo više na treninzima jer su jedan drugom konkurencija. Ovako Šehić dođe, zna da nema konkurencije ni na vidiku, opusti se u svom je gradu, znaš kako to ide. I onda mali pad koncentracije i fasuješ gol. Šta da se povrijedi Šehić, ko će braniti? Ona dva poluamatera? O tom pričam. Neka brani Šehić, trenutno brani u svom klubu ali neka ima i mjesta i za Asmira na popisu. Koliko će ta 'kazna' od Žutog da traje? Dok ne fasujemo bodove?BHF_Manijak wrote: A sto se tice klupske obojenosti, u kontekstu reprezentacije boli me hasimaga za tim. Ja nisam lud ni idiot da tvrdim da je Sehic bolji golman, sa boljom karijerom od Begovica, samo jer je ponikao i branio u Zeljeznicaru. Imam oci k'o i ti. Ja govorim o trenutnom stanju i onome sto je taj Sehic pruzio u dresu reprezentacije. OK branio do odlicno i zasto bi tek tako bio skinut sa gola? Cim prve prilike zajebe, kosta nas bodova, vratis Asmira. Medjutim sad iz nekog fucking sportskog postovanja trebalo bi ga ostaviti, kao sto bi iz tog istog postovanja trebalo drzati Asmira u krugu reprezentacije.
Na tom fonu rado cu ti postirati i svoje postove od prije 4-5 godina gdje u raspravi tvrdim da Sehic nikad nece biti na Begovicevom nivou i da ovaj treba da brani ispred, kao broj jedan jer je u boljem klubu i boljoj ligi.
Sad su neke druge okolnosti i dok je ovako treba Sehic da je ispred. Cim forma krene silaznom putanjom, zna se Prosineckom sta je ciniti.