probaj ovocorrespondent wrote:Radi li vama stream na stranici Al Jazeere?
http://www.youtube.com/ajbalkans
btw, večeras 19:30 - Gaza, dolazimo
Moderator: anex
probaj ovocorrespondent wrote:Radi li vama stream na stranici Al Jazeere?
isti problemmimsy wrote:meni slika nista ne valja,ima "snijega"...kablovska je hs
jednostavno ne mogu da gledam,ne znam u cemu je fol....
danas je u Avazu Foco,bh biznismen koji je doveo ALJ u Sarajevo rekao da ce godisnje ova televizija imati na raspolaganju 30 miliona KM,i u narednih 5 godina je zagarantovano ulaganje od 150 miliona KM u projekat ALJ! s tim sto kako on rece,ako vlasnici iz Dohe budu zadovoljni kako se stvari budu odvijale,prije svega ako ta televizija bude lider po gledanosti da ce te investicije biti daleko vece... do sada je u ALJ Balkans ulozeno 35 miliona KM! sta to znaci,oni ce uskoro sigurno praviti svoj objekat,vjerovatno u Sarajevu,jer su vec rekli da im je prostor u BBI Centru mal,ali za prve 2-3 godine dovoljan..ja predvidjam da ce oni uskoro praviti svoje sjediste u Sarajevu,nadam se da ce to biti neki moderni toranj,to bi bilo bas extra,kako za imidz kompanije tako i za nas glavni grad!StupskaBitanga wrote:Za početak ovo je odlično
Dugoročno gledano Al-J neće stati na ovome
Predviđam i siguran sam da će uskoro biti pokrenut i Al Jazeera Sport za tržište exYu
...ista kablovska,slika odličnamimsy wrote:meni slika nista ne valja,ima "snijega"...kablovska je hs
Ponosan wrote:danas je u Avazu Foco,bh biznismen koji je doveo ALJ u Sarajevo rekao da ce godisnje ova televizija imati na raspolaganju 30 miliona KM,i u narednih 5 godina je zagarantovano ulaganje od 150 miliona KM u projekat ALJ! s tim sto kako on rece,ako vlasnici iz Dohe budu zadovoljni kako se stvari budu odvijale,prije svega ako ta televizija bude lider po gledanosti da ce te investicije biti daleko vece... do sada je u ALJ Balkans ulozeno 35 miliona KM! sta to znaci,oni ce uskoro sigurno praviti svoj objekat,vjerovatno u Sarajevu,jer su vec rekli da im je prostor u BBI Centru mal,ali za prve 2-3 godine dovoljan..ja predvidjam da ce oni uskoro praviti svoje sjediste u Sarajevu,nadam se da ce to biti neki moderni toranj,to bi bilo bas extra,kako za imidz kompanije tako i za nas glavni grad!StupskaBitanga wrote:Za početak ovo je odlično
Dugoročno gledano Al-J neće stati na ovome
Predviđam i siguran sam da će uskoro biti pokrenut i Al Jazeera Sport za tržište exYu
ALJ je definitivno vrh,nesto nevidjeno na ovim prostorima,jako sam ponosan sto im je glavno sjediste bas u Sarajevu,koje je puno toga proslo u zadnjih 20 godina.. novinari su im jako mladi i ambiciozni i sigurno ce ova televizija za godinu-dvije biti ubjeldjivo najjaca televizija na Balkanu!
Sve je to dobro rečeno.Magarece_godine wrote:Ako sam dobro čuo: Prilog o puštanju u promet mosta Gazela u Beogradu ... Novinarka govori i u jednom momentu kaže nešto kao "preko mosta ide autoput, a traka prema Zagrebu ..." Zanimljivo, lokalni saobraćajni problem se "regionalizira" ... Pozdravljam i po ovome što vidim za sada samo riječi pohvale ...
Isti problem ali na telemachu, samo ja imam i neki piskutav ton :dharač wrote:isti problemmimsy wrote:meni slika nista ne valja,ima "snijega"...kablovska je hs
Isti problem imam sa Telemahom, i kako stvari stoje oni ne kontaju ovo rjesavati.. Frekvencija 12676 GHz, Horizontalna polarizacija,Symbol rate 2800, FEC 3/4. Kanal se poslije skeniranja navedene frekvencije identifikuje kao ALJAZEERA-TEST. http://teve.ba/article/5289/al-jazeera-balkans-testbrazzo19 wrote:Jel se moze njihov program pratit' preko satelita i ako moze molim za frekvenciju i na kojem satelitu posto mi koji imamo ovaj kanal na analognoj telemacha slika je katastrofa posto je i prije bila dok je bio ntv 99 tako da je totalno losa pa gledao bih malo ako ima na satalitu negdje dok ovi ne neprave bolju sliku za nas sa analognom telemacha .
Bosanac21 wrote:Isti problem ali na telemachu, samo ja imam i neki piskutav ton :dharač wrote:isti problemmimsy wrote:meni slika nista ne valja,ima "snijega"...kablovska je hs
HenryKinasky wrote:Ko su sive eminencije AJB?
da samo skenirajJohnnyS. wrote:zna li neko da li su na ovoj nesretnoj ask na ilidzi pustili AJB?