Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Stari
#351 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Meni su opet skoro svi rekli ...pa i doktor ... sad kad si stigao u tu zivotnu dob i prestao zagledati bilo koga (bukvalno)... e stari sad ti je vrijeme da se ...duboko zamislis.
-
severin
#352 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
potreba je cudo svasta radi
- hana_montana
#353 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
MedenoSrce wrote:
Eh sada, ako kažem da ne odmjerim slagala bih![]()
slazi sestro ovo je forum
e a stvarno ne kontam u cemu je fol s tim pogledima
ne mislim sad na okretanje za svakom drugom koksarom
- wewa
#354 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja imam taj neki cip - ako sam single, odmjeravam sta stignem i brisem se oko usta usput
ako sam u vezi, onda moze hodati roj golih vatrogasaca s cunama do poda, meni svejedno. buljim u djuvegiju k'o da mu nur iz ociju sija
ako sam u vezi, onda moze hodati roj golih vatrogasaca s cunama do poda, meni svejedno. buljim u djuvegiju k'o da mu nur iz ociju sija
-
severin
#355 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sta ima englezhana_montana wrote:MedenoSrce wrote:
Eh sada, ako kažem da ne odmjerim slagala bih![]()
slazi sestro ovo je forum![]()
e a stvarno ne kontam u cemu je fol s tim pogledima![]()
ne mislim sad na okretanje za svakom drugom koksaromal brate ako je nesto lijepo il istaknuto
how,yes,no
-
Stari
#356 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
U replici ovoj sitlskoj figuri sa vatrogascima ...
sad kad bih izasao na parking ... i kad bi mi ispred ociju proklizilo krdo golisavih umjetnickih klizacica sa sisama do brade ... leg'o bih od smijeha ... zivota mi .
sad kad bih izasao na parking ... i kad bi mi ispred ociju proklizilo krdo golisavih umjetnickih klizacica sa sisama do brade ... leg'o bih od smijeha ... zivota mi .
- wewa
#357 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
k'o horoz u vicu?Stari wrote:U replici ovoj sitlskoj figuri sa vatrogascima ...
-
♥ Julianna ♥
#358 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Uh Hanči, daj mi reci gdje to ti gledaš da i ja bacim oko. Ne bidni škrtahana_montana wrote:to traje jednu sekundu i cim naidje zgodniji ja ovog zaboravimseverin wrote:ma ovo je besmisleno stvarnopa sigurno u 95% slucajeva i zene gledaju isto muskarce kad hodaju sa deckom svojim
bar u mom slucajuma iste su strasti i kod zena samo sto to bolje kriju i imaju vise stida dok su muskarci otvoreniji..
u biti sve je to isto u pet grama![]()
sta zene pomisle kad hodaju sa svojim deckom a vide zgodnoga muskarca i vidi se maxuz da ga odmjerava ?
sigurno ne pomisli,kako bi mu oprala potkosulju na ruke![]()
-
Stari
#359 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Bice da sam se prekasno ukljucio u ovaj film ... ne znam taj vic. Svejedno - ne muntam ni sekunde - bilo bi mi smijesno. Sa partnericom u blizini ili bez nje -nebitno.wewa wrote:k'o horoz u vicu?Stari wrote:U replici ovoj sitlskoj figuri sa vatrogascima ...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#360 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Joj sto lik trolla a vi se lozite

-
♥ Julianna ♥
#361 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma ne trola bona Lejdi, tako ti je to htjeli mi priznat ili ne
Treba upoznat neprijatelja da bi se bolje od njega branili
-
Stari
#362 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ako je ova moderatorska opaska bila meni adresirana ... moram priznati da ne razmuijem sta znaci "trolla" ...ako je to nesto negativno ... sto bi moglo pretvoriti opasku u opomenu . Najponiznije se izvinjavam ... i obecavam da to vise necu raditi ... ali cisto znatizelje radi ... sta mu dodje to ""trolla""?
- Henry Chinaski
#363 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Neiskustvo ne mora obavezno značiti neuspjeh. Nekad je baš to formula za uspjeh...♥ Julianna ♥ wrote:Ma ne trola bona Lejdi, tako ti je to htjeli mi priznat ili ne![]()
-
hocunecu
#364 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja sam zakljucila, ali nisam rekla je li to dobro ili lose po mom misljenjuHenry Chinaski wrote:Mislim da je dio evolucije o ljudskoj svijesti precijenjen. Koliko god pokušali ubijediti sami sebe u suprotno. Ili koliko god, kvazifilozofi, pokušavali ubijediti nas jednostavne u to.hocunecu wrote:tebe evolucija nije ni dotakla, mirno spavaj hamalalija
Najjače emosije proizvode najprimitivniji instinkti. Nadam se da se svi slažemo s ovim?
Sve poruke (čitaj reklame) kojima se utiče na svijest ljudi, bazirane su na ovome. Valjda ima neki razlog?
Ali eto, ljudi koje vi poznajete nisu takvi, valjda je onda cijeli svijet u krivu...
sto se mene tice nisam bas fan ovih "politicki korektnih "
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#365 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma nisam rekla da je on pogrijesio ali u ovom slucaju se vidi tacno da malo zakuhava♥ Julianna ♥ wrote:Ma ne trola bona Lejdi, tako ti je to htjeli mi priznat ili ne![]()
@stari - nije tebi
-
♥ Julianna ♥
#366 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ej Stari, to trola ti dođe ko da se voza trolom po temi, neće da diskutije samo se voza 
-
♥ Julianna ♥
#367 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jest samo u početničkoj sreći. Uglavnom, tom problemu treba pristupiti studioznije i temeljito.Henry Chinaski wrote:Neiskustvo ne mora obavezno značiti neuspjeh. Nekad je baš to formula za uspjeh...♥ Julianna ♥ wrote:Ma ne trola bona Lejdi, tako ti je to htjeli mi priznat ili ne![]()
Last edited by ♥ Julianna ♥ on 27/03/2012 12:17, edited 1 time in total.
-
Jay Gatsby
#368 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Neka gleda koliko hoće. Od gledanja svakako nema ništa.
-
Stari
#369 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
♥ Julianna ♥ wrote:Ej Stari, to trola ti dođe ko da se voza trolom po temi, neće da diskutije samo se voza
Hvala na obavjestenju ladyblue18 i ♥ Julianna ♥ ... mislio sam da, ovaj...ma nije uopste bitno sta sam mislio ... tema je namjienjena pitanjima pa sam sam si samo malcice uzeo slobodu. Nista vise od toga.
- Henry Chinaski
#370 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
To je malo moderniji opis. Narod je davno našao objašnjenje za to: probirač - otirač i sl...♥ Julianna ♥ wrote:Jest samo u početničkoj sreći. Uglavnom, tom problemu treba pristupiti studioznije i temeljito.Henry Chinaski wrote:Neiskustvo ne mora obavezno značiti neuspjeh. Nekad je baš to formula za uspjeh...♥ Julianna ♥ wrote:Ma ne trola bona Lejdi, tako ti je to htjeli mi priznat ili ne![]()
- MedenoSrce
#371 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ovi su najopasnijiStari wrote:
Bice da sam se prekasno ukljucio u ovaj film ... ne znam taj vic. Svejedno - ne muntam ni sekunde - bilo bi mi smijesno. Sa partnericom u blizini ili bez nje -nebitno.
Sada bi taj isti narod dao objašnjenje probirač - no chlamidija - no hpvHenry Chinaski wrote: To je malo moderniji opis. Narod je davno našao objašnjenje za to: probirač - otirač i sl...
Last edited by MedenoSrce on 27/03/2012 12:42, edited 1 time in total.
-
Stari
#372 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
MedenoSrce wrote:Ovi su najopasnijiStari wrote:
Bice da sam se prekasno ukljucio u ovaj film ... ne znam taj vic. Svejedno - ne muntam ni sekunde - bilo bi mi smijesno. Sa partnericom u blizini ili bez nje -nebitno.
Sto ? ...bil tebi ova hipoteticka situacija bila tuzna?
Kad malo bolje razmislim ... mozda bi i bila ...al ne u prvi mah
-
oridjidji
#373 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
To sa stidom zena samo u Bosni ima veze i našim nakaradnim mahalskim mentalitetom jer kad bi se žena ponašala u našoj sredini onako kako želi i šta trenutno osijeća, dobila bi hiljadu loših epiteta.severin wrote:ma ovo je besmisleno stvarnopa sigurno u 95% slucajeva i zene gledaju isto muskarce kad hodaju sa deckom svojim
bar u mom slucajuma iste su strasti i kod zena samo sto to bolje kriju i imaju vise stida dok su muskarci otvoreniji..
sta zene pomisle kad hodaju sa svojim deckom a vide zgodnoga muskarca i vidi se maxuz da ga odmjerava ?
Ma da i kod nas se sve to mjenja, pa se nerijetko sretnu i žene koje te odmjeravaju, dobacuju ti, prilaze ti, namecu se, čak i ako požele, skrpe se s tobom u wc-u lokala, parku ili te istu noć odvedu kući kao na zapadu, gdje je sasvim normalno da te djevojka koju si istu noć sreo, odvede svojoj kući ili ti nju odvedeš svojoj i da spavaš sa njom. U očima ljudi nisi normalan ako taj obrazac ne slijediš, a žene te doživljaju kao čudnog, ako na prvom ili drugom dejtu ne iniciraš seks.
- zonna
#374 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
naravno da gledaju ali nase oci su kao skener. dovoljno jednom kratko pogledati i sve smo vidjeleseverin wrote:ma ovo je besmisleno stvarnopa sigurno u 95% slucajeva i zene gledaju isto muskarce kad hodaju sa deckom svojim
-
severin