Evo, ja sam se propisno iznervirao od jutros
Ako tebi uspije kupi i meni, pa mi javi, i ja cu tebi javnuti ako prodjem do kraja...Sad moram ici, pogledacu kasnije...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ako tebi uspije kupi i meni, pa mi javi, i ja cu tebi javnuti ako prodjem do kraja...Sad moram ici, pogledacu kasnije...[/quote]Timotije wrote:Ako uspijes,zamolio bih te da kupis i meni, pa cemo zajedno do saveza po karte.![]()
Evo, ja sam se propisno iznervirao od jutros
Hajmo ljudi, još malo pa nestalo. Ostala još 2 mjesta u "ludom" kombiju, koji kao što reče @nidje_veze, vozi na kraj svijeta.Dammme wrote:Uplaćen aranžman za kombi sa BHF-om.
Solidnih 500 KM.
3 spavanja+put+karta za tekmu.
Polazak u subotu (12.11.) popodne, povratak u četvrtak(17.11.) naveče.
Detaljno: http://www.bhfanaticos.com/index.php/ar ... p-portugal
Timotije i ja cemo uzeti ulaznice prve kategorije, ali nema sanse da svi budemo zajedno, osim onih koji ce kupiti ulaznice predvidjene za navijace BiH. Iste se vec od danas mogu kupiti u njihovom Fudbalskom savezu, ali pb. je da niko fizicki nije prisutan u Lisabonu. Te karte za nas sektor ce biti pustene u prodaju i na dan utakmice na stadionu od 11h do 20h30! Tako ces biti siguran da ces biti s nasim navijacima, ali ti je malo rizicno doci u Portugal bez karte - moje misljenje.ExtremeBoy wrote:Uspješno sam se registrovao za kupovinu karata u Lisabonu, ali pri plaćanju ne mogu uspostaviti vezu sa serverom.
Koju kategoriju izabrati? Trebali bi smo svi biti na okupu.
Gdje ćemo preuzeti karte,ako se odlučimo na online kupovinu, koja je opcija najbolja?
Gdje će biti okupljanje navijača prije utakmice?
Ako je neko malo bolje upućen, neka postavi ove informacije kao neki generalni pregled, da raja ne luta plaho.
Veliki pozdrav
Pa tu info u vezi okupljanja sam od tebe i pokupiokolo naokolo wrote:@specifikacija
Vec napisah da je na trgu Rossio, i vrijeme okupljanja nije poznato iz prostog razloga jer ga i nemaNaime, vecina raje, bar koju ja znam, je uzela hotele oko Rossio trga, tako da ce okupljanje poceti vec noc prije
A ovo oko karata, kao sto rekoh vec, moje licno misljenje, za ove koji nemaju karte, da ne treba previse brinuti ako ne kupe online, da nece biti problema za karte dole za nasu tribinu...Cisto sumnjam da ce Portugalci kupovat za taj dio...A daj Boze da nas bude toliko da sve pokupujemo...
Ma nidje veze, nek si napisao, nego se samo nadovezah i dodah vrijeme okupljanjaspecifikacija wrote:Pa tu info u vezi okupljanja sam od tebe i pokupiokolo naokolo wrote:@specifikacija
Vec napisah da je na trgu Rossio, i vrijeme okupljanja nije poznato iz prostog razloga jer ga i nemaNaime, vecina raje, bar koju ja znam, je uzela hotele oko Rossio trga, tako da ce okupljanje poceti vec noc prije
A ovo oko karata, kao sto rekoh vec, moje licno misljenje, za ove koji nemaju karte, da ne treba previse brinuti ako ne kupe online, da nece biti problema za karte dole za nasu tribinu...Cisto sumnjam da ce Portugalci kupovat za taj dio...A daj Boze da nas bude toliko da sve pokupujemo..., ali to sam procitao jos prije 3 sedmice. Pisali smo istovremeno odgovor Extremboy-u, s tim da sam ja nesto kasnije poslao, ali tvoj odgovor nisam vidio - inace ne bih trg Rossio ni spomenuo.
Ne nude odvise mogucnostiThanattos wrote:Pozdrav svima.
I ja sam cijeli dan pokusavao kupiti 5 karata, ali server nesto nije radio. Ako je coek uspio kupiti onda je proradio, medjutim sada je pitanje koje karte kupiti? Nas ide petorica i samo nam jos karte fale. Je li rizicno cekati da se kupe tamo? Ne radi se uopce o cijeni karte, ali bi nam pokvarilo cejf kada nam ne bi dali da budemo sa nasima. Ima li iko konacan i pouzdan priejdlog koji level da kupimo?
Vidimo se u Portugalu
I ja citav dan pokusavam, i kupio sam za drugu zonu!Am_Dz wrote:Pokusavam cjeli dan da kupim karte, ne uspijevam radi problema sa serverom i sad kad vidim da je neko uspio napokon da kupi kartu nema kategorije![]()
Uglavnom, dodajte 7 na popis navijaca
Sada su pustili u prodaju 1 zonu ili kategoriju!Timotije wrote:Evo sad sam kupio kartu za drugu zonu. Prve nema u prodaji, i oni ko i Francuzi otvaraju-zatvaraju. Malo se pribojavam kakvog belaja u Zenici, e tek ce onda da nas izrove na ulazu....Bojim se da nam nisu zaboravili ni drugu utakmicu baraza prosli put, nismo ih bas s ruzama docekali....A banda su, nije da nisu, znaju sve marifetluke.
Bravo kralju!Timotije wrote:Evo sam kupio i tu prvu zonu, nek se nadje![]()
Ja i Speci (stari sverceri, totalno bi propali u toj bransi) imamo vec dvije karte viska, pa kome zafali neka se javi....
Donirati cemo....
Nema daljeTimotije wrote:Evo sam kupio i tu prvu zonu, nek se nadje![]()
Ja i Speci (stari sverceri, totalno bi propali u toj bransi) imamo vec dvije karte viska, pa kome zafali neka se javi....
Donirati cemo....
Prateci vasu kupovinu i zeleci da budemo koliko toliko blizu nas 7 kupi kartu kategorije 2...a vi sad bjezite u 1. a za vama ce najvjerovatnije i ostali...Timotije wrote:Evo sam kupio i tu prvu zonu, nek se nadje![]()
Donirati cemo....
Ma sve ce nas smjestiti s golubovima, ko i prosli put, ne sikiraj se nista...Am_Dz wrote:Prateci vasu kupovinu i zeleci da budemo koliko toliko blizu nas 7 kupi kartu kategorije 2...a vi sad bjezite u 1. a za vama ce najvjerovatnije i ostali...Timotije wrote:Evo sam kupio i tu prvu zonu, nek se nadje![]()
Donirati cemo....
"Ovdje u Danskoj"...haj' onda nema sikiracije i pozdrav iz Brøndby StrandaTimotije wrote: Ma sve ce nas smjestiti s golubovima, ko i prosli put, ne sikiraj se nista...![]()
Coca Cola nam ne gine ni ovaj put!
I u Estoniji smo kupovali gdje smo htjeli (isto ovdje u Danskoj jednom na rukometu, kad je Bosna igrala sa Koldingom), pa onda fino malo pregledaju licne karte i sortiranje slijedi....
A i bice nas izgleda toliko, da cemo svi moci stati pod jednu postenu bukvu(malo politike)!