da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
-
miki.ba
#351 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Kad je moj dedo umro palila se voda svaku noć, a to nismo bili mi.... srali smo se u gace.
Nije dugo trajalo možda mjesec.
Nije dugo trajalo možda mjesec.
-
FrkiFrki
#352 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Ja sam imao priliku da vidim pravog mrtvataka majke mi.Pre nekih 5 god umrla neka baba tu kod nas u komsiluku ja joj bio na sahrani,celivo je po nasem obicaju,bacio grumen zemlje u grob,al dzba.Dva dana posle sahrane kad sam se vracao iz grada vidim je u dvoristu stoji pored cesme u istom odelu i marami u kom sam je video kad sam je celivaio.Tad kad nisam umro necu nikad,i ovo dok pisem jeza mi neka krece uz ledja :/
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#353 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Meni se čini kao da mi je ovo neki drugi, treći ili sedmi život. Sve sam vas ranije vidio i poznavao u mojim prethodnim životima kada nije bilo internet virtuale.

- Amy-Mia
#354 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
kada sam imala 10 godina u jednoj napuštenoj kući sam čula lupanje

- Sunrise00
#355 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
moa wrote:
Trazio sam odgovore za taj deja vu i jedan covjek mi objasnio. Bebi do 40 dana prolazi zivot ispred ociju i da su to te scene koje su nam ostale u sjecanju, pa ih mi dozivljavamo ponovo, sad koliko ima istine u tome ne znam ali ima smisla.
koliko sam ja cula, od ljudi koji su strucni, desi se krati spoj u mozgu tako da mozak sjecanje na nesto sto smo vidjeli prije manje od sekunde pohrani u dugotrajnu memoriju i mi mislimo da je to oduvijek bilo tu
-
quarterback
#356 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
ja vjerujem samo u ovo

- charrrmed
#357 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Meni se ovo desilo samo jednom, nedavno. Najgori osjecaj ikada. Nikada se u zivotu nisam tako prepaoSundanceKid wrote:Meni se isto to desilo makar 5-6 puta. Upravo tako, pokusavam se ustati, ali ne mogu, pokusavam se derati, dozvat nekoga u kuci, ali ne mogu da pustim glas....bas tako, ko da me neka sila kontrolise. To je bas strasno iskustvo, uzasno, vrlo tesko za opisati nekome ko to nije dozivio. Ja ne vjerujem u bilo kakve paranormalne stvari, strogo sam covjek od nauke, ali par puta sam u noci bio ubijedjen da me je nesto tako drzalo, obuzelo. Jednom me iz sve te muke koju sam prozivljavo u snu probudio uzasan zvuk lupetanja, suskanja u sobi. Sanjam da me nesto obuzima, ubijedjen sam da je nesto tu, i onda me jos probudi neki uzasan zvuk, nesto proleti pored mene, malo bljesnu i zasuska...i gledam u mrak sobe, ne mogu da se dozovem i skontam sta je... Upalim svjetlo, i vidim da je poster koji imam na vratima (preko cijelih vrata) spao, valjda od propuha...e reko bem ti, hajd sto se s dusom rastajem u snu, nego jos i to da se potrefi bas tad da padne, i onaj zvuk papira velikog kako suska dok pada...uhhh.. Sutra sam ga zalijepio opet sa 16 metara ljepila...kenzo wrote:desava se i meni da pomislim na neku osobu predosjetim nesto..a onda je par minuta nakon toga vidim...to mi se vise puta desilo...
....dalje(pazi sad ovo), sanjam da sam budan(a mozda i jesam budan) i da nesto nije u redu, hocu da ustanem iz kreveta, ali mi neka sila to ne dopusta, i ta ista sila me dize par centimetara u visinu...onda se odjednom probudimm, najezio se sav od straha...
jel i iko dozivio nesto slicno..ovo mi se prije par puta desilo i nije nimalo prijatno..znaci kako god pokusavao ustati iz kreveta, ne mogu se pomjeritim, jer jednostavno neka sila me kontrolise...
Uglavnom, nakon takvih iskustava obicno se probudim ko bez duse, i sjednem popit casu vode, treba mi pola sata-sat da dodjem sebi i opet legnem spavati...
Znaci budan sam, hocu da ustanem iz kreveta ali kao da sam paralizovan, ruke i noge ne osjecam. I to je trajalo par sekundi i onda dodjoh sebi. Ubjedjivah sebe da je bio samo san, ali znam da nije
- shiny
#358 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Meni se ovo često dešava, baš često. I to znam, ako mi se jednom noću to desi, desiće se opet ako zaspim, pa čim prvi put uspijem da se izbavim, više ni ne liježem da spavam. Nisam nikad povezivala ni sa čim paranormalnim. Imaju objašnjenja za ovo. Navodno se mozak probudi, al mu treba još par sekundi da skonta da treba da ti vrati reflekse u ekstremitete. Elem, iskustvo je stravično. Vidim svoju ruku, ali je ne mogu pomjeriti. Svim silama je pokušavam dići, ali naprosto ne može. Počne me panika hvatati, pa se derem, vrištim, ne bi li me neko čuo i probudio, ali sam i sama svjesna da glas iz mene ne izlazi. Onda nakon nekog vremena to naglo popusti, ustanem, upalim tv ili nešto već i više se ne usudim leći. Mislim da nije ništa paranormalno, naprosto još ne znamo baš sve što krije naš mozak...charrrmed wrote:Meni se ovo desilo samo jednom, nedavno. Najgori osjecaj ikada. Nikada se u zivotu nisam tako prepaoSundanceKid wrote:Meni se isto to desilo makar 5-6 puta. Upravo tako, pokusavam se ustati, ali ne mogu, pokusavam se derati, dozvat nekoga u kuci, ali ne mogu da pustim glas....bas tako, ko da me neka sila kontrolise. To je bas strasno iskustvo, uzasno, vrlo tesko za opisati nekome ko to nije dozivio. Ja ne vjerujem u bilo kakve paranormalne stvari, strogo sam covjek od nauke, ali par puta sam u noci bio ubijedjen da me je nesto tako drzalo, obuzelo. Jednom me iz sve te muke koju sam prozivljavo u snu probudio uzasan zvuk lupetanja, suskanja u sobi. Sanjam da me nesto obuzima, ubijedjen sam da je nesto tu, i onda me jos probudi neki uzasan zvuk, nesto proleti pored mene, malo bljesnu i zasuska...i gledam u mrak sobe, ne mogu da se dozovem i skontam sta je... Upalim svjetlo, i vidim da je poster koji imam na vratima (preko cijelih vrata) spao, valjda od propuha...e reko bem ti, hajd sto se s dusom rastajem u snu, nego jos i to da se potrefi bas tad da padne, i onaj zvuk papira velikog kako suska dok pada...uhhh.. Sutra sam ga zalijepio opet sa 16 metara ljepila...kenzo wrote:desava se i meni da pomislim na neku osobu predosjetim nesto..a onda je par minuta nakon toga vidim...to mi se vise puta desilo...
....dalje(pazi sad ovo), sanjam da sam budan(a mozda i jesam budan) i da nesto nije u redu, hocu da ustanem iz kreveta, ali mi neka sila to ne dopusta, i ta ista sila me dize par centimetara u visinu...onda se odjednom probudimm, najezio se sav od straha...
jel i iko dozivio nesto slicno..ovo mi se prije par puta desilo i nije nimalo prijatno..znaci kako god pokusavao ustati iz kreveta, ne mogu se pomjeritim, jer jednostavno neka sila me kontrolise...
Uglavnom, nakon takvih iskustava obicno se probudim ko bez duse, i sjednem popit casu vode, treba mi pola sata-sat da dodjem sebi i opet legnem spavati...
Znaci budan sam, hocu da ustanem iz kreveta ali kao da sam paralizovan, ruke i noge ne osjecam. I to je trajalo par sekundi i onda dodjoh sebi. Ubjedjivah sebe da je bio samo san, ali znam da nije
-
laneni10
#359 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Apsulutno isto iskustvo imam vec godinama kao i ti, nisam znao da to ima veze sa funkcionisanjem mozga
- Vijetnamac13
#360 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Pitanje za admine:
Moze li se tema preimenovati u "da li su vam se desavale neobjasnjive i objasnjive stvari"
Moze li se tema preimenovati u "da li su vam se desavale neobjasnjive i objasnjive stvari"
- Logovan
#361 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Vijetnamac13 wrote:Pitanje za admine:
- Averus
#362 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Ne mogu objasniti kako, niti znam kada se dešava...
Znam, mnogima če djelovati smiješno, ali imam svjedoke...
Tu i tamo mi se desi kad igram remija s rajom da, kada siječem, izvučem Jokera. Ali to mi se samo dešava kada fakat ozbiljno najavim da hoću, te se nekako lafo skoncentrišem i izvučem ga...
Evo prije par dana mi se deislo da sam tokom igre, 4 puta uzastopno izvukao Jokera.
Nakon igre, špil karata stoji na krevetu i ja reko' od zafrkancije da probam opet - kad ono OPET izvučem Jokera!!
Ne zajebavam se, dešavaju mi se tako neke čudne stvari počesto, samo mi je ovo baš neobjašnjivo, ali BAŠ.
Znam, mnogima če djelovati smiješno, ali imam svjedoke...
Tu i tamo mi se desi kad igram remija s rajom da, kada siječem, izvučem Jokera. Ali to mi se samo dešava kada fakat ozbiljno najavim da hoću, te se nekako lafo skoncentrišem i izvučem ga...
Evo prije par dana mi se deislo da sam tokom igre, 4 puta uzastopno izvukao Jokera.
Nakon igre, špil karata stoji na krevetu i ja reko' od zafrkancije da probam opet - kad ono OPET izvučem Jokera!!
Ne zajebavam se, dešavaju mi se tako neke čudne stvari počesto, samo mi je ovo baš neobjašnjivo, ali BAŠ.
-
quarterback
#363 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
tako sam ja dobio pare na srecki lutrije, uzeo srecku, pomislio - 500 maraka, nekako sam pravo bio siguran da je to srecka sa dobitkom i dobio 500 maraka
- Averus
#364 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
al' meni je problem što ja NIKAD nisam imao sreće u igrama na srećuquarterback wrote:tako sam ja dobio pare na srecki lutrije, uzeo srecku, pomislio - 500 maraka, nekako sam pravo bio siguran da je to srecka sa dobitkom i dobio 500 maraka
zato mi je to čudno, što mi se tako često dešava...
-
riko-ga
#365 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Najcudnije sto mi se desava je da prije na par stotinki nego sto nesto uradim(napijem se vode,pogledam kroz prozor,ispadne mi nesto iz ruke...) siguran sam milion posto da sam to vec radio.Znaci kada bi mogao usporiti taj period tacno bi napisao sta slijedi.To traje par sekundi najvise deset.I to mi se desava najmanje jednom godisnje.
O fenomenu nepokretnosti sto pricate meni se to desilo al sam bio pod narkozom
i zakljucio sam da je narkoza bila slaba to jeste nedovoljno jaka da me skroz uspava.
Takodje mi se desava da u snu sanjam.Znaci sanjam nesto ruzno se desilo i kontam to je san.Probudim se i kao to se ipak deilo.Umrem od straha.Tek kada se zaista probudim dodjem sebi al sav u goloj vodi.
Ne znam dal je za ovu temu al cu napisati.Davno nekada kada sam imao 17-18 godina jaran mi nesto sa trebom zakuho a bio lud za njom i kao cuo da ima neka zena da gleda u fildzan i da idem sa njim.Meni nigdje veze nikad nisam pridavao znacaj tim babama gatarama al zbog njega odlucim da idem.I tako dodjemo do nje kad tamo naravno sve zene pacijenti.Mi momci meni ofirno al hajde zbog njega moze.Uglavnom popili mi kafu i sad ona njemu nesto ovo-ono i kao neces se pomiriti sa curom bla bla.Dodjem ja na red i ona palamudi ja slabo i slusam al znam dvije stvari sto mi je rekla.Kaze ti sad zivis u svojoj kuci al za par godina ces izaci iz kuce ne svojom voljom.Neces ce vratiti u nju za 7-8 godina.Kada se vratis bit ces porodican covjek sa dvoje djece.Ozenit ces djevojku sa slovom "S"
Naravno nisam pridavao znacaj niti jednoj rijeci vec jaranu iz zezancije govorim kako ova baba nije vidjela iznad slova "S" onu kvakicu jer u to vrijeme sam se zabavljao sa djevojkom sa slovom "Š".
Prodje par godina i izbi rat.Moja kuca na prvoj liniji i tako ja ne svojom voljom izadjem iz iste.Prodjose te godine tacno 8 njih i ja se vratim poslije dugog izbjeglickoga zivota u svoju kucu sa suprugom i dvoje djece.
Da ozenio sam djevojku sa slovom "S" koju sam upoznao tek 3-4 godine poslije ovoga gatanja.Do tada je nikada nisam ocima vidjeo.
Sta reci?Jedino mi sad zao sto nisam bolje slusao onu gataru tada da vidim jel jos sta pogodila
O fenomenu nepokretnosti sto pricate meni se to desilo al sam bio pod narkozom
Takodje mi se desava da u snu sanjam.Znaci sanjam nesto ruzno se desilo i kontam to je san.Probudim se i kao to se ipak deilo.Umrem od straha.Tek kada se zaista probudim dodjem sebi al sav u goloj vodi.
Ne znam dal je za ovu temu al cu napisati.Davno nekada kada sam imao 17-18 godina jaran mi nesto sa trebom zakuho a bio lud za njom i kao cuo da ima neka zena da gleda u fildzan i da idem sa njim.Meni nigdje veze nikad nisam pridavao znacaj tim babama gatarama al zbog njega odlucim da idem.I tako dodjemo do nje kad tamo naravno sve zene pacijenti.Mi momci meni ofirno al hajde zbog njega moze.Uglavnom popili mi kafu i sad ona njemu nesto ovo-ono i kao neces se pomiriti sa curom bla bla.Dodjem ja na red i ona palamudi ja slabo i slusam al znam dvije stvari sto mi je rekla.Kaze ti sad zivis u svojoj kuci al za par godina ces izaci iz kuce ne svojom voljom.Neces ce vratiti u nju za 7-8 godina.Kada se vratis bit ces porodican covjek sa dvoje djece.Ozenit ces djevojku sa slovom "S"
Naravno nisam pridavao znacaj niti jednoj rijeci vec jaranu iz zezancije govorim kako ova baba nije vidjela iznad slova "S" onu kvakicu jer u to vrijeme sam se zabavljao sa djevojkom sa slovom "Š".
Prodje par godina i izbi rat.Moja kuca na prvoj liniji i tako ja ne svojom voljom izadjem iz iste.Prodjose te godine tacno 8 njih i ja se vratim poslije dugog izbjeglickoga zivota u svoju kucu sa suprugom i dvoje djece.
Da ozenio sam djevojku sa slovom "S" koju sam upoznao tek 3-4 godine poslije ovoga gatanja.Do tada je nikada nisam ocima vidjeo.
Sta reci?Jedino mi sad zao sto nisam bolje slusao onu gataru tada da vidim jel jos sta pogodila
-
gerberica
#366 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Jako cesto mi se desi da pomislim na neku osobu o kojoj niko ne prica, ne vidim je jako dugo i bas taj dan je iznenada vidim ili je neko slucajno spomene.To je kao neki blic u glavi, samo mi padne na pamet i kada vidim tu osobu onda mi bas bude neki cudan osjecaj.
Isto tako mi se desi da u sebi osjetim neki nemir i sve u grlu me nesto gusi, ne da mi da disem i tada znam da ce mi se nesto desiti.Nesto ruzno meni ili meni bliskim osobama.
Isto tako mi se desi da u sebi osjetim neki nemir i sve u grlu me nesto gusi, ne da mi da disem i tada znam da ce mi se nesto desiti.Nesto ruzno meni ili meni bliskim osobama.
- frameni
#367 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
@ gerberice Taj osjecaj nekog nemira mi je poznat,sa slicnim rezultatom...
-
dezurni_ucenik
#368 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
7.osnovne i rodjendan kod druga.Iznajmili plejku.Nas nekoliko.Igrali Need For Speed 4 .Nestade struje.Kad ovaj se dosjeti odlicne ideje; dozivanje duhova.I to ne bilo kojeg duha vec ni manje ni vise Kurt Cobaina.Uzeli mi casu vode zapalili svijecu.Uhvatili si se svi za ruke ko na skupu lijecenih alkosa.Poceli svi u glas : KURT DA LI SI PRISUTAN OVDJE SA NAMA ?SALJI NAM ZNAK DA SI OVDJE!!!
NarAvno dozvali smo sipak .Dodje struja u jednom momentu i mi nastavismo dalje igrati NFS 4.
NarAvno dozvali smo sipak .Dodje struja u jednom momentu i mi nastavismo dalje igrati NFS 4.
- shiljak
#369 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
meni se desilo da sanjam isti san par puta.. Jednom tako 2-3 dana zaredom a nekada ono u vecim vremenskim razdobljima
Ukupno mozda 2 sna da sam tako sanjao vise puta.. Nije niko umro ali eto cudno je
Uglavnom da se subscribe ovdje
-
SundanceKid
#370 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
CVIKERASH wrote:7.osnovne i rodjendan kod druga.Iznajmili plejku.Nas nekoliko.Igrali Need For Speed 4 .Nestade struje.Kad ovaj se dosjeti odlicne ideje; dozivanje duhova.I to ne bilo kojeg duha vec ni manje ni vise Kurt Cobaina.Uzeli mi casu vode zapalili svijecu.Uhvatili si se svi za ruke ko na skupu lijecenih alkosa.Poceli svi u glas : KURT DA LI SI PRISUTAN OVDJE SA NAMA ?SALJI NAM ZNAK DA SI OVDJE!!!
- Logovan
#371 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Koliko sam ja samo puta jedan te isti san sanjao, nebrojno puta.shiljak wrote:meni se desilo da sanjam isti san par puta.. Jednom tako 2-3 dana zaredom a nekada ono u vecim vremenskim razdobljimaUkupno mozda 2 sna da sam tako sanjao vise puta.. Nije niko umro ali eto cudno je
![]()
Zna mi se dešavati da se jedno od 10 do 15 dana budim u isto vrijeme (u minut tačno), bez ikakvih alarma i bez da me neko ili nešto budi. Samo se trznem i naglo se probudim, pogledam na sat i bude onoliko sati koliko je bilo prethodnu noć. Probudim se pravo rano oko 4-5 ili 6 sati i tako zaredom desetak puta budim se npr. u 5 sati. Poludim potpuno. Zadnji put mi se ovo dešavalo ja mislim u martu ove godine.
-
CooK
#372 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
E ovo sa snovima tipa serije se meni redovno desavalo prije par godina a u zadnjih godinu-dvije mi se desilo samo par puta. Radi se o tome da ako sanjam nesto gotivno i slucajno se probudim radi vrucine, buke ili neceg drugog odmah bi se vracao i pokusavao zaspati jer sam znao da ce se nastaviti prica u snu. Nije imalo nikakve veze sa stvarnim zivotom i ja nisam, ni na koji nacin, bio ukljucen u te filmice u snovima. Jednostavno je mozak stvarao pricu sa nekim likovima, dogadjajima i meni totalno nepoznatim mjestima a koja se redala u nastavcima poslije svakog budjenja a znala se cak nastaviti nakon sto nekoliko dana ne bih sanjao nista. Ovo bi moglo cudno zvucati ali jedan dan nakon odlicnog nastavka i budjenja sam morao na faks i jedva cekao da ponovo zaspim ali tad nisam nista sanjao pa cak ni nekoliko dana nakon toga ali mozda 5-6 dana poslije upravo mi se u snovima nastavila prica koja je trajala do tog budjenja za odlazak fax. WEIRD....zlo87 wrote:Koliko sam ja samo puta jedan te isti san sanjao, nebrojno puta.shiljak wrote:meni se desilo da sanjam isti san par puta.. Jednom tako 2-3 dana zaredom a nekada ono u vecim vremenskim razdobljimaUkupno mozda 2 sna da sam tako sanjao vise puta.. Nije niko umro ali eto cudno je
![]()
Uglavnom da se subscribe ovdjeDešava mi se da sanjam u nastavcima pa bude isto ko kakva serija.
Zna mi se dešavati da se jedno od 10 do 15 dana budim u isto vrijeme (u minut tačno), bez ikakvih alarma i bez da me neko ili nešto budi. Samo se trznem i naglo se probudim, pogledam na sat i bude onoliko sati koliko je bilo prethodnu noć. Probudim se pravo rano oko 4-5 ili 6 sati i tako zaredom desetak puta budim se npr. u 5 sati. Poludim potpuno. Zadnji put mi se ovo dešavalo ja mislim u martu ove godine.
- shiljak
#373 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Meni se desi da se probudim, ono mogao bi ustati, ali posto i dalje sanjam onda samo nastavim lezat i pokusavam zaspati
Odnosno ne znam i jeli sanjam ili sam ja nastavio onda "izmisljati" sta sanjam.. Jer znam nekada ja mogu sanjati sta hocu tako kad se kao probudim
Evo sad sam se sjetio jos jedne price
Mozda je malo offtopic ali je zanimljivo. Ja ne pratim sport puno i vecinom niti znam ko igra niti koji su igraci u tom timu i kako su prethodne utakmice igrali, ali recimo na prventstvu prije par godina ja pogledam ko igra na tv-u kada tek pocne utakmica i "skontam" koji ce biti rezultati i takav i bude
Dakle nekad kazem ovi ce da pobjede, nekad kazem koji ce bas rezutlat biti i pogodim. To mi se tako desilo barem 3-4 puta zaredom u toku recimo 7 dana 
Evo sad sam se sjetio jos jedne price
Mozda je malo offtopic ali je zanimljivo. Ja ne pratim sport puno i vecinom niti znam ko igra niti koji su igraci u tom timu i kako su prethodne utakmice igrali, ali recimo na prventstvu prije par godina ja pogledam ko igra na tv-u kada tek pocne utakmica i "skontam" koji ce biti rezultati i takav i bude
-
SaPnA
#374 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
i ja isto tako, imam kombo citavu sedmicu i dodjem u nedjelju uplatim 20 km i padnem na 1.
- red evil
#375 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
To bi starije zene rekle da ti dolazi nocna mora i da je legla na tebe i ona ti ne da da ustanesSundanceKid wrote:Meni se isto to desilo makar 5-6 puta. Upravo tako, pokusavam se ustati, ali ne mogu, pokusavam se derati, dozvat nekoga u kuci, ali ne mogu da pustim glas....bas tako, ko da me neka sila kontrolise. To je bas strasno iskustvo, uzasno, vrlo tesko za opisati nekome ko to nije dozivio. Ja ne vjerujem u bilo kakve paranormalne stvari, strogo sam covjek od nauke, ali par puta sam u noci bio ubijedjen da me je nesto tako drzalo, obuzelo. Jednom me iz sve te muke koju sam prozivljavo u snu probudio uzasan zvuk lupetanja, suskanja u sobi. Sanjam da me nesto obuzima, ubijedjen sam da je nesto tu, i onda me jos probudi neki uzasan zvuk, nesto proleti pored mene, malo bljesnu i zasuska...i gledam u mrak sobe, ne mogu da se dozovem i skontam sta je... Upalim svjetlo, i vidim da je poster koji imam na vratima (preko cijelih vrata) spao, valjda od propuha...e reko bem ti, hajd sto se s dusom rastajem u snu, nego jos i to da se potrefi bas tad da padne, i onaj zvuk papira velikog kako suska dok pada...uhhh.. Sutra sam ga zalijepio opet sa 16 metara ljepila...kenzo wrote:desava se i meni da pomislim na neku osobu predosjetim nesto..a onda je par minuta nakon toga vidim...to mi se vise puta desilo...