Najvece ublehe u svijetu fudbala

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gandalf

#351 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Gandalf »

Image

Stewart Downing je ime ovog velikog ublehaša s krila
cyprus

#352 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by cyprus »

johnny_blazze wrote:dario simic, 1998 sa hrvatskom osvojio 3 mjesto,sa dinamom igrao ligu prvaka, 1999 za 11 MILIONA eura prelazi u inter za 3 godine skupio 66 nastupa poslje toga milan za 6 godina 82 nastupa u monaku grijao klupu vratio se u dinamo nijednom nije nastupio i zavrsio karijeru, a ja se sjecam da su ga te 98 uzdizali dramaticno ocekivalo se bas bas dosta od njeg a on je vecinu karijere proveo na klupi...
Možda se nije pokazao kao neka top klasa, ali ostvario je karijeru kakvu bi željeli gotovo svi igrači sa ovih prostora... Tako da, daleko je on od ublehe...
vodoprovodčik

#353 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by vodoprovodčik »

Pošto neki spomenuše Hulka kao ublehu i igrača koji suviše igra individualno, samo da navedem šta statistika kaže po tom pitanju. U 156 nastupa za Porto ukupno je zabilježio 68 golova i 51 asistenciju u svim takmičenjima. Prošle sezone je zajedno sa Falkaom osvojio nacionalnu ligu i ligu Europe, a ukupno je dao 36 golova i zabilježio 21 asistenciju (svi podaci su sa wikipedije, valjda su tačni). Taj čovjek je hranio velikog Radamela loptama, to što sada više forsira individualne akcije je nedostatak odličnog napadača kakav je bio Falkao. Nazivati ga ublehom je neozbiljan čin.
BHF_Manijak

#354 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by BHF_Manijak »

Ja ne rekoh da je ubleha! :roll: To sto sam reko da je sebican je na osnovu nekoliko utakmica sto sam ga gledo, priznajem da ne pratim bas pomno Porto i portugalsku ligu. No svejedno, mislim da je prevelika cifra koju za njega traze, na stranu sto je igracina lik!
vodoprovodčik

#355 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by vodoprovodčik »

na tebe se odnosio ovaj drugi dio: igrača koji suviše igra individualno jer nisam htio da prozivam :D
BHF_Manijak

#356 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by BHF_Manijak »

Volio bih ga fakat vidjeti u nekoj drugoj ligi, konstitucijom mu ne bi bio problem igrati bilo gdje, dovoljno jak za Engleza ili Italijana, dovoljan brz i dobar tehnicar za Spanije. Jedini problem je sad cijena.
vodoprovodčik

#357 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by vodoprovodčik »

Ma Porto vidio da može mlatit paru na transferima, pa sad gule. Skontali da im se može. Volio bih i ja vidjeti Hulka u jačoj ligi. U najboljim je godinama i vjerujem da bi bio odličan u ekipi gdje bi igrao u paru s nekim klasičnim centarforom.
plejka2

#358 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by plejka2 »

andrija šefćenko :razz:
KPNCTNJAH

#359 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by KPNCTNJAH »

plejka2 wrote:andrija šefćenko :razz:
Samo sam cekao da njega neko spomene :mrgreen: za Dinamo i Milan u nekih 300 utakmica zabio samo 200 golova, treba njegovu sliku zalijepiti u uvodni post ove teme... truba igrac :D
Edinho2011

#360 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Edinho2011 »

Romelu Lukaku, jeste da je mlad, al' kako je dosao u Chelsea frajera nema nigdje.
Ima veliku sansu da postane (ako vec nije) ubleha !
udrch

#361 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by udrch »

Carlos Eduardo

Ode iz Hoffa u Rubin..gledam ove godine nije odigrao nijednu utakmicu..u 2010. odigrao 6 utakmica, 5 puta zamijenjen, dao 2 gola..to je sve kako je otišao..

Šta je sa njega? povreda ili se čovjek izgubio u ruskoj zimi..
sumirprimus

#362 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by sumirprimus »

Lucas Leiva wrote:
:lol: :lol: :lol:

najaci na kraju kad ga zamijeni klap klap :lol:
Mali_Vuk

#363 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Mali_Vuk »

Ne znam šta bi sa onim Farfanom iz Schalkea? I njega se svojevremeno povezivali sa Barcelonom i tako nekim velikim klubovima. Ili ja nisam dovoljno pratio, ili je tip stvarno ćorak.
sumirprimus

#364 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by sumirprimus »

Mali_Vuk wrote:Ne znam šta bi sa onim Farfanom iz Schalkea? I njega se svojevremeno povezivali sa Barcelonom i tako nekim velikim klubovima. Ili ja nisam dovoljno pratio, ili je tip stvarno ćorak.
pa jos je u salketu igra :)
Mali_Vuk

#365 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Mali_Vuk »

sumirprimus wrote:
Mali_Vuk wrote:Ne znam šta bi sa onim Farfanom iz Schalkea? I njega se svojevremeno povezivali sa Barcelonom i tako nekim velikim klubovima. Ili ja nisam dovoljno pratio, ili je tip stvarno ćorak.
pa jos je u salketu igra :)
Eto ga :D Mada evo sad kontam da činjenica da ipak igra za jedan sasvim pristojan klub ko što je Šalke pobija ovu tvrdnju da je riječ o ćorku. I većina se raje na ovoj temi kotrlja u tom pravcu, ako ne igra za Barcu ili Real ubleha je.
sumirprimus

#366 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by sumirprimus »

ovisi sta definiramo ko ublehu...jer ko god potpise ugovor(milionski) za neki veliki ,srednji europskiklub daleko je od ublehe..jer se osiguro..a igracki..onda vecina nasih igraca(cast izuzecima),jel osjete lovu,downhill ne gine...
cyprus

#367 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by cyprus »

Većina spomenutih igrača na ovoj temi se mogu svrstati u tri grupe:

1. propale nade
2. loši transferi
3. solidni, ali precjenjeni igrači...

E, koja je od ove tri kategorije stvarna UBLEHA? :-D
sumirprimus

#368 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by sumirprimus »

cyprus wrote:Većina spomenutih igrača na ovoj temi se mogu svrstati u tri grupe:

1. propale nade
2. loši transferi

definitinvo mix 1 i 2 :mrgreen:
Kinaski

#369 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Kinaski »

MIchael Shumaher ???
Mr. Brightside

#370 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Mr. Brightside »

edit: aaaaa :-D :thumbup:
ultima_palabra

#371 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by ultima_palabra »

vodoprovodčik wrote:Pošto neki spomenuše Hulka kao ublehu i igrača koji suviše igra individualno, samo da navedem šta statistika kaže po tom pitanju. U 156 nastupa za Porto ukupno je zabilježio 68 golova i 51 asistenciju u svim takmičenjima. Prošle sezone je zajedno sa Falkaom osvojio nacionalnu ligu i ligu Europe, a ukupno je dao 36 golova i zabilježio 21 asistenciju (svi podaci su sa wikipedije, valjda su tačni). Taj čovjek je hranio velikog Radamela loptama, to što sada više forsira individualne akcije je nedostatak odličnog napadača kakav je bio Falkao. Nazivati ga ublehom je neozbiljan čin.
Eki velikog Radamela, šta je vama ljudi :-) Ljude koji odigraju jednu dobru sezonu u portugalskoj ligi kujete u zvijezde, prozivate legendama, velikanima itd. Harali su Carlos Alberto, Derlei, Benni Mccarthy po Portugalu, osvojili i Ligu prvaka, ima li ih sad igdje?
Baudelaire

#372 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Baudelaire »

cyprus wrote:Većina spomenutih igrača na ovoj temi se mogu svrstati u tri grupe:

1. propale nade
2. loši transferi

Sve to su ublehe. Ako ja platim igrača x eura, funti ili maraka, očekujem da ima učinak dostojan tih para. Niko ne kaže da je Torres loš igrač, ali ovo što sad u Chelseaju radi je ubleha. Jbg, šta reći za čovjeka koji je dao 5 golova u 15 mjeseci u timu? Isto tako, meni je ubleha i igrač kojeg najavljuju kao novog Pelea, a ne ostvari ni blizu toga. Recimo Robinho. Daleko od tog da je on loš fudbaler, ali kada komplet svijet očekuje igrača koji će nastaviti tamo gdje je Ronaldo stao, a pojavi se Robinho kakav je danas, raja ostane razočarana. Isto je primjenjivo i na Andersona. Jednostavno nije postao što je mogao postati, a talenat je imao. Sad, druga je stvar što su oni i ovakvi kakvi su bolji od 90% igrača navedenih na ovoj temi :D
vodoprovodčik

#373 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by vodoprovodčik »

ultima_palabra wrote:
vodoprovodčik wrote:Pošto neki spomenuše Hulka kao ublehu i igrača koji suviše igra individualno, samo da navedem šta statistika kaže po tom pitanju. U 156 nastupa za Porto ukupno je zabilježio 68 golova i 51 asistenciju u svim takmičenjima. Prošle sezone je zajedno sa Falkaom osvojio nacionalnu ligu i ligu Europe, a ukupno je dao 36 golova i zabilježio 21 asistenciju (svi podaci su sa wikipedije, valjda su tačni). Taj čovjek je hranio velikog Radamela loptama, to što sada više forsira individualne akcije je nedostatak odličnog napadača kakav je bio Falkao. Nazivati ga ublehom je neozbiljan čin.
Eki velikog Radamela, šta je vama ljudi :-) Ljude koji odigraju jednu dobru sezonu u portugalskoj ligi kujete u zvijezde, prozivate legendama, velikanima itd. Harali su Carlos Alberto, Derlei, Benni Mccarthy po Portugalu, osvojili i Ligu prvaka, ima li ih sad igdje?
Šta je tebi, odličnog igrača kao što je Hulk nazivaš ublehom :-) To za Radamela je izraz lične simpatije prema ovom igraču, njega sam spomenuo samo kao čovjeka koji je živio od Hulkovih lopti.
mrtva kokoš

#374 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by mrtva kokoš »

samir nasri...
Baudelaire

#375 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Baudelaire »

Roberto Mancini :D
Post Reply