Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Manic Psycho

#351 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Manic Psycho »

spaha bolji u ofanzivnim nego u defanzivnim zadacima. trebao bi ga trener prekomandovati
shake69

#352 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by shake69 »

Manic Psycho wrote:spaha bolji u ofanzivnim nego u defanzivnim zadacima. trebao bi ga trener prekomandovati
Da, zbunio je odbranu Reala s ubacivanjima i mimo kornera. Steta za onu kombinaciju s Rakiticem nakon slobodnjaka, slabp je odigrao a bioje i strijelac, ali je ponisten gol.Cini mi se da nije bio prekrsaj nad Sv. Casillasom.
Frajeri tri sanse tri gola. sad je gotovo. Steta, bila bi odlicna tekma da je Sevilla dala bar jedan gol!
IlijaLadin

#353 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IlijaLadin »

spaha večeras loš. nažalost.
Baltazar_khan

#354 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baltazar_khan »

IlijaLadin wrote:spaha večeras loš. nažalost.
kao i čitava ekipa seville.
IlijaLadin

#355 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IlijaLadin »

Baltazar_khan wrote:
...koja nas ne interesuje. meni je žao što je spaha bio loš. interesuju me greške koje je pravio a nisu rezultat timske igre, već su individualne.
Manic Psycho

#356 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Manic Psycho »

IlijaLadin wrote:
Baltazar_khan wrote:
...koja nas ne interesuje. meni je žao što je spaha bio loš. interesuju me greške koje je pravio a nisu rezultat timske igre, već su individualne.
a koje greske,
todd_smith

#357 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

fkt ne mogu da vjerujem lik opet zuti :-) :lol:
hypko_nurko

#358 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hypko_nurko »

i sta je tu cudno
todd_smith

#359 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

pa bas to, lik znaci SVAKU utakmicu zaradi zuti, samo jednu utakmicu ove sezone nije dobio zuti u svim takmicenjima :-)
Corola

#360 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Corola »

todd_smith wrote:pa bas to, lik znaci SVAKU utakmicu zaradi zuti, samo jednu utakmicu ove sezone nije dobio zuti u svim takmicenjima :-)
i sta je tu cudno,tip je stoper a ne skretnicar.
hypko_nurko

#361 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hypko_nurko »

todd_smith wrote:fkt ne mogu da vjerujem lik opet zuti :-) :lol:
jel opet ne mozes da vjerujes. lik dobio zuti. ups ovaj put nije :-)
skenderija04

#362 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by skenderija04 »

Kapiten se potukao sa navijacima Seville. Nakon eliminacije u kupu od Valencije navijaci su bili bjesni na igrace. To se Spahi nije svidjelo pa je pokusao da razjasni situaciju . Bio je u drustvu Ivana Rakitica koji je pokusao da razdvoji Spahu od navijaca. Prema izjavama ocevidaca Rakitic je zavrsio na podu. Klub je informisan o slucaju i ocekuje de preduzme odredjene disciplinske mjere.
Prevod google http://translate.google.es/translate?sl ... ml&act=url
originalni tekst: http://www.marca.com/2012/01/12/futbol/ ... 61114.html
nellington

#363 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by nellington »

skenderija04 wrote:Kapiten se potukao sa navijacima Seville. Nakon eliminacije u kupu od Valencije navijaci su bili bjesni na igrace. To se Spahi nije svidjelo pa je pokusao da razjasni situaciju . Bio je u drustvu Ivana Rakitica koji je pokusao da razdvoji Spahu od navijaca. Prema izjavama ocevidaca Rakitic je zavrsio na podu. Klub je informisan o slucaju i ocekuje de preduzme odredjene disciplinske mjere.
Komentari ispod - Spahiću, napolje iz svetinje, Spahiću, niko si i ništa za Sevillu...
skenderija04

#364 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by skenderija04 »

nellington wrote:
skenderija04 wrote:Kapiten se potukao sa navijacima Seville. Nakon eliminacije u kupu od Valencije navijaci su bili bjesni na igrace. To se Spahi nije svidjelo pa je pokusao da razjasni situaciju . Bio je u drustvu Ivana Rakitica koji je pokusao da razdvoji Spahu od navijaca. Prema izjavama ocevidaca Rakitic je zavrsio na podu. Klub je informisan o slucaju i ocekuje de preduzme odredjene disciplinske mjere.
Komentari ispod - Spahiću, napolje iz svetinje, Spahiću, niko si i ništa za Sevillu...
Najbolji komentar je onaj tip sto pita ostale:" Da li vama Spahic lici na ludog rodjaka Mr. Beena?"
Obuca9

#365 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

E moj spahiću, sad se možeš popišati na karijeru.
ljevoruki

#366 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ljevoruki »

Ne cudi me ova vijest - Spahic je problemetican i usijane glave.
Ako je tacno ovo sto pisu i ako se navijaci okrenu protiv njega nema on sta vise tu da trazi, morace se fatati noge. :shock:
Sljedeca stanica - Kazashstan, Kina, Iran, HNL...... pa tu samaraj i tuci koliko hoces. :run:
north

#367 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by north »

Ma ne vjerujem da će ga nogirati, na kraju krajeva i Rakitić je u istoj priči, tako da će klub prije stati iza svoja dva skupocjena igrača nego desetak običnih navijača....

Možda koja tekma na hlađenje i to je sve....

A da je kurčevit, jeste, takav je jebi ga, a i vjerovatno je bio isprovociran, šta da se radi....
banovan

#368 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by banovan »

ma bubaju i ovi novinari.Sad sam negdje procitao da su navaijaci se samo kao pogurkali oko njega a da je Rakitic stao ispred Spahica,ne vjerujem bas da su se tukli.

http://www.index.hr/sport/clanak/rakiti ... 93297.aspx
Manic Psycho

#369 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Manic Psycho »

ljevoruki wrote:
Manic Psycho wrote:
ljevoruki wrote:Ne cudi me ova vijest - Spahic je problemetican i usijane glave.
Ako je tacno ovo sto pisu i ako se navijaci okrenu protiv njega nema on sta vise tu da trazi, morace se fatati noge. :shock:
Sljedeca stanica - Kazashstan, Kina, Iran, HNL...... pa tu samaraj i tuci koliko hoces. :run:
hajd ti jarane u kazahstan i ne vracaj se vise sa glupim komentarima
Odgovor u skladu sa nickom :oops:
:lol: :lol: :lol:
hajd ti u kazahstan sto prije dok nisu zabranili ulazak takvim ko ti

a evo sta kaze spaha u odnosu na tvoje glupe zakljucke
„Nije bilo nikakvog fizičkog kontakta. Nekoliko navijača se napilo, vrijeđali su nas verbalno, ali još jednom ponavljam da nije bilo fizičkog kontakta. Niko nije udario ni mene ni Rakitića“, rekao je Spahić za SCsport.ba, dodavši:

„Postoji lijepa i ružna strana sporta kojim se bavim. Ovo je bila ona ružna. Razumljivo je da su navijači razočarani jer igramo loše, a posljednjih godina naviknuti su na dobre rezultate. I mi bi voljeli da smo prošli Valenciju...“.

Spahić je naglasio da je predsjednika Seville više iznervirala jedna druga stvar.

„Španski mediji su napisali da se ovo desilo u jednom kafiću, što nije istina. Sve se dogodilo na parkingu ispred stadiona i sve je dobro završilo“, zaključio je Spahić.
ljevoruki

#370 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ljevoruki »

hajd ti u kazahstan sto prije dok nisu zabranili ulazak takvim ko tia evo sta kaze spaha u odnosu na tvoje glupe zakljucke
„Nije bilo nikakvog fizičkog kontakta. Nekoliko navijača se napilo, vrijeđali su nas verbalno, ali još jednom ponavljam da nije bilo fizičkog kontakta. Niko nije udario ni mene ni Rakitića“, rekao je Spahić za SCsport.ba, dodavši:

„Postoji lijepa i ružna strana sporta kojim se bavim. Ovo je bila ona ružna. Razumljivo je da su navijači razočarani jer igramo loše, a posljednjih godina naviknuti su na dobre rezultate. I mi bi voljeli da smo prošli Valenciju...“.

Spahić je naglasio da je predsjednika Seville više iznervirala jedna druga stvar.

„Španski mediji su napisali da se ovo desilo u jednom kafiću, što nije istina. Sve se dogodilo na parkingu ispred stadiona i sve je dobro završilo“, zaključio je Spahić.
[/quote]

De ba mali, smanji dozivljaje.
Nas kapiten je inace poznat po uzornom ponasanju, k'o curica je, ne ureklo se. :D
Ni jedne mrlje u karijeri, vazda bio odlikas i petica iz vladanja.
Sad da budem malo ozbiljan. 8)
Njemu je zvono objeseno oko vrata jos od Rusije, pa se proslavio u Francuskoj, jos samo treba kakav belaj u Spaniji i Kazahstan here I come.
O tome ja govorim.

:bih:
Point.

#371 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Ne dirajte Spahu, da njega nema nebi mi vidjeli ni baraza.

I nek se marise. Vidio bih nekog od vas dezurnih pljuvaca da vas napadne pijana spansko-marokanska bagra. Trebo je auspuh otkinuti i zasvirati im po glavi.
paul kemp

#372 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by paul kemp »

boli ga ..., ima poziv za ufc

EDIT: PRIPAZI MALO NA RIJECNIK
respo

#373 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by respo »

Point. wrote: da njega nema nebi mi vidjeli ni baraza.
da njega nema ne bi vidjeli baraza tacno nego bili bi direktno na euru u poljskoj i ukrajini
Bosanski_kralj

#374 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

Kako će Spaha negdje "pozobati" batina, zbog onog svog karaktera. Prepada ljude, uzima ih na galamu i većina ih se povlače. Jednom će naletiti na nekog ko se ne boji njegovog stava i onda je gotov. :D
nellington

#375 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by nellington »

Bosanski_kralj wrote:Kako će Spaha negdje "pozobati" batina, zbog onog svog karaktera. Prepada ljude, uzima ih na galamu i većina ih se povlače. Jednom će naletiti na nekog ko se ne boji njegovog stava i onda je gotov. :D
Image
Post Reply