evo kako ubaceni...madner wrote:Mojne me pasa, ubacene od koga? Zidovi su se izborili za svoju drzavu. Sasvim je logicno da politicare biraju iz tih krugova, jer sposoban oficir je i sposoban politicar.psydelija wrote:vrlo bitna stvar da se naznaci je ta, da to nisu zidovske, vec cionisticke (ubacene) teror.org... kada kazem ubace, mislim na ubacene cioniste iz zapadno evropskih, americkih i sssr drzava.Spejs wrote:Terorističke grupe Irgun,Haganah,Lehi koje su se od 1930-ih borili za židovsku državu se preteče današnjeg Mossada i IDF-a. Nekoliko izraelskih premijera su bili pripadnici tih terorističkih organizacija. Današnji ekonomski savjetnik predsjednika Obame je Emanuel Rahm, sin jednog ortodoksnog cioniste i teroriste što nam govori o snazi cionističke ideje.
da, i svaki premijer i predsednik izraela i dan danas dolazi iz sigurnosnih krugova, tj., tada iz tadasnjih teror krugova i vidu haganah (osnivac arijel saron) i irgun, a danas iz teror krugova kao sto je mosad, idf...
Mosad je jedna od najozbiljnijih obavjestajnih sluzbi, a IDF je u 4 rata pokazao superiornost nad susjedima.
jude (cionisti) koji su spocetka 19 veka bezali od carske rusije su oberucke u jafi prigrljeni od autohtonih arapa (uglavnom muslimana)... preko te prve grupe su 30tih godina 19tog veka poceli dolaziti i ti ubaceni (cionisticki) elementi.
zidovima je poklonjena drzava, tel aviv je prvi i najstariji (100 god.) grad u hebrejskoj istoriji.
mosad je (po meni) teroristicka organizacija koja je kroz svoju, ne tako dugu istoriju naruslila u X zemalja njihov suverenitet i terortorijalni integritet... osovinu tog zla (mosada) cine britanske, americke i delom francuske tajne sluzbe.