feningas wrote:goran16v wrote:Papanluk je guslat lijevom ako imas nekog brzeg iza sebe i ako je desna slobodna pa da je 100 x po zakonu, to je tipican odraz nasih kompleksa, frustracija i pasjaluka.
Pa to mi reci. Da znam dijagnozu, znaci papak. A nije papak ko vozi 40 preko ogranicenja, njemu se zuri. Ne mogu da vjerujem kakvo poimanje nekih stvari.
kakvo glupo razmisljanje, ne mogu da vjerujem. bolan koji si ti faktor u saobracaju da ti odredjujes na osnovu brzine jel neko papak il nije. tvoje je da ti postujes propise, dakle preteknes i vratis se u desnu. sta tebe zaboli neka stvar, ako se meni vozi 250, ja cu vozit toliko, imaju ljudi koji su placeni da takvim kosto sam ja (ako sam ja) stanu u kraj.
te price, fol ono vozi ovako on onako, to tebe i slicne tebi ne treba zanimat, dok god ja ne ugrozavam tebe na cesti, tvoje nije da brines. a ako ti toliko moja brzina bude oci, u momentu kad te prelazim ti ako stignes upises table, nazoves 122 i kazes to i to vozilo se velikom brzinom krece u tom i tom pravcu i ugrozava ostale ucesnike u prometu. kraj price.
bakire@ kad vec spomenu duga svjetla, imas more vozaca po gradu sto im izgori kratko svjetlo, pa da ne bi platili kaznu upale duga i spuste ih i tako voze po gradu, naravno to i dalje ubi u oci al papak je cudo.
a za ove sto na autoputu voze s dugim i na obicnim cestama, i kad im ides u susret nece fol da ugase, za njih je bi xenon najbolji lijek. kad im upalim duga, bjeze u stranu isto ko vampiri od sunca.