Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Shizy wrote:Kad svi, mogu li i ja da podijelim svoje iskustvo
Bili 4 godine zajedno, 1 godinu zivjeli zajedno, super nam bilo (obostrano smo zakljucili da nam je godina proletila i da smo super funkcionisali zajedno). Ja sam dobila ponudu za posao i otisla iz zemlje, a dogovor je bio da ce on doci za mnom. I odjednom on prekida, kaze nije spreman, imamo razlicita ocekivanja prema vezi, ja djeca & brak, on bi da ostane onako kako je bilo. Na to sam mu ja govorila da je ok, da ne moramo odmah djecu da imamo, ali da ih barem imamo u planu, bi bilo lijepo. Kao nije spreman ni za sto od toga ( samo da napomenem da je covjek vec u ozbiljnim godinama) i kao ne moze mi ponuditi to sto ja ocekujem.... i eto proslo 2 mjeseca u medjuvremenu i nista... Prekid je stvarno dosao neocekivano i iznenadno, jer smo se slagali u vezi, nismo svadjali nista ni manje ni vise od ostalih, ja sam bila istinski sretna, a mislila sam da je i on. I onda ta bomba...A sad ide mojim drugaricama na rubu suza i prica eto kako on nije spreman... ne kontam vise frajere, majke mi...
ma to su sebicni ljudi, cuj nije spreman za djecu,odmah ono konta ne moze vise toliko svojoj guJici ugadjati ako mu dodje dijete ,ma to su ti sve sami nesposobnjakovici.. ma nabij ga nogom ,sta ce ti, nek' place materi koja ga je tako naucila
Pa brak i djeca jesu velika obaveza i u taj pothvat se ne treba upuštati olako.
Sa te strane mogu razumjeti ovoga tipa. Sa druge strane nije korektno nekoga zavlačiti 4 godine
ako nisi siguran u svoje namjere i planove za budućnost.
anthraxQ wrote:Nesto vise od 4 godine veze, volim je i varam je. I to ne samo s jednom. Osjecaj tako glup i prazan. Ne mogu da raskidam jer mibi mi bilo najteze povrijediti tako iskrenu i dobru osobu, razgovore i ocekivanja. Nismo u istoj drzavi...
ufff
vec si ti nju povrijedio, samo ona ne zna
potrudi se da i ne sazna
anthraxQ wrote:Nesto vise od 4 godine veze, volim je i varam je. I to ne samo s jednom. Osjecaj tako glup i prazan. Ne mogu da raskidam jer mibi mi bilo najteze povrijediti tako iskrenu i dobru osobu, razgovore i ocekivanja. Nismo u istoj drzavi...
Prekini s njom, reci da je ne volis vise. Nemoj rec da je varas. Nema potrebe da je toliko povrijedis.
Ako je imalo volis, ostavi je i pusti curu da nastavi sa zivotom. Ne zavlaci je jer nije ona kriva jer si ti shupak.
Nije mi jasno kako neko istovremeno može voljeti i varati? Pa i da je izlapila ljubav, ostaje valjda neko poštovanje, osjećaj za pravednost i fer odnos, prijateljstvo, posvećenost ... nešto?!
burek_in_space wrote:Hajde shta ste skochile na momka, kao da njega ne vara ona tamo negdje, preko grane
Obrnuto je. Ja sam preko grane. A za nju znam da me ne vara... A znamda sam usrao i da jos serem. Ali niti izaci iz situacije niti ostati u njoj. Rado bih rekao, ali mislim da bi me njene suze i razocarenje povrijedile nego ista na svijetu. Pogotovo jer sam od nje dobijao samo istinu i ljubav...
Samo ako bi potencijalni odgovor na to pitanje bio "Da, zhelim uci u taj trojac"
honky tonk wrote:
repertoar iz jeza?
Normala
anthraxQ wrote:
Obrnuto je. Ja sam preko grane. A za nju znam da me ne vara... A znamda sam usrao i da jos serem. Ali niti izaci iz situacije niti ostati u njoj. Rado bih rekao, ali mislim da bi me njene suze i razocarenje povrijedile nego ista na svijetu. Pogotovo jer sam od nje dobijao samo istinu i ljubav...
Ne kazhem da te ona vara sa drugim sto posto, ali nikad ne mozhesh biti siguran da je samo i jedino istina ono shto druga strana kazhe...
anthraxQ wrote:
Ne kazhem da te ona vara sa drugim sto posto, ali nikad ne mozhesh biti siguran da je samo i jedino istina ono shto druga strana kazhe...
Gdje sam ja rekao da je ok?
Samo sam konstatovao da ste skochili na njega, jer ona huda sjedi kuci i cheka dan kada ce on doci.
A niko od nas ne zna da li ona krati dane tako shto visi sa nekim sa strane. Chak se i rimuje ovo
Ma nije ok. Naravno. A ja znam da ne vara i iz drugih izvora, ne samo njenih. Upao sam u to iz nekog unutrasnjeg nemira, svijela mi se ta s kojom jesam prevario, ali manje vise bi mogao i bez obje.
Samo ako bi potencijalni odgovor na to pitanje bio "Da, zhelim uci u taj trojac"
Ne mogu reći da nisam polaskan, i da sam orijentiran na tu stranu, vjerovatno bi odgovor bio da.
Ali ovako, ne. Ali hvala na pozivu. Ne dobija se svaki dan pozivnica od bureka i chmolje za trojac.
anthraxQ wrote:Ma nije ok. Naravno. A ja znam da ne vara i iz drugih izvora, ne samo njenih. Upao sam u to iz nekog unutrasnjeg nemira, svijela mi se ta s kojom jesam prevario, ali manje vise bi mogao i bez obje.
pa manje vise nadji trecu,i nemoj bar tu prvu zavlaciti
Gdje sam ja rekao da je ok?
Samo sam konstatovao da ste skochili na njega, jer ona huda sjedi kuci i cheka dan kada ce on doci.
A niko od nas ne zna da li ona krati dane tako shto visi sa nekim sa strane. Chak se i rimuje ovo
Dobro ali ne moze on sebi govorit, mozda i ona mene vara pa je ovo donekle okej.
Nije fer prema curi, zavlaci je, bolje da raskine sad nego nakon jos 2-3 godine.
dale cooper wrote:
Ne mogu reći da nisam polaskan, i da sam orijentiran na tu stranu, vjerovatno bi odgovor bio da.
Ali ovako, ne. Ali hvala na pozivu. Ne dobija se svaki dan pozivnica od bureka i chmolje za trojac.
Kada bi ovo bila pozivnica, a nije, onda bi bila samo od bureka.
Chekaj dok Chmoksi ovo vidi, pa kad zajednichkim snagama krenemo ka tvojoj guz...ovaj tebi, pitacu te da li je odgovor josh uvijek ne
anthraxQ wrote:Ma nije ok. Naravno. A ja znam da ne vara i iz drugih izvora, ne samo njenih. Upao sam u to iz nekog unutrasnjeg nemira, svijela mi se ta s kojom jesam prevario, ali manje vise bi mogao i bez obje.
Ima li neko da strucno pojasni ovo gore? Jer ja fakat ne kontam...
Not My Idea wrote:
Dobro ali ne moze on sebi govorit, mozda i ona mene vara pa je ovo donekle okej.
Nije fer prema curi, zavlaci je, bolje da raskine sad nego nakon jos 2-3 godine.
Nisam nigdje rekao ni da treba da se pravda sam sebi tim rijechima.
Samo sam konstatovao da niko ni u koga ne mozhe biti stoprocentno siguran. Pa tako ni on u nju, kao ni ona u njega.
A da li je bolje da raskinu sad ili kasnije, niko od nas ne zna.
Ali samo on je taj koji zna odgovor na pitanje: A kako bih se ja osjecao, da ona mene vara?
dale cooper wrote:
Kada bi ovo bila pozivnica, a nije, onda bi bila samo od bureka.
Chekaj dok Chmoksi ovo vidi, pa kad zajednichkim snagama krenemo ka tvojoj guz...ovaj tebi, pitacu te da li je odgovor josh uvijek ne
Ima li neko da strucno pojasni ovo gore? Jer ja fakat ne kontam...