PEKARE U SARAJEVU
-
quarterback
#351 Re: PEKARE U SARAJEVU
o procentu se necemo sloziti, a ove sto ne izdaju racune prijavljujem, pa ko prije odustane
[email protected]
[email protected]
"Poštovani/a,
Vaša prijava je uspješno zaprimljena.
Hvala Vam na dostavljenim informacijama.
Porezna uprava Federacije BiH će izvršiti analizu i provjeru dostavljene informacije.
Porezna uprava Federacije BiH"
[email protected]
[email protected]
"Poštovani/a,
Porezna uprava Federacije BiH će izvršiti analizu i provjeru dostavljene informacije.
-
Niemand
#352 Re: PEKARE U SARAJEVU
Jes, sve super, osim sto nikad ne znas kolko ce te izaci hrana. Debilno.peljto wrote:Preporuka za pekaru PAL grbavica, odlicna gotova jela i pileca maslenica
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#353 Re: PEKARE U SARAJEVU
quarterback wrote: "Poštovani/a,
- kafanski_covjek
#354 Re: PEKARE U SARAJEVU
previse povrca za moj ukusNiemand wrote:Jes, sve super, osim sto nikad ne znas kolko ce te izaci hrana. Debilno.peljto wrote:Preporuka za pekaru PAL grbavica, odlicna gotova jela i pileca maslenica
-
Niemand
#355 Re: PEKARE U SARAJEVU
Ja jedan dan uzela il hadzijski cevap il gulas, ne sjecam se sta tacno od tog dvoje, malo pirea i jedan onaj somun od 40 fg. Cijena 9 i nesto. Pa za te pare mogu u asdzu jesti.kafanski_covjek wrote:
previse povrca za moj ukusali je hrana super
Sve je fakat ukusno i oke, al nikad ne znas kolko je sta jer vazu.
-
quarterback
#356 Re: PEKARE U SARAJEVU
poceli su pretjerivati, prije je bilo jeftinijeNiemand wrote:Ja jedan dan uzela il hadzijski cevap il gulas, ne sjecam se sta tacno od tog dvoje, malo pirea i jedan onaj somun od 40 fg. Cijena 9 i nesto. Pa za te pare mogu u asdzu jesti.kafanski_covjek wrote:
-
Niemand
#357 Re: PEKARE U SARAJEVU
Jesu, kad su tek poceli sa ovom gotovom hranom i odjednom nidje veze cijene. Nakon ovog fakat vise ne kupujem. Ne da mi se nagadjati kolko cu potrositi za jedan tanjir u pekari. Pa nije restoran.quarterback wrote:
poceli su pretjerivati, prije je bilo jeftinije
Al da je ukusno, stvarno jest.
- SmoLe
#358 Re: PEKARE U SARAJEVU
ima li pekara Imaret neki broj i ima li dostave? guglam al ne mogu da nadjem 
-
peljto
#359 Re: PEKARE U SARAJEVU
Ja kazem daj mi za marku i po ovoga dvije onoga i tako napravim sebi porciju do 4_5 KM imaju i kucnu dostavu nekoliko puta sam zvao.Niemand wrote:Ja jedan dan uzela il hadzijski cevap il gulas, ne sjecam se sta tacno od tog dvoje, malo pirea i jedan onaj somun od 40 fg. Cijena 9 i nesto. Pa za te pare mogu u asdzu jesti.kafanski_covjek wrote:
- muha_sa
#360 Re: PEKARE U SARAJEVU
mrsko ti bilo pravitNiemand wrote:Ja jedan dan uzela il hadzijski cevap il gulas, ne sjecam se sta tacno od tog dvoje, malo pirea i jedan onaj somun od 40 fg. Cijena 9 i nesto. Pa za te pare mogu u asdzu jesti.kafanski_covjek wrote:
-
Dino79
- duga puska
#362 Re: PEKARE U SARAJEVU
Manja otvorena kod Ambasadora na CH Vili 1
- Logovan
#363 Re: PEKARE U SARAJEVU
Mlinar

- ultima_palabra
#364 Re: PEKARE U SARAJEVU
Mlinar smrznuto smece iz Zagreba. Maison Coco je daleko ispred svih.
- BHF_Manijak
#365 Re: PEKARE U SARAJEVU
Uzeo dosad 2-3 proizvoda, nisam zadovoljan ni sa jednim, iskreno. Nekakvo tijesto sa sirom, medjutim 99% tijesta i nesto sira odozgo, ni ne osjetis ga, k'o da suhu kiflu jedes, sendvici kont'o da su bolji, ali se zajeb'o.
Helem, razocarenje s obzirom na najave i "brend". 
- Drvosjeca iz Dejcica
#366 Re: PEKARE U SARAJEVU
Pored naših tradicionalnih pekara po Sarajevu kupiti nešto u Mlinaru je ravno kupovini Jane vode pored domaćih. Eto neki će reći ljudi imaju pravo izbara, imaju i neka, samo velim da mi je to van svake norme i pameti.
- MOSALJOZE
#367 Re: PEKARE U SARAJEVU
Jesi vidio profil ljudi koji tu kupuju,uglavnom?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pored naših tradicionalnih pekara po Sarajevu kupiti nešto u Mlinaru je ravno kupovini Jane vode pored domaćih. Eto neki će reći ljudi imaju pravo izbara, imaju i neka, samo velim da mi je to van svake norme i pameti.
- Logovan
#368 Re: PEKARE U SARAJEVU
Ono što sam ja danas pojeo je ok. Ništa specijalno, u rangu sa našim pekarama, većina njih.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pored naših tradicionalnih pekara po Sarajevu kupiti nešto u Mlinaru je ravno kupovini Jane vode pored domaćih. Eto neki će reći ljudi imaju pravo izbara, imaju i neka, samo velim da mi je to van svake norme i pameti.
- Bloo
- Globalna šefica
#369 Re: PEKARE U SARAJEVU
Šta su naše tradicionalne pekare po Starom Gradu i Centru?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pored naših tradicionalnih pekara po Sarajevu kupiti nešto u Mlinaru je ravno kupovini Jane vode pored domaćih. Eto neki će reći ljudi imaju pravo izbara, imaju i neka, samo velim da mi je to van svake norme i pameti.
- Drvosjeca iz Dejcica
#370 Re: PEKARE U SARAJEVU
Da, po SG, ala Mahir, Imaret..itd. Iza rata Slatko&Slano više nego dobro, asortiman odličan, proizvodi vrlo dobri. Nemam ništa protiv Mlinara ali to mi je kao da na Jadranu jedeš ćevape, ne ide.Bloo wrote:Šta su naše tradicionalne pekare po Starom Gradu i Centru?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pored naših tradicionalnih pekara po Sarajevu kupiti nešto u Mlinaru je ravno kupovini Jane vode pored domaćih. Eto neki će reći ljudi imaju pravo izbara, imaju i neka, samo velim da mi je to van svake norme i pameti.
- Qler
#371 Re: PEKARE U SARAJEVU
Ni ja iz principa ne kupujem u Mlinaru...
- Bloo
- Globalna šefica
#372 Re: PEKARE U SARAJEVU
Vala Imaret...ne primjećujem neku razliku u perecima i ostalim standardnim proizvodima između njih i ostalih pekara a la NINA.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Da, po SG, ala Mahir, Imaret..itd. Iza rata Slatko&Slano više nego dobro, asortiman odličan, proizvodi vrlo dobri. Nemam ništa protiv Mlinara ali to mi je kao da na Jadranu jedeš ćevape, ne ide.Bloo wrote:Šta su naše tradicionalne pekare po Starom Gradu i Centru?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pored naših tradicionalnih pekara po Sarajevu kupiti nešto u Mlinaru je ravno kupovini Jane vode pored domaćih. Eto neki će reći ljudi imaju pravo izbara, imaju i neka, samo velim da mi je to van svake norme i pameti.
Nije da branim Mlinar, ali zar ljepota ne leži u raznolikom izboru
U Mlinaru ima finih stvari, tipa kiflice sa začinskim biljem, sendviči su OK.
- strong69
#373 Re: PEKARE U SARAJEVU
Juce nabasah na neku pekaru Manja na Otoci/C. Vili. Ne znam je li bilo slucajno ali uzeh toplo pecivo i hljeb. Kupuje li neko cesce tu ili sam ja nabasao u dobro vrijeme?
- muha_sa
#374 Re: PEKARE U SARAJEVU
kupujem ja redovnostrong69 wrote:Juce nabasah na neku pekaru Manja na Otoci/C. Vili. Ne znam je li bilo slucajno ali uzeh toplo pecivo i hljeb. Kupuje li neko cesce tu ili sam ja nabasao u dobro vrijeme?
-
bumerangss
#375 Re: PEKARE U SARAJEVU
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pored naših tradicionalnih pekara po Sarajevu kupiti nešto u Mlinaru je ravno kupovini Jane vode pored domaćih. Eto neki će reći ljudi imaju pravo izbara, imaju i neka, samo velim da mi je to van svake norme i pameti.