Ovo dijete nema pojma o autima, Focus RS mehanicki,:motor, mjenjac i podvozje uradili ljudi/inzinjeri koji spremaju focusa za reli, ali njemu je i dalje Audi dizel bolje auto.dottore wrote:Ako mislis na Focusa RS, jedino sto valja na njemu je mehanika, ostalo je mozda na malo vecem nivou od obicnog Focusa... a mehaniciki, auto je uradjeno perfektno, i ne znam na kojeg A4 mislis, 2.0T..?emko1234 wrote:upravu si 100%vratnik wrote:emko, stvarno nema potrebe da tako reagujes. Polako brate. Ne moras na svaku odgovarati. Pogotovo ako je nesto ad hominem. Posto to ad hominem vuce sljedece ad hominem, a ljubitelji audija su u manjini, tako da nema sanse. A nema ni potrebe, zasto odgovarati na sve sto jefferson pise, ili sto AmadinGospo napise, mislim, najbolje je nista ne odgovoriti.
A kad spomenuh jeffersona, ja tek sad skontah sta je tvoj cilj: mislim da to na ovoj temi neces uspjeti, ljubitelji ili posjednici audija ne smatraju da je pasat audi, a bmw i Mercedes frakciju svakako na kupovinu neces uspjeti nagovoriti, tako da ti savjetujem da pokusas na PIKU. Napisi koja je oprema, nemoj govoriti onu istinu da trosi vise od bmw-a sa 535 motorom, i sve najbolje. Isto savjetujem i ostalim vlasnicima skoda, hyundaia, kia, i slicnih limuzina.
Nazad na temu:
Audi A6 2,5 PD sa 103 kw je sa 6-stepenim mjenjacem imao ubrzanje od 5,9 sekundi od 0 - 80 kmh. Nije lose za dizela 96. godine.
lavic* samo cu ti napisat hahahahahaha..ford bolji od audija,pa onaj rs se ne moze po kvaliteti mjerit s a1 a ne s a4.drugo mozda je bobu brzi do 100km/h al bobu.al kad zavrsimo tu trku.kod mene i dalje pise 11l avarage fuel consumption,a kod njega 20l hahahahahal naravno ti to nista ne bi mogao znat kad vjerovatno vozis p107 sa 900kubika il 1000..za tebe je neko na bickilu od 24 brzine brz.haj uzivaj
ja znam da kad se malo jace pritisne 2.0T, ode preko 16-17 l hladno, a da ce bit blizu Focusu od 300PS
Ne vrijedi pricati, samo kazes jest tako i uzivaj u svojoj .....!