Forumasi zaposljavaju
Moderator: anex
-
miss v
#351 Re: Forumasi zaposljavaju
..
Last edited by miss v on 26/12/2013 19:57, edited 1 time in total.
-
miss v
#353 Re: Forumasi zaposljavaju
..
Last edited by miss v on 26/12/2013 19:57, edited 1 time in total.
-
amko76
#354 Re: Forumasi zaposljavaju
Hm sad mi je još manje jasnomiss v wrote:Međunarodni poslovni forum.
Neko prodavanje magle?
-
miss v
#355 Re: Forumasi zaposljavaju
..
Last edited by miss v on 26/12/2013 19:58, edited 1 time in total.
- party_zan
#356 Re: Forumasi zaposljavaju
al' ja stvarno trazim posao! 
-
casanova123
#357 Re: Forumasi zaposljavaju
pa sta ako ga je nazivao.. nije mu rekao "budalo jedna".. ljudi psuju na forumu pa opet nista, a lik kaze budala na kakav takav nacin i odmah ban.. al et.. nije da me se tice al etMr.Penguin wrote:Nazivao budalom onog ko ima drugacije misljenje.casanova123 wrote:sta je uradio ovaj kazo?burek_in_space wrote:10 mar 2012, 17:21 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» kazo
14 dana odmora ce ti dobro doci da prochitash pravila foruma, i nauchish se komunicirati normalno.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#358 Re: Forumasi zaposljavaju
jel ovaj wallness forumas ???kazo wrote:Inostrana Wellness kompanija traži preduzetne,ozbiljne i odgovorne pojedince za organizaciju i vođenje poslovanja, plasman proizvoda, distribuciju i marketing.Bavimo se najprofitabilnijim dijelom Wellnessa- ishranom.
- Edukacija i obuka klijenata su obezbjeđeni. Posao se može obavljati kao honorarni ili osnovni, u zavisnosti od mogućnosti kandidata.
Organizacija i vođenje poslovanja, plasman proizvoda, razvoj distributivne mreže i marketing.
Tražimo: Ozbiljne i odgovorne osobe sa dobrim komunikacionim i organizacionim sposobnostima, preduzetničkog duha, koji žele da započnu privatni posao, odnosno postanu partneri, tj.distributeri međunarodne kompanije.
Prednost osoba:
-ambicioznost,požrtvovanost i istrajanost u poslu,
-spremnost za učenje,
-imaju želju za napredovanjem,
-posjeduju sklonost ka timskom radu.
Ponuda (bonusi):
- Mogućnost napredovanja i mogućnost za dalje napređenje profesionalnih sposobnosti
- Mogućnost samostalnog kreiranja radnog vremena (puno ili skraćeno radno vrijeme)
- Mogućnost poslovanja u drugim zemljama
interesovani neka ostave kontakt ime, prezime i kontakt telefon u Inbox
ako nije: ima da se namah brise ovi konkurs sa teme
- amrica
#360 Re: Forumasi zaposljavaju
ne treba obrazovanje, iskustvo
oni obezbjedjuju edukaciju
radis kad ti je cejf i koliko ti je cejf
mogucnost posla u inostranstvu
....
pa ko ce jos povjerovati u ovo
- dadoka84
#361 Re: Forumasi zaposljavaju
Najbolje mi je ono "spremnost na učenje" 
-
DaCo_sa
#362 Re: Forumasi zaposljavaju
Jel ima neko od fortumasa iskustva u prodaji boja , lakova , elektro i vodo-materijala ? Trebace mi uskoro radnik za novootvorenu prodavnicu pa ako je neko zainteresovan nek posalje svoje podatke ...hvala ! 
- Janjicar
#363 Re: Forumasi zaposljavaju
lokacija Sarajevo ?DaCo_sa wrote:Jel ima neko od fortumasa iskustva u prodaji boja , lakova , elektro i vodo-materijala ? Trebace mi uskoro radnik za novootvorenu prodavnicu pa ako je neko zainteresovan nek posalje svoje podatke ...hvala !
-
seshb85
#364 Re: Forumasi zaposljavaju
Konzept je jednostavana( za NAIVNE)"Puno kosta ali i pomaze"."Trazimo ozbiljne osobe koje hoce da smrsaju 5-25 kg."svjezi_ustipak wrote:treba vas biti stid jer ste jedna obicna Ponzijeva shema i sredstvo za uzimanje para naivnima.kazo wrote: zasto da nas bude stid? jel poznajes nekog kome nije pomoglo ? milioni zadovoljnih klijenata stoje iza nas, tako da...
poznajem ljude kojima nije pomoglo, cak naprotiv.
milioni nasamarenih klijenata stoje iza vas tako da...
"Mi smo smrsali zajedno 1oo kg,ako hocete i vi, mi ce mo vam pomoci"ili"Vase zdravle i vitalitet je najbitnije"Zar ima jos naivnih i lakovjernih? Fakat je:Procenat uspjesni zanemarujuci za razliku od veliki cijena.Moj savjet, ni u kom slucaju bacati pare.
- Chischo
#365 Re: Forumasi zaposljavaju
Evo da se i ja prijavim kao "trazilac posla",
Obrazovanje: dipl. ecc
Iskustvo: Komercijalista, web + dtp design
Računari: MS Office, Photoshop, Corel Draw, Dreamweaver, PHP (napredni srednji nivo, programirao nekoliko skripti tipa jednostavnog cms-a, ankete, galerija slika sa pass zasticenim admin dijelom, online sistem za rezervacije itd...), CSS, HTML, Javascript (osnove), Ajax + Trenutno aktivno ucim Java-u
Jezici: Engleski (efikasna komunikacija pismenim i usmenim putem, strucnu terminologiju vezanu za specifican posao vrlo brzo ucim)
Licne osobine: vrijedan, pametan, posten, zgodan, duhovit, vedar, pouzdan, odgovoran, dosljedan, nasmijan, sportski tip, načitan, profesionalan, saosjećajan, sa manirima, kulturan, fin, dobro odgojen, ukratko receno gospodin čovjek. Po potrebi, i prema onima koji su zasluzili vrlo nezgodan i bezobrazan.
Ako nema posla, moze i muslimanka slicnih osobina.
Salim se, ne mora biti muslimanka...
Obrazovanje: dipl. ecc
Iskustvo: Komercijalista, web + dtp design
Računari: MS Office, Photoshop, Corel Draw, Dreamweaver, PHP (napredni srednji nivo, programirao nekoliko skripti tipa jednostavnog cms-a, ankete, galerija slika sa pass zasticenim admin dijelom, online sistem za rezervacije itd...), CSS, HTML, Javascript (osnove), Ajax + Trenutno aktivno ucim Java-u
Jezici: Engleski (efikasna komunikacija pismenim i usmenim putem, strucnu terminologiju vezanu za specifican posao vrlo brzo ucim)
Licne osobine: vrijedan, pametan, posten, zgodan, duhovit, vedar, pouzdan, odgovoran, dosljedan, nasmijan, sportski tip, načitan, profesionalan, saosjećajan, sa manirima, kulturan, fin, dobro odgojen, ukratko receno gospodin čovjek. Po potrebi, i prema onima koji su zasluzili vrlo nezgodan i bezobrazan.
Ako nema posla, moze i muslimanka slicnih osobina.
Salim se, ne mora biti muslimanka...
- amrica
#366 Re: Forumasi zaposljavaju
ako volis zivotinje, azil u praci trazi 2 rukovodioca sa vss, neodredjenog smjera
i dipl. vet
i vet tehnicar
i ljude za odrzavanje cistoce
i jos nekih saradnika...
treba i vozacka i engleski
a sad da li ljudi vec sjede tamo, a oglas je proforma 
i dipl. vet
i vet tehnicar
i ljude za odrzavanje cistoce
i jos nekih saradnika...
treba i vozacka i engleski
- Chischo
#367 Re: Forumasi zaposljavaju
a gdje se moze vidjeti taj oglas?
- amrica
#368 Re: Forumasi zaposljavaju
Chischo wrote:a gdje se moze vidjeti taj oglas?
bio je u novinama prije par dana, cek da vidim mogu li naci
- Chischo
#369 Re: Forumasi zaposljavaju
ajd molim te, ako ne nadjes, probakj se sjetiti u kojim novinama i od kada?amrica wrote:Chischo wrote:a gdje se moze vidjeti taj oglas?
bio je u novinama prije par dana, cek da vidim mogu li naci
- amrica
#370 Re: Forumasi zaposljavaju
nasla, skidam pa saljem za 1 min
- amrica
#371 Re: Forumasi zaposljavaju
ne znam skinuti iz jednog komada

- Chischo
#372 Re: Forumasi zaposljavaju
hvalaaa mnogo! 
- amrica
#374 Re: Forumasi zaposljavaju
au
tek sad vidim da je rok dostave prijave 24.3., a izaslo u novinama 21.3.
tek sad vidim da je rok dostave prijave 24.3., a izaslo u novinama 21.3.
-
amko76
#375 Re: Forumasi zaposljavaju
Nedavno pored mene u nekom kafiću sjede neki momci i djevojke i pričaju o neka dva prijatelja kojima je treći koji će biti šef ovog azila ponudio posao, i oni se kao nećkaju, daleko je Prača i sl. Diskutovali su o toj dvojici i njihovoj neozbiljnosti i sl.
Žao mi je ako sam vam pokvario veselje, samo prenosim ono što sam čuo.
Žao mi je ako sam vam pokvario veselje, samo prenosim ono što sam čuo.