Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eto neka mi neko objasni zasto ekipa kao sto je Portugal,koja ima kvalitetnog igraca na svakoj poziciji, ljudi koji znaju igrati fudbal i to dobar, moraju spekulisati sa rezultatom Danas je bio jedan od rijetkih dana kada sam pozelio da jedna ekipa izgubi. Zasto se spekulise sa rezultatom?
skenderija04 wrote:Eto neka mi neko objasni zasto ekipa kao sto je Portugal,koja ima kvalitetnog igraca na svakoj poziciji, ljudi koji znaju igrati fudbal i to dobar, moraju spekulisati sa rezultatom Danas je bio jedan od rijetkih dana kada sam pozelio da jedna ekipa izgubi. Zasto se spekulise sa rezultatom?
Treneri/selektori...to je sve do njih....kad je miš i ziheraš na klupi, uvijek se kalkuliše, cak i protiv slabijih protivnika koji to nerijetko kazne...misle da sa što manje rizika u igri i potrošnje svojih igraca doci do 3 boda....e ne može vazda....danas se Portugal provukao.
Pa nisu mrdnuli guzovima dok nisu popili drugi gol. Idi mi dodji mi, da prodje vrijeme. Steta,kvalitetan tim,dobri igraci,znaju sa loptom.Bice da je do selektora.
Nije Portugal igrao dobro ni dok je bilo 0-0. Oba gola ni iz čeg dali. Danska je nadigrala Portugal, puno je bolja bila u posjedu lopte i puno ga je duže imala, i neshvatljivo mi je da Portugal s onakvim igračima ne može Dancima pera odbiti u igri. Glupi Bento, glup je ko noć.
Kad cujem onog oficijelnog Portugalca kako urla, izaspem se trenutno. Ozivi mi one dvije lisabonske traume Jebli mater onu svoju, provukose se Na stranu sto su objektivno za klasu bolji tim, to na ovom prvenstvu ne pije previse vode. Misllio sam da nikad ne mogu navijati za Srbiju protiv nekoga...Mogu