osim ovo "roba", moram se sloziti s tobommadner wrote:Najbitnije je da se udas dok imas izbora. Poslje se izbor suzi i teze je naci robu koja pase
da bar rece-roba koji pashe
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
osim ovo "roba", moram se sloziti s tobommadner wrote:Najbitnije je da se udas dok imas izbora. Poslje se izbor suzi i teze je naci robu koja pase
Pa i jeste takoplain vanilla wrote:a prije ste rekli da zena treba znati 70 stvari..srecom, pa sam stara, mozda zaboravim nauceno![]()
![]()
e nisi bio jucer na chasu o nutelli...burek_in_space wrote:Pa i jeste takoplain vanilla wrote:a prije ste rekli da zena treba znati 70 stvari..srecom, pa sam stara, mozda zaboravim nauceno![]()
![]()
1. napraviti pitu
2. pozu 69
Sta te briga, udas se, sutra ga zaboravisplain vanilla wrote:a prije ste rekli da zena treba znati 70 stvari..srecom, pa sam stara, mozda zaboravim nauceno![]()
![]()
Jel to nutella zamijenila pitu?!plain vanilla wrote: e nisi bio jucer na chasu o nutelli...
nutella mora biti neotpakovana, original poklopac da imaburek_in_space wrote:Jel to nutella zamijenila pitu?!plain vanilla wrote: e nisi bio jucer na chasu o nutelli...
Ja ipak volim kad znam da je neko lizn'o nutellu prije meneplain vanilla wrote:
nutella mora biti neotpakovana, original poklopac da ima![]()
mozda sam se ja nekad i udala, pa zaboravilaCholina_Lokica wrote:Sta te briga, udas se, sutra ga zaboravisplain vanilla wrote:a prije ste rekli da zena treba znati 70 stvari..srecom, pa sam stara, mozda zaboravim nauceno![]()
![]()
Jedna od mojih mnogobrojnih uspjesnih analogija s kojim kompleksne stvari predstavljam krajnje jednostavnoplain vanilla wrote:osim ovo "roba", moram se sloziti s tobommadner wrote:Najbitnije je da se udas dok imas izbora. Poslje se izbor suzi i teze je naci robu koja pase
da bar rece-roba koji pashe
ma jasta, da se ti ne otrujesburek_in_space wrote:
Ja ipak volim kad znam da je neko lizn'o nutellu prije mene![]()
ma ne treba mi ni pred vratima... sikter!plain vanilla wrote:
ni sudje da opere?![]()
shuti bolan madneru, ne otkrivaj, nikad se udat' necumadner wrote: Jedna od mojih mnogobrojnih uspjesnih analogija s kojim kompleksne stvari predstavljam krajnje jednostavno
Jano je meni da trazis roba, nije djaba bic na avataru.
burek_in_space wrote:Pa i jeste takoplain vanilla wrote:a prije ste rekli da zena treba znati 70 stvari..srecom, pa sam stara, mozda zaboravim nauceno![]()
![]()
1. napraviti pitu
2. pozu 69
madner wrote:Moras to vise naglasiti, ja licno nisam taj tip, ali posmatrajuci neke forumase i njihove papucarske stavove siguran sam da ima musterija.
Jesti se ipak mora.6.april wrote:Ako znaš 69 pita se može i izbjeći?
Ipak je 69 >> 1 .
Nismo u Italiji, pita je pod "morati".6.april wrote:Mora, ali ne mora pita.
iju!*mima* wrote:negooooooo.........................zigu li se sta?