Jeste, spacebound je reklaPitarrr82 wrote:
Pa niko i nije rekao da mi svi ako pogledamo neku djevojku odmah to vezemo sa seksom, svaka druga, treca mozda...![]()
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#351 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
-
bomba
#352 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa ako je ruzna, naravno da necemo povezati sa sexom a ako je dobra........Pitarrr82 wrote: Pa niko i nije rekao da mi svi ako pogledamo neku djevojku odmah to vezemo sa seksom, svaka druga, treca mozda...![]()
- Pitarrr82
#353 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ladyblue18 wrote:Jeste, spacebound je reklaPitarrr82 wrote:
Pa niko i nije rekao da mi svi ako pogledamo neku djevojku odmah to vezemo sa seksom, svaka druga, treca mozda...![]()
![]()
lady jel ovo prelazi u chat? Samo pitam
-
*mima*
#354 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
spacebound wrote:Ja mislim i te kako- all day ,every day-ali na sex sa mojim dragim,jer mi je savršen i nemam potrebu ni sekundu željeti drugog.Mogu ošajcat nečija lijepa ramena i leđa ali se završi na razmišljanju:"Uh lijepih ramena"Pitarrr82 wrote:Eto sad ce biti da zensko ne misli ni na seks nikako (fol se ja cudim razmisljanjima forumasica)![]()
cuj ramena.......zar ne pogledas guzu....pa se ono jos obliznes......ili gricnes usnu....
- hamalalija
#355 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ghost_Rider_XXX wrote:Kakvi smo mi muškarci, smo mi mislimo na jedno, fuj.![]()
![]()
![]()
MIslim hoce li hanuma danas staviti premasno meso u burek, pa kontam kupiti sode bikarbone ili gastala kada me zgaravica ufati.
Kontam uzeti maldog luka za salate.
Bi li uzeo pivu ili da zavrsim onuu flasu kruske, ostalo frtalj flase.
Ma svasta mi se pored zeMske stvari mota po glavi
-
spacebound
#356 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hamalalija wrote:spacebound wrote:Ja mislim i te kako- all day ,every day-ali na sex sa mojim dragim,jer mi je savršen i nemam potrebu ni sekundu željeti drugog.Mogu ošajcat nečija lijepa ramena i leđa ali se završi na razmišljanju:"Uh lijepih ramena"Pitarrr82 wrote:Eto sad ce biti da zensko ne misli ni na seks nikako (fol se ja cudim razmisljanjima forumasica)![]()
A de ti nama sada reci koliko si ih imala da bi mogla ovo tvrdtit.
Bilo ih je par
- Lobotomija
#357 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ti pivu a presjeci sa kruskom.Da ne propadnehamalalija wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Kakvi smo mi muškarci, smo mi mislimo na jedno, fuj.![]()
![]()
![]()
MIslim hoce li hanuma danas staviti premasno meso u burek, pa kontam kupiti sode bikarbone ili gastala kada me zgaravica ufati.
- Pitarrr82
#358 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ovo izmedju pive i kruske je tesko pitanje vala da ti iskreno kazem...hamalalija wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Kakvi smo mi muškarci, smo mi mislimo na jedno, fuj.![]()
![]()
![]()
- Ghost_Rider_XXX
#359 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Daj ne foliraj, mi smo ba psetad neodgojena kojima je samo seks u glavi. Kako lijepo kolegica gleda samo ramena, a mi bezobraznici te guzu, te grudi, te gore te dole, fuj, lijepo me stid.hamalalija wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Kakvi smo mi muškarci, smo mi mislimo na jedno, fuj.![]()
![]()
![]()
-
spacebound
#360 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jok,ja volim ramena i leđa*mima* wrote:spacebound wrote:Ja mislim i te kako- all day ,every day-ali na sex sa mojim dragim,jer mi je savršen i nemam potrebu ni sekundu željeti drugog.Mogu ošajcat nečija lijepa ramena i leđa ali se završi na razmišljanju:"Uh lijepih ramena"Pitarrr82 wrote:Eto sad ce biti da zensko ne misli ni na seks nikako (fol se ja cudim razmisljanjima forumasica)![]()
cuj ramena.......zar ne pogledas guzu....pa se ono jos obliznes......ili gricnes usnu....
- ladyblue18
#361 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jok bogam, samo se dobro zaHebavamo.Pitarrr82 wrote:
lady jel ovo prelazi u chat? Samo pitam
- Lobotomija
#362 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako je lik mljac nekad mi se i neka scena stvori u glavi.Sta fali 
-
spacebound
#363 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
I sram i stid da te budeGhost_Rider_XXX wrote:Daj ne foliraj, mi smo ba psetad neodgojena kojima je samo seks u glavi. Kako lijepo kolegica gleda samo ramena, a mi bezobraznici te guzu, te grudi, te gore te dole, fuj, lijepo me stid.hamalalija wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Kakvi smo mi muškarci, smo mi mislimo na jedno, fuj.![]()
![]()
![]()
-
severin
#364 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kad vidis da se ona maxuz napucala i grudi na izvolite pa svako ce pogledati jer zenama to godi puni im ego i samopouzdanje
sto trazite to i dobijete..
- Pitarrr82
#365 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ima ona nekakva izreka, nesto tipa "vani se ogladni a kuci se jede" ili slicno, znate svi sta hocu reci 
- ladyblue18
#366 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa bila je nekidan ta tema, izbace sve na izvolte i onda prica "aaaa vidi pokvarenjaka neodgojenog sto gleda"severin wrote:kad vidis da se ona maxuz napucala i grudi na izvolite pa svako ce pogledati jer zenama to godi puni im ego i samopouzdanjesto trazite to i dobijete..
-
severin
#367 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
mogu poogoditi da su bila samo 3?Bilo ih je par
- Pitarrr82
#368 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ladyblue18 wrote:Pa bila je nekidan ta tema, izbace sve na izvolte i onda prica "aaaa vidi pokvarenjaka neodgojenog sto gleda"severin wrote:kad vidis da se ona maxuz napucala i grudi na izvolite pa svako ce pogledati jer zenama to godi puni im ego i samopouzdanjesto trazite to i dobijete..
![]()
A ne kontaju da je nama interesantnije kad je nesto malo skriveno, da istrazimo
- hamalalija
#369 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
I na osnovu tih par ti zakljucila da ti je sex sa sadanjim dragim savrsen. Blago tebi a i njemu. Zelim vam jos savrseniji sex.spacebound wrote:
Bilo ih je par
Evo ja kada jednu osmekam odma kontam uh kako li ova radi neke stvari, volio bi je malo dirati i lizati i ljubiti, to sam i rekao tamo gdje muskinje pita.
Joj ne smijem beton praviti tako da cu biti na kruski, eno mlada izvuce neke stelje iz steka, kaze da njena familija nece dolazit do ljeta pa joj ne treba za gosta, pa et ja mogu da zvacem onaj okrajak.
- ladyblue18
-
severin
#371 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
evo probao na chat da odem kaze mi neka licenca istekla jel radi uposte chat?
-
spacebound
#372 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja ne znam kakva ti je ovo nebuloza,Zar moram spavat sa nebrojeno muškaraca da bih skontala da mi neko savršeno odgovara?hamalalija wrote:I na osnovu tih par ti zakljucila da ti je sex sa sadanjim dragim savrsen. Blago tebi a i njemu. Zelim vam jos savrseniji sex.spacebound wrote:
Bilo ih je par
Evo ja kada jednu osmekam odma kontam uh kako li ova radi neke stvari, volio bi je malo dirati i lizati i ljubiti, to sam i rekao tamo gdje muskinje pita.
Joj ne smijem beton praviti tako da cu biti na kruski, eno mlada izvuce neke stelje iz steka, kaze da njena familija nece dolazit do ljeta pa joj ne treba za gosta, pa et ja mogu da zvacem onaj okrajak.
- ladyblue18
#373 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne opet o istom 
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#374 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ali lady, pa znaš da se sve svodi samo na jedno

-
severin
#375 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
postavite vise to pravo pitanje