EURO 2012
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Riddle
#351 Re: EURO 2012
Fakat ne kontam sta su Englezi naumili sa Hodgsonom. Mozda vuku ovaj potez ne bi li se svima smanjila ocekivanja i da tim pod manjim pritiskom ode na takmicenje, ali opet treba misliti na to kako ce taj tim igrati. Hodgson nije pokazao neko zavidno znanje o taktici sve ove godine (ili bar ja to nisam zapazio), tako da vec sad pocinjem misliti kako Englezi nece proci svoju grupu. Ova objava je meni sigurno smanjila ocekivanja. 
-
LSD
#352 Re: EURO 2012
Hodgson se "ubio" za ovakvih sadašnjih engleza
kako god nenormalno zvucalo.
Možda ta kombinacija nekim cudom i proradi na EURU
....ko zna.
Možda ta kombinacija nekim cudom i proradi na EURU
- johnny_blazze
#353 Re: EURO 2012
sta ti je ba fino pokrijemo kosevo satorskim krilom,promjenimo slolice na zapadu i eto ga vec 1 stadion spremanLakat Jebić wrote:kako bi mi to organizovali, sve bi bilo tip-topEdin H. wrote:Ko im je kriv kada nisu nama dali organizacijuBHF_Manijak wrote:Iz UEFA-e cak razmatraju opciju i govore da je sasvim moguce da se pomjeri prvenstvo za iducu godinu ukoliko to potrebno bude!![]()
![]()
Boze sacuvaj, pa koji ga qrac dajete zemljama koje nisu u stanju da ga organizuju, onda ste ga mogli i nama u emanet komotno dati!
-
sorted
#354 Re: EURO 2012
nOrMaLaC wrote:Vjerovatno autom. Avion ti je najskuplja varijanta, jer nema direktnih letova iz Sarajeva za Varšavu ili Krakow odavdesorted wrote:Kako se najisplatnije dotrkeljat odavde do Poljske? Voz, bus, avion?
niti mislim da ima uopšte sa Balkana. Možda jedino iz Beograda ili Bukurešta.
Avionom se možda isplati ako letiš nekom niskobudžetnom kompanijom kao što je Norwegian Airlines pa da presjedneš
u Skandinaviji, mada je apsurdnoZnam da lete za Štokholm iz Sarajeva za 120 KM u jednom smjeru.
Vozom ne znam, ali mislim da je najbolje ići, preko Budimpešte, pa dalje na Slovačku, vjerovatno na Košice.
Autom![]()
Ako iz Sarajeva ideš imaš 2 rute.
Budi spremam da najmanje otpada na autoput.Ako ideš iz Sarajeva ideš na Osijek-Beli Manastir-Budimpešta.
Onda na Gyor, pa na Bratislavu u Slovačkoj.Ova dionica cijela je autoput.
Eh slušaj:Sada imaš dvije opcije:
1) lOGIČNIJA METODAIdeš autoputom dalje ka Češkoj ka Brnu. Tu se odvojiš ka Olomoucu, pa dalje ka istoku Češke ka Ostravi, koja leži na granici sa Poljskom. I ova je dionica mislim autocesta.
Prema granici nestaje autoput, te počinje lokalna cesta koja vjerovatno ima signalizaciju![]()
Pratiš dalje put ka Gliwicama pa ka Katowicama pa ka Krakowu. Ova je ruta bila ka Krakowu.
Dalje možeš na sjever ka Waršavi preko Kielca pa na Radom. Manja dionica je brza cesta mislim.
2) METODA RIZIKOVANJAOd Bratislave možeš i svakako autocestom dalje ka sjeveroistoku prema Trnavi pa na Trenčin i na Kraju ka Povaškoj Bistrici, gdje prestaje autocesta.Dalje vodi cesta ka Žilini pa onda lokalna cesta sjeverno ka granici sa Poljskom. Ovu rutu vjerovatno ne bih preporučio bez GPS ali je izvodljiva uz veliku vjerovatnoću zalutanja u Slovačkim šumicama gdje je lokalno stanovništvu još uvijek u dojmu da je vrijeme Hladnog rata, te da još Nixon je predsjednik SAD i da špiuni KGB haraju po gradovima.
![]()
Ti vidi kako ti je najlakše i sretan put!
Kralju kao da si znao da mi je prva destinacija Krakov.
- Quaresma
#355 Re: EURO 2012
Capello je sam odustao zbog terrya jer je htio da on ostane kapiten ali.zbog pritiska javnosti su mu oduzeli te je zbog toga fabio dao otkazvaučer wrote:
Koji kreteni vode nogomet u toj zemlji, otpustili su Fabija Capella za Hodgsona.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- nOrMaLaC
#356 Re: EURO 2012
Pratil iko Evropsko prvenstvo igrača do 17 god. u Sloveniji? 
- 2407
#357 Re: EURO 2012
Ja gledam samo mladje

- nOrMaLaC
#358 Re: EURO 2012
Jes gledao Njemce i Gruzijce danas?2407 wrote:Ja gledam samo mladje![]()
- k3ngur
#359 Re: EURO 2012
Poljaci ce da deru ove godine
...
- hypko_nurko
#360 Re: EURO 2012
koga, poljakinjeak81 wrote:Poljaci ce da deru ove godine...
- BHF_Manijak
#361 Re: EURO 2012
Pomalo cudan siri spisak Njemacke repke, ali vidjet cemo!
Draxler, oba burazera Bender, Gundogan(iako ima milion tih zadnjih veznih), nema Helmesa al' zato ima mrtvi Cacau itd... 
-
todd_smith
#362 Re: EURO 2012
ima li cijeli spisak?BHF_Manijak wrote:Pomalo cudan siri spisak Njemacke repke, ali vidjet cemo!![]()
Draxler, oba burazera Bender, Gundogan(iako ima milion tih zadnjih veznih), nema Helmesa al' zato ima mrtvi Cacau itd...
ima li jos koja repka da je dala zvanicni spisak?
- vaučer
#363 Re: EURO 2012
Mislim da su Irci objavili spisak.
- BHF_Manijak
#364 Re: EURO 2012
Na kraju teksta ti je spisak fudbalera.todd_smith wrote:ima li cijeli spisak?BHF_Manijak wrote:Pomalo cudan siri spisak Njemacke repke, ali vidjet cemo!![]()
ima li jos koja repka da je dala zvanicni spisak?
http://www.kicker.de/news/fussball/em/s ... m-hut.html
S tim sto je ovo prosireni kadar od 27 imena, a 29.maja mora prekriziti 5 imena.
-
LSD
#365 Re: EURO 2012
Švabe ce biti brutalni na Euru, smio bi se kladiti...grupu ce pregaziti (gdje ocekujem ispadanje portugala) , a križaju se u knockout fazi sa A grupom (koja je vjerovatno i najslabija).
-
todd_smith
#366 Re: EURO 2012
Poslije Spanije najbolja ekipa, te dvije su ramenima i glavom bolji od ostalih, nadam se da ce se u finalu sresti, a ne ranije
-
todd_smith
- aveos
#368 Re: EURO 2012
puyol nece na euro
http://www.goal.com/en-gb/news/3284/eur ... nee-injury
- simonese
#370 Re: EURO 2012
ko ce ga sad zabit za Spanceaveos wrote:puyol nece na euro
- PriNc_ba
- aveos
#372 Re: EURO 2012
Komentar sa 24sata.hr :
"Sa Ircima i Španjolcima igramo neriješeno...Talijane standardno rasturamo 3,4 razlike
....onda standardno rasturamo Njemce sa posjedom lopte 72% uz njihova dva crvena kartona (jedan zbog grubog starta drugi zbog nervoze i nemoći)...u polufinalu gazimo Francuze i u finalu opet sa Španjolcima....tamo ih na penale dobivamo 6-5 nakon 2-2 u regularnom djelu....u cijeloj Hrvatskoj slavlje i kaos, zaboravlja se kriza...Olić najbolji strijelac turnira, Magath mu čisti kopačke poslije treninga, Modrić potpisuje za Barcu, Kranjčar za Real, mali Kovačić za Manchester, Šimunić ide u zasluženu mirovinu kao najblji obrambeni igrač turnira....Bilić Slaven potpisuje milijarderski ugovor sa Chelseaem, Murinjo dolazi posebnim čarterom da mu Slaven da autogram...itd itd..
))"

"Sa Ircima i Španjolcima igramo neriješeno...Talijane standardno rasturamo 3,4 razlike
-
todd_smith
#373 Re: EURO 2012
Ali sto jest` jest`, Irce i Talijane mogu lahko dobiti
- hrle1976
#374 Re: EURO 2012
Citam postove i moram reci jooj BiH je drzava od 3,5 miliona fudbalskih eksperta i potencialnih trenera
salu nastranu.
OVAJ POST CE BITI REKORDNO CITIRAN A POGOTOVO POSLJE PRVENSTVA
Kad smo vec kod gatanja i nagadjana barem ja smatram sebe kao najvecim ekpertom jer jos na kaldionici nemam minusa.
Grupa A (Otpisani)
Ovu grupu je vecina media otpisalo kao grupu radi reda ili stimanja grupe u korist domacinu itd.
Kao PRVO u ovoj grupi ce Poljska izgibiti sve tri utakmice a njihovi huligani ce tek tako s***e da naprave!
Kao DRUGO u ovoj grupi ce Ceska i Grcka proci.
Kao TRECE ova grupa nece biti najbrojnija po golovima!
Raspored bodova: 7, 7, 3, 0
Grupa B (Ko fol grupa smrti)
Ova grupa je opisana kao grupa smrti, dva moguca finalista prvenstva leze u ovoj grupi itd. Barem tri tima moraju biti jednakopravna i jaka da bi grupa se mogla nazvati grupom smrti! Ali eto svak ima pravo na svoje misljenje!
Kao PRVO u ovoj grupi ce pasti najvise crvenih kartona. Tj. u utakmicama Holandija - Portugal, Portugal - Danska, Holandija - Njemacka, te Njemacka - Danska. Utakmica Holandija - Portugal mogla bi oboriti rekord po pitanju crvenih kratona, 5 komada.
Kao DRUGO u ovoj grupi ce tri reprezentacije imati najmanje po jedan poraz!
Kao TRECE u ovoj grupi ce zadnja runda nositi najveci sok! Jedan od favorita nece proci a jedan od otpisanih ce proci
Bodovi 7, 4, 2, 2
Grupa C (Ko voli remi i 1-0 utakmice)
Ova grupa ce imati najbrojniju utakmiu po golovima 1-1 a inace 1-0 ce biti pretezni rezultati. Bice poznata po jako teskim (mozda za necij ukus dosadnim) utakmicama bez mnogo sansi zbog jakih defanziva.
Kao PRVO u ovoj grupi ce svi imati po jednu pobjedu, remi i poraz! znaci 4, 4, 4, 4 po potanju bodova!
Kao DRUGO u ovoj grupi ce odluciti druga pravila ko ce biti prvi a ko drugi a ko treci jer ce svi odigrati jednako prema drugima sto se tice gol razlike i pobjeda.
Grupa D (penala)
Ova grupa ce biti poznata po penalima i golovima. Najbrojnija utakmica po golovima ce biti izmedju Francuske i Svedske. Ukraina ce zavrsiti kao zadnja sa klasicnim poraszom od jednog remija i dva poraza (gol razlika 1-4)
Kao PRVO u ovoj grupi ce pasti navise golova.
Kao Drugo ova grupa ce biti pamcena po nekim sudskim odlukama.
Bodovi 7, 5, 2, 1

OVAJ POST CE BITI REKORDNO CITIRAN A POGOTOVO POSLJE PRVENSTVA
Kad smo vec kod gatanja i nagadjana barem ja smatram sebe kao najvecim ekpertom jer jos na kaldionici nemam minusa.
Grupa A (Otpisani)
Ovu grupu je vecina media otpisalo kao grupu radi reda ili stimanja grupe u korist domacinu itd.
Kao PRVO u ovoj grupi ce Poljska izgibiti sve tri utakmice a njihovi huligani ce tek tako s***e da naprave!
Kao DRUGO u ovoj grupi ce Ceska i Grcka proci.
Kao TRECE ova grupa nece biti najbrojnija po golovima!
Raspored bodova: 7, 7, 3, 0
Grupa B (Ko fol grupa smrti)
Ova grupa je opisana kao grupa smrti, dva moguca finalista prvenstva leze u ovoj grupi itd. Barem tri tima moraju biti jednakopravna i jaka da bi grupa se mogla nazvati grupom smrti! Ali eto svak ima pravo na svoje misljenje!
Kao PRVO u ovoj grupi ce pasti najvise crvenih kartona. Tj. u utakmicama Holandija - Portugal, Portugal - Danska, Holandija - Njemacka, te Njemacka - Danska. Utakmica Holandija - Portugal mogla bi oboriti rekord po pitanju crvenih kratona, 5 komada.
Kao DRUGO u ovoj grupi ce tri reprezentacije imati najmanje po jedan poraz!
Kao TRECE u ovoj grupi ce zadnja runda nositi najveci sok! Jedan od favorita nece proci a jedan od otpisanih ce proci
Bodovi 7, 4, 2, 2
Grupa C (Ko voli remi i 1-0 utakmice)
Ova grupa ce imati najbrojniju utakmiu po golovima 1-1 a inace 1-0 ce biti pretezni rezultati. Bice poznata po jako teskim (mozda za necij ukus dosadnim) utakmicama bez mnogo sansi zbog jakih defanziva.
Kao PRVO u ovoj grupi ce svi imati po jednu pobjedu, remi i poraz! znaci 4, 4, 4, 4 po potanju bodova!
Kao DRUGO u ovoj grupi ce odluciti druga pravila ko ce biti prvi a ko drugi a ko treci jer ce svi odigrati jednako prema drugima sto se tice gol razlike i pobjeda.
Grupa D (penala)
Ova grupa ce biti poznata po penalima i golovima. Najbrojnija utakmica po golovima ce biti izmedju Francuske i Svedske. Ukraina ce zavrsiti kao zadnja sa klasicnim poraszom od jednog remija i dva poraza (gol razlika 1-4)
Kao PRVO u ovoj grupi ce pasti navise golova.
Kao Drugo ova grupa ce biti pamcena po nekim sudskim odlukama.
Bodovi 7, 5, 2, 1
Last edited by hrle1976 on 10/05/2012 19:32, edited 2 times in total.
- splend
#375 Re: EURO 2012
opaa, imamo milana tarota na forumu