Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#351 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imam osjecaj da ce mi se COD MW3 vise svidjeti nego BF3.BF3 ima dobru fiziku i ne mogu naglasiti koliko dobar audio,ali ipak meni se svidja onaj fast paced gameplay u cod multiplayer seriji,BF3 mi je nekako spor.A i znam da ce mi MW3 ici mnogo bolje od BF3 
- House
#352 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni leti BF3 na high postavkama
Intel core 2 duo E7300 2.6
Geforce 9600 GT 512 mb
2GB RAM
Neznam kako ali leti hahaha
Geforce 9600 GT 512 mb
2GB RAM
-
heaton
#353 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
os - 64bitni 7mica
procesor - g840 2.8
ram - 4gb ddr3
graficka - asus vga eah6570/di/1gd3 ddr3: amd radeon 1gb
postavio sve na high i sve ide bez ikakvih problema ...
bf3
procesor - g840 2.8
ram - 4gb ddr3
graficka - asus vga eah6570/di/1gd3 ddr3: amd radeon 1gb
postavio sve na high i sve ide bez ikakvih problema ...
bf3
- arnes_king
#354 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Quaresma wrote:BF BC2 obavezno, sad nisam fan fps igrica na konzoli, kazu da je killzone 2 dobra, tako da, a i fallout nije za odbacit, ugl sve tri navedene su dobre sem OF red river (iskreno nisam je nikako igrao, al po komentarima mnogih, nije nesto igrica)arnes_king wrote:Molim vas za malo informacija za par igrica ako ste ih igrali pa da kazete da li valjaju ili ne ;D
Battlefield bad company 2
Killzone 2
Operation Flashpoint : Red River
Fallout 3 : Game of The Year Edition
Nezz da li ima razlike izmedju PC i PS3 verzija uglavnom ja hocu te igrice nabaviti za PS3 pa me onak zanima sta kazete kakve su, znam da i BF i Killzone vec imaju 3 dijelove ali iz nekoliko razloga zelim prvo ove da odigram ;D
Hvala unaprijed .....
btw, kupi sebi BF3
Rado bih ali ne radi mi Blu-Ray citac na konzoli tako da sam prisiljen da koristim CFW i igram sa HDD-a a ne daje mi se 150 KM za popravak/zamjenu jer znam da opet nebi dugo izdrzao jer im je to mana, bar u ovih FAT serija, pa tako da mi se izbor suzava na igrice koje se mogu igrati discless (sreca pa ih vecina moze) a i ove nove ne mogu trenutno na CFW pa se nadam da ce se nesto uraditi i po tom pitanju, a napreduju ;D
Uglavnom hvala vam za informacije o igrama, nadam se da cu se zabaviti malo duze oko njih a ne da svaku prekucam za po 2 noci igranja xD
- Quaresma
#355 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma CoD je napravljen tako da svi mogu dobro igrati, ja ipak vise volim ozbiljniju igru, pravi rat, teamwork.Decerto wrote:Imam osjecaj da ce mi se COD MW3 vise svidjeti nego BF3.BF3 ima dobru fiziku i ne mogu naglasiti koliko dobar audio,ali ipak meni se svidja onaj fast paced gameplay u cod multiplayer seriji,BF3 mi je nekako spor.A i znam da ce mi MW3 ici mnogo bolje od BF3
CoD mi je nekako sterilan, nema nimalo osjecaja pravog rata, vec krkanluk, glavno je trcati po serveru i napucavati se, tj imat sto bolj k/d ratio, dok u BF najbitniji teamwork, pojedinac ne moze odluciti pobjedu vec team, no dobro, svako ima svoj ukus
- djugum
#356 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zbog ovog ja vec dugo vremena sto se tice multiplayer-a ne mrdam dalje od BF2Quaresma wrote:ma CoD je napravljen tako da svi mogu dobro igrati, ja ipak vise volim ozbiljniju igru, pravi rat, teamwork.Decerto wrote:Imam osjecaj da ce mi se COD MW3 vise svidjeti nego BF3.BF3 ima dobru fiziku i ne mogu naglasiti koliko dobar audio,ali ipak meni se svidja onaj fast paced gameplay u cod multiplayer seriji,BF3 mi je nekako spor.A i znam da ce mi MW3 ici mnogo bolje od BF3
CoD mi je nekako sterilan, nema nimalo osjecaja pravog rata, vec krkanluk, glavno je trcati po serveru i napucavati se, tj imat sto bolj k/d ratio, dok u BF najbitniji teamwork, pojedinac ne moze odluciti pobjedu vec team, no dobro, svako ima svoj ukus
I naravno s nestrpljenjem iscekujem BF3
- BaDa
#357 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kako ce onda tek meni na e8400 2x 3.00ghz 4gb rama i geforce 9800gt 512mbHouse wrote:Meni leti BF3 na high postavkama![]()
Geforce 9600 GT 512 mb
2GB RAM
- Quaresma
#358 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ko igra, svratite, ovde adzo igra
http://battlelog.battlefield.com/bf3/se ... s-Beta-01/
btw. add me, i_love_ya11
http://battlelog.battlefield.com/bf3/se ... s-Beta-01/
btw. add me, i_love_ya11
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#359 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ja igram BF2 stalno na JHS Dalian 24/7 serveru.djugum wrote:Zbog ovog ja vec dugo vremena sto se tice multiplayer-a ne mrdam dalje od BF2Quaresma wrote:ma CoD je napravljen tako da svi mogu dobro igrati, ja ipak vise volim ozbiljniju igru, pravi rat, teamwork.Decerto wrote:Imam osjecaj da ce mi se COD MW3 vise svidjeti nego BF3.BF3 ima dobru fiziku i ne mogu naglasiti koliko dobar audio,ali ipak meni se svidja onaj fast paced gameplay u cod multiplayer seriji,BF3 mi je nekako spor.A i znam da ce mi MW3 ici mnogo bolje od BF3
I naravno s nestrpljenjem iscekujem BF3
- djugum
#360 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam pretezno na RuleZ serverima...imaju par servera i dobar izbor mapa.Decerto wrote:
I ja igram BF2 stalno na JHS Dalian 24/7 serveru.
- Quaresma
#361 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja upravo skidam BF2, jel to igrate na piratskim serverima?
kako mene ova muzika napali, tacno se sjetim starih dana kad sam krenuo igrati BF1942
kako mene ova muzika napali, tacno se sjetim starih dana kad sam krenuo igrati BF1942
- djugum
#362 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Quaresma wrote:ja upravo skidam BF2, jel to igrate na piratskim serverima?
Imam orginal ali vecina moje raje nema, a ovaj server pored interne statistike ima poprilicno zahvalan ping a i pravila.
Trenutno nisam U BiH ali do kraja sedmice bi se trebao vratiti, svrbe me prsti
- Creasy
#363 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Quaresma wrote:ja upravo skidam BF2, jel to igrate na piratskim serverima?
Meni ovako ujutru zvoni alarm na telefonu...
Inace, BF2 sam igrao do neki dan na nekom njemackom serveru (nesto diewestenjungen ?) gdje je zabranjeno bacati bombe, a na BIHnetu su me sigurno svi znali...
- necu
#364 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mislio sam da će me PES 12 baš zanimati,al' dosadio mi za tri dana. 
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#365 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Srednjovječni muškarac napao je školarca nakon što je ubijen njegov lik u kompjuterskoj igri Call of Duty, javlja Dejli Mejl.
Mark Braford (46) pobijesnio je kada ga je u video-igri, simulaciji rata, ubio 13-godišnjak.
Dodatno je podivljao kada ga je dječak počeo provocirati preko interneta zbog njegove virtualne smrti .
Nezaposleni otac troje djece, Bradford, odjurio je iz svog doma u i suočio se s dječakom u kući njegova prijatelja. Uhvatio ga je rukama oko vrata i počeo se derati na njega.
Njegovo divljanje je prestalo tek kad je prestrašena majka tinejdžera povukla Bradforda s dječaka.
Dječak je završio s ogrebotinama i crvenilom po vratu, a Bradford je nakon toga odšetao kući.
Dječak, čiji identitet zbog godina ne može biti otkriven, ispričao je kako je on samo igrao igru.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#366 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mark je malo rage-o 
-
saraf9ka
#367 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
neki dobar free FPS multiplayer za preporuku? 
EDIT: jel' iko igrao novu formulu?
- Creasy
#368 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
saraf9ka wrote:neki dobar free FPS multiplayer za preporuku?
Battlefield 2.
- HaHaHa2
#369 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
meni je bolja prosla F1 jedino sto mi se svidja u novoj je ukljucivanje kersa i DRSsaraf9ka wrote:neki dobar free FPS multiplayer za preporuku?
- hopi
#370 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sjetih se neke igre što sam igrao davno, ima možda i 10 godina. 2 figure, kao od gela (jake boje) , skaču i šutaju loptu preko mreže kao odbojka 1 na 1, igra teško da ima više od par megabajta, pa akos e ko sjeća naziva.
-
lider
#371 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hopi wrote:sjetih se neke igre što sam igrao davno, ima možda i 10 godina. 2 figure, kao od gela (jake boje) , skaču i šutaju loptu preko mreže kao odbojka 1 na 1, igra teško da ima više od par megabajta, pa akos e ko sjeća naziva.
blobby volley
Ja bio prvak mahale svojevremeno
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#372 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
do 10. oktobra ja mislim
- arnes_king
#373 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo igrao sam pvih par misija Battlefield Bad Company 2 na PS3 i mogu samo da kazem da sam odusevljen ! Grafika, gameplay, zvuk sve je stvarno za 10
Ne mogu da vjerujem sta sam propustao i ne mogu ni da zamislim kakva je onda tek BF3
Do sada sam od ratnih igara igrao samo Call of Duty, i nije me nijedan dio omasio ali tek sada sam shvatio da je Call of Duty stvarno djecija igra i bezveze u poredjenju sa ovim ....
Stvarno ovo do sada sto sam vidjeo na BF BC2 me sve ugodno iznenadilo
Ne mogu da vjerujem sta sam propustao i ne mogu ni da zamislim kakva je onda tek BF3
Do sada sam od ratnih igara igrao samo Call of Duty, i nije me nijedan dio omasio ali tek sada sam shvatio da je Call of Duty stvarno djecija igra i bezveze u poredjenju sa ovim ....
Stvarno ovo do sada sto sam vidjeo na BF BC2 me sve ugodno iznenadilo
-
Bosnian Dragon
#374 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
moja konfiguracija je : intel core 2 quad q 9400 3.66GhzHouse wrote:Meni leti BF3 na high postavkama![]()
Geforce 9600 GT 512 mb
2GB RAM
ati radeon hd 4850 512 mb gddr3
4 Gb rama
i stopa mi i na low postavkama toliko da se ne mogu pomaknuti, kako je to moguce da tebi leti na high a meni sa ovom konfiguracijom ne moze na low
- House
#375 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bosnian Dragon wrote:moja konfiguracija je : intel core 2 quad q 9400 3.66GhzHouse wrote:Meni leti BF3 na high postavkama![]()
Geforce 9600 GT 512 mb
2GB RAM
ati radeon hd 4850 512 mb gddr3
4 Gb rama
i stopa mi i na low postavkama toliko da se ne mogu pomaknuti, kako je to moguce da tebi leti na high a meni sa ovom konfiguracijom ne moze na low
Moguce zato što imam Nvidia karticu
http://www.geforce.com/News/articles/nv ... 3-released
Nvidia je gigant