Isprobao pricu sa magnetom na brojcaniku al cista fula.
Hvala [/b]
zavrnes ventil ispod seta i brojcanik se vise ne okrece ili jos bolje zvrkni ove iz bh gasa oni ce te posavjetovati najboljetruhlo wrote:Da li neko slucajno zna kako usporiti ili zaustaviti brojcanik na setu.Svaka informacija bi mi dobro dosla iskljucivo na P.P
Isprobao pricu sa magnetom na brojcaniku al cista fula.
Hvala [/b]
Ukoliko bi pec bila u centralnom hodniku, onda bi vjerovatno mogla cijeli stan udobno grijati, uz uslov da su vrata non-stop otvorena, ukoliko je pec u dnevnoj ili kuhinji, njima susjedne prostorije ce biti ok, one na kraju ce vjerovatno biti pohladne.Dendrlix wrote:Ovi sto imate ove Jotul, Amity itd na drva... Jel' imate u svkoj prostoriji po jednu ili samo jedna? Moj stan ima 5 prostorija i imam dimnjak u dnevnoj i kuhinji. Sve prostorije su povezane centralnim hodnikom. Bil' mi bilo hladno u ostalim prostorijama ako bi imao samo jednu pec?
Znamo, znamo, ali ne znamo zasto uvijek onolika kuknjava kad god pokusaju da vam poskupe ovu bagatelu od grijanja.BHF_Manijak wrote:Divim vam se ljdi al' fakat, hem vas se pola smrzne hem dodje racun da te glava zaboli!![]()
![]()
Lijepo moje grijanje, jest da je naplata tokom cijele godine, ali za ovakvo grijanje halalim im svaku marku od ukupnih 75KMNe znam kolika je tacno temp, ali preko 22-23 je sigurno, god god je bio zalio je se da je prevruce, a nerijetko se zna sjedit i sa otvorenim prozorom "na kant", gusani starinski radijatori, ma ljepota! Stan ima 54 kvadrata.
pola prosjecne plate ode samo za plin,kako je krenulo jos ce narod dizati kredit da plati racune za plin..uzas...AdnanSA wrote:436 KM za decembar. Da li sam rekorder na forumu???
U januaru sam kombinovao i drva pa sam za pola januara potrošio nekih 120 KM do sada.
Ja uvijek dodam vise, ako je 200KM, dam 300KMjedna tamo wrote:vala baš si rekorder
sreća pa daju da se i ostane dužan tak da smo mi platili 150 a ostali 70 dužni
ne, nisi. ima neko sa racunom preko 600KM.AdnanSA wrote:436 KM za decembar. Da li sam rekorder na forumu???
U januaru sam kombinovao i drva pa sam za pola januara potrošio nekih 120 KM do sada.
Problem?!butterfly_01 wrote:meni je jos uvijek telefonski racun veci od racuna za plin... i to mi je problem
butterfly_01 wrote:meni je jos uvijek telefonski racun veci od racuna za plin... i to mi je problem
predes na moju tv i pricas koliko hoces, stara lovacka iz bh telecomaAmbrozija wrote:butterfly_01 wrote:meni je jos uvijek telefonski racun veci od racuna za plin... i to mi je problem![]()
Znam kako ti je
moju TV imam, nemam phone, ali mi je mobitel uvijek preko 90 KM.starii wrote:predes na moju tv i pricas koliko hoces, stara lovacka iz bh telecomaAmbrozija wrote:butterfly_01 wrote:meni je jos uvijek telefonski racun veci od racuna za plin... i to mi je problem![]()
Znam kako ti je![]()
samo ne znam sta savjetuju za plin
Gdje? U Mostaru...hahahahahhaaadječak sa šibicama wrote:Ja presao na struju, klima uredjaj i grijalica, uvijek je toplo u cijelom stanu, 150 km od 15 decembra do 14 januara.
Ko shisha plin.