hahaahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa loool
suze me obliše
ekstra opis
Moderator: anex
pricaju nestokomeba wrote:Sta je trenutno na RSG? Nisam siguran jesam li nasao signal..
Ko prica,je li Marjan? 90,9 frekvencija?hakazvaka wrote:pricaju nestokomeba wrote:Sta je trenutno na RSG? Nisam siguran jesam li nasao signal..
o Ivici nekakvom![]()
90.9
samo malo wrote:Sad kad Svrakici zatamne RSG
Pomozimo Marjanu da izlijeci govornu manu...PriNc_ba wrote:a ne znam sta bih rekao. sto neko rece vec s istim uzbudjenjem lik prenosi almeria - majorka i bih - belgija :S da je profesionalac jeste i to najveci mozda koji je bio na nasim televizijama. al ono je zanimljivo 2 puta i treci put je vec mucno slusati ga. zato nisam gledao spansku ligu jer me nervirao. ali svakako uz malo treninga bio bi dobar samo za tekme repke i da ne pretjeruje sa vristanjem. isto neko rece marjan ima znanje ( i sad je to kao bitno da se bude komentator ? ). ne kazem da ga drugi imaju ili da su drugi bolji od njega al npr jel moze ne znam npr midheta kurspahic biti model viktorijnih andjela ? dzaba sto ona mozda i zna i moze nauciti da hoda i da se smjeska xD al ne izgleda kao sto trebaju izgledati. znaci u marjanovom slucaju glas je sto bi midheti bio izgledhahahha ima pregrub glas i promukao i u odredjenim situacijama ga je tesko i razumiti. da je fanatican jeste,da je informisan jeste,da je pametan jeste ali to ne znaci da je idealan za komentatora. uz manje dernjave i razlike u tonu kad je aut i kad je 100% prilika pred golom bilo bi ga podnosljivo slusati svaku tekmu a ovako nakon punooo punoooooooooooo kemala,kerima,velida,borisa,igora i ostalih moze po jednom eventualno dva puta da se poslusa uz repku i marjan i da dodje kao neko osvjezenje i odstupanje od standardno dosadnih prethodno navedenih.
to sta je bilo izmedju njega i hayata je njihova interna stvar. vjerovatno neka frustracija medju ostatkom hayat ekipe al moze im seprivatluk je privatluk. mada ne sumnjam da je i napuhani marjan (koliko god on pokusavao izigravati dobricinu na tv-u i uzivo) mali doprinos dao toj citavoj gunguli.
sve u svemu moj licni stav je da nije lik za konstantnog nekog komentarisanja. mozda uz sredjivanje glasnica i obuzdavanje u nekim situacijama i mogao bi postati idealan komentator jer stvarno steta je uz onakvo znanje i onakvu profesionalnost da to ne iskoristi.
ovo je neki moj licni stav i svaki pokusaj napada ovog komentara je ustvari napad na moju slobodu govorasvi imamo pravo na misljenje prema tome ostali odbijte !mogu se misljenja razmijeniti i bez napadanja
![]()
ja se tog vremena gdje je obn prenosio utakmice spanske lige uopce ne sjecamkawasaki wrote:ljudi zna li iko sta je sa onim covjekom sto je nekad na OBN prenosio spansku ligu sa onim Igorom?
kasnokomeba wrote:Da su ovi na BHT-u pametni,doveli bi Marjana da prenosi baraz.
jeste. to je i on rekao. išao je busom 2 milje kilometaraEdin H. wrote:Odgovorni iz Radija Stari Grad poslali Marjana busom u Talin![]()
Izgledao je na trgu prije utakmice kao da ga je neko namarao
karanana wrote:vazno je da je u avionu bilo mjesta za kurtu i murtu.