Kup BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#351 Re: Kup BiH 2011/12
Pravda za Pehara 
- ultima_palabra
#352 Re: Kup BiH 2011/12
Komentar na facebooku od prije tri godine i potencijalno krivično djelo nikako nisu za usporedbu.Infaze Studio wrote:Nadam se samo da nece biti komentara tipa: "Pa eto izvinuo se decko.." kao sto je bilo kada se "ispricao" onaj sto ce se drzati za medjunozje kad se bude intonirala himna.
Maloumnika treba odstraniti sa sportskih terena i prica zavrsena.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#353 Re: Kup BiH 2011/12
I opet u svemu ovom Sarajevo bude "jebano"

- no_mani=no_fjučr
#354 Re: Kup BiH 2011/12
Il bi bio jeban, a da ti ne uđe.Ta je neandretalska koja se može u miletovu okruženju primjenjivati.shalla wrote:E moj Mile, stara izreka kaže "poslije jebanja nema kajanja" tako da...
Mislim ono bi se i ekipa krapinskih ljudi zamislila nad ponašanjem, zapravo negdje u selu neandretaliji bi bili svjesniji da su oni upravo u Zap.Mostoru od podljudi postali ljudi.
- mustang
#355 Re: Kup BiH 2011/12
E moj majmune........Plavih_11 wrote:"Žao mi je. Ne govorim iz kurtoazije, svjestan sam da sam napravio glupost i da ću snositi posljedice", za naš portal govori mladi Mile Pehar.
"Glave su bile vruće, igrao se derbi. Malo prije prekida žestoko sam fauliran, pa se sve to skupilo. Nisam postupio kako dolikuje sportisti i doista se kajem zbog svog nepromišljenog čina", dodao je Pehar.
E moj Mile, trebao si prije o tome misliti.
- FnatiC
#356 Re: Kup BiH 2011/12
Mile care glup si za medalje
- tazmaniaBAN4
#358 Re: Kup BiH 2011/12
Infaze Studio wrote:Nadam se samo da nece biti komentara tipa: "Pa eto izvinuo se decko.." kao sto je bilo kada se "ispricao" onaj sto ce se drzati za medjunozje kad se bude intonirala himna.
Maloumnika treba odstraniti sa sportskih terena i prica zavrsena.
pa ovo je taj lik!
- Obuca9
#359 Re: Kup BiH 2011/12
Nije. Ono je bio Toni Markić.
- Cyrax
#360 Re: Kup BiH 2011/12
Bar je majoriziran od Vlade po kratkom postupku.
- veljaca
#361 Re: Kup BiH 2011/12
Nema kod Vlade cile - mile ....Cyrax wrote:Bar je majoriziran od Vlade po kratkom postupku.
-
LSD
#362 Re: Kup BiH 2011/12
PEHAR: JEDNOSTAVNO, ŽAO MI JE
jest al u qurcu, kakav dvolicni nitkov
...otvoreno mucko djubre koje je htijelo igraca Veleža ostaviti na miliost i nemilost podivljale rulje.
Last edited by LSD on 29/09/2011 12:40, edited 1 time in total.
- ganjeta
#363 Re: Kup BiH 2011/12
Na stranu što ga je htio oboriti klizeći, nego se poskok još zalijeće da ganja igrača Veleža, krene pa stane, pa opet krene...proradio ustašluk u njemu mamicu mu.
-
LSD
#364 Re: Kup BiH 2011/12
Mladi primitivac Pehar je juce bio saucesnik u pokušaju ubistva Tarika Cerića...ono je saucesnistvo, da im je Cerić pao u ruke pregazili bi ga....ovo nije slucaj za Jagodića, komiteta, komisije, NS, vec za pravosuđe...da je kakve pravne države, morao bi krivicno odgovarati za saucesništvo u pokušaju ubistva.
- Obuca9
#365 Re: Kup BiH 2011/12
DžidićKao da je kapiten Zrinjskog Damir Džidić predvidio jučašnji mostarski gradski derbi. Apelovao je na pressici dan uoči meča Pod Bijelim brijegom na navijače oba kluba da derbi bude fer i korektan, da se ne dese scene kakve su se na kraju na žalost desile. Rekao je kapieten Zrinjskog toga dana okupljenim mostarskim novinarima da poraz njegovog kluba ne bi bio tragedija jer to je samo sport, podcrtavši da bi tragedija bili samo neredi i divljanje navijača. Slično stvari rekao je razočarani Džidić i danas, dan nakon derbija.
"Mene je stid vjerujte mi, neugodno mi je, ne znam kako sutra pogledati u oči igračima Veleža. Danas ću kontaktirati neke od njih i uputiti riječi izvinjenja u svoje lično, ali i ime ostalih saigrača. Na terenu je do gola bilo sve maksimalno korektno, igrao se derbi u kojemu je ovaj put bolji i sretniji bio Velež na čemu im samo možemo čestitati. Ja sam nakon meča ušao u Veležovu svlačionicu i momcima čestitao na zasluženoj pobjedi. Ja sam sportista i uvijek ću biti," kazao je Džidić, a potom prokomentarisao ulazak navijača sa "Stajanja" u teren:
"Ko su ti momci, šta oni žele, koga predstavljaju? Ljudi ovo je sport, rat je završen prije dvadeset godina, to je iza nas. Tužno je da nijedan od tih mladića vjerovatno i ne pamti ratna dejstva. Tužno je da Zrinjski kao klub sa reputacijom ispašta zbog 200 budala koje su pokvarile sve. Umjesto 1:0 što se moglo nadoknaditi, mi ćemo sad vjerovatno u Vrapčiće morati ići sa nemogućom misijom stizanja rezultata 3:0, klub će uz sve to biti novčano kažnjen i igrat ćemo pred praznim tribinama. Svakog poštenog, istinskog Zrinjevca jučašnji događaji su istinski potresli i svi mi osjećamo na neki način stid i nelagodu. Jer ja sutra trebm doći u Vrapčiće i igrati novi derbi, a ne vinovnici jučašnjih nereda."
Džidić nije mogao a da se ne osvrne i na gest svog saigrača Mile Pehara:
"Ja se samo pitam šta je u tom momentu bilo u njegovoj glavi? Svojom gestom nas je vratio deset godina unazad. Vjerovatno je htio ispasti frajer pred Ultrasima, ali je napravio samo kontraefekat i obrukao i sebe i Zrinjski. Možda bi bolje bilo da je uzeo loptu i zabio dva pogotka, vjerovatno sportisti na taj način postaju frajeri, a ne na onakav," kazao je susretljivi kapiten Zrinjskog.
Last edited by Obuca9 on 29/09/2011 12:47, edited 1 time in total.
-
byron
#366 Re: Kup BiH 2011/12
Eh jebi ga sad, ne pretjeruj....LSD wrote:Mladi primitivac Pehar je juce bio saucesnik u pokušaju ubistva Tarika Cerića...ono je saucesnistvo, da im je Cerić pao u ruke pregazili bi ga....ovo nije slucaj za Jagodića, komiteta, komisije, NS, vec za pravosuđe...da je kakve pravne države, morao bi krivicno odgovarati za saucesništvo u pokušaju ubistva.
- ganjeta
#367 Re: Kup BiH 2011/12
Jagodić i DŽidić za svaku pohvalu. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#368 Re: Kup BiH 2011/12
Svaka cast i kapitenu Zrinjskog DAMIRU DZIDICU (namjerno napisano sve velikim slovima) i treneru Zrinjskog Musi.
Ovakvi ljudi,i njihove izjave i gesta ,ipak vracaju nadu u neki normalni zivot i vrjednovanje normalnih i istinskih vrijednosti
edit: Sema me prduhotrio,ali nema veze,svaka cast i Damiru i Musi,kao i Vladi.Kao da je kapiten Zrinjskog Damir Džidić predvidio jučašnji mostarski gradski derbi. Apelovao je na pressici dan uoči meča Pod Bijelim brijegom na navijače oba kluba da derbi bude fer i korektan, da se ne dese scene kakve su se na kraju na žalost desile. Rekao je kapieten Zrinjskog toga dana okupljenim mostarskim novinarima da poraz njegovog kluba ne bi bio tragedija jer to je samo sport, podcrtavši da bi tragedija bili samo neredi i divljanje navijača. Slično stvari rekao je razočarani Džidić i danas, dan nakon derbija.
"Mene je stid vjerujte mi, neugodno mi je, ne znam kako sutra pogledati u oči igračima Veleža. Danas ću kontaktirati neke od njih i uputiti riječi izvinjenja u svoje lično, ali i ime ostalih saigrača. Na terenu je do gola bilo sve maksimalno korektno, igrao se derbi u kojemu je ovaj put bolji i sretniji bio Velež na čemu im samo možemo čestitati. Ja sam nakon meča ušao u Veležovu svlačionicu i momcima čestitao na zasluženoj pobjedi. Ja sam sportista i uvijek ću biti," kazao je Džidić, a potom prokomentarisao ulazak navijača sa "Stajanja" u teren:
"Ko su ti momci, šta oni žele, koga predstavljaju? Ljudi ovo je sport, rat je završen prije dvadeset godina, to je iza nas. Tužno je da nijedan od tih mladića vjerovatno i ne pamti ratna dejstva. Tužno je da Zrinjski kao klub sa reputacijom ispašta zbog 200 budala koje su pokvarile sve. Umjesto 1:0 što se moglo nadoknaditi, mi ćemo sad vjerovatno u Vrapčiće morati ići sa nemogućom misijom stizanja rezultata 3:0, klub će uz sve to biti novčano kažnjen i igrat ćemo pred praznim tribinama. Svakog poštenog, istinskog Zrinjevca jučašnji događaji su istinski potresli i svi mi osjećamo na neki način stid i nelagodu. Jer ja sutra trebm doći u Vrapčiće i igrati novi derbi, a ne vinovnici jučašnjih nereda."
"Ja se samo pitam šta je u tom momentu bilo u njegovoj glavi? Svojom gestom nas je vratio deset godina unazad. Vjerovatno je htio ispasti frajer pred Ultrasima, ali je napravio samo kontraefekat i obrukao i sebe i Zrinjski. Možda bi bolje bilo da je uzeo loptu i zabio dva pogotka, vjerovatno sportisti na taj način postaju frajeri, a ne na onakav," kazao je susretljivi kapiten Zrinjskog.
Last edited by -LIBERO- on 29/09/2011 12:51, edited 1 time in total.
-
LSD
#369 Re: Kup BiH 2011/12
Da ga je uspio saplesti po nogama, ovaj bio pao, rulja bi ga naravno stigla i po glavi mu skakala...nisu upali u teren da pricaju viceve sa veležovcima, niti su ovi bježali od njih jer nisi imali pametnijeg posla...opšta bježanija jer je bilo spašavanje žive glave...ako je ovo pretjerivanje onda OKbyron wrote:Eh jebi ga sad, ne pretjeruj....LSD wrote:Mladi primitivac Pehar je juce bio saucesnik u pokušaju ubistva Tarika Cerića...ono je saucesnistvo, da im je Cerić pao u ruke pregazili bi ga....ovo nije slucaj za Jagodića, komiteta, komisije, NS, vec za pravosuđe...da je kakve pravne države, morao bi krivicno odgovarati za saucesništvo u pokušaju ubistva.
Pogledaj klip 0:29 i sve ce ti biti jasno.
- Charuga
- Globalni moderator
#370 Re: Kup BiH 2011/12
Eh kad bi svi ovako razmisljali ...hz__semir wrote:DžidićKao da je kapiten Zrinjskog Damir Džidić predvidio jučašnji mostarski gradski derbi. Apelovao je na pressici dan uoči meča Pod Bijelim brijegom na navijače oba kluba da derbi bude fer i korektan, da se ne dese scene kakve su se na kraju na žalost desile. Rekao je kapieten Zrinjskog toga dana okupljenim mostarskim novinarima da poraz njegovog kluba ne bi bio tragedija jer to je samo sport, podcrtavši da bi tragedija bili samo neredi i divljanje navijača. Slično stvari rekao je razočarani Džidić i danas, dan nakon derbija.
- shalla
#371 Re: Kup BiH 2011/12
http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 74413.aspx
Ne mogu vjerovati da su objavili ovako objektivan članak...
Ne mogu vjerovati da su objavili ovako objektivan članak...
- ultima_palabra
#372 Re: Kup BiH 2011/12
Naravno... velika sreća/Božja pomoć je da je Cerić ostao na nogama.LSD wrote:Da ga je uspio saplesti po nogama, ovaj bio pao, rulja bi ga naravno stigla i po glavi mu skakala...nisu upali u teren da pricaju viceve sa veležovcima, niti su ovi bježali od njih jer nisi imali pametnijeg posla...opšta bježanija jer je bilo spašavanje žive glave...ako je ovo pretjerivanje onda OKbyron wrote:Eh jebi ga sad, ne pretjeruj....LSD wrote:Mladi primitivac Pehar je juce bio saucesnik u pokušaju ubistva Tarika Cerića...ono je saucesnistvo, da im je Cerić pao u ruke pregazili bi ga....ovo nije slucaj za Jagodića, komiteta, komisije, NS, vec za pravosuđe...da je kakve pravne države, morao bi krivicno odgovarati za saucesništvo u pokušaju ubistva.![]()
Pogledaj klip 0:29 i sve ce ti biti jasno.
-
byron
#373 Re: Kup BiH 2011/12
OK. razumijem sve...al za sta bi trebali biti optuzeni oni huligani iz BL? Izgleda nikom nista...
-
todd_smith
#374 Re: Kup BiH 2011/12
vise ovih kapitena nam treba-LIBERO- wrote:Svaka cast i kapitenu Zrinjskog DAMIRU DZIDICU (namjerno napisano sve velikim slovima) i treneru Zrinjskog Musi.Ovakvi ljudi,i njihove izjave i gesta ,ipak vracaju nadu u neki normalni zivot i vrjednovanje normalnih i istinskih vrijednosti
![]()
edit: Sema me prduhotrio,ali nema veze,svaka cast i Damiru i Musi,kao i Vladi.Kao da je kapiten Zrinjskog Damir Džidić predvidio jučašnji mostarski gradski derbi. Apelovao je na pressici dan uoči meča Pod Bijelim brijegom na navijače oba kluba da derbi bude fer i korektan, da se ne dese scene kakve su se na kraju na žalost desile. Rekao je kapieten Zrinjskog toga dana okupljenim mostarskim novinarima da poraz njegovog kluba ne bi bio tragedija jer to je samo sport, podcrtavši da bi tragedija bili samo neredi i divljanje navijača. Slično stvari rekao je razočarani Džidić i danas, dan nakon derbija.
po ovome se vidi da je covjek pravi vodja i kapiten svog tima
- Logovan
#375 Re: Kup BiH 2011/12
Jagodić, Džidić
Svaka im čast, ali svaka normalna osoba bi reagovala kao i oni.
Mile Pehar
konju jedan, da Bog da za lijeka ne imao. On se našao izvinjavati
lafo mu žao, mršš 
Mile Pehar