Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sara_m
#351 Re: Vasa najgora date iskustva :P
tema je super, popravili ste mi dan....hajde da cujemo jossssss

-
Zoya
#352 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Izasla sa tipom i na meni je bilo da odlucim gdje cemo, hajde reko prvo da malo prosetamo
Ide prica o skoli prvo (tad sam jos u srednjoj isla) i pricamo mi ko ce gdje za raspust, ko sta trenira, gdje ko izlazi, kakvu muziku slusa,ono, standard, i onda smo dosli do jedne grupe koju oboje mnogo volimo da slusamo, hajde reko super, nesto zajednicko
Pita on mene koja mi je omiljena pjesma, rece ja, kad je on poceo da je pjeva na sred ulice, baci se na koljena i pjeva momak, ja u zemlju propala
Onda je ustao i samo nastavio sa jos bezbroj pjesama, osjecala sam se ko tele, nit sam da se smjeskam, niti da budem ozbiljna.Sve je bilo dobro dok me nije pitao za koga navijam, cim sam rekla za Sarajevo, a on je navijao za Zelju, poceo mi je namjerno njihove navijacke da mi pjeva
Kao slag na tortu, poceo je neke grobarske na kraju da pjeva. Da je on imao lijep glas, sve bi to super bilo, medjutim glas nekakva hrapav, on skichi, dva dana mi je u ushima zujalo. Otprati on mene kuci, i ja mu pruzam ruku, kad on hoce da me poljubi, hajdi reko
Isto mjesalica kad me je poljubio, svu me je ubalio i na kraju me je pitao "jel mi to od sad furamo"?

- medaaa
#353 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zoya wrote:Izasla sa tipom i na meni je bilo da odlucim gdje cemo, hajde reko prvo da malo prosetamoIde prica o skoli prvo (tad sam jos u srednjoj isla) i pricamo mi ko ce gdje za raspust, ko sta trenira, gdje ko izlazi, kakvu muziku slusa,ono, standard, i onda smo dosli do jedne grupe koju oboje mnogo volimo da slusamo, hajde reko super, nesto zajednicko
Pita on mene koja mi je omiljena pjesma, rece ja, kad je on poceo da je pjeva na sred ulice, baci se na koljena i pjeva momak, ja u zemlju propala
Onda je ustao i samo nastavio sa jos bezbroj pjesama, osjecala sam se ko tele, nit sam da se smjeskam, niti da budem ozbiljna.Sve je bilo dobro dok me nije pitao za koga navijam, cim sam rekla za Sarajevo, a on je navijao za Zelju, poceo mi je namjerno njihove navijacke da mi pjeva
![]()
Kao slag na tortu, poceo je neke grobarske na kraju da pjeva. Da je on imao lijep glas, sve bi to super bilo, medjutim glas nekakva hrapav, on skichi, dva dana mi je u ushima zujalo. Otprati on mene kuci, i ja mu pruzam ruku, kad on hoce da me poljubi, hajdi reko
![]()
Isto mjesalica kad me je poljubio, svu me je ubalio i na kraju me je pitao "jel mi to od sad furamo"?
![]()
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#354 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zoya baca bombe 
- Industrialyzer
#355 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zoya wrote:Izasla sa tipom i na meni je bilo da odlucim gdje cemo, hajde reko prvo da malo prosetamoIde prica o skoli prvo (tad sam jos u srednjoj isla) i pricamo mi ko ce gdje za raspust, ko sta trenira, gdje ko izlazi, kakvu muziku slusa,ono, standard, i onda smo dosli do jedne grupe koju oboje mnogo volimo da slusamo, hajde reko super, nesto zajednicko
![]()
![]()
![]()
![]()
- Averus
#356 Re: Vasa najgora date iskustva :P
samo da se tuspasim na temi, pa kad budem imao vremena da je prostudiram od korice do korice 
- Michun
#357 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zoya...ovaj tvoj se garant pojavljivo na ZMBT 
-
drekalica28
#358 Re: Vasa najgora date iskustva :P
De, de ispričaj...ne moram ja onda tipkat.ima´l_zime_Marinko wrote: Drekalicejel i večeras furamo na naš date ? zafalilo mi siće kredit da dopunim
! i nemoj da ja pričam kako nam je bilo drugi put, da ne ispadneš gora od mene
-
Mr.Penguin
#359 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sad ce postati zanimljivo 
- zateznistub
#360 Re: Vasa najgora date iskustva :P
:smajlikojijedekokiceizaljevasepivom:Mr.Penguin wrote:Sad ce postati zanimljivo
- stachu
#361 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zateznistub wrote::smajlikojijedekokiceizaljevasepivom:Mr.Penguin wrote:Sad ce postati zanimljivo
- Digla_da_kreci
#362 Re: Vasa najgora date iskustva :P
.
Last edited by Digla_da_kreci on 05/08/2012 02:47, edited 2 times in total.
- kokuz_sa
#363 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ispricao bi ja svasta al ne smijem..prepoznat ce me ko
neg mogli ste otvorit i temu najdejtovi..
-
BJB
#364 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- madnessa
#365 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ovajzateznistub wrote::smajlikojijedekokiceizaljevasepivom:Mr.Penguin wrote:Sad ce postati zanimljivo
?(zamisli da je piva, a ne cola)
- Ridjobrki
#366 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kad se spominje cuga ja ću da nečim osim sarkastičnim komentarima doprinesem temi ispričati FAIL jednog svog komšije. Priča on meni:
"...i uzeli se mi moj komšo Amira i ja i otići ću ja kod njenih u Bjelaj prvi put u kuću i kako to već ide iznio punac rakiju, nasu mi čašu... popijem ja, saspem je... dobra rakija, punac iznio baš onu za obraza... nasu on drugu malo kasnije... saspem ja i nju i onda se sjetim za onu prvu što sam popio - JEB'O TE JA SE ZABORAVIO STRESTI! "

"...i uzeli se mi moj komšo Amira i ja i otići ću ja kod njenih u Bjelaj prvi put u kuću i kako to već ide iznio punac rakiju, nasu mi čašu... popijem ja, saspem je... dobra rakija, punac iznio baš onu za obraza... nasu on drugu malo kasnije... saspem ja i nju i onda se sjetim za onu prvu što sam popio - JEB'O TE JA SE ZABORAVIO STRESTI! "
- Industrialyzer
#367 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kokuz_sa wrote:ispricao bi ja svasta al ne smijem..prepoznat ce me ko![]()
![]()
![]()
E tu bi bilo bombradovanja teskog , bolje ne
Drekalicu jos uvijek cekamo
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#368 Re: Vasa najgora date iskustva :P
tuspas i mene
samo da pribilježim ovu temu
Uh, jako zanimljivo, bolje nego španske sapunice

samo da pribilježim ovu temu
Uh, jako zanimljivo, bolje nego španske sapunice
- Ridjobrki
#369 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja bolan, ko bi to čitao, pola postova izveo me Ridjobrki ovdje, izašla ja sa Brkom, jednom ja i Brko...Industrialyzer wrote:kokuz_sa wrote:ispricao bi ja svasta al ne smijem..prepoznat ce me ko![]()
![]()
![]()
E tu bi bilo bombradovanja teskog , bolje ne![]()
Drekalicu jos uvijek cekamo
To ni ja ne bih čit'o.
- Industrialyzer
#370 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vozdra Berlusconi

- Ridjobrki
#371 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Što ja mogu srat' to malo ko može...Industrialyzer wrote:Vozdra Berlusconi![]()
-
(r)evolucionarka
#372 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobra tema
Prica iz druge ruke...Moja prijateljica izasla s nekim likom prije 5-6 godina, uglavnom samo jednom i onda se nisu nikako viđali do nedavno (ali ona zaboravila kako joj bilo na dejtu)...Sretne ga nedavno, slucajno, i on je poslije par dana nazove da izađu.
Ona bila nekakva neraspoložena, ali pristane.. I dođe lik po nju, ona sjede u auto i sjeti se tog prvog izlaska (odnosno sjeti se sto ih nije bilo vise
) i pocne tersati. Sta god lik kaze, ona kontra. Pita nju lik sta joj je, sta je problem, a ona kaze "problem je sto sam te se sjetila" i on je pita kao "sta cemo sad" a ona fino "vozi me kuci" i lik je vrati kuci. Tako da ne bi nista od dejta
Jadan lik, sigurno mu je bio bas "divan "dejt...a ona fino istersla frustracije...
Prica iz druge ruke...Moja prijateljica izasla s nekim likom prije 5-6 godina, uglavnom samo jednom i onda se nisu nikako viđali do nedavno (ali ona zaboravila kako joj bilo na dejtu)...Sretne ga nedavno, slucajno, i on je poslije par dana nazove da izađu.
Ona bila nekakva neraspoložena, ali pristane.. I dođe lik po nju, ona sjede u auto i sjeti se tog prvog izlaska (odnosno sjeti se sto ih nije bilo vise
- žulijan asanž
#373 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jednom sam izašao na dejt sa curom koja je bila 12. dijete u familiji (slovima: dvanaesto)
sve je bilo dobro dok mi to nije spomenula u neka doba.
a onda je počela priča o tome kako bi željela puno djece.
tu su nam se putevi razišli
sve je bilo dobro dok mi to nije spomenula u neka doba.
a onda je počela priča o tome kako bi željela puno djece.
tu su nam se putevi razišli
- Industrialyzer
#374 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ridjobrki wrote:Što ja mogu srat' to malo ko može...Industrialyzer wrote:Vozdra Berlusconi![]()
![]()
Mogu i ja al kad popijem
Sad sam se sjetio kad je dosao momak sa djevojkom u kafic koji ima fakat one velike stolice , skoro pa fotelje. Djevojka onako punija , sjede kad BUM , puce stolica ko da je Bog nije ni dao
-
Tirkiz
#375 Re: Vasa najgora date iskustva :P
meni zao sto nekih vise nema na forumu da nam pisu svoje dogodovstine...