HS Internet - ALL ABOUT

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Propolis89

#351 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by Propolis89 »

Jel telefonija bas toliko losa? I da li se placa mjesecno najam modema u TRIO PAKETU?
Mantis

#352 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by Mantis »

Koliko ovima treba da dođu da priključe internet, jedno 2 - 3 godine? :D
The Realist

#353 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

Zovi ih, tj. jedno jednom, ili dva puta ih napomeni.
drakun

#354 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by drakun »

Ja ne znam sta se ovo dogadja sa HS internetom, evo ima i 20 dana cas ga imam cas ga nemam, a nekad ga nema i po par sati, lokacija Vojnicko Polje. Jeli ima neko sa Vojnickog da ima isti problem?
The Realist

#355 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

Govori mi poznanik da Enes hoće da proda, kupac naravno Telemach, samo se raspravlja oko procjene vrijendosti.

Zna li iko išta o tome?

Jedno je sigurno, sve bi poskupilo, iako mislim da je TV ponuda kod Telemacha bolja i kako oni kažu, oni bi išli više na ponudu, pa makar i skuplja bila.

Ne mogu reći da sam sretan sa ovim, ako je tačno, jer nisam siguran kako im internet stoji, kakva je stabilnost i slične stvari. A čitam da im ni digitalna nije nešto kvalitetna (što se slike tiče).
Mantis

#356 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by Mantis »

Evo došli su i priključili nakon što sam napomenuo da čekam od februara, eh sad kako da ovu kablovsku i na TV u drugoj sobi priključim, kakvi mi kablovi trebaju ako može neko da mi objasni. Hvala :D
Frtalj_Duše

#357 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by Frtalj_Duše »

patakdaca wrote:
The Realist wrote:Govori mi poznanik da Enes hoće da proda, kupac naravno Telemach, samo se raspravlja oko procjene vrijendosti.

Zna li iko išta o tome?

Jedno je sigurno, sve bi poskupilo, iako mislim da je TV ponuda kod Telemacha bolja i kako oni kažu, oni bi išli više na ponudu, pa makar i skuplja bila.

Ne mogu reći da sam sretan sa ovim, ako je tačno, jer nisam siguran kako im internet stoji, kakva je stabilnost i slične stvari. A čitam da im ni digitalna nije nešto kvalitetna (što se slike tiče).
Telemach to ne moze kupiti, jer ne bi dozvolilo konkurentsko vijece kupnju, jer bi doslo do monopola u sarajevu, jedino preko neke druge firme da kupi, koja nema direktne veze sa telemachom, a ako se to desi prvi ja iskljucujem kablovsku jer nemam namjeru analognu placati vise od 12 KM, svaki fening preko je preskupo, ionako gledam max 10 kanala. A telemach vidio da stoki moze naplacivati koliko hoce pa se osilio i podigao cijenu, a stoka sutila. Da su svi otkazali usluge đavola bi dizali cijene.
Ta "stoka", kako je ti (ne)kulturno nazivaš i "častiš", ima duplo bolju programsku šemu za te 3 dodatne marke mjesečno, a to što ti gledaš samo 10 kanala i što ti je 12 KM granica za kablovsku pretplatu je samo i isključivo TVOJA STVAR! :oops:
The Realist

#358 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

patakdaca wrote: Telemach to ne moze kupiti, jer ne bi dozvolilo konkurentsko vijece kupnju, jer bi doslo do monopola u sarajevu, jedino preko neke druge firme da kupi, koja nema direktne veze sa telemachom, a ako se to desi prvi ja iskljucujem kablovsku jer nemam namjeru analognu placati vise od 12 KM, svaki fening preko je preskupo, ionako gledam max 10 kanala. A telemach vidio da stoki moze naplacivati koliko hoce pa se osilio i podigao cijenu, a stoka sutila. Da su svi otkazali usluge đavola bi dizali cijene.
Kako bi bio monopol, kad je samo Sarajevo u pitanju, a imaš još BHTelecom koji pokriva sve?
The Realist

#359 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

Frtalj_Duše wrote: Ta "stoka", kako je ti (ne)kulturno nazivaš i "častiš", ima duplo bolju programsku šemu za te 3 dodatne marke mjesečno, a to što ti gledaš samo 10 kanala i što ti je 12 KM granica za kablovsku pretplatu je samo i isključivo TVOJA STVAR! :oops:
I Internet je skuplji, iako nešto više dobiješ (ako ugovor potpišeš), ali minimum bi bio 37KM koje se mora dati za analognu i net, a ovdje je 26KM, doduše onda ima onaj mix paket (43, tj. 46KM da bi stvarno nešto više dobio), ali mene telefonija ne zanima i ne znam zašto nešto ne ponude bez toga?

No dobro, vidjet ćemo šta će biti, ako se to desi.
The Realist

#360 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

patakdaca wrote: Jaka programska sema, nema sta, imao sam priliku da se uvjerim, ni jedna ni druga ne vrijede vise od 10 KM, a to sto se nekom mogu prodati muda pod bubrege je iskljucivo stvar tih ljudi. I ja nisam pricao o programskoj semi koja je budimo realni beskorisna i sluzi samo za lijecenje kompleksa i zamazivanje ociju. Ja sam govorio o bezobraznom dizanju cijene usluga, nek fino navedu gdje ide svaki fening iz pretplate pa nek je onda dizu ako imaju osnova, a ne dizanje na fazone male djece iz vrtica, i sto je najgore svi pali ta to.

p.s. A ti ako si se nasao među prozvanima, je iskljucivo tvoja stvar, lično kad se pronađem u nečemu znači da i jesam upravo takav ;-)
Dobro, pogledao sam i imaju FoxMovies, Cinestar, ComedyCentral i mislim da ima još nešto i ješte nešto bolja ponuda, no problem jeste što kada uzmeš i net, dosta više se tu plati.

I da, nešto čitam na HRV portalima da bi vlasnici SK-a htjeli kupi i Arene (ali ne daju mu), a ako se to desi, onda će biti veselo ovdje što se tiče sportskih kanala, jer vjerujem da nikome ne bi dali te programe i tako bi htjeli što više ljudi privući, jer bi imali skoro sav sport u svom vlasništvu.
The Realist

#361 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

patakdaca wrote: BH telecom nije kablovski operater, a ovako da telemach kupi HS, samo bi jos na ilidzi imao konkurenta ASK ktv, a ostatak grada bi mogli raditi sta hoce i tek bi se onda vidjelo pravo lice telemacha jer bi mogao da radi sta hoce i kako hoce, jer 95% nas nema mogucnost uvesti logosoft, a o telekomu nema svrhe pricati, jer im je odnos cijene i brzine neta smiješan.
Znam ja da bi imali takav "monopol", ali me zanimalo kako bi to pred zakonom bilo.

Btw. puno više povisiti ne mogu, jer na kraju krajeva, ljudi ne bi sigurno uzeli, barem ja ne bih, jer ima maksimum koji mogu platiti i to je to, a također postoji i maksimum koji želim platiti (tako da i kada mognem, neću više od toga plaćati).
The Realist

#362 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

patakdaca wrote: Meni je bitno da ne dizu cijene odrzavanja, jer ionako ne gledam toliko tv, nas pokoji kanal i to je to, ostatak ima na netu, jer ionako na ostalim kanalima se vrte reprize iz sedmice u sedmicu. Nek uvedu vise paketa na digitali, s boljom ponudom, a analogiju nemaju potrebe dirati.
Mene više brine to da možda Enes želi da proda, jer stvarno sumnjam da će onda nešto puno ulagati u sve ovo i mogao bi biti povelik zastoj dok se oni ne dogovore oko cijena.
jastuk1

#363 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by jastuk1 »

Nikako nemam vremena da otkažem telefoniju i sve i vratim se na BHnet, ali ako slučajno proda u međuvremenu, apsplutno, definitivno i sigurno ću naći vremena jer sigurno NEEEEEEEĆU davat pare Telemachu! Taman da je dvije maaarke.

Moje pare za internet i telekomunikacije van ove države NEEĆEE! Jedino još što nam je ostalo da daje prihode su telekomunikacije, sad i to treba razvalit i raskućit. Ja dio toga pljuvanja po sebi neću bit.
The Realist

#364 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

Pitanje je kako sada stoje. Ako gube na tržištu, gube broj pretplatnika, onda mu je bolje prodati dok je firma vrijednija, jer će više novca izvući tako.

Ako i sada stoje dobro i broj korisnika raste, onda naravno da ne treba prodavati.
The Realist

#365 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

Zvao ih maloprije i kažu da od ponedljeka se pušta ArenaSport BiH, a pretpostavljam i oni ostali eksperimentalni da prelaze u standardni paket.
Frtalj_Duše

#366 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by Frtalj_Duše »

patakdaca wrote: Jaka programska sema, nema sta, imao sam priliku da se uvjerim, ni jedna ni druga ne vrijede vise od 10 KM, a to sto se nekom mogu prodati muda pod bubrege je iskljucivo stvar tih ljudi. I ja nisam pricao o programskoj semi koja je budimo realni beskorisna i sluzi samo za lijecenje kompleksa i zamazivanje ociju. Ja sam govorio o bezobraznom dizanju cijene usluga, nek fino navedu gdje ide svaki fening iz pretplate pa nek je onda dizu ako imaju osnova, a ne dizanje na fazone male djece iz vrtica, i sto je najgore svi pali ta to.

p.s. A ti ako si se nasao među prozvanima, je iskljucivo tvoja stvar, lično kad se pronađem u nečemu znači da i jesam upravo takav ;-)
Uporedo sa HS ponudom kanala - itekako jaka ponuda, a ako ćemo porediti digitalnu platformu - PREJAKA PONUDA! Samo ona dva (u osnovnoj ponudi) sportklub kanala vrijede svih domaćih, da ne spominjem cinestar kanale i Sportklub HD kanale u digitalnoj ponudi i dodatni SK3, 4 i 5, SKPrime i PremiumHD koji prenose Engleske i Španske lige (i 1. i 2.) ! To što ti gledaš "naše" je samo tvoj problem, a možeš ih onda i obicnom antenom ili "ribljom kosti" naći ako je tako, šta plaćaš onda uopšte pretplatu, ne pravi se lud i ne pravdaj tim glupostima!

PS. Kako se neću naći među prozvanima, o ti veliki-najveći "patrioto" Bosanskohercegovački, kada direktno i na najprostiji način vrijeđaš sviju koji su na telemach-u i okarakterišeš ih kao "stoku"???? Bonton prijatelju, pročitaj ga koji put, neće ti škoditi!
jastuk1 wrote:Nikako nemam vremena da otkažem telefoniju i sve i vratim se na BHnet, ali ako slučajno proda u međuvremenu, apsplutno, definitivno i sigurno ću naći vremena jer sigurno NEEEEEEEĆU davat pare Telemachu! Taman da je dvije maaarke.

Moje pare za internet i telekomunikacije van ove države NEEĆEE! Jedino još što nam je ostalo da daje prihode su telekomunikacije, sad i to treba razvalit i raskućit. Ja dio toga pljuvanja po sebi neću bit.
Dovoljan ti je podatak da te pare već idu vani jeste u činjenici da npr.večeras na areni1 prenose radije partizan (SRBIJANSKA LIGA) nego domaću ligu, za koju, i pazi sad ovo, TEK TREBAJU USPOSTAVITI POSEBAN KANAL I PROGRAM! Evo večeras igra Sarajevo - Velež i nema prenosa, ali naravno da se partizan MORA prenositi! Toliko o tome gdje i kako idu pare! I još kad' se sjetim da su mi na tu priču "mi smo domaći, telemač (ne znaju ni kako se zove konkurencija) su srbi..." itd. dedu preveslali i nagovorili da pređe sa "telemača" na hs kablovsku! Aferim "domaći", prognoziram vam skoru propast ako tako nastavite pljačkati "svoje"!
Esso_i_Ajla

#367 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by Esso_i_Ajla »

patakdaca wrote:
Frtalj_Duše wrote:
patakdaca wrote:
Ta "stoka", kako je ti (ne)kulturno nazivaš i "častiš", ima duplo bolju programsku šemu za te 3 dodatne marke mjesečno, a to što ti gledaš samo 10 kanala i što ti je 12 KM granica za kablovsku pretplatu je samo i isključivo TVOJA STVAR! :oops:
Jaka programska sema, nema sta, imao sam priliku da se uvjerim, ni jedna ni druga ne vrijede vise od 10 KM, a to sto se nekom mogu prodati muda pod bubrege je iskljucivo stvar tih ljudi. I ja nisam pricao o programskoj semi koja je budimo realni beskorisna i sluzi samo za lijecenje kompleksa i zamazivanje ociju. Ja sam govorio o bezobraznom dizanju cijene usluga, nek fino navedu gdje ide svaki fening iz pretplate pa nek je onda dizu ako imaju osnova, a ne dizanje na fazone male djece iz vrtica, i sto je najgore svi pali ta to.

Gdje si Chegevara nisam te prepoznao. Hajde podigni revoluciju zbog te tri marke. Ako gledas 10 kanala iskljuci skroz kablovsku. Eno riblja kost u Penyiju 15-tak km

Usput, dobar prijem na ribljoj:
Image
Esso_i_Ajla

#368 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by Esso_i_Ajla »

patakdaca wrote:
Esso_i_Ajla wrote: Gdje si Chegevara nisam te prepoznao. Hajde podigni revoluciju zbog te tri marke. Ako gledas 10 kanala iskljuci skroz kablovsku. Eno riblja kost u Penyiju 15-tak km

Usput, dobar prijem na ribljoj:
Image

Lizanje dupeta telemachu je na drugoj temi, dobar tek i lijep pozdrav ;-)
Odpozdrav od "STOKE"! ;-)
The Realist

#369 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

Frtalj_Duše wrote:
Uporedo sa HS ponudom kanala - itekako jaka ponuda, a ako ćemo porediti digitalnu platformu - PREJAKA PONUDA! Samo ona dva (u osnovnoj ponudi) sportklub kanala vrijede svih domaćih, da ne spominjem cinestar kanale i Sportklub HD kanale u digitalnoj ponudi i dodatni SK3, 4 i 5, SKPrime i PremiumHD koji prenose Engleske i Španske lige (i 1. i 2.) ! To što ti gledaš "naše" je samo tvoj problem, a možeš ih onda i obicnom antenom ili "ribljom kosti" naći ako je tako, šta plaćaš onda uopšte pretplatu, ne pravi se lud i ne pravdaj tim glupostima!
A heb'o vas više Sport Klub.

Telemach ima bolju ponudu, ali svi se samo SK drže.

Štako ako neko želi pratiti Serie A, League 1, NFL? Da i Arena im HD kanale, tako da je ovo na HD i koliko znam, na Telemachu se HD plaća, na HS se ne plaća, neko ulazi u osnovni paket.

Arene će prenositi i našu ligu. Da, ljudima je to smiješno, ali je žalosno da se prenošenje lige zemlje u kojoj živiš smatra smiješnim. No, vjerujem da će mnogi to gledati i meni je drago da konačno i naša liga dolazi na TV ekrane.

Da hoće tako biti i sa ostalim sportovima.

Skroz si promašio primjer.

Trebao si više pričati o filmskim, dokumentarnim kanalima, ne se uhvatiti SK-a i to sve što navodiš se samo dodatno plaća.
Last edited by The Realist on 16/09/2012 00:36, edited 1 time in total.
The Realist

#370 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

Esso_i_Ajla wrote: Usput, dobar prijem na ribljoj:
Image
Šta ti znači ovo? Ovo isto može pokazati korisnik HS-a koji je na takvom paketu :? .
Frtalj_Duše

#371 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by Frtalj_Duše »

The Realist wrote:
Frtalj_Duše wrote:
A heb'o vas više Sport Klub.

Telemach ima bolju ponudu, ali svi se samo SK drže.

Štako ako neko želi pratiti Serie A, League 1, NFL? Da i Arena im HD kanale, tako da je ovo na HD i koliko znam, na Telemachu se HD plaća, na HS se ne plaća, neko ulazi u osnovni paket.

Arene će prenositi i našu ligu. Da, ljudima je to smiješno, ali je žalosno da se prenošenje lige zemlje u kojoj živiš smatra smiješnim. No, vjerujem da će mnogi to gledati i meni je drago da konačno i naša liga dolazi na TV ekrane.

Da hoće tako biti i sa ostalim sportovima.

Skroz si promašio primjer.

Trebao si više pričati o filmskim, dokumentarnim kanalima, ne se uhvatiti SK-a i to sve što navodiš se samo dodatno plaća.
Serie A? :lol: - dokazano najkorumpiraniju ligu svijeta u fudbalu pratiti!? Pa nisam lud! NFL? Ti ako znaš šta je to uopšte dobro bi bilo! :lol: :lol:

Što se naše lige tiče, nisam to ni kritikovao (pročitaj ponovo šta sam napisao), već VRIJEME kada se ista uvodi u progr. šemu tj. KADA NEMAJU NIŠTA BOLJE I JEFTINIJE I KADA SU OSTALI BEZ PRIMERA LIGE....a odavno isti prenosili srbijansku ligu live a koja naravno nije jača od naše....pa ti meni reci ko koga ovdje pravi "stokom"...tako da niste ni vi daleko od nas "stoke" na telemachu!

Što se tiče ostalih kanala:

http://telemach.ba/Analogna+televizija/ ... v_start2=0

http://www.hs-hkb.ba/kablovska-tv/lista-kanala/

Izvoli pa uporedi, koliko ja divim situacija je ovakva:

dokumentarni - može se reć isti broj i isti kanali mada ovaj lov i ribolov je na hs-u isključivo francuski BEZ titlova dok je na telemachu titlovan.

filmski - opet hs gubi, ako ništa radi cinestara.

Slobodno oduzmi te što se plaćaju, evo u osnovnoj ponudi SK, SK+ I SKPRIME (na sva 3 se prenosi I Engleska liga i Španska, na prva dva jače tekme, dok na prime-u SVE utakmice španske lige)! I sva 3 kanala su u osnovnoj analognoj ponudi! Ako samo oni ne vrijede tih dodatnih 3,5KM mjesečno, onda stvarno ne znam - zbavi riblju kost i uživaj!

A gdje je još fight channel, comedy central, crime&investigation, espn america, travel kojih znači nema NIKAKO u ponudi HS-a ili se za iste plaća dodatno! Ali neka vi u osnovnoj ponudi imate hayat folk, jbg, ne može bez džigare! :bih:
elfa

#372 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by elfa »

Hocemo HRT3 T_T :run:
The Realist

#373 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

Frtalj_Duše wrote:
Serie A? :lol: - dokazano najkorumpiraniju ligu svijeta u fudbalu pratiti!? Pa nisam lud!
Tebi ne pada na pamet, drugi ju ipak prate. Šta onda reći za La Ligu, liga u kojoj dva kluba imaju sve moguće beneficije i niko drugi im ne može na bliže od 20 bodova prići ni u ludim snovima. A ponašanje..... Eno Real sinoć, opet dokaz divljaštva. No hebiga, kada ih neko voli, voli ih.

Interesantno je da pošto tebe nešto ne zanima, to odmah nevalja i ovo drugo je automatski bolje.
NFL? Ti ako znaš šta je to uopšte dobro bi bilo! :lol: :lol:
Jako inteligentan odgovor, nema šta :roll: . Očito ti bilo mrsko google upotrijebiti da vidiš o čemu se radi, no, ima nas koji ipak volimo taj sport i gledamo kada stignemo i da, još dosta dobro poznajemo pravila.
Što se naše lige tiče, nisam to ni kritikovao (pročitaj ponovo šta sam napisao), već VRIJEME kada se ista uvodi u progr. šemu tj. KADA NEMAJU NIŠTA BOLJE I JEFTINIJE I KADA SU OSTALI BEZ PRIMERA LIGE....a odavno isti prenosili srbijansku ligu live a koja naravno nije jača od naše....pa ti meni reci ko koga ovdje pravi "stokom"...tako da niste ni vi daleko od nas "stoke" na telemachu!
Ja vas nisam nazivao stokom, niti vas smatram stokom, to sa drugim korisnikom raspravi. Samo sam govorio da ćemo mi imati i našu ligu, vi ne (što je opet idiotska rasprava, ali je povučeno radi spominjanja sportskih kanala). I opet, UVODE našu ligu, pa koji god da je razlog.
Što se tiče ostalih kanala:

http://telemach.ba/Analogna+televizija/ ... v_start2=0

http://www.hs-hkb.ba/kablovska-tv/lista-kanala/

Izvoli pa uporedi, koliko ja divim situacija je ovakva:

dokumentarni - može se reć isti broj i isti kanali mada ovaj lov i ribolov je na hs-u isključivo francuski BEZ titlova dok je na telemachu titlovan.

filmski - opet hs gubi, ako ništa radi cinestara.

Slobodno oduzmi te što se plaćaju, evo u osnovnoj ponudi SK, SK+ I SKPRIME (na sva 3 se prenosi I Engleska liga i Španska, na prva dva jače tekme, dok na prime-u SVE utakmice španske lige)! I sva 3 kanala su u osnovnoj analognoj ponudi! Ako samo oni ne vrijede tih dodatnih 3,5KM mjesečno, onda stvarno ne znam - zbavi riblju kost i uživaj!

A gdje je još fight channel, comedy central, crime&investigation, espn america, travel kojih znači nema NIKAKO u ponudi HS-a ili se za iste plaća dodatno! Ali neka vi u osnovnoj ponudi imate hayat folk, jbg, ne može bez džigare! :bih:
Ja sam i rekao da telemach ima jaču ponudu, samo tvoj argument sa SK-om je dosta promašen. Da sada PSG kupi Džeku, većina raje bi se prešaltala na League 1.

A Španija me zanima, kao i tebe Serie A. U suštini, nijedna od te dvije lige me nešto ne zanima, a pogotovo što su termine za utakmice počeli u 11 navečer stavljati i to radnim danima. Serie A jeste korumpirana, ali je to i La Liga, samo na jedan drugačiji način. Jedina prednost Serie A je ta što u njoj igraju dva naša reprezentativca, dok u La Ligi samo jedan.

Opet, to što ti spominješ SK, SK+, SK Prime, sve je to ekvivalent Arenama, kojih sada ima 5, ili 6. Bezveze to spominješ. Iako, SK ima jaču šemu, nema šta, no kada fudbal spominješ, zaboravljaš da Arene imaju prava na Ligu Šampiona i tu imaš obično 2 utakmice, te jedan kanal daje multiprenos (mislim i Ligu Evrope). Daju i košarku, rukomet, a nisam siguran da to daje SK (znam da SK daje NBA).

Btw. Espn America ima na HS. Što se tiče Hayat Folka, ne gledam ga, ali mi se sviđa Hayat Music, sa jako puno domaće muzike i to dobre muzike i sigurno je jedan od boljih muzičkih kanala (problem je što je samo u HD i to ne mogu gledati).

Kod HS-a samo HBO plaćaš dodatno, ostalo što imaju, odmah stave u osnovni paket, bilo da se radilo o HD kanalima, ili o nečemu drugom.

I po ko zna koji puta, baš radi filmskih kanala, slažem se da Telemach ima bolju ponudu, ali istina jeste da im je mana da svaku sitnicu dodatno naplaćuju (dodatni paket, prošireni, HD, sve se ekstra plaća). Isto najjeftinija kombinacija interneta i analogne je 37KM, dok kod HS-a 27KM (mislim), što i nije mala razlika.

PS
Ovi novi paketi, koje uvode, oni mi izgledaju zanimljiviji i povoljniji (mislim na telemach i kombinacije anal, dig i net).
The Realist

#374 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

Izgleda da je ubačena Arena BiH, ali umjesto Arene 1 i pretpostavljam da će imati isti program, osim kada se igraju lige i da će onda mijenjati program, tj. da će ovdje prenositi našu ligu.
The Realist

#375 Re: HS Internet - ALL ABOUT drugi dio

Post by The Realist »

Evo, zvao sam da pitam oko drugog recievera i usput pitam za kanale i uglavnom je odgovor:

"Naravno da će se ubacivati", onda sam pitao kakvi će biti kanali i odgovor je: "Bit će dobrih kanala, vjerujte," te na pitanje da li će to biti uskoro, reče da hoće (jesam ovo izdetaljisao :D).

Daj Bože, ali može biti da su skontali da moraju poboljšati ponudu, pogotovo što im Telemach pravi povelike probleme sa Sportklubom (i to će im uvijek biti problem, osim ako Arena ne otkupi prava na Premiership), a vjerovatno će se odnositi na filmsku, jer ništa drugo ne mogu dati.

Bude li ovo valjalo, neću ni prelaziti na CS, nego ću početnu investiciju u bolji TV preusmjeriti, a.B.d.!

Hajde, nadam se da sam upravu i da ćemo to dočekati uskoro, a.B.d.!
Post Reply