Koristim TRIO paket, vec tri mjeseca i tacno je, ne placas nista vise od 3 pf po pozivu. Sjedi, pricaj sat vremena, 3 pf placas. Navodno je poziv ogranicen na 1 sat i onda ti se naredni sat racuna jos 3 pf, ali po racunu ja placam 3 pf jer sam imao par poziva od sat ipo razgovora, i koliko vidim na listingu, 3 pf. Ali necu tvrditi.goodye wrote:ej ekipa, mislim se da predem na ovaj trio paket, 50 KM. Prvo mi je sto moram potpisati na 2 godine, a drugo nisam siguran u nesto, pise tamo telefon 0 KM/min.
Jel istina da se ne placaju pozivi? ima ono svaki poziv 0,03, ali minutaza nema veze?
Jel tko koristi trio paket i kako sve to funkcionira?
Da imam jos jedno pitanje, jel daju odmah onaj novi D3 v2 reciver ili neki stariji?
Uglavnom, rijesih se BHT mafije monopolisticke, a sad cu ih skroz odjaviti jer su toliko bezobrazni, da iako sam stavio telefonski racun kod telekoma na stand by, dakle na cekanju je, salju mi svaki mjesec 10 km pretplate. Ne koristis, a placas.. more mars.
Novi reciver nisam dobio, jer nisam uveo nijedan dodatni HD paket. Meni je receno, ako zelim novi reciver, moram uvesti nesto vise od osnovnog paketa KKS.